Tai bus naujas lyderis išmaniųjų elektrinių šepetėlių rinkoje: skelbiamos anonso nuolaidos „Oclean X“ - turi spalvotą, lietimui jautrų ekraną, 800 mAh bateriją, 32 intensyvumo lygius ir ypatingą įkrovimo stotelę  ()

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia. O atėjimo į rinką proga „Oclean X“ parduodamas su 25 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Anonso proga „Oclean X“ šepetėliui Gearbest.com portale taikoma 25 % nuolaida. Šis įrenginys kainuoja €54,00 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()