TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: mažiausia kaina unikaliam, net 2 aukštos kokybės kameras turinčiam dronui ir populiariausiam langų valymo robotui tiesiai iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 15 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 8 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise WS-860“ (iš Čekijos sandėlio)

- 25 % nuolaida vienam iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 5 % nuolaida vaikiškam išmaniajam dantų šepetėliui (su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida „Xiaomi“ vandens kokybės matuokliui (su nuolaidos kuponu)

- 51 % nuolaida „Xiaomi“ automatinei vandens sklendei

- 3 % nuolaida „Xiaomi“ masažuokliui

- 6 % nuolaida dronui „SG106“

- 26 % nuolaida išmaniajai apyrankei „NO.1 DT58“

- 29 % nuolaida akumuliatorinei pompai „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

- 4 % nuolaida naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina siūlomas langų valymo robotas „Alfawise WS-860“

171€ | 8 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise WS-860“ specifikacijos

„Alfawise WS-860“ – tai langų valymo robotas, kuris pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, mažu sukuriamu triukšmo lygiu (60 dB) ir santykinai ilgu 5,5 metrų maitinimo laidu. Išskirtiniais šio langų valymo roboto akcentais tampa itin didelis valymo greitis (1 min. 40 s./m2), bei talpesnė nei įprastai 650 mAh baterija, kuri nutrūkus maitinimui energiją „Alfawise WS-860“ gali teikti apie 30 minučių.

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“171€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 8 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio pristatomas per 5 darbo dienas už 4.92 €.

Langų valymo robotai susilaukia vis augiau pripažinimo, nes padeda taupyti laiką. Susidomėjimas šio tipo robotais auga dar ir dėl tos priežasties, nes langų valymas yra nepatogus ir sunkus darbas, o valant išorę, dar ir pavojingas. Ir nors langų valymo robotai pagal populiarumą nepralenkia paprastų robotų siurblių, tačiau jų paklausa tolygiai didėja visame pasaulyje. O tai gera paskata gamintojams kurti naujus modelius, ir čia kinai yra tiesiog nepralenkiami –vos tik sugalvoję patobulinimą, iš karto gamina naujos kartos robotą. Vienas iš tokių atveju ir yra naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“.

Šis langų valymo robotas garsėja 2800 Pa siekiančia vakuuminio siurbimo galia ir nuo kitų tokio tipo robotų skiriasi integruotu slėgio jutikliu. Šis jutiklis garantuoja maksimalią „Alfawise WS-860“ pritraukimo jėga prie stiklo tuo metu, kai langų valymo robotui tenka judėti per stiklų sujungimus – pasak gamintojo, jis sėkmingai įveikia net 5 mm aukščio slenksčius. Tai nėra labai svarbu, jei valote vientisus vitrininius langus, bet jei valysite vonios plyteles ir norėsite, kad robotas sėkmingai pereitų nuo plytelių prie stiklinių paviršių, tada tai kritinis momentas – kiti robotai valytojai gali tiesiog prarasti slėgį ir nugriūti.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „Alfawise WS-860“ langų valymo robotas puikiai tinka ne tik drėgnam, bet taip pat ir sausam langų valymui. Maksimaliai kokybišką langų valymą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka naudojamos kokybiškos vos 0,4 milimetrų storio mikropluošto šluostės. Gamintojas tvirtina, kad ši šluostė geba surinkti net ir 1 mikrometrų (µm) dydžio dulkes.

Išskirtiniu „Alfawise WS-860“ bruožu taip pat tampa valymo sparta. Šis valymo robotas vieną kvadratinį metrą gali nuvalyti greičiau nei per dvi minutes (1 min. 40 s./m2). Pagal šį rodiklį „Alfawise WS-860“ lenkia daugelį kitų langų valymo robotų, kadangi jie kvadratinį metrą dažniausiai geba nuvalyti per 2 - 3 minutes.

Pavyzdžiui, to paties gamintojo senesnės kartos langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ (dabar siūlomas iš Čekijos sandėlio už 156€) vieną kvadratinį metrą nuvalo per 2,5 minutės. Įdomu, kad šie abu langų valymo robotai užtikrina 2800 Pa siurbimo jėgą, tačiau „Alfawise WS-860“ privalumą įgyją dėl tos priežasties, nes veikia tyliau. Jeigu „Alfawise WIN660“ sukuria 65 dB siekiantį triukšmą, tai „Alfawise WS-860“ sukuriamas triukšmo lygis neviršija 60 dB. Tylesnį darbą naujos kartos langų valymo robotui atitinkamai pavyksta užtikrinti todėl, nes jis yra aprūpintas šerelių neturinčiu varikliu.

„Alfawise WS-860“ maloniai stebina savo baterijos tarnavimo galimybėmis praradus pagrindinį maitinimo šaltinį. Jos talpa siekia 650 mAh, kas reiškia, kad nutrūkus maitinimui šis langų valymo robotas dar veiks apie 30 minučių. Be to „Alfawise WS-860“ komplekte pridedamas laidas kartu su ilgintuvu siekia 5,5 metro. Tai irgi galima laikyti privalumu, kadangi senesnė kartos valymo robotai atkeliauja su ženkliai trumpesniais laidais, kas atitinkamai gali sukelti nepatogumų valant didesnius langus.

Palyginimui norisi pridėti, kad apie 10 eurų mažiau kainuojantis langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ pagal daugelį išvardintų charakteristikų nusileidžia naujos kartos „Alfawise WS-860“. Pavyzdžiui, „Alfawise WIN660“ laido ilgis siekia apie 4 metrus, šis langų valymo robotas be pagrindinio maitinimo gali veikti iki 25 minučių, nes turi integruotą mažesnės 600 mAh talpos bateriją. Skirtumai nėra dideli, bet visi jie naujos kartos „Alfawise WS-860“ naudai.

Apibendrinant, techniškai „Alfawise WS-860“ pagal daugelį parametrų tampa geresniu pasirinkimu, nes šis langų valymo robotas veikia ne tik tyliau, bet ir greičiau. Tiesa, senosios kartos „Alfawise WIN660“ galima valdyti išmaniuoju telefonu, o „Alfawise WS-860“  aprašyme apie tokią galimybę nutylima. Vis dėlto ar tai jums svarbus privalumas reikėtų nuspręsti individualiai, kadangi abu langų valymo robotas nuotoliniu būdu esant reikalui taip pat galima valdyti ir komplekte pridedamu pulteliu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 1 min. 40 s.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis – 5,5 m.
  • Išskirtinės sąvybės: labai tylus, itin didelis valymo greitis, didelės talpos baterija.
  • Matmenys ir masė: 25,2 x 25,2 x 7 cm; 1,3 kg.

Dabartinė 171€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio siūlomas vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

59.40€ | 25 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1450 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaikiškas išmanusis dantų šepetėlis „Alfawise YS009“

18€ | 5 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBH0403S30„Alfawise YS009“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise YS009“ - specialiai vaikams skirtas žaismingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis prietaisas turi minkšto silikono korpusą, kuriame slepiasi ir mikrofonas su garsiakalbiu. „Alfawise YS009“ veikia labai švelniai ir turi minkštų šerelių šepetėlį. Įdomu ir tai, kad jam nereikės ieškoti tinkamos vietos - jis gali lengvai prilipti prie veidrodžio. Pirkėjams patinka tai, kad šis šepetėlis skatina vaikus valytis dantis - jie tai daro kur kas su didesniu noru.

Šis elektrinis dantų šepetėlis groja muziką ir įrašo garsus. Jau vien dėl to jis yra įdomesnis nei kiti vaikams skirti dantų šepetėliai. Mano dukra labai jį mėgsta, visada laukia laiko valytis dantis. (Katherine)

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 18€
  • Su nuolaidos kuponu GBH0403S30.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 8-12 tūkstančių kartų per minutę,
  • Baterija: 350 mAh; įkrovimo laikas – 1 val.; įkrovimas per USB.
  • Galvutės: keičiamos galvutės su minkštais ir labai plonais „Dupont“ nailoniniais šereliais (pakuotėje yra trys galvutės).
  • Atsparumas vandeniui: IPX5 reitingas.
  • Amžiaus ribos: geriausiai tinka 4-12 metų amžiaus vaikams.
  • Išskirtinės savybės: minkštas silikono korpusas, 2 minučių laikmatis, primenantis kas 30 sekundžių keisti valymo zoną, LED šviestuvas, garsiakalbis ir mikrofonas.
  • Išmatavimai ir svoris: 18,00 x 2,90 x 3,20 cm; 140 gramų.

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis

6.01€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBFEGR6H | 4.8 balai iš 5 (44 vertinimai)

Tikriausiai ne kartą esate susimąstę - ar namie iš čiaupo bėga pakankamai tyras vanduo? O galbūt reikėtų investuoti į papildomus filtrus? O kaip dėl vandens iš čiaupo kitose šalyse, kurias tenka aplankyti? Vanduo mums yra gyvybiškai svarbus, tačiau niekada negalime būti tikri, kad jo kokybė yra gera, nebent nuolat perkame brangius jo butelius iš parduotuvės. Visgi, „Xiaomi“ siūlo pigų prietaisą, užbaigiantį šias dvejones.

Ko iš tikro vertas neįtikėtinai pigus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis: nuo vartotojų atsiliepimų iki praktinių eksperimentų

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis laimėjo prestižinį Vokietijos „IF“ apdovanojimą.

Šis mažas rašiklį primenantis prietaisas, kurį matote nuotraukose, yra mobilus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis. Nepaisant išvaizdos ir dydžio, tai yra labai naudingas prietaisas. Jis matuoja vandenyje ištirpusių mineralų kiekį ir gali padėti nuspręsti, ar reikia investuoti į papildomus filtrus. „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis nustato tokių medžiagų kaip sunkiųjų metalų (švino, vario, cinko ir t. t.), neorganinių druskų (magnio, kalcio) ir žalingų organinių medžiagų koncentraciją vandenyje.

Prietaisas yra neįtikėtinai paprastas. Tereikia jo galą įmerkti į stiklinę su vandeniu (jis negali analizuoti tekančio vandens) ir palaukti, kol jis pateiks tam tikrą skaičių. Pagal jį galima nuspręsti, ar vanduo yra tyras, ar jis tinkamas gerti, ar reikalingas papildomas filtravimas ir taip toliau. Tikriausiai manote, kad mūsų kraštuose šios informacijos nereikia - iš čiaupo tikrai bėga švarus vanduo. Ir iš tikrųjų, Lietuvoje vanduo yra neįtikėtinai švarus, tačiau iki mūsų namų jis teka įvairiausiai vamzdžiais, iš kurių gali prisigaudyti ir žalingų medžiagų.

Šis prietaisas padės ir tiems, kurie namuose turi įsirengę vandens filtrus. Kasetes, pagal gamintojo reikalavimus, reikia dažnai keisti. Visgi, naudotojai pastebi, kad vandens kokybė išlieka aukšta ir pasibaigus numatytam filtro kasetės tarnavimo laikui. Galiausiai, net jei esate užtikrintas vandens kokybe namuose, turėti šį įrenginį pravers, kai susiruošite į kelionę.

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis veikia labai paprastai. Tereikia pripildyti stiklinę vandens, įmerkti prietaiso elektrodus ir palaukti maždaug 3 sekundes. Matuoklis pats prisitaikys prie vandens temperatūros ir parodys tikslų priemaišų kiekį. Jei jų kiekis viršija 600 ppm, tokio vandens gerti nereikėtų, tačiau 300 ppm vandenį būtų galima filtruoti.

5. Su 51 % nuolaida ir mažiausia kaina siūloma „Xiaomi“ automatinė vandens sklendė

17€ | 51 % nuolaida„Xiaomi Automatic Sense Infrared Induction Water Saving Device Sink Faucet“ specifikacijos

„Xiaomi“ automatinė vandens sklendė tinka praktiškai bet kuriam maišytuvui. Ji turi du judesio daviklius, kurie leidžia aktyvuoti vandens srovę, kuri dar papildoma ir oru. Taip sumažinsite vandens sąskaitas ir pagerinsite higieną. Polikarbonato korpuse slepiasi nedidelė, bet talpi baterija, kurios pakanka 6 mėnesiams. Ji įkraunama per USB, bet tik numontavus įrenginį.

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 17€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Siuntimas į Lietuvą - 0.03€.

Tai – dar vienas „Xiaomi“ prietaisas namams. Šis įrenginys yra sukurtas pagerinti higienai bei sutaupyti vandeniui. Tai – automatinė vandens sklendė maišytuvui. Po ja pakišus rankas, daržoves, puodelį ar bet ką kito, vanduo ims bėgti automatiškai. Tam prietaise sumontuoti net du judesio davikliai – vienas pakraštyje, o kitas – apačioje.

Tačiau vanduo ne šiaip ims bėgti vos pakišus rankas. Jis bus maišomas su oru, todėl pagerės vandens padengimas ir gerokai sumažės sąnaudos. Taip tausosite gamtą ir sumažinsite sąskaitas. Tik nemanykite, kad pats prietaisas nėra taupus, nes jo sensoriams reikalinga elektros energija – vos 3 valandų įkrovimo pakanka 6 mėnesiams. Įrenginys įkraunamas numontuotas nuo maišytuvo.

Sumontuoti šį „Xiaomi“ prietaisą yra labai lengva. Pakuotėje rasite tam reikalingą adapterį, tačiau prietaisas tinka iš esmės bet kokio tipo maišytuvams. Jis pravers tiek virtuvėje, tiek vonioje. Greičiausiai jis lengviau prigis ten, kur kriaukle naudojatės dažniau, nes nereikės taip dažnai liesti įprastų maišytuvo sklendžių.  Taip pagerės ir higienos situacija, nes švariomis rankomis nereikės liesti nešvaraus maišytuvo.

Šis įrenginys yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir turi polikarbonato korpusą. Visa elektronika yra apsaugota nuo vandens – įrenginys atitinka IPX6 standartą. Tai yra patvarus ir patogus prietaisas, šiek tiek pagerinantis buitį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Tipas: automatinė vandens sklendė maišytuvui.
  • Įrengimas: labai greitas įrengimas naudojant pridedamus adapterius; lengvas išmontavimas įkrovimui.
  • Energijos naudojimas: 3 valandų įkrovimas suteikia energijos 6 mėnesiams, įkraunamas per USB.
  • Panaudojimas: tiek vonios kambaryje, tiek virtuvėje, kur nuo maišytuvo vamzdžio iki kriauklės apačios yra bent 15 cm.
  • Ypatingos savybės: į vandens srovę įterpiamas oras, kad sumažėtų sąnaudos, šoninis judesio jutiklis.
  • Medžiagos: polikarbonatas.
  • Išmatavimai ir masė: 5,80 x 3,30 x 4,80 cm, 100 gramų.

Dabartinė 17€ kaina yra mažiausia šios automatinės vandens sklendės kainų istorijoje:

6. Su 3 % nuolaida siūlomas masažuoklis „Leravan Mi Home“

19.80€ | 3 % nuolaida | „Leravan Mi Home“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.

Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai. (Marco)

Įspūdžiai apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį po vienos savaitės ir po mėnesio: kaip reikia atnaujinti elektrodus, koks poveikis šalinant skausmą bei įtampą sprande, nugaroje ar kojose, ir kuo viskas baigiasi po mėnesio intensyvaus naudojimosi („Leravan Mi Home“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

„Leravan Mi Home“ TENS masažuoklis

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 19.80€;
  • 3 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Maksimalus užsakymų skaičius iki 5 vienetų.
  • Aliexpress - 19.50€ su siuntimu į Lietuvą.

Papildomų elektrodų pora (2 vnt.)

  • Gearbest - 7.20€;
  • 36 % nuolaida, 0.30€ už pristatymą į Lietuvą.
  • Aliexpress - 11.43€;
  • 1.10€ už pristatymą į Lietuvą.

