TOP 10 geriausių pasiūlymų didžiajame pusmečio išpardavime: specialus kuponas su 200€ nuolaida, pasiūlymas iš Vokietijos sandėlio ir daug rekordinių kainų (Video, 2019 m. 24 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- Net 192.60€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise S70“ (su nuolaidos kuponu)

- 52 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

- 22 % nuolaida naujos kartos kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

- 40 % nuolaida naujos kartos lazeriniam atstumo matuokliui „Alfawise LS-1“ (su nuolaidos kuponu)

- Robotas dulkių siurblys „Roborock S50“ (iš Vokietijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A2 Lite“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 % nuolaida Micro SD kortelei „Kodak U3 A1“ (su nuolaidos kuponu)

- 20 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui (su nuolaidos kuponu)

- 11 % nuolaida elektriniam paspirtukui „Alfawise M1“ (su nuolaidos kuponu)


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-06-11 TOP 10 geriausių pasiūlymų didžiajame pusmečio išpardavime: specialus kuponas su 200€ nuolaida, pasiūlymas iš Vokietijos sandėlio ir daug rekordinių kainų (Video, 2019 m. 24 savaitė)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė „Gearbest“ skelbia apie prasidedantį „Mid-Year Mega Sale“ išpardavimą. Skelbiama, kad šis milžiniškas vasaros išpardavimas prasidės nuo birželio 12-os dienos ir nuolaidos sieks iki 80 proc. Gera žinia, kad jau ir dabar galima už itin patrauklias kainas įsigyti pirkėjų pamėgtas, mūsų bei kitų apžvalgininkų išbandytas, kokybiškas prekes. 

Atrinkome tradicinį dešimtuką įdomiausių pasiūlymų - tai tokios prekės, kurios užsitarnavo apžvalgininkų arba pirkėjų palankumą, o jau dabar joms galioja arba specialūs nuolaidų kuponai, arba siūloma pati mažiausia kaina iki šiol. 

1. Net 192.60€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

304.08€ | nuolaidos kuponas ES2GBLT2 | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose. O tokios geros kainos turbūt dar niekada nebuvo ir neaišku kada vėl bus. 

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Gearbest - 304.08€.
  • Su nuolaidos kuponu ES2GBLT2, sutaupoma 192.60€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 529€

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (630 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

112.50€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43676„Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise S70“ – tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“112.50€.
  • Su nuolaidos kuponu GBA43676
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.

Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg.

Dabartinė 112.50€ kaina yra mažiausia šio langų roboto kainų istorijoje:

3. Su mažiausia kaina siūlomas išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“

135€ | 52 % nuolaida„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai labai gražus išmanusis laikrodis, kuris turi tvirtą metalinį ir anglies pluošto korpusą ir tinka ne tik sportine veikla užsiimantiems, bet ir verslo žmonėms. „Amazfit Pace 2“ esantys mygtukai užtikrina dar lengvesnį laikrodžio valdymą, nors jį galima pilnai valdyti ir liečiamu ekranu.

Puiki gaminio kokybė, lengvas ir patogus, gerai veikiantis PPG (širdies ritmo matuoklis), greitai veikiantis GPS, 5ATM, 3 fiziniai mygtukai tvirti ir užtikrina patogų naudojimąsi. „WiFi“ ir „Bluetooth“ veikia sklandžiai. Jokių problėmų dėl susiejimo su telefonu ir visi SMS, skambučių bei socialinių tinklų pranešimai gaunama momentaliai. Galima klausytis muzikos per Bluetooth ausines, puikus įrenginys. (cyril50)

„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ apžvalgos ir palyginimai su kitais išmaniaisiais laikrodžiais

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Gearbest - 135€
  • Tai mažiausia kaina
  • Parduodamas su 52 % nuolaida. Siuntimas į Lietuvą nemokamas.
  • Aliexpress - 152.45€
  • Lietuvoje - 153.59€

„Bluetooth 4.2“ veikia 10 metrų atstumu tarp laikrodžio ir telefono. WiFi ir Bluetooth ryšiai su telefonu yra stiprūs ir netrukinėjantys. 

Gamintojo teigimu, baterijos budėjimo režime užtenka 5 dienoms, o su nuolat įjungtų GPS, jos energijos užteks 35 valandoms. Praktiniai bandymai rodo, kad baterijos gali užtekti ir 7 dienoms, bet jei intensyviai naudojama (įjungtas WiFi) – 5 dienoms, o pasirinkus „Eco“ režimą – net ir 10 dienų.

