Dabar tai geriausias TENS masažuoklis už tokią kainą? 6 režimai, 15 intensyvumo lygių, išskirtinės ištvermės baterija – parametrai geresni nei „Xiaomi“, o kainuoja dar pigiau („Alfawise JCE 208“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise JCE 208“ – tai transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise JCE 208“ specifiakcijos

  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

„Alfawise JCE 208“ kaina

  • Gearbest“ – 16,20 €.
  • Dabar parduodamas su 57% nuolaida, papildoma 4,05€ nuolaida dar taikoma su GBJCE0409 nuolaidos kodu (galutinė suma 11.49€).
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (21.60€)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

„Alfawise JCE 208“ atsiliepimai

Viso kūno masažuoklį „Alfawise JCE 208“ jau spėją įsigyti pirkėjai kol kas jam negali pagyrų. Pavyzdžiui, šiuo metu „Alfawise JCE 208“ bendras įvertinimas siekia 4,85 žvaigždutes iš 5 galimų, kas reiškia, jog dažniausiai pirkėjų šiam viso kūno masažuokliui skiriamas įvertinimas siekia 5 žvaigždutes.

  • Michael. Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam.
  • Jackson. Įvertinus kainą surasti geresnį kūno masažuoklį turbūt praktiškai neįmanoma. Esu maloniai nustebintas ir naudoju jį praktiškai visam kūnui masažuoti. Jis puikia tinka kojoms, nugarai, rankoms ir ypatingai kaklui masažuoti. Šis masažuoklis nuo šiol man tarsi išsigelbėjimas praktiškai kiekvieną dieną.
  • Katherine. Labai geras kainos ir kokybės santykis, greitas pristatymas ir labai gera kokybė. Turiu pripažinti, kad šis masažuoklis veikia lygiai taip pat puikiai kaip ir kur kas brangesni masažuokliai. Man patinka, kad šį masažuoklį lengvai galima pritvirtinti praktiškai prie bet kurios kūno dalies be jokių papildomų dirželių.
  • Paul. Labai kompaktiškas ir puikiai savo darbą atliekantis masažuoklis. Šį masažuoklį tikrai patogu nešiotis su savimi, todėl prireikus nuo šiol masažu galiu mėgautis praktiškai bet kur. Be to, taip pat noriu pagirti gerai lankančią bateriją.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()