TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: daugybė nuolaidos kuponų naujausiems „Xiaomi“ siurbliams, iš Čekijos sandėlio LED šviestuvui ir vienam perkamiausių dronų (Video, 2019 m. 20 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 28 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ (su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 8 % nuolaida dronui „KF607“ (su nuolaidos kuponu)

- 21 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 8 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S6“ (su nuolaidos kuponu)

- 27 % nuolaida naujos kartos dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV83“ (su nuolaidos kuponu)

- 64 % nuolaida 10 W RGB LED lemputei „Yeelight YLDP05YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD-1806“ su purškimo funkcija (su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida naujos kartos išmaniosioms svarstyklėms „icomon FG263ULB“

- 12 % nuolaida belaidei klaviatūrai su integruota pele „Alfawise A8“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

144€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas PAGE14310032„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 144€
  • Su nuolaidos kuponu PAGE14310032
  • 28 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 8.04€
  • Mažiausia kaina iki šiol
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (121.50€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 121€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą.

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (4 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

Dabartinė 144€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas vienas iš pačių populiariausių išmaniųjų LED šviestuvų -  „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“

81€ | 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEELIGHT480 | „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra itin populiarus ir dažnai perkamas išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą ir turinti itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95). Šviestuvą galima valdyti per išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - puikiai tinka žemesnėms luboms. Daugelis atsiliepimų pažymi puikią šviesos kokybę, paprastą ir funkcionalų valdymą, o montavimas yra vienas juokas.

Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams. (Gianluca)

Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“ (T. Sawyer)

 

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 81€
  • Su nuolaidos kuponu YEELIGHT480
  • 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, už pristatymą reikės sumokėti 5.32€.
  • Aliexpress - 80.59€
  • 25.74€ už pristatymą iš Kinijos sandėlio.

„Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso. Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai.

480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios. Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate.

Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas.

Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos dronas „KF607“ su 1080p arba 4K raiška

46.80€ | 8 % nuolaida + nuolaidos kuponas KF607QUAD„KF607“ specifikacijos

„KF607“ – tai universali skraidyklė su dviem 1080p raiškos kameromis, kuri dėka integruotos 1800 mAh talpos baterijos leidžia mėgautis 16 – 18 minučių trukmės skrydžiais. Šis kvadrokopteris taip pat gali pasigirti funkcionalia išmaniojo telefono taikomąją programa bei kompaktišku sulankstomu korpusu.

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ – su 1080p kamera 46.80€;
  • nuolaidos kuponas KF607QUAD
  • „Gearbest“ – su 4K kamera 63.90€
  • nuolaidos kuponas KF607QUAD
  • Speciali akcija anonso proga,  į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • „TomTop“ – su 1080p - 46.50€; su 4K – 50.97€. Suntimas nemokamai.

Kvadrokopteris „KF607“ yra bene geriausias pavyzdys ko šiuo metu galima tikėtis iš ekonominės klasės skraidyklės, ypač tokiomis kainomis, kaip dabar siūlo Gearbest. Trumpai tariant, šiuo atveju net ir nepatirdami didelių išlaidų galite pilnai mėgautis ne tik svarbiausiomis brangių skraidyklių funkcijomis, bet ir kokybiškomis užfiksuotomis nuotraukomis bei vaizdo įrašais.

Šis kvadrokopteris yra pakankamai lengvas, todėl geba optimaliai išnaudoti integruotos baterijos resursus. Tuo tarpu funkcija, kuri leidžia „KF607“ išlaikyti fiksuotame aukštyje itin praverčia tada, kai norite užfiksuoti kokybiškas ir ryškias nuotraukas. Būtina pridėti ir tai, kad kvadrokopterio valdymui skirta taikomoji programa yra aprūpinta papildomomis funkcijomis. Jų pagalba nuotraukų ir vaizdo įrašų redagavimą bei retušavimą galima atlikti tiesiog akimirksniu naudojantis išmaniuoju telefonu.

Reikšmingu šio kvadrokopterio privalumu tampa ir lanksti aukštosios 1080p raiškos kamerų sistema. Viena iš šių kamerų leidžia keisti pasvirimo kampą 90 laipsnių ribose. Toks sprendimas tampa iš tiesų naudingas dėl tos priežasties, nes šiuo atveju norint pakeisti kameros fiksuojamą panoramą tiesiog pakanka pakreipti kamerą reikiamu būdu nuotoliniu būdu. Tuo tarpu pats dronas gali stabiliai išlaikyti pastovią padėtį.

Tuo tarpu „KF607“ kvadrokopterio korpuso apačioje integruota kamera praverčia tuomet, kai tuo pačiu laiko momentu norite užfiksuoti tai kas dedasi horizonte ir ant žemės paviršiaus. Šis sprendimas yra patogus dar ir todėl, nes abiejų kamerų fiksuojamą vaizdą šiuo atveju realiu laiku iš karto galima matyti ir išmaniojo telefono ekrane.

Kaip papildomą „KF607“ kvadrokopterio funkciją dar norisi paminėti ir tai, kad jis supranta rankų gestus. Pavyzdžiui, visiems puikiai žinomas iškeltų dviejų pirštų gestas įspėja kvadrokopterį, kad laikas užfiksuoti nuotrauką. Tuo tarpu į priekį ištiestas žmogaus delnas nurodo, jog kvadrokopteriui atėjo laikas pradėti įrašinėti vaizdo įrašą.

Apibendrinus, „KF607“ kvadrokopteris turi viską ko gali prireikti tipiniam naudotojui mėgėjiškame lygyje. „KF607“ siūlo pakankamai kokybiškas kameras, gerai laikančią bateriją, bet dar ir pilnavertišką išmaniojo telefono taikomąją programą, kuri šiuo atveju pilnai gali atstoti net ir visų pamėgtus „Instagram“ nuotraukų redagavimo įrankius.

Žinoma, skydžio laikas nesiekia 20 min., nėra gimbalo, tad nebus galimybės tvirtinti išorinių kamerų, bet ir kaina tokia, kad nieko tokio reikalauti tiesiog negalima. Tačiau jei netinka 1080p kamera, galite pasirinkti modelį su 4K raiška. Įvertinus jo kainą, tikėtis kažko daugiau jau būtų naivu – ko gero tai vienas geriausių pasiūlymų pagal kainos ir kokybės lygį mėgėjiškiems poreikiams.

Trumpai:

  • Baterija: 1800 mAh; 16-18 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: specializuotas valdymo pultelis į kurį dedamas išmanusis telefonas.
  • Valdomo skrydžio ribos: 50 – 100 m.
  • Galimybės:  dvi integruotos kameros; valdymas gestais; objekto sekimas; skrydžio trajektorijos sudarymas; kompaktiškas sulankstomas korpusas.
  • Kamera: dvi 1080p raiškos kameros.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Medžiagos: plastikas.
  • Matmenys ir masė:  27 x 26 x 6 cm, 320 g.

4. Galingiausias paspirtukas „Xiaomi Mijia Pro“ iš Lenkijos sandėlio arba iš Kinijos su nuolaidos kuponu

584.10€ | 9 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

513€ | 21 % nuolaida + nuolaidos kuponas BGPRO0001

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ arba tiesiog „Xiaomi M365 Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Geriausias elektrinis paspirtukas už tokią kainą? Diskiniai stabdžiai, itin gerai veikianti energijos rekuperavimo sistema, 3 važiavimo režimai ir kur kas didesnė galia nei „M365“: galingiausio „Xiaomi“ elektrinio paspirtuko apžvalga ir praktinis išbandymas

TOP 5 priežastys, kodėl „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija taps perkamiausiu paspirtuku pasaulyje 2019 metais: kuo geresnis už „Xiaomi M365“ ir kas darosi su kaina

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 584.10€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Gearbest - 513€
  • Nuolaidos kuponas BGPRO0001
  • Į Lietuvą siunčia nemokamai.
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristatymu į Lietuvą - 524.27€

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer.

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos flagmanas - robotas dulkių siurblys „Roborock S6“

530.10€ | 8 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-APRBS6„Roborock S6“ specifikacijos

Prekyboje pasirodė visiškai naujas „Xiaomi“ siurblys - „Roborock S6“. Tai naujos kartos dulkių siurblys-robotas iš garsiojo gamintojo. Tylesnis, išmanesnis ir efektyvesnis įrenginys gali padėti namuose įvesti švarą. Kol kas išsamių apžvalgų nėra, tačiau parametrai jau aiškūs, tad galima palyginti, kokios yra stipriosios „Roborock S6“ savybės.

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 530.10€
  • su nuolaidos kuponu GB-APRBS6
  • Tai mažiausia kaina iki šiol.
  • Į Lietuvą siunčiama už 6.64€ „Priority Line“ metodu (praktiškai nėra rizikos dėl papildomų mokesčių)
  • Palyginimui „Roborock S50“ - 360€

„Roborock S6“ prekyboje pasirodė tik 2019 m. gegužės mėnesį ir jo kainos vidutiniškai svyruoja nuo 550€ iki 600€. Bet kai kurios parduotuvės skelbia ir anonso nuolaidas, pvz. Gearbest. Visgi kol kas tai juntamai brangesnis robotas siurblys nei „Roborock S50“ - pastarasis po truputį pinga, nes jau nėra vedantysis flagmanas. 

Kaip jau supratote, „Roborock S6“ - tai garsaus roboto siurblio „Roborock S50“ evoliucija. Daugybė gerųjų senesnio modelio savybių buvo perkelta ir į naująjį įrenginį ir pridėta patobulinimų. 

Pavyzdžiui, abu siurbliai turi 5200 mAh baterijas, kurios užtikrina iki 2,5 val. darbą. Žinoma, abu siurbliai turi daugybę apsaugų, jutiklių ir įsikrauti sugrįžta patys.

Abu siurbliai pasiekia 2000 Pa siurbimo jėgą. Dulkės per HEPA filtravimo sistemą keliauja į 480 ml dėžutę. Surinkti nešvarumus padeda būgninis šepetys ir viena besisukanti šluotelė.

Abu siurbliai dar turi ir grindų plovimo sistemą su 140 ml vandens talpa.

Žinoma, abu siurblaii palaiko lazerinę navigaciją - kupole sumontuoti jutikliai, sudarantys LDS navigacijos sistema, bei valdymas programėle yra iš esmės vienodi.

Gamintojas stengėsi pagerinti populiarų modelį, o ne jį pakeisti kokia nors visiškai nauja, nematyta technologija. Pasak gamintojo,  „Roborock S6“ turi tikslesnę navigaciją, kuri pirmenybę teikia ilgesnei, mažiau posūkių turinčiai judėjimo trajektorijai.

Kuo tai svarbu? Taip tas pats plotas išvalomas greičiau, sunaudojant mažiau energijos. Kitas svarbus momentas - kiekvienas robotas palieka šiek tiek nevalytų plotų aplink įvairius baldus ar kitas kliūtis. Dabar žadama, kad „Roborock S6“ tokių vietų paliks kur kas mažiau ir pirmieji testai tikrai daug žadantys - jis grindis valo beveik idealiai.

Pagerėjo ir siurblio valdymas. Dabar jis paklusniau reaguoja į naudotojo komandas, padaugėjo zonų ir supprastėjo atskirų ribų nustatymas. Verta atsiminti, kad galite nustatyti skirtingas zonas, kurias „Roborock S6“ valys skirtingu laiku. Pavyzdžiui, miegamąjį tuomet, kai tikrai būsite virtuvėje ar svetainėje, o virtuvę tada, kada ilsėsitės kituose kambariuose. Taip jis nesipainios po kojomis, o namai nepastebimai išlaikys savo švarą. 

Žinoma, „Roborock S6“ galite sujungti ir su išmaniųjų namų sistema bei valdyti jį balsu per „Amazon Alexa“ ar kitą virtualų asistentą.

Galiausiai, gamintojas atliko ir smulkius patobulinimus, kurie bent šiek tiek palengvina siurblio naudojimą. „Roborock S6“ turi naują vienkartinę šluostę, veikia šiek tiek tyliau (58 dB). 

Iš pirmo žvilgsnio nieko radikalaus, bet pirmas įspūdis iš gamintojo akcentų ir to, kas matyti pirmuose testuose, labai teigiamas. Tai aiškus flagmanas ir panašu, kad pagal valymo efektyvumą, greitį ir naudojimosi patogumą - tai geriausias „Xiaomi“ siurblys. 

„Roborock S6“ išlaikė tą paprastą, bet kartu ir labai pažįstamą dizainą. Įkrovimo stotelė turi automatiškai susivyniojantį laidą, o šepetį galima lengvai išimti, kad išvalyti plaukus būtų lengviau.

„Roborock S6“ turi papildomą triukšmo izoliaciją, patobulintą važiuoklę, šepetį su „DuPont“ šereliais. Be to, gamintojas skelbia, kad jis grindis plauna geriau nei bet kada anksčiau. Tai irgi rimtas patobulinimas, nes ankstesnė versija „Roborock S50“ nors grindis ir plovė, bet tai buvo labiau panašu į drėgną valymą nei į rimtą plovimą. 

Žinoma, kaip ir priklauso naujam flagmanui, jis brangesnis už „Roborock S50“. Bet turi daugiau galimybių, į jį sudėta viskas geriausia, ką tik sugalvojo „Xiaomi“.

Norite turėti geriausią įrangą? Tada tai vienas geriausių variantų - jis konkuruoja su geriausiais pasaulio gamintojų modeliais ir senesnė patirtis rodo, kad ką jau ką, o siurblius robotus „Xiaomi“ gaminti tikrai moka. Jei pirkėjų neišgasdins didoka kaina, tai bus vienas populiariausių modelių šiais ir kitais metais. 

Dabartinė 530.10€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

6. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas naujos kartos, įspūdingos galios dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

234€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-APJMY„Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“234€.
  • Nuolaidos kuponas GB-APJMY
  • Dabar parduodamas su 27 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 – 18 darbo dienų už 10.17€.
  • Palyginimui - senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ kainuoja 171€

Populiarusis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV51“ pagaliau turi labai rimtą konkurentą – tai to paties gamintojos naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“.

Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ pastaruoju metu buvo vadinamas pačiu geriausiu „Xiaomi“ rankiniu dulkių siurbliu, bet dabar tokia pozicija jau tampa abejotina.

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

Dabartinė 234€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

7. Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūloma 10 W RGB LED lemputė „Yeelight YLDP05YL“

12.60€ | 64 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas DIMBULB0225 | „Yeelight YLDP05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Yeelight YLDP05YL“ - tai 10 W LED lemputė, skleidžianti 800 lm šviesą. Ji tausoja energiją ir gali dirbti net 25 000 valandų. Tačiau didžiausią įspūdį daro išmaniosios funkcijos - programėle galima valdyti šviesos intensyvumą, spalvą, nustatyti laikmatį. Pirkėjams patinka šios lemputės kokybė, lanksčios panaudojimo galimybės ir integracija su išmaniųjų namų prietaisais.

Norėjau tokių lempučių, kurios leistų keisti namų atmosferą priklausomai nuo nuotaikos ir paros laiko. Ši veikia puikiai, yra integruota su „Google“ ir programėlė taip pat yra pakankamai funkcionali. Tikrai pirksiu dar kelias kitiems kambariams. (Jaka)

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.60€
  • 64 % nuolaida + kuponas DIMBULB0225, siuntimas į Lietuvą - 2.52€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina

„Yeelight YLDP05YL Dimmable LED Bulb“ – tai išmani LED lemputė. Ji tinka įprastam šviestuvui (tinkama įtampa - 100 – 240 V), tačiau ją galima valdyti išmaniuoju telefonu. „Yeelight App“ programėlėje galima reguliuoti šviesos intensyvumą, spalvos temperatūrą, nustatyti laikmatį. Tai – labai patogu, nes nereikia keltis ir eitis prie jungiklio.

Tačiau tai nėra tik šiaip išmanus šviestuvas - „Yeelight YLDP05YL“ iš tikrųjų yra puiki lemputė. Maksimalus šios lemputės šviesos intensyvumas - 800 lm. Tuo tarpu šviesos spalvos temperatūra - 2700 – 6500 K. Kadangi ji yra reguliuojama, visada galėsite šaltesnį apšvietimą keisti šiltesniu – tai labai priklauso nuo naudotojo poreikių ir kambario tipo.

Gamintojas pasirūpino ir tuo, kad „Yeelight YLDP05YL“ tarnautų labai ilgai. Numatyta, kad ši LED lemputė be problemų švies 25 tūkstančius valandų. Gamintojas teigia, kad tai – maždaug 11 metų resursas. Pati lemputė yra pagaminta iš aliuminio ir polikarbonato. Nors greičiausiai to niekas nepastebės, „Yeelight YLDP05YL“ turi tesktūruotą korpusą, kuris atrodo šiuolaikiškai ir gražiai.

„Yeelight YLDP05YL“ bendrauja su virtualiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl šią lemputę galima valdyti ir balsu. Taigi, apskritai šią lemputę galima valdyti įprastu sieniniu jungikliu, programėle ir balsu per virtualų asistentą. Šios savybės labai patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (304 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 800 lm.
  • Maitinimas: 100 – 240 V.
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Cokolis: E27
  • Galia: 10 W.
  • Taikomoji programa: „Yeelight App“.
  • Papildomos funkcijos: veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, galima reguliuoti ryškumą, spalvos temperatūrą, nustatyti laikmatį.
  • Matmenys ir svoris: 6,50 x 6,50 x 13,00 cm; 195 g.

Dabartinė 12.60€ kaina yra mažiausia šios lemputės kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

12.60€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas AFFN50612 | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

9. Su 32 % nuolaida siūlomos naujos kartos išmaniosios svarstyklės „icomon FG263ULB“ - rekordinis kiekis duomenų - net 29

30.60€ | 32 % nuolaida„icomon FG263ULB“ specifikacijos, atsiliepimai

„icomon FG263ULB“ - tai stilingos ir fantastišką kiekį duomenų pateikiančios išmaniosios svarstyklės, kurios padės sužinoti ne tik svorį, bet ir KMI, raumenų masę, kaulų masę, vandens kiekį organizme ir kitus įdomius duomenis. Viskas pateikiama programėlėje, kuri padės stebėti savo progresą metant svorį ar gerinant formą. Pirkėjai džiaugiasi tikslumu ir paprastu naudojimu.

Tikrai rekomenduoju. Jau du mėnesius laikausi dietos, bet pastebėjau, kad mano svarstyklės buvo nekokios. Norėjau svarstyklių, kurios duomenis siųstų į telefoną. Šios yra stilingo ir lengvos. Man jos labai patinka. Jos ne tik rodo svorį, bet ir padeda laikytis dietos. (Badelo98)

Kaina

Tikrinta 2019 05 17

  • Lietuvoje neparduodamos
  • „Gearbest“ - 30.60€.
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.81€.

Šis įrenginys turi 60 x 27mm LCD ekraną, kuriame bus matomas svoris ir kambario temperatūra, tačiau parsisiuntus programėlę „Fitdays“ ir prisijungus prie svarstyklių „Bluetooth 4.0“ ryšiu sužinosite kur kas daugiau.

Šių svarstyklių paviršiuje yra keturi elektrodai, kurie per žmogaus kūną siunčia silpną elektros signalą ir išmatuoja varžą. Pagal tai šis įrenginys gali nurodyti tokius kūno parametrus kaip raumenų, kaulų ir vandens masė, baltymų apykaita, KMI, biologinis amžius ir taip toliau.

Visi šie duomenys bus patogiai pateikti programėlėje, galėsite sekti savo kūno būklės istoriją. Programėlė taip pat pateiks patarimų, kaip pagerinti savo kūno būklę, kad kitą kartą užlipus ant svarstyklių skaičiai nudžiugintų labiau. „icomon FG263ULB“ palaiko net 24 naudotojus.

„icomon FG263ULB“ yra naujos kartos išmaniosios svarstyklės, kurios pamažu pakeis senesnę ir technologijos.lt jau aprašytą versiją „icomon i31“ (kainuoja 27€). Šios abi svarstyklės yra gan panašios pagal veikimo principą ir atiduodamus duomenis, bet yra ir skirtumų.

„icomon i31“ palaiko net 32 naudotojus, tačiau tai vienintelis privalumas prieš „icomon FG263ULB“, kuri palaiko 24 naudotojus. Labai ryškus skirtumas palyginus pateikiamų matavimo duomenų kiekį - „icomon i31“ jų rodo 18 ir tai yra gerokai daugiau nei konkurentai (pavyzdžiui, labai garsios ir populiarios „Xiaomi Yunmai Mini 2“ rodo vos 10 parametrų, o kainuoja 27€), tačiau naujos kartos „icomon FG263ULB“ jų rodo net 29 ir tai ko gero yra rekordas tarp tokios kainos išmaniųjų svarstyklių. 7 kūno duomenys yra matuojami tiesiogiai, 22 skaičiuojami iš pirminių duomenų.

Be to, priešingai nei senesnis modelis, turi įkraunamą 200mAh ličio jonų bateriją („icomon i31“ naudoja AAA standarto elementus). Naujo kartos „icomon FG263ULB“ taip pat yra šiek tiek plonesnės (1,8 cm prieš 2), todėl lengviau telpa po spintelėmis ir užima mažiau vietos. Kita vertus, iš išvaizdos abi svarstyklės atrodo labai panašiai ir yra pagamintos iš tų pačių medžiagų.

„icomon FG263ULB“ yra pagamintos iš ABS plastiko ir grūdinto stiklo. Jos yra netikėtai tvirtos – nors jos svorį matuoja iki 180 kg, korpusas turėtų atlaikyti ir visus 360 kg. Svarstyklės taip pat pačios įsijungia, kuomet ant jų kas nors užlipa ir išsijungia maždaug po 8-15 sekundžių, kai jomis niekas nesinaudoja.

„icomon FG263ULB“ yra tvirtos, funkcionalios ir kokybiškos svarstyklės. Taip mano ir pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Matuojami kūno parametrai: viso - 29. Svoris, kūno riebalai, KMI, svorio kitimo tendencijos, raumenų masė, kaulų masė, skysčių masė, baltymų kiekis, biologinis amžius ir taip toliau.
  • Veikimo principas: BIA technologija – naudodamas keturis elektrodus prietaisas per žmogaus kūną siunčia silpną, nejuntamą elektros srovę ir taip matuojami papildomi kūno parametrai.
  • Svėrimo diapazonas: 5-180 kg.
  • Ekranas: paprastas 60 x 27mm LCD, rodo svorį ir kambario temperatūrą (visi kiti rodmenys – programėlėje).
  • Maitinimas: integruota 200 mAh ličio jonų baterija.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“.
  • Programėlė: „Fitdays“. Daugiakalbė, palaiko kinų, anglų, rusų, ispanų ir kitas kalbas.
  • Didžiausias skirtingų naudotojų kiekis: 24. Jų užfiksuotus kūno parametrus vėliau atitinkamai perduoda į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.
  • Korpusas: ABS plastikas ir grūdintas stiklas.
  • Matmenys ir svoris: 26,00 x 26,00 x 1,80 cm, 1,8kg.

10. Su 12 % nuolaida siūloma itin pigi belaidė klaviatūra su integruota pele „Alfawise A8“

6.30€ | 12 % nuolaida | 4.78 balai iš 5 (65 vertinimai)

Itin geros kainos belaidė klaviatūra su integruota pele bei tradiciniais televizoriaus pultelio mygtukais iš karto tapo savaitės perkamiausia preke. Nors atrodytų kaina net per maža tokio funkcionalumo įrenginiui, bet pirkėjų vertinimai net labai geri, kas didina pasitikėjimą. 

Šis įrenginys yra specialiai sukurtas išmaniesiems televizoriams ir televizorių priedėliams valdyti. Tiesiai televizoriaus ekrane galima naršyti internete, galima naudotis įvairiomis programėlėmis, bet kaip tai padaryti, kai įprasti pulteliai neturi klaviatūros?

Tam ir sukurta belaidė „Alfawise A8“ klaviatūra. Ji turi pilną raidyną, taip pat papildomus mygtukus, kuriuos surastumėte ir įprastame televizoriaus pultelyje. Tikriausiai naudingiausia „Alfawise A8“ funkcija – integruota pelė, primenanti tas, kurias turi nešiojamieji kompiuteriai.

„Alfawise A8“ nereikia jokios programinės įrangos – klaviatūra galėsite naudotis vos ją prijungę. Ji naudoja dvi AA standarto baterijas arba įkraunamus elementus – baterijos nėra pridedamos.

Šis įrenginys turi ir pelę, ir klaviatūrą, todėl juo paprasta naudotis. Veikia su TV priedėliais. Kompaktiška ir lengvai prijungiama. Galima naudoti įprastas arba įkraunamas baterijas. (Sirocco)




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: