TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: nuolaidų kuponai automatiniam muilo dozatoriui, apyrankei su milžinišku ekranu, pigiausiam „ILIFE V7“ robotui siurbliui ir mažiausia kaina „Xiaomi Redmi Note 7“ (Video, 2019 m. 21 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 38 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD-1806“ su purškimo funkcija (su nuolaidos kuponu)

- 17 % nuolaida išmaniajai apyrankei su milžinišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu, daugybe režimų ir įspūdinga išvaizda „Q11“ (su nuolaidos kuponu)

- Su nuolaidos kuponu TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“

- 6 % nuolaida naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 6 % nuolaida ekonominės klasės išmaniajam dulkių siurbliui „ILIFE V7“(su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida ekonominės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“

- 45 % nuolaida kišeniniam LED žibintuvėliui „Convoy S2+“

- 32 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- 40 % nuolaida naujos kartos lazeriniam atstumo matuokliui „Alfawise LS-1“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida vienam pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

11.70€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43849 | 5 balai iš 5 (10 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

 

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

2. Su 17 % nuolaida siūloma išmanioji apyrankė su milžinišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu, daugybe režimų ir įspūdinga išvaizda „Q11“

14.40€ | 17 % nuolaida + nuolaidos kuponas 0UPZSPS4YY„Q11“ specifikacijos

„Q11“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris garsėja net 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas budėjimo režime tarnauja net apie 45 dienas, turi integruotus populiariausius sporto režimus ir gali būti naudojamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“14.40€.
  • Su nuolaidos kuponu 0UPZSPS4YY
  • Dabar parduodamas su 17 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Jeigu norite vasaros sezoną pradėti su nauju fiziniu aktyvumo asistentu, tuomet pats laikas pasidomėti „Q11“. Šis fizinis aktyvumo asistentas potencialius pirkėjus žavi ne tik funkcijų gausa, bet ir itin didelės įstrižainės spalvotu ekranu.

Fizinis aktyvumo asistentas „Q11“ turi net 1,3 colių įstrižainės spalvotą 240 x 240 raiškos TFT technologijos ekraną. Priminsime, kad įprastai fizinių aktyvumo asistentų ekrano įstrižainė niekada nesiekia net colio. Trumpai tariant, 1,3 colių įstrižainės ekranas „Q11“ fizinį aktyvumo asistentą paverčia ypatingu ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Panašių alternatyvų galimai gali pasiūlyti tik „Fitbit“, bet tuomet už fizinį aktyvumo asistentą teks mokėti bene 10 kartų daugiau.

Maksimaliai funkcionaliu fiziniu aktyvumo asistentu „Q11“ norisi vadinti dar ir dėl tos priežasties, nes jis turi populiariausius sporto režimus (bėgimo, važinėjimo dviračiu, kopinėjimo, ėjimo). Šalia to dar reikia pridėti, jog „Q11“ skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius, bet ir sudegintas kalorijas bei įveiktą atstumą.

Kokybiško fizinio aktyvumo asistento skiriamasis bruožas – realiu laiku veikiantis pulsometras. Džiugu pranešti, kad šią funkciją „Q11“ fizinis aktyvumo asistentas taip pat turi. Gamintojas tvirtina, kad „Q11“ naudoja kokybišką kraujo spaudimo matavimo daviklį, todėl išmaniojo telefono ekrane pateikiami matavimo rezultatai visuomet yra maksimaliai tikslūs, kiek leidžia nustatyti toks kraujo spaudimo matavimo būdas.

Be to, reikšmingu „Q11“ privalumu tampa ir integruotas miego kokybės sekimo funkcionalumas. Šis fizinis aktyvumo asistentas geba įvertinti ne tik miego trukmę, bet ir miego fazę. Šie duomenys padeda geriau suprasti savo miegojimo įpročius ir esant poreikiui padeda atlikti reikalingus pokyčius siekiant dar geresnio poilsio nakties metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad fizinis aktyvumo asistentas gali pasigirti ir kitomis papildomomis funkcijomis. „Q11“ turi ne tik integruotą žadintuvą, bet dar ir chronometrą. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, o tuomet nuotoliniu būdu galima valdyti ne tik kamerą, bet dar ir stebėti pranešimus iš socialinių tinklų ar netgi priimti/atmesti įeinančius skambučius.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“

11.70€ | nuolaidos kuponas GBAPR042204„Alfawise JCE 208“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise JCE 208“ - tai šiuo metu populiariausias transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).

Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam. (Michael)

Tai tikrai veikia ir veikia labai gerai! Fantastiškai pigus, labai galingas ir tikrai masažuoja raumenis bei nuima įtampą („Alfawise JCE 208“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.70€.
  • Su nuolaidos kuponu GBAPR042204
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (20.70€)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.63 balai iš 5 (27 vertinimai)
  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

4. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

117€ | 6 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339 | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 117€.
  • Iš Čekijos sandėlios, su nuolaidos kuponu FAST2341339
  • Dabar parduodamas su 6 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 4.92€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 171€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 171€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Dabartinė 117€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas ekonominės klasės išmanusis dulkių siurblys „ILIFE V7“

81€ | 6 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-APEFV7 | „ILIFE V7“ specifikacijos

„ILIFE V7“ – tai ekonominės klasės išmanusis dulkių siurblys, kuris garsėja visiems prieinama kaina, tačiau negali būti valdomas nuotoliniu būdu išmaniuoju telefonu (valdymui galima naudoti komplekte pridedamą pultelį). Tai tubūt pigiausias „ILIFE“ robotas siurblys. Gamintojas tvirtina, kad šis išmanusis dulkių siurblys su pilnu 2600 mAh talpos baterijos įkrovimu gali išsiurbti apie 150 m2 dydžio patalpą.

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“81€.
  • Su nuolaidos kuponu GB-APEFV7
  • Dabar parduodamas su 6 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 10.68€ prioritetine linija.
  • Artimiausias pagal kainą - „ILIFE A4S“: 135€, iš Čekijos sandėlio

Susidomėjimas išmaniaisiais dulkių siurbliais nuosekliai auga. Vis dėlto kol kas šie naujieji namų pagalbininkai yra įperkami tikrai ne kiekvienam. O investuoti į nežinomo gamintojo pigiausius modelius irgi dažnai nekyla ranka. Džiugu pranešti, kad situacija šiuo klausimu pamažu keičiasi, nes garsesni ir pasitikėjimą užsitarnavę Kinijos gamintojai vis dažniau pasiūlo itin geros kainos gaminius.

Gerai tai, kad savo reputaciją saugantys gamintojai kainą mažina ne kokybės sąskaita, o tiesiog yra linkę atsisakyti papildomų ir ne visiems reikalingų išmaniųjų dulkių siurblių funkcijų, kurios šiuo atveju padeda sumažinti kainą. Jog toks sprendimas yra įmanomas puikiai patvirtina „ILIFE V7“ pavyzdys.

Trumpai tariant, „ILIFE V7“ puikiai tinka tiems pirkėjams, kurie nori mėgautis tik pagrindinėmis išmaniojo dulkių siurblio funkcijomis.

Šis siurblys neturi vandens talpos, turi tik dulkių surinkimo talpą, todėl yra tinkamas tik sausam grindų valymui. Visgi norint drėgno valymo, galima tiesiog sudrėkinti šluostę ir drėgną pritvritinti prie siurblio. Ne visai tobulas plovimas, bet drėgną valymą gausite. 

Jis taip pat negali būti valdomas išmaniuoju telefonu, tačiau turi komplekte pridedamą nuotolinio valdymo pultelį. Tiesa, tai nereiškia, kad visą laiką jam turėsite nurodinėti kelią - jis ir pats gali valyti automatiniu būdu, tačiau patalpos žemėlapio nesukuria. 

Vis dėlto šiek tiek ribotas „ILIFE V7“ funkcionalumas galutiniame rezultate tampa reikšmingu privalumu – tai pigiausias „ILIFE“ išmanusis dulkių siurblys rinkoje.

Būtina pabrėžti, kad „ILIFE V7“ siurbimo galia siekia 400 Pa, kas reiškia, jog šis išmanusis dulkių siurblys iš esmės skirtas kietų grindų siurbimui. Tuo tarpu didelių kilimų valymui jis yra kiek per silpnas. Žinoma, maži kilimėliai tam problemos nesudarys, bet jei namuose kiliminė danga, šis modelis tikrai ne jums.

Jeigu vieniems tai gali tapti trūkumu, tai kiti pirkėjai tai gali įvardinti kaip privalumą – ne visi turi kilimus, o permokėti už neišnaudojamą galią ne visada protinga. Be to, dėl mažesnės siurbimo galios „ILIFE V7“ yra kur kas mažiau triukšmingas ir dirbdamas tam tikrais darbo režimais sukuria mažesnį nei 50 dB triukšmą.

Džiugu, jog gamintojas iš „ILIFE V7“ pašalino tik rečiau naudojamas funkcijas. Priminsime, kad kiekvienas išmanusis dulkių siurblys gali pasigirti skirtingais darbo režimais. Šiuo atveju „ILIFE V7“ pagal šį aspektą niekuo nenusileidžia brangesniems išmaniesiems dulkių siurbliams, išskyrus tuos, kurie turi giroskopinę ar lazerinę navigaciją, tačiau tokie kainuoja jau 2-8 kartus brangiau. Jis turi 4 darbo režimus ir esant reikalui bet kada gali pats grįžti prie įkrovos stotelės senkant baterijos energijos resursams.

Mažesnis „ILIFE V7“ galingumas taip pat atitinkamai leidžia pasiekti labai gerą išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą. „ILIFE V7“ turi 2600 mAh talpos bateriją, kurios energijos resursų pakanka apie 120 – 150 minučių. Gamintojas tvirtina, kad per tokį laiko tarpą „ILIFE V7“ išmanusis dulkių siurblys gali išvalyti apie 150 m2 dydžio plotą.

Palyginimui norisi pridėti, kad pagal kainą artimiausiu „ILIFE V7“ konkurentu tampa „ILIFE A4S“ išmanusis dulkių siurblys. Jis gali pasigirti 1000 Pa siurbimo galia – to pilnai pakanka kilimams valyti. Be to, didesnis siurbimo galingumas reikalauja naudoti papildomus filtrus dulkėms sulaikyti.

Visa tai atitinkamai atsiliepia „ILIFE A4S“ tokios pačios 2600 mAh talpos baterijos resursams. Pavyzdžiui, jeigu „ILIFE V7“ be papildomos įkrovos veikia iki 150 minučių, tai „ILIFE A4S“ savininkai jau turi tenkintis tik 90 minučių siekiančia maksimalia valymo trukme. Įdomu ir tai, kad „ILIFE V7“ sveria vos 2,95 kg, kai tuo tarpu galingesnė variklį turintis „ILIFE A4S“ jau net 4,6 kg.

Reikėtų atsižvelgti ir į tai, kad papildomos techninės galimybės „ILIFE A4S“ kainą didina beveik dvigubai lyginant su „ILIFE V7“ išmaniuoju dulkių siurbliu. Apibendrinus tampa aišku, kad „ILIFE A4S“ vertėtų rinktis tik tiems pirkėjams, kurie namuose naudoja kiliminę dangą. Tuo tarpu visiems likusiems greičiausiai vertėtų pataupyti pasirenkant „ILIFE V7“, nes kainų skirtumai šiuo atveju yra tikrai daugiau nei akivaizdūs arba eiti į dar aukštesnę pakopą su siurbliais, kurie turi giroskopinę arba lazerinę navigaciją. Tiesa, ji bus naudinga tik didesniuose plotuose - jei turite 1-2 kambarių butą, „ILIFE V7“ yra tobulas variantas. 

Trumpai:

  • Galia: 400 Pa.
  • Režimai: 4 valymo režimai: Auto cleaning, Spot cleaning, Edge cleaning, Schedule cleaning.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: maksimaliai 68 dB (priklauso nuo darbo režimo)
  • Filtras: paprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: naudojami integruoti jutikliai – jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: nėra.
  • Baterija: 2600 mAh.
  • Išskirtinės savybės: tylaus siurbimo funkcija (50 dB); OBS reljefo aptikimo technologija; galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, įkrovos stotelė, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 34 x 34 x 8,4 cm; 2,95 kg.

6. Su 16 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

180€ | 16 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • „Gearbest“ - 180€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 164-263€

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (111 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

Dabartinė 180€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

7. Su 45 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“

9€ | 45 % nuolaida | 4.96 balai iš 5 (3694 vertinimai)

Kišeninis LED žibintuvėlis „Convoy S2+“ – tai įrenginys, kurį galite palikti automobilyje ar tiesiog visada nešiotis kišenėje. Šis žibintuvėlis turi išvaizdų, bet gana kompaktišką aliuminio korpusą ir sveria vos 90 gramų. „Convoy S2+“ naudoja vieną 18650 standarto bateriją (kuri nėra pridedama).

 

„Convoy S2+“ turi vieną LED elementą, kurio skleidžiamos šviesos intensyvumas pasiekia net 1000 liumenų. Žinoma, ryškumas yra reguliuojamas – silpnesnis režimas leidžia sutaupyti baterijos energijos. Pasiekiama šviesos spalvos temperatūra yra maždaug 6500-7000K. Spindulio nuotolis – 50-100 metrų.

„Convoy S2+“ turi stiklinį lęšį, tačiau nereikėtų manyti, kad šis žibintuvėlis yra labai trapus. Gamintojas teigia, kad jis išgyventų ir nukritęs iš 1,5 metrų aukščio. Jis taip pat yra atsparus vandeniui. „Convoy S2+“ ilgis siekia 12,18 cm, o įjungimo mygtukas yra galinėje dalyje, todėl tai iš tikrųjų yra labai patogus mažas žibintuvėlis.

Vienas geriausių žibintuvėlių, kokius tik esu laikęs savo rankose. Galingas, ryškus, kokybiškas. LED elementas yra labai kokybiškas, o korpuso dizainas leidžia elektronikai efektyviai aušintis. Aišku, naudojant su maksimaliu ryškumu korpusas ima kaisti. Įsigijau jau antrą ir esu labai patenkintas. (Billar)

Dabartinė 9€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

38.70€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT „Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 38.70€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.66€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 35.10€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (50 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

15.30€ | 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZYH052107 | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.30€.
  • Nuolaidos kodas: GBSZYH052107
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.27€.

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 16.20€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.91 balai iš 5 (46 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

10. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas vienas pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“

29.70€ | 35 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GDUT30JK | „Utorch UT30“ specifikacijos

„Utorch UT30“ šviestuvas yra labai panašus į itin populiarų „Yeelight YLXD01YL“ šviestuvą, tačiau „Utorch UT30“ yra šiek tiek plokštesnis, truputi platesnis ir beveik du kartus pigesnis.

Atsižvelgiant į tai, kad Utorch UT30 šviestuvo kaina yra du kartus mažesnė, palyginus su Yeelight YLXD01YL, kuris yra pats pigiausias ir paprasčiausias šviestuvas iš Xiaomi išmaniųjų namų sistemos, tai šis Utorch šviestuvas yra labai geras pasirinkimas mažiems kambariams. Plius, Utorch UT30 valdymas yra paprastas ir jo integracija į išmaniųjų namų sistemą (susiejimą su kitais įrenginiais, įvairių scenarijų kūrimas ir pan. aut. past.) yra paprasta ir nesudėtinga.

Kaina

Tikrinta 2019 05 24

Utorch UT30“ 30 cm dydžio (18W, 1680lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 29.70€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Nuolaidos kuponas GDUT30JK
  • 35 proc. nuolaida, siuntimas už 5.32€

„Utorch UT30“ 40 cm dydžio (24W, 2240lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 36€
  • 12 proc. nuolaida
  • iš Kinijos sandėlio atsiųs už 0.68€

„Utorch UT30“ galingumas yra 18 W ir jo viduje išdėlioti LED šviestukai trimis juostomis.

Kiekvienoje šioje LED juostoje yra 4 šviestukai šviečiantys baltai ir 4 šviestukai šviečiantys gelsvai.

Nors parduotuvės specifikacijose rašoma, kad „Utorch UT30“ šviestuvas užtikrina 2000 liumenų ryškumą, iš tikro 30 cm diametro šviestuvas šviečia kiek silpniau - jo maksimalus šviesos srautas siekia 1680 Lm (tai atitinka vieną 100W galios kaitrinę lemputę). O štai 40 cm šviestuvas užtikrina jau 2240 Lm apšvietimą.

Taip pat jis turi reguliuojamą šviesos temperatūrą nuo 3000K iki 6500K ir viskas gali būti kontroliuojama nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu – atsisiuntus programėlę ir prisijungus per „WiFi“ arba pasitelkus „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualius asistentus.

Beje, kalbant apie pačią „Utorch UT30“ pakuotę, tai viskas supakuota tvarkingai ir šviestuvas atkeliavo saugiai bei nepažeistas. Gamintojas į pakuotę pridėjo itin daug apsauginių minkštų įdėklų, tad „Utorch UT30“ visos kelionės metu yra labai gerai apsaugotas.

Taip pat pakuotėje yra reikalingi šviestuvo pritvirtinimui prie lubų varžtai ir matinis bei permatomas šviestuvo gaubtas. Pastarąjį reikia šiek tiek sulenkti ir įstatyti į patį šviestuvą, tačiau apžvalgininkas tai pataria daryti tuo atveju, kai pats „Utorch UT30“ šviestuvas jau bus pilnai įrengtas, prijungti visi reikalingi laidai ir „Utorch UT30“ pritvirtintas prie lubų, kadangi šį gaubtą įdėti yra lengva, tačiau išimti tampa jau sudėtingiau.

Na, o pačių laidų prijungimas prie „Utorch UT30“ šviestuvo yra visai paprastas ir lengvas. Tereikia spustelėti specialų šviestuve esantį laido spaustuką ir į jį įstatyti laidą.

Dar verta paminėti, kad pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba ir QR kodas, kurį nuskenavus galima atsisiųsti „Smart Life“ programėlę.

Belieka atsisiųsti programėlę, susikurti savo paskyrą, nurodyti el. pašto adresą arba telefono numerį, ir surandame iš didelio įrenginių sąrašo savo šviestuvą „Utorch UT30“.

Tada belieka suporuoti „WiFi“ ryšiu „Utorch UT30“ šviestuvą ir jūsų telefone turimą „Smart Life“ programėlę. Kai vyksta įrenginių poravimas, „Utorch UT30“ pradeda mirksėti.

Beje, jei esate prisijungę prie 5 Ghz, tai reikia laikinai persijungti prie 2.4 GHz „WiFi“ ryšio, įvesti slaptažodį ir palaukti porą minučių, kol bus baigtas įrenginių poravimas.

Baigus poravimą, „Utorch UT30“ šviestuvas atsiras įrenginių sąraše („All Devices“) ir dabar su išmaniuoju telefonu galima jį valdyti: įjungti/išjungti, kontroliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą.

Taip pat yra galimybė „Utorch UT30“ šviestuvą suporuoti su trečiųjų šalių sistemomis, kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualiais asistentais bei susiejus šviestuvą su kitais namų įrenginiais kurti įvairius scenarijus.

Apžvalgininko tie virtualūs asistentai ypatingai nedomina, ypač turint galvoje, kad programėlėje ir taip yra viskas ko reikia, bei galimybės viename telefone turėti daugybę įvairių įrenginių, juos kontroliuoti bei kurti įvairius scenarijus. Tačiau apžvalgininkas pasidomėjo ką internete kalba kiti vartotojai ir kaip naudotis „Google Home“.

Jis iškart rekomenduoja atsisiųsti kitą išmaniąją programėlę „Tuja Smart“, su kuria lygiai taip pat galima valdyti „Utorch UT30“ šviestuvą. Ji praktiškai identiška „Smart Life“ programėlei, tačiau yra esminis skirtumas.

„Tuja Smart“ programėlės paskyroje yra galimybė aktyvuoti „Google Home“ asistentą.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: