Naujos kartos išskirtinio dizaino FM moduliatorius su lietimui jautriais mygtukais, dviem USB lizdais, laisvų rankų įranga ir galimybe tvirtinti bet kurioje automobilio vietoje („Tecney Bluetooth“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Tecney Bluetooth“ – tai naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius, kuris turi tiek lietimui jautrius mygtukus, tiek integruotą laisvų rankų įrangą. Viena šio FM moduliatoriaus dalis yra jungiamas į automobilyje integruotą pridegiklį, o kita montuojama kiekvienam patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tecney Bluetooth“ kaina

  • Gearbest“ – 11,76 €.
  • Dabar parduodamas su 57% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

FM moduliatorių pasirinkimas Kinijoje yra tikrai labai platus, tačiau ne visi jų geba užtikrinti tai ką žada reklama. Dažniausiai pasitaikanti problema – tai prastai veikianti laisvų rankų įranga. Šis nepatogumas dažniausiai kyla dėl tos priežasties, nes FM moduliatorius paprastai yra jungiamas tiesiai į pridegiklį, kas galiausiai lemia labai didelį atstumą tarp mikrofono ir žmogaus veido. Jeigu laisvų rankų įranga FM moduliatoriuje jums atrodo iš tiesų reikalinga, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Tecney Bluetooth“.

Trumpai tariant, šis FM moduliatorius susideda ir dviejų dalių. Viena jų jungiasi į automobilyje sumontuotą pridegiklį, o kita yra tvirtinama kiekvienam asmeniškai patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų. Šis sprendimas itin naudingas dėl tos priežasties, nes FM moduliatoriuje sumontuotą mikrofoną padeda ženkliai priartinti prie žmogaus veido. Būtent to pilnai pakanka, kad FM moduliatoriaus laisvų rankų įranga veiktų kokybiškai.

Būtina paminėti dar ir tai, kad automobilio pridegiklis įsigijus „Tecney Bluetooth“ taip pat lieka maksimaliai išnaudotas, nes šiame FM moduliatoriuje yra sumontuotos net dvi USB jungtys. Viena iš šių USB jungčių išėjime geba užtikrinti 2,4 A siekiančią srovę, ko tikrai pilnai pakaks norint įkrauti net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijas.

„Tecney Bluetooth“ korpuse taip pat yra integruota Micro SD kortelės jungtis, tačiau ne ką mažiau svarbu ir tai, kad šis FM moduliatorius dar yra aprūpintas ir Bluetooth ryšio moduliu. Kitaip sakant, naudojant „Tecney Bluetooth“ muziką savo automobilyje galėsite klausyti ne tik iš Micro SD kortelės, bet esant poreikiui ir iš išmaniojo telefono.

Galiausiai šis FM moduliatorius patiks ir tiems skaitytojams, kurie atidžiai mėgsta stebėti savo automobilio būklę. Trumpai tariant, „Tecney Bluetooth“ geba LED ekrane atvaizduoti automobilio baterijos esamą įtampos lygį. Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes realiu laiku leidžia stebėti automobilio akumuliatoriaus pajėgumą. Pavyzdžiui, tai gali padėti išvengti nemalonumų atėjus žiemai, kai ryte automobilio dėl nusilpusio akumuliatoriaus tiesiog nepavyksta užvesti.

Trumpai: „Tecney Bluetooth“ specifikacija

  • Jungtys: 2x USB, Micro SD.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, FM moduliatorius.
  • USB našumas: 5 V 1 A; 5 V 2,4 A.
  • Papildomos funkcijos: lietimui jautrūs mygtukai; metalinis korpusas; laisvų rankų įranga; automobilio baterijos įtampos lygio atvaizdavimas; LED ekranas.
  • Matmenys ir svoris: 8 x 3,5 x 1,3 cm; 64 g.

„Tecney Bluetooth“ atsiliepimai

FM moduliatorius „Tecney Bluetooth“ prekyboje pasirodė prieš gerą mėnesį, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų įvertinimo. Džiugu pranešti, kad bent jau kol kas visi „Tecney Bluetooth“ pirkėjai šiam FM moduliatoriui skyrė 5 žvaigždutes, todėl šiuo metu „Tecney Bluetooth“ turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Constance. Tai nuostabus mažas automobiliui skirtas aksesuaras, kuris turi tiek FM moduliatorių, tiek Bluetooth, tiek Micro SD kortelės lizdą, tiek USB jungtis kitų įrenginių baterijoms įkrauti. Man taip pat patinka, kad šis FM moduliatorius gali rodyti esamą automobilio baterijos įkrovos įtampą.
  • Novia. Įdomus aksesuaras jau vien dėl tos priežasties, nes turi lietimui jautrius mygtukus. Man itin praverčia ir dvi USB jungtys, nes nuo šiol savo automobilyje tuo pačiu metu galiu įkrauti net dviejų išmaniųjų telefonų baterijas.
  • Eileen. Tai praktiškas aksesuaras, kuris taip pat dar turi ir integruotą laisvų rankų įrangą. Galiu patvirtinti, kad įprastai šis FM moduliatorius rodo esamą grojaraščio būseną, bet tuo momentu, kai gaunamas įeinamas skambutis, jo ekrane atvaizduoja informacija pasikeičia.
  • Oliver. Puikus dizainas, patogus tvirtinimas, aukštos kokybės gamybai panaudotos medžiagos. Mane taip pat nustebino greitas pristatymas. Esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį aksesuarą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()