Labai trumpa akcija naujausiam „Lenovo Z6 Pro“ ir galimybė vos už vieną dolerį įsigyti išmanųjį „Lenovo“ laikrodį (Video)  ()

Truputėli yra keista, kad toks telefonas yra vadinamas geriausiu šių metų biudžetiniu išmaniuoju. Pasižiūrėjus ką gali pasiūlyti naujasis „Lenovo Z6 Pro“, reikėtų jį vadinti flagmanu, o ne biudžetiniu išmaniuoju telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • 6 GB RAM + 128 GB ROM modelis kainuos 347,14 eurų
  • akcija prasidės nuo birželio 7-os dienos,
  • perkant telefoną birželio 7-9 dienomis, bus galimybė gauti ir „TWS AIR“ ausines,
  • globali telefono versija, tad palaiko ir lietuvių kalbą.

Už tokią gerą kainą turbūt būtų sunku surasti geresnių parametrų išmanųjį telefoną. Kitų kompanijų gaminami išmanieji telefonai, kurie gali pasigirti panašiomis specifikacijomis, kainuoja ženkliai brangiau. Tačiau ką gi gali pasiūlyti naujasis „Lenovo Z6 Pro“?

Yra 8 pagrindiniai dalykai, kurie šį telefoną padaro puikiu:

Pats pirmas dalykas, tai jo procesorius. Šis gražuolis aprūpintas naujausiu ir galingiausiu „Snapdragon 855“, 8-nių branduolių 2,8 GHz procesoriumi.

Antras punktas: 6 GB arba 8 GB RAM ir net 128 GB ROM. Beje, vidinę atmintį galima dar padidinti su papildoma atminties kortele – iki 512 GB. O darbuojasi su „ZUI 11“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“.

Gamintojas teigia, kad toks techninis derinys užtikrina nuostabiai sklandų „Lenovo Z6 Pro“ veikimą ir naujausius žaidimus žaisti yra vienas malonumas.

Trečias punktas: palaikoma išties unikali „Lenovo Z6 Pro“ aušinimo technologija, kurią gamintojas vadina „PC-Level Cooling Technology“.

Prie efektyvaus telefono aušinimo dar prisideda ir dirbtinis intelektas (DI), kuris padidina telefono veikimo efektyvumą ir taip papildomai sumažina jo temperatūrą.

Ketvirtas punktas: šeštosios kartos pirštų atspaudų skaityvas, kurį gamintojas įtaisė pačiame ekrane. 

Penktas punktas: „Lenovo Z6 Pro“ aprūpintas 4000 mAh talpos baterija ir šis rodiklis yra labai geras.

O greitasis baterijos įkrovimas yra taip pat labai teigiamas dalykas. Beje, pakuotėje jau yra 27W įkroviklis, tad jo pirkti atskirai nereikės.

Šeštas punktas: išmanusis telefonas palaiko „HDR 10 + 1CC Cavity“ ir „Dolby Atmos“, tad tiek vaizdo, tiek garso kokybė yra nepriekaištinga.

Septintas punktas: kalbant apie vaizdą, tai „Lenovo Z6 Pro“ yra nuostabios išvaizdos išmanusis telefonas, turintis itin kokybišką 6,39 colių įstrižainės FHD+ (2340 x 1080) ekraną.

Aštuntas punktas: puikios kameros. Priekyje turime net 32 MP kamerą, bet dar labiau nustebina, jog telefono gale yra įrengtos net 4 kameros: 48 MP + 16 MP plataus kampo kamera + 8 MP „telephoto“ kamera + 2 MP kamera, skirta pagerinti nakties metu darytų nuotraukų kokybei.

Tad štai kokie pagrindiniai „Lenovo Z6 Pro“ privalumai. Žinoma, jis palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, naujausią „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą, „WiFi“ (2.4 ir 5 GHz), 3,5 mm audio jungtį ir t.t.

Į šį telefoną „Lenovo“ kompanija tiesiog sudėjo viską, ko tik gali norėti išrankusis pirkėjas. Tiesiog puikus išmanusis telefonas.

Visgi, jei „Lenovo Z6 Pro“ jūsų nesudomino ar ieškote ko nors paprastesnio ir tuo pačiu pigesnio, oficialioje „Lenovo“ parduotuvėje šiomis dienomis rasite dar daugiau įdomių pasiūlymų.

Pavyzdžiui: bus galima vos už 1 dolerį įsigyti stilingajį „Lenovo“ išmanųjį laikrodį, ar vos už 89 dolerius įsigyti „Lenovo K5 Play“ išmanųjį telefoną. Čia rasite ir dar daugiau puikių „Lenovo“ pasiūlymų, kurie truks vos kelias dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()