TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: 99€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“, nuolaidų kuponai populiariausiam LED šviestuvui, geriausios kainos masažuokliui ir TV garso sistemai (Video, 2019 m. 21 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 19 % nuolaida naujos kartos barzdaskutei „Soocas S3“

- 99€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 62 % nuolaida TENS principu veikiančiam viso kūno masažuokliui „Alfawise JCE 208“ (su nuolaidos kuponu)

- 6 % nuolaida naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio)

- 36 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 8 % nuolaida dronui „KF607“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 % nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida naujos kartos automobiliniam FM moduliatoriui „Alfawise QC3.0“

- 7 % nuolaida visiškai belaidėms į ausis įstatomoms ausinėms „i13 TWS“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 19 % nuolaida ir mažiausia kaina siūloma naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

40.50€ | 19 % nuolaida„Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.50€.
  • 19 % anonso nuolaidos, mažiausia kaina
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Dabartinė 40.50€ kaina yra mažiausia šios barzdaskutės kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu 99€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

396€ | su nuolaidos kuponu GBB5ES2FR | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose.

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Gearbest - 396€.
  • Su nuolaidos kuponu GBB5ES2FR, sutaupoma 99€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 529€

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (625 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“

10.80€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas AFFN50615 „Alfawise JCE 208“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise JCE 208“ - tai šiuo metu populiariausias transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).

Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam. (Michael)

Tai tikrai veikia ir veikia labai gerai! Fantastiškai pigus, labai galingas ir tikrai masažuoja raumenis bei nuima įtampą („Alfawise JCE 208“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“10.80€.
  • Su nuolaidos kuponu AFFN50615 
  • 62 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (20.70€)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.62 balai iš 5 (26 vertinimai)
  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

4. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

126€ | 6 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“126€.
  • Dabar parduodamas su 6 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 4.92€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 171€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 171€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Dabartinė 126€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

5. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas vienas iš pačių populiariausių išmaniųjų LED šviestuvų -  „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“

81€ | 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEELIGHT480 | „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra itin populiarus ir dažnai perkamas išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą ir turinti itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95). Šviestuvą galima valdyti per išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - puikiai tinka žemesnėms luboms. Daugelis atsiliepimų pažymi puikią šviesos kokybę, paprastą ir funkcionalų valdymą, o montavimas yra vienas juokas.

Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams. (Gianluca)

Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“ (T. Sawyer)

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 81€
  • Su nuolaidos kuponu YEELIGHT480
  • 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, už pristatymą reikės sumokėti 5.32€.
  • Aliexpress - 80.92€
  • 25.84€ už pristatymą iš Kinijos sandėlio.

„Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso. Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai.

480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios. Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate.

Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas.

Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos.

6. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

31.50€ | 22 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas F23P1SALEA„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Dabartinė oro tašra miestuose tokia, kad gyventi be oro grynintuvo niekaip - šį oro grynintuvą intensyviai pirko žiemą, o dabar jo pirkimai vėl auga kaip ant mielių. Kai lietaus nėra, net ir pavasarį ar vasarą miestuose be oro grynintuvo - tikra kančia. 

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 31.50€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu F23P1SALEA
  • 22 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.32€.

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (102 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos dronas „KF607“ su 1080p arba 4K raiška

46.80€ | 8 % nuolaida + nuolaidos kuponas KF607QUAD„KF607“ specifikacijos

„KF607“ – tai universali skraidyklė su dviem 1080p raiškos kameromis, kuri dėka integruotos 1800 mAh talpos baterijos leidžia mėgautis 16 – 18 minučių trukmės skrydžiais. Šis kvadrokopteris taip pat gali pasigirti funkcionalia išmaniojo telefono taikomąją programa bei kompaktišku sulankstomu korpusu.

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ – su 1080p kamera 46.80€;
  • nuolaidos kuponas KF607QUAD
  • „Gearbest“ – su 4K kamera 63.90€
  • nuolaidos kuponas KF607QUAD
  • Speciali akcija anonso proga,  į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • „TomTop“ – su 1080p - 46.56€; su 4K – 51.04€. Suntimas nemokamai.

Kvadrokopteris „KF607“ yra bene geriausias pavyzdys ko šiuo metu galima tikėtis iš ekonominės klasės skraidyklės, ypač tokiomis kainomis, kaip dabar siūlo Gearbest. Trumpai tariant, šiuo atveju net ir nepatirdami didelių išlaidų galite pilnai mėgautis ne tik svarbiausiomis brangių skraidyklių funkcijomis, bet ir kokybiškomis užfiksuotomis nuotraukomis bei vaizdo įrašais.

