Vienas už kitą geresnis pasiūlymas iš eBay: puikios kokybės išmanioji apyrankė „Xiaomi Hey Plus“, gerą garsą užtikrinančios belaidės ausinės ir „Xiaomi WSKEN“ 2in1 laidas (Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Hey Plus“;

- Belaidės ausinės „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“;

- Greitąjį įkrovimą ir duomenų perkėlimą palaikantis USB C-tipo „Xiaomi WSKEN“ laidas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Hey Plus“ - globali versija

Šiuo metu ši šauni išmanioji apyrankė parduodama už 33,63 eurus, nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi Hey Plus“ yra naujausia „Xiaomi“ kompanijos išmanioji apyrankė ir tiesiog pro akis negali praslysti naujasis ir spalvotas apyrankės ekranas.

Apyrankė turi 0,95 colių įstrižainės (240 x 120) OLED ekraną, kuriame pateikiama itin daug informacijos: galima matyti savaitės dieną, laiką, datą, nueitus žingsnius, baterijos būseną ir kai yra gautas pranešimas – kairėje, viršutiniame kampe dega raudonos spalvos indikatorius.

„Xiaomi Hey Plus“ apačioje yra davikliai, kurie matuoja širdies ritmą ir kontaktai, per kuriuos įkraunama baterija.

Beje, pačioje apyrankėje yra speciali ertmė ir uždėjus įkrovimo jungtį ji užsifiksuoja. Belieka USB laidą įkišti į kompiuterį ar kitą įrenginį ir įkrauti „Xiaomi Hey Plus“.

„Hey Plus“ palaiko „Bluetooth 4.2“ ryšį, yra atspari vandeniui, matuoja širdies ritmą, turi 120 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 18  dienų.

Svarbu paminėti ir tai, kad išmanioji apyrankė yra visiškai atspari vandeniui (5ATM), palaiko NFC, seka ne tik širdies ritmą, bet ir miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, geba rasti telefoną, palaiko nuotolinį kameros valdymą, praneša apie gautus socialinių tinklų ir SMS pranešimus, skambučius, primena pajudėti ir t.t.

Daugumą informacijos galima matyti pačiame „Hey Plus“ ekrane, o visą detalią statistiką galima peržvelgti „Mi Home“ ir „Hey +“ programėlėse. Apyrankė yra suderinama su „Android 4.4“/„OiS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. 

Puiki išmanioji apyrankė, kuriai gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas:

Belaidės ausinės „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“

Dabar šios belaidės ausinės kainuoja 21,23 eurus, nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ yra belaidės ir į ausis įstatomos ausinės. Jos pasižymi puikiais techniniais parametrais bei simpatišku dizainu.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad abi šios belaidės ausinės gali būti naudojamos, kaip laisvų rankų įranga, nes kiekvienoje iš jų yra įtaisytas mikrofonas. Ir net yra nebūtina vienu metu naudotis abejomis ausinėmis. Jos su išmaniuoju telefonu gali būti poruojamos ir po vieną.

Kitas svarbus dalykas, kad „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą, kuris leidžia pasiekti greitą ir stabilų duomenų perdavimą.

Gamintojas nurodo, kad ausinėse yra naudojama ir „CVC6.0“ triukšmo slopinimo technologija, leidžianti mėgautis kokybišku garsu ir, naudojant ausines, kaip laisvų rankų įrangą, puikiai girdėti savo pašnekovą.

Nemažiau svarbu ir tai, kad šios ausinės turi IPX4 standartą, tad yra atsparios vandeniui. Ir kas itin svarbu, kad ausinių dėkliukas tuo pačiu veikia, kaip ir įkrovimo stotelė.

Dėkliuko baterijos talpa siekia 800 mAh, o kiekvienos ausinės po 43 mAh. Ausinių baterijų energijos užteks nepertraukiamai muzikos klausytis iki 4 valandų, o toks rodiklis yra visai geras. Na, o talpios dėkliuko baterijos įkrauti ausinėms užteks net iki 8 kartų.

Kalbant apie techninius „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausinių dalykus, tai dažnio atsakas siekia 20-20000 Hz, varža 32 omai, maksimalus garso lygis pasiekia 108 dB.

Palaikomi tokie „Bluetooth“ protokolai: „HFP, A2DP, HSP ir AVCRP“. Taip pat palaikomos profesionalios „SBC+AAC“ garso kodavimo technologijos, tad garso kokybė turi būti nepriekaištinga.

Pakuotėje rasite belaides „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ ausines, dėkliuką, įkrovimo laidą, dar papildomas 3 poras ausinių pagalvėlių ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Taigi „QCY T2C Bluetooth 5.0 TWS“ yra geras pasirinkimas ieškantiems kokybiškų, belaidžių TWS ausinių.

Greitąjį įkrovimą ir duomenų perkėlimą palaikantis USB C-tipo „Xiaomi WSKEN“ laidas

Dabar jis parduodamas už 4,42 eurus, nemokamas siuntimas į Lietuvą, 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Verta atkreipti dėmesį, kad galima rinktis skirtingų spalvų ir ilgių „Xiaomi WSKEN“ laidą. Tad 4,42 eurus kainuoja 40 cm ilgio laidas. O jei reikia ilgesnio, tada galima rinktis 120 cm (5,30 eurai) ir 200 cm ilgio (6,19) laidus.

Kalbant apie laidų spalvas, tai jos yra kaip ir vienodos, bet laidas turi specialų indikatorių, kuris įkrovimo arba duomenų perdavimo metu švies baltai ar spalvotai. Šiuo atveju viskas priklauso nuo asmeninio skonio, kadangi šis aspektas niekaip neįtakoja galutinės „Xiaomi WSKEN“ laido kainos.

Gamintojas nurodo, kad „Xiaomi WSKEN“ laidas yra aukščiausios kokybės ir padengtas papildoma nailono medžiaga.

Jungtys yra kokybiškos, o C-tipo jungtis pasukta 90 laipsnių kampu, kad būtų užtikrintas maksimaliai patogus naudojimasis šiuo „Xiaomi WSKEN“ laidu.

„Xiaomi WSKEN“ tinka „Samsung Galaxy“, „OnePlus“, „Huawei“ ir visiems kitiems išmaniesiems įrenginiams, palaikantiems C-tipo jungtį.

Gamintojas garantuoja, kad „Xiaomi WSKEN“ laidas užtikrins greitą duomenų perdavimą ir palaiko 5V/2A, 6V/3A, 9V/2A įkrovimą, tad išmaniųjų įrenginių baterijos bus įkrautos itin greitai. 

Kokybiškai pagamintas, kaip ir daugelis „Xiaomi“ sukurtų daiktų - gražaus dizaino, praktiškas ir naudingas laidas, praversiantis daugeliu atveju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()