Yra atsparus vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje, taip pat palaiko 11 skirtingų sporto režimų, tarp kurių yra plaukiojimas, kopimas, bėgiojimas, pasivaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.

Laikrodžio ekrane galite matyti SMS, WeChat, Twitter, Facebook pranešimus. Laikrodis praneš ir jei per ilgai užsisėdėsite vienoje vietoje. Taip pat pastoviai matuoja širdies ritmą ir automatiškai seka miego kokybės rodiklius. Jokių papildomų mygtukų spausti nereikia. Belieka tik atsibudus išmanųjį laikrodžį susieti su telefone esančia „Amazfit Watch 2.0“ programėle ir joje bus pateikiama visa informacija.

Taip pat „Amazfit Pace 2“ išmaniajame laikrodyje yra ir „Xiaomi Smart Home“ funkcija, tai reiškia, kad jei turite kitų „Xiaomi“ išmaniųjų įrenginių, kaip kad išmaniosios garso kolonėlės ar lempos, jus jas galėsite kontroliuoti per atstumą. Tereikia įsijungus WiFi nusiųsti „On“ arba „Off“ komandą.

„Amazfit Pace 2“ laikrodžio ekrano užrakinimas vyksta labai paprastai, tereikia pirštais uždengti ekraną ir jis automatiškai užsirakina. Šios funkcijos nėra „Amazfit Pace“, čia teks palaukti 20 sekundžių kol automatiškai užsirankins ekranas arba du kartus paspausti mygtuką.

Apžvalgos rodo, kad GPS signalas yra labai stiprus ir puikiai rodo maršrutą net ir miestų gatvėse. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (1799 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras laikrodis: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5
  • „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ arba „Huami Amazfit 2 Stratos“ - tai antros kartos „Xiaomi“ išmanusis laikrodis - flagmanas: itin stilingai atrodantis ir pasižymintis gausybe funkcijų.
  • Palaiko GPS, turi FM radiją, informuoja apie skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes, matuoja žingsnius, širdies pulsą, pateikia galybę statistinių duomenų apie fizinį aktyvumą
  • Turi 11 treniruočių režimų, tarp kurių ir plaukiojimas
  • Automatiškai seka miego kokybę bei širdies ritmą
  • Itin kokybiškas 1,34 colių OLED liečiamas ekranas su 300X320 pikselių HD raiška ir prisitaikymu prie apšvietimo - jame pateikiamą informaciją visada gerai matysite net ryškioje saulėkaitoje. Tokios galimybės neturi jokia vidutinės klasės išmanioji apyrankė
  • Atsparus vandeniui iki 5 ATM (50 m) - IP68 reitingas
  • Itin talpi 280 mAh baterija - įprastiniame režime laikrodis veikia 5-7 dienas. Palyginimui, „Apple Watch“ su vienu įkrovimu gali veikti tik 1-1,5 dienos.
  • „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ baterija pilnai įkraunama per 2 valandas
  • 1.2 GHz procesorius, 512 MB RAM ir 4 GB duomenų atminties užtikrina labai gerą spartą, todėl laikrodį galima panaudoti kaip MP3 grotuvą
  • Veikia su modifikuota „Android“ operacine sistema, reguliariai siunčiami atnaujinimai
  • Metalinis ir anglies pluošto korpusas, ekrano apvadas yra pagamintas iš įbrėžimams atsparios poliruotos keramikos, ekranas apsaugotas „Gorilla“ stiklu. 
  • Valdomas liečiamu ekranu ir trimis mygtukais korpuso šone
  • Ekrano išmatavimai 3.5 x 3.5 x 1.5 cm
  • Silikoninės apyrankės išmatavimai 23 x 2.2 cm
  • Laikrodis sveria 60 gramų
  • „WiFi“ ir „Bluetooth 4.2“ ryšiu susiejamas su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasi su „iOS 9.0“ / „Android 4.4“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis
  • Su išmaniuoju telefonu bendrauja per „Amazfit Watch 2.0“ programėlę
  • Palaiko anglų ir kinų kalbas

Dabartinė 135€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

4. Su mažiausia kaina siūlomas naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

33.57€ | 22 % nuolaida + kuponas: GBA44577A„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • „Gearbest“33.57€.
  • Dabar parduodamas su 22 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai. Tai pati mažiausia kaina iki šiol. 
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Dabartinė 33.57€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

15.39€ | 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZYH052107 | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

„4 metus ieškojau sau tinkamo lazerinio atstumo matuoklio ir pagaliau jį suradau“. Kuo taip patiko „Alfawise LS-1“ matuoklis ir kokie jo pagrindiniai trūkumai („Alfawise LS-1“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 15.39€.
  • Nuolaidos kodas: GBSZYH052107
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.27€.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 15.30€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (62 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

6. Iš Vokietijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas robotas dulkių siurblys „Roborock S50“

349.20€ | nuolaidos kuponas O2EC182EA761D000 | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ yra „Xiaomi“ dulkių  siurblys - flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai.