Šis kvadrokopteris yra pakankamai lengvas, todėl geba optimaliai išnaudoti integruotos baterijos resursus. Tuo tarpu funkcija, kuri leidžia „KF607“ išlaikyti fiksuotame aukštyje itin praverčia tada, kai norite užfiksuoti kokybiškas ir ryškias nuotraukas. Būtina pridėti ir tai, kad kvadrokopterio valdymui skirta taikomoji programa yra aprūpinta papildomomis funkcijomis. Jų pagalba nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimą bei retušavimą galima atlikti tiesiog akimirksniu naudojantis išmaniuoju telefonu.

Reikšmingu šio kvadrokopterio privalumu tampa ir lanksti aukštosios 1080p raiškos kamerų sistema. Viena iš šių kamerų leidžia keisti pasvirimo kampą 90 laipsnių ribose. Toks sprendimas tampa iš tiesų naudingas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju norint pakeisti kameros fiksuojamą panoramą tiesiog pakanka pakreipti kamerą reikiamu būdu nuotoliniu būdu. Tuo tarpu pats dronas gali stabiliai išlaikyti pastovią padėtį.

Tuo tarpu „KF607“ kvadrokopterio korpuso apačioje integruota kamera praverčia tuomet, kai tuo pačiu laiko momentu norite užfiksuoti tai kas dedasi horizonte ir ant žemės paviršiaus. Šis sprendimas yra patogus dar ir todėl, nes abiejų kamerų fiksuojamą vaizdą šiuo atveju realiu laiku iš karto galima matyti ir išmaniojo telefono ekrane.

Kaip papildomą „KF607“ kvadrokopterio funkciją dar norisi paminėti ir tai, kad jis supranta rankų gestus. Pavyzdžiui, visiems puikiai žinomas iškeltų dviejų pirštų gestas įspėja kvadrokopterį, kad laikas užfiksuoti nuotrauką. Tuo tarpu į priekį ištiestas žmogaus delnas nurodo, jog kvadrokopteriui atėjo laikas pradėti įrašinėti vaizdo įrašą.

Apibendrinus, „KF607“ kvadrokopteris turi viską ko gali prireikti tipiniam naudotojui mėgėjiškame lygyje. „KF607“ siūlo pakankamai kokybiškas kameras, gerai laikančią bateriją, bet dar ir pilnavertišką išmaniojo telefono taikomąją programą, kuri šiuo atveju pilnai gali atstoti net ir visų pamėgtus „Instagram“ nuotraukų redagavimo įrankius.

Žinoma, skydžio laikas nesiekia 20 min., nėra gimbalo, tad nebus galimybės tvirtinti išorinių kamerų, bet ir kaina tokia, kad nieko tokio reikalauti tiesiog negalima. Tačiau jei netinka 1080p kamera, galite pasirinkti modelį su 4K raiška. Įvertinus jo kainą, tikėtis kažko daugiau jau būtų naivu – ko gero tai vienas geriausių pasiūlymų pagal kainos ir kokybės lygį mėgėjiškiems poreikiams.

Trumpai:

  • Baterija: 1800 mAh; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: specializuotas valdymo pultelis į kurį dedamas išmanusis telefonas.
  • Valdomo skrydžio ribos: 50 – 100 m.
  • Galimybės:  dvi integruotos kameros; valdymas gestais; objekto sekimas; skrydžio trajektorijos sudarymas; kompaktiškas sulankstomas korpusas.
  • Kamera: dvi 1080p raiškos kameros.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Medžiagos: plastikas.
  • Matmenys ir masė:  27 x 26 x 6 cm, 320 g.

8. Su nuolaidos kuponu siūloma naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

51.30€ | 42 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBH0413S4 | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Manau, kad garso skirtumas tarp senųjų garso kolonėlių ir Alfawise XBR-08 yra akivaizdus, ir daugiau čia kažką komentuoti nėra prasmės. Kai kurie gali pasakyti, kad kokia yra prasmė lyginti paprastas kolonėles su visai kitos kategorijos garso sistemą? Pirmiausiai, tai yra palyginimas, o antra – daugelis įprastų televizorių turi tokius pačius garsiakalbius, kaip ir mano įprastos kompiuterio kolonėlės. Ir dėka šios garso sistemos galima gerokai pagerinti televizorių ir kompiuterių garso kokybę. Vertinant bendrai, aš likau labai patenkintas Alfawise XBR-08. Garso sistema atrodo gerai, surenkama lengvai, ant stalo sumažėjo vietos, o svarbiausia – garsas. Nors per kamerą visos garso kokybės perduoti nepavyks, tačiau skirtumą, manau, kad supratote. „Alfawise XBR-08“ apžvalga ir testavimas

