Su 80% nuolaida išparduodamas itin patogus „Xiaomi“ mini atsuktuvas baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui: įkraunamas per USB, su LED pašvietimu, magnetiniu galvučių laikikliu („TONFON 3.6V“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„TONFON 3.6V“ – tai kompaktiškų matmenų (15,17 x 4,24 x 12,09 cm) elektrinis suktuvas, kurio baterija galia būti įkraunama naudojant standartinį USB laidą. Šis suktuvas turi integruotą LED pašvietimą, magnetinį galvučių laikiklį ir itin praverčia tose situacijose, kuriose prie varžtų yra sunkus priėjimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Gearbest“ – 24,30 €.
  • Dabar parduodamas su 80% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Mažiausia kaina iki šiol
  • Jei baigsis nuolaida, išbandykite kuponą 8GR411XGEH
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu namuose remonto darbus paprastai atliekate savarankiškai, tuomet puikiai žinote, jog varžtą išsukti ar įsukti gali tekti pačiose netikėčiausiose vietose. Naudojant įprastus prisukėjus tai padaryti ne visuomet pavyks – jie nors ir galingi, bet dideli ir jiems reikia daug laisvos erdvės. Būtent čia į pagalbą galima pasitelkti nedidelius elektrinius suktuvus. Esant tokioms situacijoms jums gali itin praversti kompaktiškų matmenų elektrinis suktuvas „TONFON 3.6V“ (15,17 x 4,24 x 12,09 cm).

„TONFON 3.6V“ priklauso didžiulei „Xiaomi“ gaminių ekosistemai - jį gamina dukterinė „Youpin“ kompanija, tad kokybė yra praktiškai garantuota. 

Suktuvas „TONFON 3.6V“ yra aprūpintas visomis svarbiausiomis funkcijomis. Jis gali varžtus tiek įsukti, tiek išsukti. Galvučių pritraukimui taip pat yra naudojamas patikimas magnetinis laikiklis. Tuo tarpu esant prastam apšvietimui itin praverčia „TONFON 3.6V“ korpuse integruotas iš dviejų LED sudarytas žibintuvėlis.

Svarbiu „TONFON 3.6V“ privalumu dar tampa ir integruota 1500 mAh talpos baterija, kurios energijos pakanka daugiau nei 30 minučių nuolatiniam sukimui. Įdomu ir tai, kad bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, nes „TONFON 3.6V“ bateriją esant reikalui lengvai įkrausite net ir kelionės metu naudodamiesi išmaniojo telefono USB adapteriu. Be to, baterijai nusenus, tereikės išardyti atsuktuvo korpusą ir ją pakeisti – naudojamas visiškai standartinis baterijos variantas.

Gamintojas pristatydamas „TONFON 3.6V“ pabrėžia, kad šis suktuvas puikiai tinka surenkant ar remontuojant kompiuterius, gali praversti surenkant baldus ar tvarkant automobilį. Pravers ir statybose, kuomet teks susidoroti su varžtais kampuose ir atokiuose užkampiuose.

Kitaip sakant, „TONFON 3.6V“ suktuvas turi pakankamai galios atliekant smulkius darbus kasdieninėje buityje, tačiau tikrai nėra pritaikytas kaip pagrindinis prisukėjas nuolatiniam darbui statybose ar atliekant kapitalinį namų remontą. Bet bus situacijų statybose, kai be jo neišsiversite niekaip arba teks į rankas imti paprasta atsuktuvą.

Galiausiai norisi pridėti, kad „TONFON 3.6V“ suktuvo korpusas yra pagamintas iš patikimo plastiko, o pati laikymui skirta rankena padengta specialiu neslidžiu plastiku. Be to, suktuvo viršuje yra integruotas papildomas indikatorius, kuris nuolatos atvaizduoja esamą baterijos įkrovos lygį. O tai labai patogus sprendimas ir tiesa sakant, sutinkamas gana retai tokio tipo įrankiuose.

Trumpai: „TONFON 3.6V“ specifikacija

  • Galvučių komplektas: 4 vnt. (PH2, PH1, SL2, SL3).
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Papildomos funkcijos: įkraunama baterija; integruotas LED žibintuvėlis; magnetinis suktuvo galvučių laikiklis; baterijos įkrovos indikatorius.
  • Matmenys ir svoris: 15,17 x 4,24 x 12,09 cm; 400 g.

„TONFON 3.6V“  atsiliepimai

Suktuvą „TONFON 3.6V“ įsigiję pirkėjai lieka maksimaliai patenkinti. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina maksimalus 5 žvaigždučių įvertinimas, kurį šiam suktuvui kol kas skyrė visi Kinijos elektroninės parduotuvės pirkėjai.

  • Fabian. Džiaugiuosi, kad „TONFON 3.6V“ yra lengvai įkraunamas ir pakankamai lengvas. Šis suktuvas puikiai tinka atliekant smulkius buities darbus namuose. Kaip itin naudingą funkciją galiu paminėti integruotą pagalbinį LED žibintuvėlį. Taip pat noriu pasakyti visiems tiems, kurie skundžiasi „TONFON 3.6V“ galios trūkumu, kad laikas įsigyti įrankį pagal darbo pobūdį. „TONFON 3.6V“ puikiai tinka smulkiems darbams, bet nereikia su juo statyti namų.
  • Evan. Puiki kokybė, greitas pristatymas. Naudoju šį suktuvą kompiuterinio korpusų surinkimui. Manau, kad „TONFON 3.6V“ taip pat puikiai gali pasitarnauti kiekvienuose namuose ar netgi atliekant automobilio remontą. Tokiose situacijose jis tampa itin naudingas dėl savo kompaktiškumo.
  • Leona. Jau seniai ieškojau suktuvo, kuris būtu patikimas, lengvas ir paprastai įkraunamas. Smagu pranešti, kad šiuos lūkesčius pilnai pateisino „TONFON 3.6V“. Šį suktuvą dažniausiai naudoju surinkdamas baldus. Turiu pripažinti, kad šiam darbui jis puikiai tinka ir dėl patrauklios kainos yra prieinamas kiekvienam norinčiam.
  • Bard. Tai yra įrankis, kurio jau labai seniai ieškojau. Visiems prieinama kaina, aukšta kokybė, gerai laikanti baterija ir optimalaus dydžio korpuso matmenys. Trumpai tariant, „TONFON 3.6V“ suktuvas tapo mano nepakeičiamu pagalbininku atliekant smulkius priežiūros darbus namuose.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)