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Gearbest - 349.20€
  • su nuolaidos kuponu O2EC182EA761D000
  • Iš Vokietijos sandėlio
  • Siunčia už 9€.
  • Lietuvoje apie 400€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (2 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 58 W; 2000Pa siurbimo galia - puikiausiai susiurbia pradedant nuo mažiausių dulkių, baigiant sunkesniais ir didesniais akmenukais;
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai, nuo tyliausio iki galingiausio.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; „Roborock S50“ turi 360 laipsnių besisukančius lazerinius radarus, kurie roboto aplinką skenuoja 1800 kartų per sekundę, ši informacija vėliau naudojama virtualiems žemėlapiams sudaryti ir nustatyti efektyviausią valymo maršrutą arba apriboti tam tikras erdves;
  • Garsas: 60dB;
  • Filtras: plaunamas HEPA filtras;
  • Apsaugos: 2 mm guminis bamperis, 4 vertikalūs nuo nukritimo saugantys sensoriai, robotas išsijungia, jei yra pakeltas ar nukrenta;
  • Dulkių dėžutės talpa: 480 ml;
  • Vandens talpa: 140 ml;
  • Baterija: baterijos talpa – 5200 mAh, pakanka 2,5 valandoms arba 250 kvadratinių metrų;
  • Valdymas:  per programėlę - stebėkite realiu laiku siurblio judėjimo trajektoriją, pasirinkite siurbimo rėžimą, valdykite siurblį su virtualiais mygtukais, gaukite ataskaitas apie siurblio atliktus darbus (išvalytas plotas, trukmė ir pan.) Nustatykite roboto siurbimo laiką ir savaitės grafiką;
  • Išskirtinės savybės: Sausas ir drėgnas valymas - „Roborock S50“ gali iššluoti/išsiurbti grindis, o paskui, uždėjus specialią šluostę ir vandens rezervuarą jas gali ir išplauti; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; aukšti ratukai - įveikia net 2 cm barjerus;
  • Pakuotė: siurblys robotas, matinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens talpa, plovimo padas, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm; 3.5 kg

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2 Lite“

135€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA2LITE150 | „Xiaomi Mi A2 Lite“ specifikacijos​, atsiliepimai

Šis modelis laikomas vienu iš geriausių vidutinės klasės telefonų, kai norisi gero ir patikimo telefono pigiau.

Puikus telefonas už tokią kainą. Dizainas yra minimalistinis, telefonas veikia labai gerai. Kol kas atrodo, kad baterija veikia ilgiau nei bet kokio telefono, kokį esu turėjęs anksčiau. Jis šiek tiek sunkesnis, nei tikėjausi ir pakuotėje nėra ausinių, bet tai vis tiek geras pirkinys. (Elva de Castro)

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Gearbest135€.
  • su nuolaidos kuponu GBA2LITE150
  • Nemokamas pristatymas registruotu paštu.

„Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ ne tik turi tris kameras, bet ir joms talkinančią dirbtinio intelekto sistemą. Ji užtikrina, kad visos nuotraukos atrodys kiek įmanoma natūraliau ir gražiau. Fonas jose bus meniškai nublukintas, o pagrindinių objektų kontūrai – ryškūs. Priekinė kamera užtikrina, kas asmenukės būtų labai kokybiškos, o veidas – gražus. „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ lengvai atpažįsta veidus – tai svarbu nuotraukose, bet ir leidžia atrakinti telefoną. Kitas patikimas būdas atrakinti telefoną – pirštų antspaudų skaitytuvas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (1571 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai geras telefonas: suminis apžvalgų reitingas 4.25 balai iš 5
  • Ekranas: 5,84 colių įstrižainės IPS LCD (2280 x 1080px, 19:9).
  • Procesorius: 8 branduolių, 2.0 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 625“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 506“.
  • Atmintis: 3 GB RAM ir 32 GB ROM + iki 256 GB atminties kortelė.
  • Kameros: dviguba galinė kamera (12 MP, f/2.2, 1.25 μm + 5 MP, f/2.2, 1.12 μm) ir vienguba priekinė kamera – 5 MP, f/2.0 su dirbtinio intelekto sistema.
  • OS: „Android 8.1“, „Android One“.
  • Baterija: 4000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, „Face ID“ - telefono atrakinimas veidu.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, microUSB 2.0.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ ir „WiFi 802.11ac“ ryšio moduliai, A-GPS, GLONASS, BDS, visos LTE dažnių juostos 4G ryšiui Lietuvoje: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B20 / B38 / B40.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, e-kompasas, pirštų antspaudų skaitytuvas, GPS.
  • Korpusas: metalas.
  • Išskirtinės savybės: kompaktiško dydžio, nebrangus, bet spartus biudžetinės klasės išmanusis telefonas.
  • Matmenys ir masė: 15,21 x 7,16 x 0,86 cm; 170 g.

8. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūloma Micro SD kortelė „Kodak U3 A1“

9.05€ | 32 GB, 32 % nuolaida„Kodak U3 A1“ specifikacijos, atsiliepimai

9.90€ | 64 GB, 31 % nuolaida

15.30€ | 128 GB, 42 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-CN24FIR

„Kodak U3 A1“ – tai 10 klasės (UHS-3) U3 kategorijai priskiriama Micro SD kortelė, kuri priklausomai nuo pasirinktos talpos siūlo 95 – 100 MB/s skaitymo ir 65 – 85 MB/s rašymo greitį. Ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta 4K vaizdo įrašams ir priklausomai nuo poreikių gali būti 32, 64, 128, 256 arba 512 GB talpos.

Tai tiesiog dar vienas nuostabus pirkinys iš Kinijos. „Kodak U3 A1“ mane tenkina ne tik dėl kainos, bet ir dėl kokybės. Šią Micro SD kortelę galima naudoti tiek išmaniuosiuose telefonuose, tiek drone, tiek veiksmo kameroje, ji taip pat palaiko 4K vaizdo įrašus. Galiu rekomenduoti bet kam. (Pjayr)

Dronai, veiksmo kameros, išmanieji telefonai, vaizdo registratoriai registratoriai. Tai tik dalis šiuo metu itin populiarių įrenginių, kuriuose esame įpratę naudoti Micro SD korteles. Nors Micro SD kortelės nėra labai brangios, tačiau kai jų tenka pirkti keletą ar daugiau, tuomet norisi paties racionaliausio sprendimo kainos ir kokybės atžvilgiu. Labai panašu, kad būtent tai šiuo metu gali užtikrinti „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelės.

Gamintojas tvirtina, kad „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelės yra atsparios vandeniui, smūgiams, karščiui bei magnetiniam laukui. Be to, jos puikiai tinka filmuojantiems 4K vaizdo įrašus ir priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo poreikių gali būti 32, 64, 128, 256 arba 512 GB talpos.

„Kodak U3 A1“ Micro SD kortelė yra priskiriamai 10 klasei, U3 kategorijai. Ši kategorija garantuoja, kad „Kodak U3 A1“ mažiausia toleruojama duomenų rašymo sparta nėra mažesnė nei 30 MB/s. Tuo tarpu U1 kategorijos Micro SD kortelėse mažiausia toleruojama rašymo sparta siekia 10 MB/s.

Kinijos rinkoje galima surasti daug SD kortelių, tad kaip atsrinkti, kas tinka, o kas ne? Dažnu atveju skirtumai pasimato tik užmetus akį į SD kortelių greitį. Priminsime, kad kita šiuo metu itin populiari „Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė priklausomai nuo jos talpos gali būti U1 arba U3 tipo. Trumpai tariant, tik 64 GB ir didesnės talpos „Alfawise High Speed Micro SD“ užtikrina U3 spartos kategoriją. Tuo tarpu „Kodak U3 A1“ atveju U3 kategorija yra garantuoja net ir pasirinkus 32 GB talpos Micro SD kortelę. Taigi, jei norite itin sparčios 32GB kortelės, pasirinkimas tik tik „Kodak“. Bet jei norite 64GB sparčios kortelės, jau laisvai galite rinktis tarp „Kodak“ ir „Alfawise“.