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“51.30€.
  • Su nuolaidos kuponu GBH0413S4
  • Nemokamas siuntimas Priority Line metodu.
  • Yra įtrauka į „Gearbest Exclusive Brands“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 50 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Nors pagal populiarumą „Xiaomi TV Soundbar“ pirmauja tarp kiniškų „Soundbar“ tipo garso sistemų, tačiau „Alfawise XBR-08“ labai sparčiai renka gerbėjų gretas – ji jau pateko į perkamiausių kolonėlių TOP 3.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.61 balai iš 5 (92 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

9. Su 35 % nuolaida siūlomas naujos kartos automobilinis FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“

11.70€ | 35 % nuolaida„Alfawise QC3.0“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos automobilinis FM moduliatorius, kuris bene labiausiai ypatingas tampa dėl integruoto Bluetooth 4.2 ryšio modulio. Šis automobilio aksesuaras taip pat palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

Šį FM moduliatorių jau buvau išbandęs dar prieš jį įsigydamas, todėl puikiai žinojau ko tikėtis. Turiu pripažinti, kad jis veikia kur kas geriau nei kiti FM moduliatoriai iš Kinijos. Garso kokybė taip pat puiki, o ryšio signalas visuomet maksimaliai stiprus. Trumpai tariant, tai tiesiog yra puikus pasirinkimas už labai gerą kainą. Rekomenduoju. (Bruce)

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.70€.
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.21€.

Automobiliai FM moduliatoriai jau nieko nestebina, tačiau įvertinus senstelėjusį Lietuvos automobilių parką kai kuriems tai gali tapti tikru išsigelbėjimu. Apie populiariausius FM moduliatorius iš Kinijos jau esame rašę anksčiau, tačiau labai panašu, kad „Alfawise QC3.0“ artimiausiu metu taps nauju hitu.

Praktika rodo, kad FM moduliatoriai bent jau iki šiol nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto „Alfawise QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudoja morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresnes garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Alfawise QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (WMA, WAV, APE, FLAC ir t. t.). Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į Micro SD kortelę ar USB atmintinę, nes „Alfawise QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai.

„Alfawise QC3.0“ kaip ir kiekvienas kitas FM moduliatorius iš Kinijos ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tuo pačiu metu gali būti naudojamas ir elektroninių įrenginių baterijai įkrauti. Įvertinus „Alfawise QC3.0“ matmenis maloniai stebina tas faktas, jog šis FM moduliatorius turi net dvi USB jungtis. Be to viena iš jų palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“ taip pat išsiskiria elegantišku korpuso dizainu, kuro galimybes šiuo atveju leidžia dar labiau išplėsti integruotas LED pašvietimas. Jo dėka automobilyje galima sukurti išskirtinę atmosferą. Ši funkcija pilnai atitiks kiekvieno poreikius dėl tos priežasties, nes šis LED pašvietimas siūlo net šešias skirtingas pašvietimo spalvas.

Galiausiai gamintojas tvirtina, jog „Alfawise QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų. Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Alfawise QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį. Be to, „Alfawise QC3.0“ taip pat yra suderinamas su tokiais išmaniais asistentais, kaip „Siri“ ar „Google Now“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.76 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius, suderinamumas su išmaniajame telefone diegiamomis taikomosiomis programomis, suderinamumas išmaniajame telefone integruotu virtualiu asistentu.
  • Ekranas: LCD tipo, rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Jungtys: 2x USB ir „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 8 x 3,4 x 3,4 cm, 38 g.

10. Su 7 % nuolaida siūlomos visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės „i13 TWS“

17.64€ | 7 % nuolaida | „i13 TWS“ specifikacijos

„i13 TWS“ yra visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės ir pačios perkamiausios šią savaitę. Tam daugiuasiai įtakos turėjo labai geras kainos ir kokybės santykis - pigiau surasti geresnį variantą būtų labai sunku.  Kiekviena turi 35 mAh baterijas, o dėklas saugo dar 350 mAh energijos. Šios ausinės atkuria dinamišką, žemais dažniais prisodrintą garsą, tačiau puikiai veikia ir kalbant telefonu. 65 laipsnių kampu pasuktas korpusas užtikrina patogų nešiojimą.

Kaina

Tikrinta 2019 05 21

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“ - 17.64€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Jei ieškote belaidžių ausinių, greitai pastebėsite, kad pačios garsiausios, tokios kaip „Samsung Galaxy Buds“, „Apple Airpods 2“, „Xiaomi AirDots Pro“, „Huawei Honor Flypods“ (išsami jų apžvalga ir geriausios kainos) kainuoja nepigiai - 60-120€ diapazone ir jei esate praktiškas žmogus, tokia suma už paprastas ausines gali pasirodyti didoka. Tokiu atveju vienintelė išeitis - mažiau žinomi Kinijos gamintojai, kurie reikia pripažinti, gamina tikrai dėmesio vertas ausines. Ir šiuo metu vienos iš populiariausių tokio tipo ausinių yra labai geros kainos „i13 TWS“.

„i13 TWS“  - tai į ausies kanalą įstatomos visiškai belaidės ausinės. Paprastas, modernus dizainas pasižymi ergonomiška konstrukcija. Į ausis įstatoma dalis yra pasukta 65 laipsnių kampu, todėl tvirtai, bet kartu ir patogiai laikosi ausies kanale. Šios ausinės nekrenta, tačiau kartu ir nevargina, nes yra labai lengvos.

Šios ausinės geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą, o svarbiausia, naudoja  Bluetooth v5.0+EDR technologiją.

Dėka integruoto Bluetooth v5.0+EDR ryšio modulio „i13 TWS“ geba užtikrinti stabilų bei patikimą duomenų perdavimą, kuris šiuo atveju yra pastebimai stabilesnis nei Bluetooth 4.0 atveju. Be to, Bluetooth v5.0 gerokai labiau taupo energiją, tad su tokiomis ausinėmis muzikos galėsite klausytis kur kas ilgiau. 

Kiekviena ausinė turi 35 mAh bateriją, kurios pakanka 120-150 minučių. Tačiau dėl to tikrai neverta baimintis, nes šios ausinės yra įkraunamos tiesiai vartotojo kišenėje. Jų dėklas turi 350 mAh bateriją, todėl ausines gali įkrauti ne kartą. Pats dėklas įkraunamas per maždaug valandą per „Micro USB“ jungtį.

„i13 TWS“  pakankamai gerai atkuria visą dažnių spektrą, tačiau itin gerai atkuria žemo dažnio garsus. Taip yra todėl, kad šios ausinės yra subalansuotos šiuolaikinei muzikai. Kita vertus, jas taip pat labai patogu naudoti kalbant telefonu.

„i13 TWS“  turi mikrofoną, todėl jas galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Norint pakelti ragelį tereikės vieną kartą paliesti vieną ausinę. Taip, šios ausinės valdomos lietimu - tai labai patogus ir šiuolaikiškas valdymo būdas. Lygiai taip pat sustabdysite ir muziką.

Norėdami perjungti dainą turėsite dukart paliesti kairę arba dešinę ausinę (peršoks prie kitos ar prieš tai ėjusios dainos sąraše). Panašiai veikia ir garso lygio kontrolė – triskart palietę dešinę ausinę muziką pagarsinsite, o kairę – patylinsite. Porą sekundžių palaikę pirštą ant ausinių iškviesite virtualų asistentą.

„i13 TWS“  yra labai lengvos, tinka sportuojantiems, daug kalbantiems telefonu ar tiesiog dažnai būdantiems lauke. Nors yra labai mažos, šios ausinės turi ir aktyvią triukšmo slopinimo technologiją, todėl efektyviai veikia ir triukšmingame autobuse. Įdomu tai, kad tokios galimybės dažnai neturi net kelis kartus brangesnės ausinės, tad investavus kur kas mažiau, gaunama daugiau. 

Tai yra geras ir nebrangus pasirinkimas tiems, kurie muzikos nori klausytis visiškai be jokių laidų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai.
  • Skambėjimas: dinamiškas garsas, gerai atkuriamas visas dažnių diapazonas,  itin stipriai grojami žemi dažniai.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 35 mAh ausinėse (pakanka maždaug 120-150 min); 350 mAh įkrovimo stotelė, įkrovimui reikia 60 minučių.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas, tvirtai laikosi ausyje, valdomos lietimu, aktyvi triukšmo slopinimo technologija, automatinė sąsaja.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas, „Micro USB“ laidas įkrovimui, instrukcijos.
  • Išmatavimai ir svoris:  55 × 45 × 18 mm, 32 gramai.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: