Šis tas patogaus ir dabar už labai gerą kainą: telefonų, planšetų ar kitos smulkmės automobilinis dėklas su keliomis maitinimo jungtimis ir įtampos matuokliu („Tecney Storage Box“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai, Video)  ()

„Tecney Storage Box“ – tai automobiliui skirtas aksesuaras, kuris yra jungiamas prie automobilyje montuojamo pridegiklio. Šis aksesuaras yra dedamas kairėje priekinio keleivio sėdynės pusėje ir yra tinkamas ne tik elektroninių įrenginių baterijoms įkrauti, bet ir įvairiems smulkiems svarbiausiems daiktams laikyti (dokumentai, pinginiė, raktai, išmanusis telefonas ir pan.).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Tecney Storage Box“ kaina

  • Gearbest“ – 17,10 €.
  • Dabar parduodamas su 3% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Papildomai tinka FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“

Automobilyje praleidžiama tikrai daug laiko. Tuo tarpu kartu su savimi įpratome nešiotis ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir kitus daiktus. Jeigu savo automobilyje pasigendate tvarkos, o kartais jaučiate būtinybę tuo pat metu įkrauti net kelių elektroninių įrenginių baterijas, tuomet pats laikas pagalvoti apie automobiliui skirtą aksesuarą „Tecney Storage Box“.

Šis aksesuaras yra dedamas kairėje priekinio keleivio sėdynės pusėje. Svarbu paminėti, kad „Tecney Storage Box“ montavimas yra itin paprastas ir nereikalauja jokių papildomų tvirtinimo detalių, todėl šis aksesuaras be jokių problemų gali būti naudojamas praktiškai bet kuriame automobilyje.

 „Tecney Storage Box“ yra gana kompaktiškų matmenų (27 x 8 x 12,5 cm), tačiau trijuose esančiuose skyriuose galima sutalpinti tikrai labai daug. Čia galėsite laikyti ne tik įkraunamą išmanųjį telefoną, bet ir raktus, piniginę, automobilio dokumentus, akinius, lojalumo korteles ir kitas įvairias smulkmenas.

Būtina pabrėžti, kad „Tecney Storage Box“ prijungus prie automobilyje įmontuoto pridegiklio atsiveria kitos papildomos galimybės. Viena iš jų – tai galimybė, kuri realiu laiku leidžia stebėti automobilio baterijos įtampą įmontuotame ekrane. Be to, „Tecney Storage Box“ taip pat turi du standartinius automobilyje montuojamus pridegiklius, kuriuos naudodami prie „Tecney Storage Box“ bet kada galite prijungti kitus automobiliui skirtus aksesuarus.

Pavyzdžiui, esant poreikiui prie „Tecney Storage Box“ lengvai galima prijungti FM moduliatorių „Alfawise QC3.0“. Tada automobilyje turėsite ne tik patogią vietą daiktams laikytis, bet dar galėsite mėgautis ir laisvų rankų įrangos teikiamais privalumais. Be to, muziką galėsite leisti ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir tiesiai iš išmaniojo telefono.

Galiausiai svarbu įvertinti ir tai, kad „Tecney Storage Box“ taip pat turi dvi integruotas USB jungtis, kurių kiekviena išėjime geba užtikrinti 2,1 A siekiančią srovę. O įvertinus dar ir tai, kad prie „Tecney Storage Box“ galima prijungti kitus papildomus aksesuarus, tai reiškia, jog vienu metu automobilyje bet kada galėsite įkrauti ne mažiau nei keturių elektroninių įrenginių baterijas.

Trumpai: „Tecney Storage Box“ specifikacija

  • Jungtys: 2x USB; 2x standartiniai automobilio pridegikliai;
  • USB galimybės: 5 V, 2,1 A.
  • Maitinimas: 12 – 24 V (DC).
  • Kabelio ilgis: 60 cm.
  • Korpusas: ABS plastikas, dirbtinė oda.
  • Papildomos funkcijos: integruotas 10 A saugiklis; realiu laiku rodo automobilio baterijos įkrovos įtampą; turi tris skyrius smulkiems daiktams laikyti; universalus ir lengvas montavimas.
  • Matmenys ir svoris: 27 x 8 x 12,5 cm; 445 g.

„Tecney Storage Box“ atsiliepimai

Automobiliui skirtas aksesuaras „Tecney Storage Box“ prekyboje pasirodė vos prieš keletą mėnesių, tačiau jau spėjo susilaukti pakankamo pirkėjų susidomėjimo. Kol kas visi „Tecney Storage Box“ įsigiję pirkėjai šiam aksesuarui skyrė 5 žvaigždutes, kas reiškia, jog šiuo metu „Tecney Storage Box“ Kinijoje pirkėjų tarpe gali pasigirti maksimaliu įmanomu įvertinimu.

  • Archer. Puikus aksesuaras už visiems prieinamą kainą. Man patinka, kad nuo šiol automobilyje turiu ne tik du USB, bet dar ir du pridegiklius, kuriuos naudodamas esant poreikiui prie automobilio galiu prijungti kitus papildomus aksesuarus. Be to, šis aksesuaras taip pat padeda pagyvinti mano automobilio interjerą. Rekomenduoju visiems.
  • Harold. Tai yra būtent tai ko seniai ieškojau. Keturios integruotos sąsajos vienu metu automobilyje man leidžia įkrauti net keturių elektroninių įrenginių baterijas. Esu laimingas dar ir dėl to, nes šis aksesuaras turi specialų integruotą lustą, kuris garantuoja mano saugumą iškilus nesklandumams su automobilio elektros instaliacija.
  • Bert. Esu be galo patenkintas, kad šis aksesuaras realiu laiku visuomet rodo esamą automobilio baterijos įkrovos įtampą. Būtent tokio aksesuaro ieškojau gana ilgai, o „Tecney Storage Box“ dėka dabar turiu kur kas daugiau nei galėjau tikėtis iš pradžių.
  • Luther. Man patinka, kad „Tecney Storage Box“ gamybai yra panaudotos tikrai kokybiškos medžiagos. Tuo tarpu integruota papildoma talpa smulkiems daiktams laikyti yra itin praktiška ir man praverčia kiekvieną dieną.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()