„CHOETECH“ specialūs pasiūlymai technologijos.lt skaitytojams - aukščiausios kokybės ir greitąjį belaidį įkrovimą palaikantys įrenginiai  ()

„CHOETECH“ kompanija specializuojasi įvairių laidinių ir belaidžių įkroviklių, išorinių baterijų ir panašių prietaisų srityje. Jos pasiūloje yra labai įdomių, aukščiausios kokybės ir kas svarbiausia, labai naudingų prietaisų. Prisistatymo technologijos.lt skaitytojams proga „CHOETECH“ paruošė du įdomius pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„T535-S PowerDual“ belaidis, greitąjį įkrovimą palaikantis įkroviklis

Su nuolaidos kuponu T535WH, šis naudingas daiktas kainuos 29,59 eurus.

Taip pat kompanija garantuoja visiems savo produktams 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantiją.

„T535-S PowerDual“ įkroviklis užtikrina greitąjį belaidį įkrovimą ir yra itin patrauklaus dizaino.

Korpuse yra neslystančios dangos, kuri užtikrina, jog išmanusis telefonas laikosi tvirtai vienoje vietoje ir neslidinėja, o guminės kojelės užtikrina pačio įkroviklio stabilų laikymąsi ant stalo.

Na, o apačioje yra specialios ertmės, kurios užtikrina kokybišką įkroviklio aušinimą.

Įdomus techninis sprendimas yra ir tas, kad „T535-S PowerDual“ viduje turi 5 rites, kurios užtikrina maksimaliai didelę įkrovimo zoną ir taip padidina pačio įkrovimo efektyvumą. Tad nereikia savo išmaniajam telefonui ieškoti geresnės įkrovimo padėties.

Iš žemiau pateikto paveikslo galite matyti, kad „T535-S PowerDual“ palaiko greitąjį 10W, 7.5W ir standartinį 5W įkrovimą.

Su šiuo šauniai atrodančiu, labai kokybiškai pagamintu ir efektyvų belaidį įkrovimą palaikančiu įkrovikliu pavyks įkrauti puikiai žinomų gamintojų išmaniuosius telefonus.

„T521S Qi“ automobilyje naudojamas belaidis įkroviklis

Su nuolaidos kuponu QWCCWH šis naudingas prietaisas kainuos 17,03 eurus.

Belaidis automobilinis įkroviklis yra su fiksavimo mechanizmu, gražiu dizainu, nuo telefono korpuso subraižymų apsaugančiu silikoniniu kilimėliu.

Taip pat 360 laipsnių kampu pasisukantis pats įkroviklio laikiklis leidžia lengvai keisti žiūrėjimo kampą į išmanųjį telefoną ir patogiai naudotis Face ID. Tad viskas padaryta taip, kad būtų maksimaliai patogu naudotis šiuo telefonų įkrovikliu-laikikliu.

Svarbu paminėti, kad „T521S Qi“ palaiko 10W, 7.5W belaidį greitąjį įkrovimą ir 5W standartinį belaidį įkrovimą ir į „T521S Qi“ galima įstatyti praktiškai visus išmaniuosius telefonus.

Laikiklio plotis kinta nuo 2,6 iki 4 colių. Tad ir didžiausi išmanieji telefonai čia tilps.

Na, o jei šie „CHOETECH“ kompanijos pasiūlymai jūsų nesudomino, nenusiminkite - oficialiame kompanijos puslapyje galima rasti daugybę įvairių naudingų prietaisų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()