Be to, „Kodak U3 A1“ asortimentas prieš „Alfawise High Speed Micro SD“ pranašumą įgyja ir talpos atžvilgiu. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise High Speed Micro SD“ maksimali talpa siekia 256 GB, tai „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelės atveju pirkėjas turi išskirtinę galimybę įsigyti ir 512 GB talpos Micro SD kortelę. Bet aišku, tai jau brangus malonumas ir reikalingas tik nedaugeliui pirkėjų.

Būtina atkreipti dėmesį ir į tai, kad bent jau šiuo metu „Kodak U3 A1“ Micro SD kortelė su nuolaidomis dabar kainuoja kiek pigiau nei „Alfawise High Speed Micro SD“. Kainos aspektu „Alfawise High Speed Micro SD“ pranašumą įgyja tik kai kalbame apie 32 GB – tai populiariausias formatas, tik deja, 32GB „Alfawise“ yra lėtesnė kortelė nei „Kodak“, dėl to ir pigesnė. Tuo tarpu talpai didėjant „Kodak U3 A1“ pranašumas darosi vis labiau akivaizdus ir ties 256 GB jau siekia beveik 10 eurų.

Visgi situacija su kainomis gali pasikeisti pritaikius nuolaidas, tad kainų klausimą su kortelėmis reikia sekti nuolatos. Ir atitinkamai reaguoti – šiuo metu labiau apsimoka kortelės „Kodak“, tuo labiau, kad apie jas labai gerai atsiliepia pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (401 vertinimai)
  • Talpa: 32, 64, 128, 256, 512 GB.
  • Klasė: 10 klasė, UHS-3.
  • Sparta: priklauso nuo Micro SD kortelės talpos; skaitymo – 95 – 100 MB/s; rašymo sparta – 65 - 85MB/s.
  • Kitos savybės: pilnai pritaikyta 4K vaizdo įrašams; atspari vandeniui, temperatūros pokyčiams, smūgiams ir magnetiniam laukui.
  • Matmenys ir svoris: 1,5 x 1,1 x 0,1 cm; 8 g.

Dabartinė 15.30€ kaina yra mažiausia šios Micro SD kortelės kainų istorijoje:

9. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas paspirtukas „Xiaomi Mijia Pro“

468€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBJUNESALE609„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ arba tiesiog „Xiaomi M365 Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Geriausias elektrinis paspirtukas už tokią kainą? Diskiniai stabdžiai, itin gerai veikianti energijos rekuperavimo sistema, 3 važiavimo režimai ir kur kas didesnė galia nei „M365“: galingiausio „Xiaomi“ elektrinio paspirtuko apžvalga ir praktinis išbandymas

TOP 5 priežastys, kodėl „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija taps perkamiausiu paspirtuku pasaulyje 2019 metais: kuo geresnis už „Xiaomi M365“ ir kas darosi su kaina

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Gearbest - 468€
  • Nuolaidos kuponas GBJUNESALE609
  • Į Lietuvą siunčia nemokamai.
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristatymu į Lietuvą - 519.35€

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer.

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

10. Su nuolaidos kuponus siūlomas elektrinis paspirtukas „Alfawise M1“

306€ | 11 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBZYQC014

„Čia yra Alfawise elektrinis paspirtukas. Atrodo, lyg kažkur jau matytas? Taip, jūs esate visiškai teisūs. Alfawise M1 išvaizda praktiškai yra identiška populiariajam Xiaomi M365 paspirtukui. Pastarasis jau kuris laikas yra pardavinėjamas visame pasaulyje ir yra itin geras bei populiarus paspirtukas. O kaip gi ši jo kopija Alfawise M1? Šis paspirtukas kainuoja 100 dolerių pigiau, bet ar vertas jis dėmesio? Ar tai tėra netikusi M365 kopija, o gal puiki alternatyva? Šioje apžvalgoje tai ir išsiaiškinsime.“

„Tai tikra Xiaomi M365 kopija, bet kokybiška kopija ir kur kas pigesnė“: ką apie šį elektrinį paspirtuką sako jį išbandęs apžvalgininkas ir kodėl „Alfawise M1“ vadina „M365 Lite versija”?

Kaina

Tikrinta 2019 06 11

  • Gearbest - 306€
  • nuolaidos kuponas GBZYQC014
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • Lietuvoje neparduodamas.

Pačioje pakuotėje randame naudojimosi instrukciją anglų kalba, reikalingus įrankius, paspirtuko baterijos įkrovimo adapterį su europietišku kištuku ir patį „Alfawise M1“ elektrinį paspirtuką.

„Žvelgiant iš toliau, M1 ir M365 elektriniai paspirtukai atrodo identiškai. Tačiau priėjus arčiau, pradeda matytis jų skirtumai ir vienas pagrindinių yra M1 paspirtuko ratai.

Alfawise nusprendė gaminti paspirtuką su kietomis padangomis ir tai tuo pačiu metu yra ir blogai, ir gerai.

Jūs niekada nepradursite padangos, kaip kad gali nutikti su M365 pripučiamais ratais, tačiau M1 kiečiau reaguoja į kelio dangą. Tad su juo geriausia važinėti asfaltuotu keliu. Kitokiais keliais nėra taip malonu.“

Apžvalgininkas atkreipia dėmesį, kad „Alfawise“ kompanija „M1“ paspirtuką pagamino iš itin kokybiškų medžiagų ir didelis dėmesys kreipiamas net smulkiausios detalėms.

Kad ir ant galinio purvasaugio esantis kabliukas, skirtas pritvirtinti paspirtuko vairo mechanizmą ir taip jį neštis su savimi ar įdėti į automobilio bagažinę. Šis kabliukas pagamintas iš metalo ir yra itin kokybiškas.

Visgi, apžvalgininkas teigia, kad, pavyzdžiui, pati paspirtuko kojelė yra pagaminta iš kitokios medžiagos, nei visas paspirtukas.

„Tai yra labai smulkios detalės, bet matyt jos leido Alfawise sutaupyti šiek tiek pinigų ir pagaminti mažiau kainuojantį elektrinį paspirtuką.“

„Išvaizda praktiškai tokia pati, vairo mechanizmas toks pats, rankenos padengtos tokiais pačiais gumos raštais, net skambutis toks pats. Didžioji dalis paspirtukų dalykų yra tokie patys.“

Skiriasi tik priekinės ir galinės šviesos - „Alfawise M1“ paspirtuko priekinis žibintas šviečia melsvesne spalva ir truputi silpniau. Galinių žibintų šviesa taip pat šiek tiek silpnesnė „M1“ paspirtuke.

„Vairo užrakinimo mechanizmas yra labai svarbi paspirtukų dalis ir aš buvau maloniai nustebintas, kad Alfawise M1 paspirtuke jis yra tokios geros kokybės.

Negana to, jis labai kokybiškai užrakina vairą ir nėra tokio vairo mechanizmo drebėjimo efekto, kuris atsirado mano turimame Xiaomi M365 paspirtuke.

O kuo jie dar skiriasi? Iš kur gi atsiranda tas 100 dolerių skirtumas?

Apžvalgininkas teigia, kad yra ir daugiau skirtumų tarp šių paspirtukų ir vienas jų, kad „Alfawise M1“ nepalaiko išmaniosios programėlės.

„Bet aš Alfawise gerai suprantu, kodėl jie nesukūrė programėlės. Toks dalykas kainuoja nemažus pinigus ir tiesą sakant, aš nelabai ir naudojuosi M365 palaikoma programėle.“

Dar vienas skirtumas yra tas, kad „iš esmės Alfawise M1 neturi tikro Cruise režimo. Jis kaip ir yra, bet reikia neįtikėtinai stabiliai laikyti droselį.“

Taip pat čia nėra energijos rekuperavimo sistemos, kurią turi „M365“ paspirtukas ir stabdymo metu įkrauna baterijas.

„Taip pat Alfawise M1 turimos baterijos užtenka trumpesniam nuvažiuojam atstumui ir taip yra tikriausiai todėl, kad paspirtukas nepalaiko energijos rekuperavimo sistemos, kuri M365 suteikia papildomos energijos ir tuo pačiu nuvažiuojamų kilometrų.

Tad iš esmės štai tokie pagrindiniai šių paspirtukų skirtumai. Alfawise savo paspirtuke neturi kai kurių dalykų kuriuos turi M365, bet Alfawise M1 yra tikra Xiaomi M365 kopija ir tikrai kokybiška kopija.

Vertinant bendrai, Alfawise M1 man primena savotišką M365 Lite versiją. Tai tarsi puikaus elektrinio paspirtuko paprastesnė versija, kurios kokybė yra labai gera, o kainuoja kur kas pigiau.

Tad jei ieškote puikiai atrodančio, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko – Alfawise M1 yra puikus pasirinkimas.“




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: