Vargiai už tokią kainą pavyktų rasti kažką geriau - kuo ypatingi už stebėtinai žemą kainą parduodami „Lenovo“ flagmanai „Lenovo Z6 Pro“ (Video)  ()

Naujausias „Snapdragon“ procesorius, nuostabios kokybės FHD+ ekranas, net keturios galinės kameros, didžiulės talpos baterija, „Dolby Atmos“ garso sistema, unikali aušinimo sistema ir taip toliau. „Lenovo Z6 Pro“ išmanusis telefonas yra tikras gražuolis ir dabar dar parduodamas už rekordiškai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • 6 GB RAM + 128 GB ROM modelis kainuos 347,14 eurų,
  • 8 GB RAM + 128 GB ROM modelis kainuos 373,20 eurų,
  • akcija prasidės nuo birželio 7-os dienos,
  • perkant telefoną birželio 7-9 dienomis, bus galimybė gauti ir „TWS AIR“ ausines,
  • globalios telefono versijos, tad jos palaiko ir lietuvių kalbą.

Šis išmanusis telefonas yra tikras „Lenovo“ kompanijos pasididžiavimas. Į jį tiesiog sudėta viskas, ko tik gali norėti išrankusis pirkėjas.

Vien tik pasižiūrėjus į tai kiek dabar kainuoja „Lenovo Z6 Pro“ telefonas ir kokiais techniniais parametrais jis gali pasigirti – sunku nuslėpti nuostabą.

„Lenovo Z6 Pro“ yra nuostabios išvaizdos išmanusis telefonas, kuris turi itin kokybišką 6,39 colių įstrižainės FHD+ (2340 x 1080) ekraną.

Priekyje turime net 32 MP kamerą, bet dar labiau nustebina, jog telefono gale yra įrengtos net 4 kameros: 48 MP + 16 MP plataus kampo kamera + 8 MP „telephoto“ kamera + 2 MP kamera, skirta pagerinti nakties metu darytų nuotraukų kokybei.

Šis gražuolis aprūpintas naujausiu ir galingiausiu „Snapdragon 855“, 8-nių branduolių 2,8 GHz procesoriumi.

Taip pat turi 6 GB arba 8 GB RAM ir net 128 GB ROM. Beje, vidinę atmintį galima dar padidinti su papildoma atminties kortele – iki 512 GB.

Darbuojasi su „ZUI 11“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“.

Gamintojas teigia, kad toks techninis derinys užtikrina nuostabiai sklandų „Lenovo Z6 Pro“ veikimą ir galima, pasirinkus maksimalius nustatymus, su dideliu malonu žaisti naujausius žaidimus.

Prie viso to būtina paminėti ir palaikomą išties unikalią „Lenovo Z6 Pro“ aušinimo technologiją, kurią gamintojas vadina „PC-Level Cooling Technology“.

Prie efektyvaus telefono aušinimo dar prisideda ir dirbtinis intelektas (DI), kuris padidina telefono veikimo efektyvumą ir taip papildomai sumažina jo temperatūrą.

Labai džiugus dalykas, jog „Lenovo Z6 Pro“ aprūpintas 4000 mAh talpos baterija ir šis rodiklis yra tikrai labai geras. O greitasis baterijos įkrovimas yra taip pat labai teigiamas dalykas. Beje, pakuotėje jau yra 27W įkroviklis, tad jo pirkti atskirai nereikės.

Šis išmanusis telefonas palaiko ir „Dolby Atmos“, tad garso kokybė turi būti nepriekaištinga.

Taip pat „Lenovo Z6 Pro“ palaiko pirštų atspaudų skaitytuvą, kuris yra įrengtas pačiame telefono ekrane, visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, naujausią „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą, „WiFi“ (2.4 ir 5 GHz), 3,5 mm audio jungtį ir t.t.

„Lenovo Z6 Pro“ yra tiesiog puikus išmanusis telefonas, kuris dabar parduodamas už stebėtinai žemą kainą. Turbūt galima gana drąsiai sakyti, kad vargiai už tokią kainą pavyktų rasti kažką geriau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(7)
(23)

Komentarai ()