TOP 10 savaitės perkamiausių: turbūt geriausios ausinės savo klasėje, itin geros kainos dronas su 1080p arba 4K raiška ir populiariausias oro grynintuvas iš Lenkijos sandėlio (Video, 2019 m. 19 savaitė)  (1)

- Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

- Naujos kartos dronas „KF607“ su 1080p arba 4K raiška

- 30000 mAh išorinė baterija

- Japoniško stiliaus virtuviniai peiliai „Marx&Co“

- Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

- Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

- Orų stotelė „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

- Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“ (iš Čekijos ir Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

20-30€ | Aliexpress | 5-30% nuolaida

28.57€ | Cafago | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas LT024

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

2. Naujos kartos dronas „KF607“ su 1080p arba 4K raiška

47.32€ | 13 % nuolaida„KF607“ specifikacijos

„KF607“ – tai visiškai neseniai anonsuotas, universali skraidyklė su dviem 1080p raiškos kameromis, kuri dėka integruotos 1800 mAh talpos baterijos leidžia mėgautis 16 – 18 minučių trukmės skrydžiais. Šis kvadrokopteris taip pat gali pasigirti funkcionalia išmaniojo telefono taikomąją programa bei kompaktišku sulankstomu korpusu. Pagal kainos ir kokybės santykį šiuo metu tai vienas geriausių pasirinkimų. 

Kvadrokopteris „KF607“ yra bene geriausias pavyzdys ko šiuo metu galima tikėtis iš ekonominės klasės skraidyklės, ypač tokiomis kainomis, kaip dabar siūlo Gearbest. Trumpai tariant, šiuo atveju net ir nepatirdami didelių išlaidų galite pilnai mėgautis ne tik svarbiausiomis brangių skraidyklių funkcijomis, bet ir kokybiškomis užfiksuotomis nuotraukomis bei vaizdo įrašais.

Šis kvadrokopteris yra pakankamai lengvas, todėl geba optimaliai išnaudoti integruotos baterijos resursus. Tuo tarpu funkcija, kuri leidžia „KF607“ išlaikyti fiksuotame aukštyje itin praverčia tada, kai norite užfiksuoti kokybiškas ir ryškias nuotraukas. Būtina pridėti ir tai, kad kvadrokopterio valdymui skirta taikomoji programa yra aprūpinta papildomomis funkcijomis. Jų pagalba nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimą bei retušavimą galima atlikti tiesiog akimirksniu naudojantis išmaniuoju telefonu.

Reikšmingu šio kvadrokopterio privalumu tampa ir lanksti aukštosios 1080p raiškos kamerų sistema. Viena iš šių kamerų leidžia keisti pasvirimo kampą 90 laipsnių ribose. Toks sprendimas tampa iš tiesų naudingas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju norint pakeisti kameros fiksuojamą panoramą tiesiog pakanka pakreipti kamerą reikiamu būdu nuotoliniu būdu. Tuo tarpu pats dronas gali stabiliai išlaikyti pastovią padėtį.

Tuo tarpu „KF607“ kvadrokopterio korpuso apačioje integruota kamera praverčia tuomet, kai tuo pačiu laiko momentu norite užfiksuoti tai kas dedasi horizonte ir ant žemės paviršiaus. Šis sprendimas yra patogus dar ir todėl, nes abiejų kamerų fiksuojamą vaizdą šiuo atveju realiu laiku iš karto galima matyti ir išmaniojo telefono ekrane.

Kaip papildomą „KF607“ kvadrokopterio funkciją dar norisi paminėti ir tai, kad jis supranta rankų gestus. Pavyzdžiui, visiems puikiai žinomas iškeltų dviejų pirštų gestas įspėja kvadrokopterį, kad laikas užfiksuoti nuotrauką. Tuo tarpu į priekį ištiestas žmogaus delnas nurodo, jog kvadrokopteriui atėjo laikas pradėti įrašinėti vaizdo įrašą.

Apibendrinus, „KF607“ kvadrokopteris turi viską ko gali prireikti tipiniam naudotojui mėgėjiškame lygyje. „KF607“ siūlo pakankamai kokybiškas kameras, gerai laikančią bateriją, bet dar ir pilnavertišką išmaniojo telefono taikomąją programą, kuri šiuo atveju pilnai gali atstoti net ir visų pamėgtus „Instagram“ nuotraukų redagavimo įrankius.

Žinoma, skydžio laikas nesiekia 20 min., nėra gimbalo, tad nebus galimybės tvirtinti išorinių kamerų, bet ir kaina tokia, kad nieko tokio reikalauti tiesiog negalima. Tačiau jei netinka 1080p kamera, galite pasirinkti modelį su 4K raiška. Įvertinus jo kainą, tikėtis kažko daugiau jau būtų naivu – ko gero tai vienas geriausių pasiūlymų pagal kainos ir kokybės lygį mėgėjiškiems poreikiams.

Trumpai:

  • Baterija: 1800 mAh; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: specializuotas valdymo pultelis į kurį dedamas išmanusis telefonas.
  • Valdomo skrydžio ribos: 50 – 100 m.
  • Galimybės:  dvi integruotos kameros; valdymas gestais; objekto sekimas; skrydžio trajektorijos sudarymas; kompaktiškas sulankstomas korpusas.
  • Kamera: dvi 1080p raiškos kameros.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Medžiagos: plastikas.
  • Matmenys ir masė:  27 x 26 x 6 cm, 320 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 12

Dabartinė 47.32€ kaina yra mažiausia šio drono kainų istorijoje:

3. 30000 mAh išorinė baterija

10.83€ | 70 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (38 vertinimai)

Ne kiekviena Kinijos parduotuvė į Lietuvą siunčia baterijas, o iš tų, kurios siunčia - retais atvejais talpa būda didesnė už 20 000 mAh. Štai todėl ši baterija yra maloni išimtis, kuri iš karto sudominio pirkėjus ir tapo viena perkamiausių savaitės prekių.

Tai – didelės talpos išorinė baterija su dviem USB lizdais ir LED ekranu („30000mAh Power bank Fast Charge Slim Ultrathin Powerbank Dual Usb LED Digital Display Portable Charger for Xiaomi iPhone huawei“). Ekranas tokio tipo išorinėse baterijose yra išties funkcionalus priedas, nes vos pažvelgus galima sužinoti baterijos būklę. Ši baterija yra pagaminta iš ABS plastiko ir metalo.

Žinoma, labiausiai nustebins talpa – šioje baterijoje galima saugoti 30000 mAh energijos. Vieną iš populiariųjų telefonų modelių šia baterija galėsite įkrauti 7-8 kartus. Gerai ir tai, kad ši baterija turi visą eilę apsaugų nuo įtampos ir srovės šuolių, perkaitimo bei kitų netikėtumų.

Galiausiai, šios baterijos dydis taip pat yra didelis privalumas. Šio įrenginio ilgis siekia 131, plotis – 70, o storis 16 milimetrų. Taigi, ši baterija praktiškai pranyks kišenėje. Ji sveria tik 260 gramų, todėl ją nešiotis bus išties patogu.

4. Japoniško stiliaus virtuviniai peiliai „Marx&Co“

6.50€ | 55 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (2495 vertinimai)

Tai – perkamiausi virtuviniai peiliai Aliexpress.com („Kitchen knife Chef Knives 8 inch Japanese 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel Sanding Laser Pattern Vegetable Santoku Knife“). Šie japoniško stiliaus peiliai pasižymi puikia išvaizda ir labai aštriais ašmenimis. Jie, beje, yra pagaminti iš labai aštraus nerūdijančio plieno.

Pažvelgus į šiuos peilius gali susidaryti įspūdis, kad jie yra nukaldinti iš Damasko plieno, tačiau taip nėra. Matomas raštas yra dekoratyvinis, sukurtas graviruojančių lazerių pagalba. Tačiau nėra jokios abejonės, kad šis raštas puikiai dera prie medinės rankenos.

Rinkinyje yra 5 skirtingo dydžio peiliai su skirtingos formos ašmenimis. Vieni labiau tiks vaisiams ir daržovėms, o kiti – mėsai. Visi peiliai yra puikiai subalansuoti, todėl be reikalo nevargina riešo. Rinkinyje taip pat yra ir ašmenų apsaugos, kurios pravers peilius transportuojant.

5. Pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi „Alfawise A9“

27.30€ | 25 % nuolaida | „Alfawise A9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise A9“ – tai pirmasis TV priedėlis rinkoje su galingu „Amlogic S905“ centriniu procesoriumi, kuris pas pirkėją atkeliauja jau su įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema. Šis TV priedėlis taip pat palaiko AirPlay, Miracast ir DLAN standartus ir garsėja savo itin kompaktiškais korpuso matmenimis (8 x 8 x 1,5 cm).

Greitas pristatymas, geras supakavimas, kokybiškos korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Kas mane itin nustebino, tai šio TV priedėlio sparta. Prieš jį įsigydamas tikrai nesitikėjau, kad jis bus toks greitas ir funkcionalus. Manau, kad tai vienas iš geriausių biudžetinių TV priedėlių šiuo metu esančių rinkoje. (Michael)

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad programinės įrangos atnaujinimai visiškai neįtakojo šio TV priedėlio kainos – ji šiuo metu yra pilnai konkurencinga senesnės kartos TV priedėlių atžvilgiu.

„Android 8.1“ operacinė sistema taip pat ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes naudoja ženkliai mažiau operatyviosios RAM atminties. Dėl šios priežasties daugiau RAM atminties lieka pagrindinėms multimedijos pramogos. Būtent tai puikiai paaiškina, kodėl „Alfawise A9“ be jokių didelių sunkų apdoroja net ir 4K raiškos 60 kadrų per sekundę spartos (FPS) vaizdo įrašus.

Būtina paminėti, jog kartu su „Android 8.1“ taip pat atsirado papildomos galimybės, kurios leidžia lengvai dalintis turiniu su televizoriumi naudojant išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį.

Trumpai tariant, „Alfawise A9“ palaiko ne tik populiarųjį DLNA duomenų perdavimo standartą, bet ir AirPlay bei Miracast techninius sprendimus. Šių techninių sprendimų pagalba esant poreikiui lengvai galėsite dubliuoti išmaniojo telefono ekrane matomą vaizdą ir jį rodyti televizoriaus ekrane.

Programinės įrangos galimybėmis „Alfawise A9“ TV priedėlį šiuo metu galimai lenkia turbūt tik naujos kartos „MECOOL KM3“ (kainuoja 63€). Šis TV priedėlis pas pirkėją atkeliauja su „Android 9.0“ operacine sistema ir taip pat priklauso Google Certified įrenginių serijai.

Vis dėlto jis lyginant su „Alfawise A9“ kainuoja bene dvigubai brangiau. Įdomu ir tai, kad „Alfawise A9“ yra iš tiesų labai kompaktiškas TV priedėlis, kurio korpuso matmenys siekia vos 8 x 8 x 1,5 cm. Palyginimui „MECOOL KM3“ korpuso matmenys yra gerokai didesni – 10,9 x 10,8 x 1,66 cm.

Apibendrinus tampa aišku, kad „Alfawise A9“ TV priedėlį turėtų rinktis tie pirkėjai, kurie ieško maksimaliai našaus ekonominio varianto. Tuo tarpu, apie „MECOOL KM3“ įsigijimą greičiausiai vertėtų pagalvoti tik tiems skaitytojams, kurie Google Cast palaikymą laiko būtinybe ir dideliu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.95 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.264, H.265, H.263, HD MPEG4.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 2 GB DDR3 tipo RAM; 16 GB ROM; Micro SD kortelė iki 64 GB.
  • Ryšiai: WiFi, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 8.1“.
  • Išskirtinės savybės: AirPlay, Miracast ir DLAN palaikymas; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 2 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 8 x 8 x 1,5 cm, 102 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“27.30€.
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 27.30€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

6. Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

118.30€ | 30 % nuolaida„Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise S70“ – tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

Atėjus pavasariui langų valymas tampa būtinybe. Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“118.30 €.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 30 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.

Dabartinė 118.30€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

7. Orų stotelė „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“

23.66€ | 46 % nuolaida | „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ specifikacijos

Tai „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ vadinamas prietaisas - jis yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina.

Turbūt populiariausia meteorologinė stotelė už tikrai gerą kainą: „Rodo kambario ir lauko oro parametrus, galima nustatyti datą, laiką, rodo savaites dieną, mėnulio fazes, yra žadintuvas ir dar daug kitų funkcijų“ („FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ apžvalga)

Orų stotelė „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ su tikro medžio rėmeliu: nuosava orų prognozė su belaidžiu išorės jutikliu ir keli techniniai niuansai, kuriuos reikėtų žinoti

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba. 

FJ3365 yra labai stilinga ir patogi orų stotelė. Tačiau produktas yra naujas, tad dar nėra nei vieno pirkėjo komentaro apie jo veikimą. 

8. Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

13.55€ | 31 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Kaina

Tikrinta 2019 05 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.55€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 31 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Dabartinė 13.55€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

9. Perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

31.85€ | 22 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas F23P1SALEA„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

31.85€ | 35 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas PLP1SALEA

Dabartinė oro tašra miestuose tokia, kad gyventi be oro grynintuvo niekaip - šį oro grynintuvą intensyviai pirko žiemą, o dabar jo pirkimai vėl auga kaip ant mielių. Kai lietaus nėra, net ir pavasarį ar vasarą miestuose be oro grynintuvo - tikra kančia. 

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (88 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 12

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 31.85€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu F23P1SALEA
  • 22 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.38€.
  • Gearbest - 31.85€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu PLP1SALEA
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9.25€.
  • Naujas filtras kainuoja 15.79€.

Dabartinė 31.85€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje:

10. Naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

54.60€ | 42 % nuolaida | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Manau, kad garso skirtumas tarp senųjų garso kolonėlių ir Alfawise XBR-08 yra akivaizdus, ir daugiau čia kažką komentuoti nėra prasmės. Kai kurie gali pasakyti, kad kokia yra prasmė lyginti paprastas kolonėles su visai kitos kategorijos garso sistemą? Pirmiausiai, tai yra palyginimas, o antra – daugelis įprastų televizorių turi tokius pačius garsiakalbius, kaip ir mano įprastos kompiuterio kolonėlės. Ir dėka šios garso sistemos galima gerokai pagerinti televizorių ir kompiuterių garso kokybę. Vertinant bendrai, aš likau labai patenkintas Alfawise XBR-08. Garso sistema atrodo gerai, surenkama lengvai, ant stalo sumažėjo vietos, o svarbiausia – garsas. Nors per kamerą visos garso kokybės perduoti nepavyks, tačiau skirtumą, manau, kad supratote. „Alfawise XBR-08“ apžvalga ir testavimas

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 50 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Nors pagal populiarumą „Xiaomi TV Soundbar“ pirmauja tarp kiniškų „Soundbar“ tipo garso sistemų, tačiau „Alfawise XBR-08“ labai sparčiai renka gerbėjų gretas – ji jau pateko į perkamiausių kolonėlių TOP 3.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.59 balai iš 5 (70 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 05 12




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)