Mūsų gyvenimo ritmas yra toks, kad dažnai pamirštame pasirūpinti savimi. O juk kartais skaudančiam kaklui, nugarai ar raumenims taip reikia paprasčiausio masažo. „Xiaomi“ siūlo tokį masažuoklį, kuris jums padės, nors pats net neturi judančių dalių.

Transkutaninis elektrostimuliavimas - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. Trumpi, nestiprūs elektros impulsai veikia po oda ir raumenyse esančius nervus.

Ši technologija, sutrumpintai vadinama TENS, yra dažnas mokslinės polemikos objektas. Ne visi specialistai sutinka, kad TENS gali numalšinti nugaros ar kaklo skausmą, kiti nemano, kad trumpi elektros impulsai apskritai gali suteikti kokį nors pagerėjimą.

Visgi, daugybė žmonių, įsigijusių paprastus TENS prietaisus, teigia, kad jiems jie labai padėjo, o ir profesionalioje medicinoje jie naudojami gimdyvių skausmui sumažinti ir net odontologijoje. Tokių pat atsiliepimų nestiga ir prie šio „Xiaomi“ masažuoklio - apžvalgose teigiama, kad dirbant sėdimą darbą ir jį uždėjus ant nugaros, jau po 15 min. pasijaučia sumažėjusi nugaros įtampa. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (1009 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras masažuoklis: suminis apžvalgų reitingas 4.67 balai iš 5
  • Transkutaninis elektrostimuliavimas (TENS) – tai medicinoje plačiai taikomas elektrostimuliacijos metodas, kuomet ant odos priklijuoti elektrodai siunčia labai silpnus elektros signalus ir taip stimuliuoja nervus.
  • TENS padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, malšina skausmą ir netgi skatina endorfino išsiskyrimą.
  • „Leravan Mi Home“ yra itin kompaktiškas TENS masažuoklis, vienu metu veikiantis tik vieną sritį. Todėl jis saugus, lengvas ir paprastas naudoti.
  • „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių.
  • Rekomenduojamas masažo laikas – 15 minučių.
  • „Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą.
  • Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.
  • Keičiami elektrodai susidėvi per maždaug 50 sesijų.
  • „Leravan Mi Home“ sveria 14 gramų ir gali būti nešiojamas sportuojant.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Leravan Mi Home“ masažuoklis
  • Vienam apžvalgininkui taip patiko „LEVARAN“ masažo įrenginys, kad įsigijo dar 3. Tiesiog vieno neužtenka, norisi, kad vienu metu darbuotųsi keli masažo įrenginiai. Juo naudojasi ne tik pats, bet ir visa šeima, nuo 2017 metų. Teigia, kad iš pradžių buvo kritiškai nusiteikęs, bet dabar „TENS“ įrenginys yra kasdien su juo.

Dabartinė 19.80€ kaina yra mažiausia šiais metais šio masažuoklio kainų istorijoje:

7. Su 6 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas dronas „SG106“

52.20€ | 6 % nuolaida | „SG106“ specifikacijos

„SG106“ – tai ekonominės klasės dronas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotas net dvi aukštosios HD raiškos kameras (1920 x 1080). Šis dronas taip pat stebina iki 22 minučių be papildomos įkrovos atlaikančia baterija, bei išskirtiniu funkcionalumu, kuris leidžia „SG106“ valdyti tiesiog rankų gestais.

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“52.20€.
  • Dabar parduodamas su 6 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10-18 darbo dienų už 6.03€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • „GeekBuying“53.49€.

Artėjantis šiltasis metų sezonas vis dažniau leis mėgautis geru oru. Jeigu norite savo apylinkes pažinti dar geriau, tuomet verta pagalvoti apie ekonominės klasės drono įsigijimą. Pastarieji dronai nėra brangūs tačiau pilnai patenkina tipinio naudotojo poreikius. Kad toks rezultatas yra įmanomas už visiems prieinamą kainą pilnai patvirtina naujos kartos „SG106“ drono pavyzdys.

