Anonso nuolaidos ir išankstiniai užsakymai naujos kartos langų valymo robotui – sausas ir drėgnas valymas, rekordiškai didelė valymo sparta ir labai geri pirmieji pirkėjų vertinimai („Alfawise S70“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise S70“ – tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Alfawise S70“ kaina

  • „Gearbest“ 118,30 €.
  • Dabar parduodamas su 30% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Atėjus pavasariui langų valymas tampa būtinybe. Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai: „Alfawise S70“ specifikacijos

  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg.

Alfawise S70“ atsiliepimai

„Alfawise S70” langų valymo robotas prekyboje pasirodė vos prieš mėnesį, tačiau pirkėjų susidomėjimas šiuo įrenginiu jau dabar viršija visus lūkesčius. Įdomiausia yra tai, kad bent jau kol kas „Alfawise S70“ iš pirkėjų gauna tik maksimalų 5 žvaigždutes siekiantį įvertinimą.

  • Faithe. Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“.
  • Una. Tai tiesiog puikus namų pagalbininkas. Man patinka, kad galiu šį langų valymo robotą valdyti nuotoliniu būdu. Be to, prieš tai naudojau „Alfawise S60“, todėl dabar pilnai galiu patvirtini, kad „Alfawise S70“ yra kur kas geresnis pasirinkimas.
  • Meroy. Tai tiesiog labai geras produktas už prieinamą kainą. Esu be galo patenkinta, kad ant šio langų valymo roboto montuojamas šluostes galima lengvai išplauti. Tai ženkliai palengvina šio roboto eksploataciją ir taip pat dar padeda sutaupyti.
  • Mike. Greitas pristatymas, puikus produktas. Pats šį langų valymo robotą jau spėjau išbandyti daugelį kartų, todėl dabar drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()