Išskirtinis „Xiaomi“ išmanusis šepetėlis, kuris išmokins teisingai valytis dantis: su 83 užduotimis, apsauga nuo per stipraus valymo ir linksmu dizainu („Xiaomi SOCAS C1“ apžvalga, Video)  ()

Dantų valymas nėra itin įdomi veikla ir tai ypač tampa akivaizdu, kai kalbama apie vaikus. Tačiau dantų valymą galima paversti smagiu žaidimu, kuris sudomins vaikus ir leis kokybiškai bei tinkamai išvalyti dantukus. Apžvalgininkas teigia, kad „SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis yra puikus pasirinkimas vaikams, vyresniems nei 4 metai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SOOCAS C1“ pakuotės turinys ir pagrindiniai šepetėlio bruožai

Pačioje pakuotėje yra ganėtinai daug įvairių lipdukų, kuriuos galima užklijuoti ant pačio elektrinio „SOOCAS C1“ dantų šepetėlio, šaldytuvo ir panašiai.

Yra įdėtos kortelės su QR kodais, kuriuos nuskaičius galima atsisiųsti programėlę ir žaidimus į išmanųjį telefoną.

Pakuotėje yra ir belaidį dantų šepetėlio įkrovimą palaikantį įkrovimo stotelė, kurios dažnai naudoti tikrai neteks. „SOOCAS C1“ aprūpintas 800 mAh talpos baterija ir jos užtenka net iki 20 dienų.

Verta atkreipti dėmesį į tai, kad ne tik pats elektrinis dantų šepetėlis yra pilnai atsparus vandeniui ir jį drąsiai galima visą panardinti, bet ir pati įkrovimo stotelė yra atspari vandeniui (IPX7 standartas).

Pakuotėje dar be pačio „SOOCAS C1“ elektrinio šepetėlio randame dvi keičiamas šepetėlio plokšteles, su skirtingais zuikučiais (2:45 min.). Jas galima tiesiog uždėti, bet iš principo jas reikėtų prikluoti.

Belieka nuo plokštelės pagrindo nuplėšti apsauginį lipduką ir šią plokštelę priklijuoti prie pačio „SOOCAS C1“ korpuso.

Be viso to, pakuotėje dar yra naudojimosi instrukcija kinų kalba bei itin nedidelė ir keičiama dantų šepetėlio galvutė. „Tad vaikams, vyresniems nei 4-eri metai, ir paaugliams ji puikiai tiks“.

Ant zuikio pilvuko galima matyti LED indikatorių, kuris informuoja apie valymo režimo pasirinkimą.

„SOOCAS C1“ jų turi 2: „Care/Low-frequency“ - skirtas dar tik besimokinantiems valyti dantukus ir „Gentle Mode“ - vyresniems vaikams, kurie jau moka valyti dantis su įprastu dantų šepetėliu.

Taip pat „SOOCAS C1“ turi apsaugą nuo per stipraus dantų valymo, tad jei vaikas pradės pernelyg įnirtingai spausti dantų šepetėlį sau prie dantukų – pradeda mirksėti LED indikatorius ir pagal tai suprasite, jog dantis reikia valyti švelniau.

Programėlės ir žaidimų privalumai

Su išmaniuoju telefonu nuskenavus QR kodus, galima atsisiųsti išmaniąją programėlę bei žaidimus ir taip vaikui bus smagiau valytis dantukus.

Įdiegus žaidimą (4:30 min.), belieka pasirinkti savo personažą, suvesti slapyvardį ir prasideda dantų valymas-žaidimas.

Dantų šepetėlis automatiškai susiejamas su telefone įjungtų žaidimu ir jei vaikas nutrauks dantų valymą bei išjungs dantų šepetėlį, jis tiesiog neįveiks užduoties ir jūs patys puikiai matysite, kad vaikas iš tikrųjų neišsivalė dantų.

„Tai ir žaidimas, ir tuo pačiu vaikas mato kaip reikia valytis dantukus, ir tuo pačiu kontrolė. Juk vaikai, o ir suaugę, mėgsta kiek pagudrauti ir greičiau baigti dantų valymą. Toks žaidimas užtikrins, kad vaikas tinkamai valys dantukus ir tiek laiko, kiek reikia.

Baigus valyti dantukus ir įveikus šią užduotį, dantų šepetėlis automatiškai išsijungia. Iš viso yra 83 užduotys, tad iš principo ši dantų šepetėlio galvutė yra skirta būtent tokiam valymų kiekiui. Įveikus visas užduotis, bus pranešama, kad metas pakeisti šepetėlio galvutę.“

Apžvalgininkas teigia, kad jo vaikas iki šiol naudojosi visiškai paprastu elektriniu dantų šepetėliu, tačiau pastarasis yra gerokai silpnesnis ir „SOOCAS C1“ užtikrina didesnį vibracijų kiekį (6:30 min.).

„SOOCAS C1 yra gerai žinomos Xiaomi kompanijos kūrinys ir tai aukščiausios kokybės produktas. Aš su žmona naudojuosi suaugusiems skirtu Xiaomi elektriniu dantų šepetėliu ir esame juo labai patenkinta.

Šis vaikams skirtas elektrinis dantų šepetėlis visiškai nebijo vandens (7:08 min.) ir tai yra tiesiog būtina, kad toks įrenginys nebijotų vandens. Pirma, tai elektrinis dantų šepetėlis, o antra – vaikai, kurie gali visai netyčia ar tyčia tokį prietaisą įmesti į vandenį ar dar kur nors.

Xiaomi už visai priimtiną kainą sukūrė kokybišką, gražų ir efektyviai besidarbuojantį elektrinį dantų šepetėlį vaikams. Siūlau tik iš karto papildomai įsigyti ir keletą vienetų papildomų šepetėlio galvučių.

Apibendrinant, aš tikrai rekomenduoju šį SOOCAS C1 elektrinį dantų šepetėlį. Jis bus puiki dovana jūsų bei draugų vaikams.“

Kaina ir sąlygos

„SOOCAS C1“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Gearbest 27 €;
    • 35 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress - 28 €;
    • 23 % nuolaida,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

2 papildomos „SOOCAS C1“ šepetėlio galvutės:

  • Aliexpress - su siuntimu į Lietuvą 13,21 €
  • Gearbest 9,38 € su siuntimu į Lietuvą
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()