Tai yra vienas iš nedaugelio dronų, kuris yra aprūpintas net dviem aukštos kokybės kameromis. Viena jų yra integruota priekyje ir puikiai tinka filmuoti toliau esantiems objektams. Tuo tarpu „SG106“ drono korpuso apačioje integruota kamera itin praverčia tada, kai norite įmažinti savo įspūdžius, pavyzdžiui, iškylaudami gamtoje. Kitaip sakant, „SG106“ gali pilnai pakeisti ir netgi pasiūlyti naujų galimybių tiems, kurie anksčiau naudojosi asmenukių lazda.

Kokybiškas bei įdomias nuotraukas naudojantis „SG106“ dronu pavyksta užfiksuoti dėl tos priežasties, nes ši sraidyklė gali būti valdoma ne tik komplekte pridedamu pulteliu ar išmaniuoju telefonu, bet ir rankų gestais. Trumpai tariant, aktyvuoti filmavimą ar fotografavimą šiuo atveju yra įmanoma vos vienu rankos mostelėjimu.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „SG106“ drone yra integruota 1600 mAh talpos baterija, kurios energijos šiuo atveju pakanka maždaug 22 minutėms. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kadangi kiti ekonominės klasės dronai ore be papildomos įkrovos išsilaiko ne daugiau nei 10-15 minučių.

Pristatant šį ekonominės klasės droną taip pat norisi atkreipti dėmesį į tai, kad jis geba sekti nurodytus objektus. Norint aktyvuoti šią funkciją tiesiog pakanka išmaniojo telefono ekrane spustelėti ant norimo taško, o dronas jo nuolatiniu sekimu toliau jau pasirūpins automatiškai.

Įdomu ir tai, kad „SG106“ dronas pilnai leidžia išnaudoti išmaniojo telefono akselerometro privalumus. Trumpai tariant, ši funkcija leidžia valdyti droną tiesiog atitinkamai pakreipiant jūsų išmanųjį telefoną erdvėje. Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „SG106“ gali skristi pagal iš anksto sudarytą trajektoriją. Šią trajektoriją galima sudaryti tiesiog pirštu išmaniojo telefono ekrane braukiant per horizontą.

Tenka pripažinti, kad įdomus papildomas funkcionalumas, patraukli kaina ir santykinai gerai laikanti baterija leidžia šiam dronui išsiskirti net ir santykinai perpildytoje Kinijos rinkoje. Be to, „SG106“ į Lietuvą yra pristatomas greičiau nei kitos prekės iš Kinijos, o tai daugeliui potencialių pirkėjų taip pat gali tapti reikšmingu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.6 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080), viena įmontuota priekyje, kita apačioje.
  • Valdymo atstumas: iki 100 m.
  • Valdymas: 2,4 GHz dažnio ruože veikiančiu nuotoliniu valdymo pulteliu arba išmaniuoju telefonu.
  • Baterija: 1600 mAh; energijos pakanka 22 minutėms.
  • Papildomos funkcijos: valdymas gestais; ilgai laikanti baterija, integruotos dvi kameros; skridimo trajektorijos sudarymo galimybė.
  • Matmenys ir svoris: 27 x 27 x 7 cm; 145 g.

Dabartinė 52.20€ kaina yra mažiausia šio drono kainų istorijoje:

8. Su 26 % nuolaida ir mažiausia kaina siūloma išmanioji apyrankė „NO.1 DT58“

19.80€ | 26 % nuolaida | „NO.1 DT58“ specifikacijos

„NO.1 DT58“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes be įprastų standartinių funkcijų dar geba atlikti elektrokardiogramas, gali įvertini saulės aktyvumą bei nustatyti oro slėgį bei esamą aukštį virš jūros lygio. Be to, tai bene pirmasis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje, kuris turi net 1,14 colių įstrižainės spalvotą ekraną.

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“19.80€.
  • Dabar parduodamas su 26 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.18 €.

Praktika rodo, kad pirkėjai vis dar mieliau renkasi fizinius aktyvumo asistentus nei išmaniuosius laikrodžius. Negana to, naujausi produktai įrodo, kad naujos kartos fiziniai aktyvumo asistentai funkcionalumu gana stipriai lenkia išmaniuosius laikrodžius. Dalis šių funkcijų labiausiai patinka laisvalaikį leidžiantiems aktyviai, tačiau reikšmingą naudą tikrai teikia ir visiems likusiems pirkėjams.

Pavyzdžiui, naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „NO.1 DT58“ visų pirma iš kitų išsiskiria spalvotu net 1,14 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu. Gamintojas tvirtina, kad toks ekranas niekuo nenusileidžia išmaniesiems laikrodžiams, nes esant poreikiui jame galima atvaizduoti daug naudingos informacijos. Be to, „NO.1 DT58“ taip pat leidžia keisti pagrindinę ekrano temą, todėl kiekvienas pirkėjas gali turėti jo lūkesčius maksimaliai atitinkančią vartotojo patirtį.

Būtina paminėti dar ir tai, kad „NO.1 DT58“ turi visus svarbiausius sporto režimus (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, bėgimas patalpose) ir taip pat dar gali pasigirti atsparumu vandeniui ir dulkėms, kurį patvirtina šiam fiziniam aktyvumo asistentui suteiktas IP68 sertifikatas.

Fizinis aktyvumo asistentas „NO.1 DT58“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų fizinių aktyvumo asistentų rinkoje, kuris geba nustatyti ne tik pulsą, bet taip pat gali atlikti elektrokardiogramą bei išmatuoti deguonies kiekį kraujyje. Kitaip sakant, šis fizinis aktyvumo asistentas leis jums stebėti širdies veiklą 24 valandas per parą. Tokio plataus funkcionalumu šiuo aspektu iki šios dar negalėjo pasiūlyti nei vienas kiniškas fizinis aktyvumo asistentas.

Galiausiai svarbu įvertinti ir tai, kad „NO.1 DT58“ dar gali nustatyti saulės aktyvumą, moka įvertinti oro slėgį bei esamą aukštį virš jūros lygio. Negana to, šis fizinis aktyvumo asistentas seka miego kokybę, turi žadintuvą, pateikia pratimus kvėpavimui lavinti ir taip pat gali pateikti oro prognozes.

Pagal funkcionalumą su „NO.1 DT58“ fiziniu aktyvumo asistentu gali konkuruoti beveik tuo pat metu pristatytas sporto laikrodis „NO. 1 DT28“. Šiuo atveju galima teigti, jog abu šie produktai turi praktiškai identiškas funkcijas, tik skirtingą išvaizdą ir formą. Esminis „NO. 1 DT28“ skirtumas iš specifikacijų pagal funkcijas – „Alipay“ mokėjimų palaikymas, kurie, deja, bet Lietuvos rinkoje šiam sporto laikrodžiui nesuteikia jokio pranašumo.

O štai išvaizda jau skiriasi kur kas labiau. „NO. 1 DT28“ turi didesnį ekraną (1,54 coliai prieš 1,14 colių) ir gali pasigirti talpesne baterija (230 mAh priš 120 mAh), tačiau pagal dizainą labiau yra pritaikytas vyrams. Iš esmės „NO. 1 DT28“  yra sporto laikrodis – klasikinė išvaizda, pakankamai masyvus, patogus ant didesnės rankos.

Labai panašu, kad gamintojas įvertinęs „NO. 1 DT28“ populiarumą galiausiai nusprendė sukurti ir alternatyvą moterims – iš išvaizdos kuklesnį, mažesnį fizinį aktyvumo asistentą su tomis pačiomis funkcijomis. Štai taip atsirado „NO.1 DT58“. O ką rinktis, turbūt nuspręsite kiekvienas asmeniškai. 

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: skaičiuoja sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius,  įveiktą atstumą, matuoja pulsą, kraujo spaudimą, rodo deguonies kiekį kraujyje, fiksuoja elektrokardiogramas, praneša apie per mažą fizinį aktyvumą, miego sekimas.
  • Sporto režimai: ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis, bėgimas patalpose.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: gamintojas nenurodo konkrečių funkcijų.
  • Papildomos funkcijos: pratimai, kurie padeda mokytis taisyklingo kvėpavimo; rodo oro slėgį, aukštį virš jūros lygio; įvertina saulės aktyvumą; turi žadintuvą
  • Ekranas: 1,14 colių, TFT (135 x 240).
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 120 mAh, atlaiko apie 7 dienas.
  • Medžiagos:  pagamintas iš plastiko, turi silikoninę apyrankę.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2 
  • Programėlė: naudoja „HPLUS“ taikomąją programą.
  • Matmenys ir masė:  2,8 x 2,4 x 1,1 cm; 26 g.

