TOP 10 įdomių įrankių ir priedų automobiliui iš AliExpress: itin tvirtas magnetinis kilimėlis, smūginis atsuktuvas, nešiojami LED šviestuvai ir apsauginė automobilio plėvelė (Rinkinys, Video)  ()

Apžvalgininkas teigia, kad apie šiuos naudingus instrumentus ir prietaisus žino tikri automobilių specialistai ir kiti meistrai, kuriems tenka spręsti remontuoti techniką. Tačiau jie labai pravers ir kiekvienam, turinčiam automobilį ar tiesiog mėgstančiam pasikrapštyti garaže.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių įrankių pasirinkimas yra itin didelis, tad šiame apžvalgininkas atrinko pačius įdomiausius ir gal kiek rečiau sutinkamus įrankius, kurie be viso ko, dar ir parduodami už gerą kainą.

1. Smūginis atsuktuvas

Aliexpress – 16,09 eurai.

Ir pats pirmasis yra smūginis atsuktuvas, kuris itin praverčia tais atvejais, kai reikia atsukti tiesiog „mirtinai užrūdijusį varžtą“.

Uždedame tinkamą antgalį, atsuktuvą įstatome į varžto griovelius ir tvirtai laikome, o turimu plaktuku trenkiame per patį atsuktuvą, kuris nuo smūgio atsuka varžtą (1:30 min.).

Komfortiška, teksturuota, patogi ir saugi laikyti rankena. Itin kokybiškas ir tvirtas metalas. Pakuotėje be pačio atsuktuvo dar rasime jo laikymo dėkliuką ir 13 kokybiškų antgalių.

2. Apsauginė automobilio plėvelė – 5 metrų ilgio

Aliexpress – nuo 3,94 eurų. Kaina priklauso nuo plėvelės pločio – nuo 8 iki 50 cm.

Labai tvirta ir nuo subraižymų apsauganti plėvelė skirta automobiliams. Ją galima priklijuoti prie bet kurios automobilio vietos ir taip apsaugoti dažus nuo subraižymų, UV spinduliuotės neigiamo poveikio (dažų nublukimo) ir panašiai (3:16 min.).

Tinka priekiniams ir galiniams bamperiams, durų apsaugai, veidrodėliams, ir taip toliau. Galima ją priklijuoti prie bet kurios automobilio vietos.

Gerai yra tai, kad pati plėvelė visiškai nebijo vandens, dulkių, yra atspari įvairiems tirpikliams, o norėdami ją pašalinti – nepažeisime pačio automobilio korpuso dažų.

3. Universalus veržliaraktis

Aliexpress – 15,18 eurų.

Šis įrankis pravers ne tik darbuojantis prie automobilio, bet ir namų ūkyje. Reguliuojamas veržlės sugriebimo dydis, pagamintas iš nerūdijančio plieno, padengtas neslystančia danga, dėl ko rakto praslydimo atvejai sukimo metu sumažėja iki minimumo (4:59 min.).

Pati rankena padengta gumine danga, tad veržliaraktį laikyti rankose yra patogu ir saugu.

4. Rotacinio poliravimo prailginimo velenas

Aliexpress – nuo 2,85 eurų. 16 poliravimo antgalių kainuoja 4,45 eurus.

Rotacinio poliravimo prailginimo velenas pagamintas iš nerūdijančio plieno, yra 75, 100 ir 140 mm ilgio bei tinka visiems M14 srieginiams poliruokliams (5:25 min.).

5. Tvirtiklių rinkinys – 100 vienetų

Aliexpress – 2,15 arba 3,51 eurai.

Šis rinkinys pravers tais atvejais, kai remontuosite savo automobilį ir keisite, tarkime, bamperį bei sugadinsite originalius automobilių detalių tvirtiklius (5:46 min.).

Tokiais atvejais šie tvirtikliai itin pravers ir leis saugiai pritvirtinti automobilių detales jo išorėje ir salone. Tvirtikliai yra atsparūs tiek šalčiui, tiek ir karščiui.

Na, o drauge atsiųsta dėžutė leis tvarkingai, vienoje vietoje ir nesumaišytus tarpusavyje laikyti visus tvirtiklius.

6. Magnetinis kilimėlis

Aliexpress – 8,03 eurai.

Dar vienas itin pravartus pagalbininkas atliekant automobilio remontą. Jis padeda išlaikyti vienoje vietoje reikalingus įrankius, atsuktus varžtus, veržles ir taip toliau (6:17 min.).

Magnetinis kilimėlis yra 295 x 50 x 5 mm išmatavimų, atsparus subraižymams, prilimpa prie įvairių metalinių paviršių ir atlipintas nepalieka žymių.

7. Įrankis, skirtas nuimti pritvirtintas žarneles

Aliexpress – 4,66 eurai.

Reples primenantis įrankis itin pravers tais atvejais, kai reikės nuimti automobilio žarneles.

Dažnu atveju prie jų prieiti su įprastais įrankiais yra praktiškai neįmanoma ir žarneles galima pažeisti. Su šiuo metaliniu įrankiu, kurio rankenos dengtos guma, viską bus galima atlikti patogiai bei saugiai, kaip ir parodo apžvalgininkas (7:09 min.).

8. Guminiai laikikliai, skirti apsaugoti automobilių kėbului

Aliexpress – 2,72 eurai.

Šie laikikliai yra pagaminti iš elastingos, tvirtos gumos ir tinka praktiškai visiems automobilių kėlikliams.

Jie lengvai ir greitai pritvirtinami prie kėliklių bei automobilio kėbulo ir taip apsaugo patį automobilį nuo galimų pažeidimų, dėl kurių vėliau užpuola korozija (7:34 min.).

9. Nešiojamas LED šviestuvas

Aliexpress – nuo 12,33 eurų ir galima rinktis iš trijų modelių.

Šviestuvas gali būti maitinamas 2 įkraunamomis baterijomis arba 3 AA tipo baterijomis. Yra atsparus vandeniui, užtikrina 400 liumenų ryškumą, palaiko 4 švietimo režimus ir taip toliau.

Šis LED šviestuvas pravers ne tik remontuojant automobilį, bet ir daugeliu kitų atvejų (9:01 min.).

10. Šviestuvas skirtas stovyklavimui

Aliexpress – nuo 43,75 eurų.

Vienas iš neįprastesnių daiktų, kuris labai pravers stovyklautojams, žvejams ir tiems, kurie mėgsta laisvalaikį leisti gamtoje.

Pakuotėje yra iki 3,75 metrų ilgio išsitiesianti teleskopinė lazda – meškerė, kuri pastatoma ant žemės ar pritvirtinama prie automobilio, po to prijungiama su pakuotėje esančiais gnybtais prie automobilio akumuliatoriaus ir įsijungia 224 LED žibintai (9:31 min.).

Taip pat pakuotėje yra nuotolinio valdymo pultelis, tad su juo galima reguliuoti švietimo ryškumą ir jį nustatyti pagal tuo metu esamą situaciją ir asmeninius poreikius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()