Retas pasiūlymas artėjančios vasaros proga: dabar turbūt pats pigiausias 7.5L talpos automobilinis šaldytuvas su termoso funkcija - 12 V maitinimas, vasarą šaldo, žiemą pašildo („Portable Car Refrigerator“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Portable Car Refrigerator“ – tai vienas pigiausių šiuo metu prekyboje esančių automobilinių šaldytuvų. Jis išsiskiria 7,5 litrų dydžio talpa ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes vasarą gali veikti kaip šaldytuvas, o žiemos metu kaip santykinai talpus maisto termosas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Portable Car Refrigerator“ specifikacijos

  • Talpa: 7,5 l.
  • Funkcijos: šaldymas arba šildymas.
  • Šaldymas: atšaldo 15 – 25 oC žemiau aplinkos temperatūros.
  • Šildymas: šildo iki 55 – 65 oC.
  • Maitinimas: 12 V (DC).
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 30 x 32,5 x 20,5 cm; 1,7 kg.

„Portable Car Refrigerator“ kaina

Artėjantis vasaros sezonas mums vėl primena apie savaitgalio išvykas gamtoje. Jų metu atsigaivinti šaltais gaiviaisiais gėrimais mielai nori kiekvienas. Kinų dėka tokia galimybė dabar yra prieinama kiekvienam. Viskas ko jums šiuo atveju reikia – tai automobilinis šaldytuvas „Portable Car Refrigerator“.

Šis šaldytuvas naudoti automobilyje yra tinkamas dėl tos priežasties, nes jį maitinti galima tiesiog nuo kiekviename automobilyje įmontuoto cigarečių pridegiklio. Gamintojas nurodo, kad „Portable Car Refrigerator“ maitinimui užtenka 12 V nuolatinės įtampos, o maksimalus galios poreikis šiuo atveju neviršija 68 W.

Būtina pabrėžti, kad „Portable Car Refrigerator“ gali pasitarnauti ne tik vasaros, bet ir žiemos metu. Trumpai tariant, vasaros sezonu „Portable Car Refrigerator“ patogu naudoti kaip šaldytuvą.

Tuo tarpu šaltuoju metų sezonu šis aksesuaras taip pat gali atstoti maisto termosą. Norimą naudoti režimą (šaldymo ar šildymo) šiuo atveju lengvai galima nustatyti ant „Portable Car Refrigerator“ korpuso integruoto jungiklio pagalba.

Būtina pridėti dar ir tai, kad gamintojas šiame mobiliame šaldytuve taip pat integravo specialius magnetus, kurie garantuoja, jog „Portable Car Refrigerator“ dangtis visuomet bus tvirtai uždarytas lygiai taip pat kaip ir įprastame namų šaldytuve.

Tai paprastas ir elementarus sprendimas, tačiau tikrai labai naudingas, nes garantuoja, kad „Portable Car Refrigerator“ laikomų produktų neišmėtysite net ir tuomet, jeigu šis šaldytuvas apvirs ant šono. O tokių situacijų tikrai gali būti, ypatingai tuomet, jeigu nuspręsite neštis „Portable Car Refrigerator“ kartu su savimi į stovyklavietę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()