Dabartinė 19.80€ kaina yra mažiausia šios išmaniosios apyrankės kainų istorijoje:

9. Su 29 % nuolaida siūloma akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

36€ | 29 % nuolaida | „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai - akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“, skirta padangų, kamuolių, balionų ir kitų pripučiamų daiktų pripildymui oru. Maksimalus šios pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai, todėl ji yra išties universali. Naudotis ja yra labai paprasta - tereikia nustatyti norimą slėgį ir nuspausti mygtuką. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra reikalingi priedai, o pati pompa veikia pakankamai greitai.

Pirkau šią pompą, nes ją rekomendavo mano draugas. Ji tikrai puiki. Net nemaniau, kad ši elektrinė pompa gali būti tokia galinga. Vieno įkrovimo pakanka labai ilgam laikui – tai labai patogu. Turi priedus padangoms ir įvairiems kamuoliams. Šis įrankis palengvina man gyvenimą. (Cindy)

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36€.
  • 29 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iš tiesų, šis naudingas daiktas apskritai nyksta iš automobilių gamintojų planų. Dabar nauji automobiliai dažnai yra aprūpinami tik kompresoriais ir padangų remonto rinkiniais. Šie kompresoriai naudoja automobilio elektros sistemos tiekiamą energiją, o ir veikia ne visada. Todėl geriau turėti savo akumuliatorinį įrankį, kurį galima greitai įkrauti namie.

Ši akumuliatorinė pompa savo ABS plastiko korpuse slepia 2200 mAh bateriją, kurios pakaks ne vienai padangai pripūsti. Pakuotėje rasite kelis antgalius – šis prietaisas tinka ne tik automobilių padangoms. Gerai tai, kad gale yra nedidelis ekranas, kuris leidžia tiksliai nustatyti norimą slėgį.

Galite pasirinkti norimą slėgio matavimo vienetą (daugelis pasirinks barus, tačiau yra galimybė rinktis ir kilopaskalius, svarus kvadratiniame colyje ir kitus vienetus). Tuomet ekrane nustatykite norimą slėgį ir pompa pati išsijungs, kai jį pasieks. Maksimalus šios mažos pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai.

Ši pompa padės pripūsti ne tik automobilių, bet ir dviračių padangas, įvairius kamuolius, čiužinius ir kitus oru pripildomus daiktus – pakuotėje rasite tam reikalingus antgalius. Ši pompa per minutę gali perleisti net 25 litrus oro, todėl veikia labai greitai. Tamsiuoju paros metu padės ir tai, kad priekyje šis įrenginys turi LED žibintą, o ir valdymo ekranas bei mygtukai yra apšviesti.

Tai yra vienas iš tų įrenginių, kuris gali mėnesius pragulėti nenaudojamas, tačiau kartais labai praverčia. Gerai ir tai, kad ši pompa yra pakankamai maža, lengva ir patogi, todėl ją nesunku pasiimti su savimi, ji neužima daug vietos. Visą tai vertina ir jos pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (102 vertinimai)
  • Tipas: universali akumuliatorinė pompa.
  • Paskirtis: automobilių ir dviračių padangų bei kamuolių pripūtimas.
  • Galia: 120 W.
  • Našumas: 25 l/min.
  • Maksimalus slėgis: 10,3 barai.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Ypatingos savybės: matavimo vienetų pasirinkimas, maksimalaus slėgio nustatymas, LED šviesa.
  • Išmatavimai ir svoris: 23,00 x 18,00 x 6,70 cm, 722 gramai.

10. Su 4 % nuolaida siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

126€ | 4 % nuolaida | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Kaina

Tikrinta 2019 04 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“126€.
  • Dabar parduodamas su 4 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 8.42€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 207€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 207€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: