Širdies ritmo, kraujo spaudimo, deguonies kiekio kraujyje matavimas, miego kokybės sekimas, daugybė sporto režimų ir ko tik jame dar nėra: parduodamas šaunus išmanusis laikrodis už itin patrauklią kainą  (2)

Stebi sveikatos būklę, fizinės veiklos rodiklius, turi 1,3 colių spalvotą ekraną, atsparus vandeniui ir net palaiko plaukiojimo režimą. Cafago parduoda puikiai atrodantį ir funkcionalų išmanųjį laikrodį „V11“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „V11“ šiuo metu galima įsigyti už 20,89 eurus.
  • Taikoma 51 proc. nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Ribotas prekių skaičius.

Pats pirmasis dalykas, kuris krenta į akis, tai didelis „V11“ ekranas. Jis turi 1,3 colių įstrižainės spalvotą ir 240 x 240 raiškos ekraną.

Gamintojas teigia, kad jame galima keisti informacijos atvaizdavimą ir ji yra matoma aiškiai net ir ryškios dienos šviesoje.

Verta atkreipti dėmesį, kad „V11“ korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o pačias apyrankes galima pasirinkti pagal savo skonį ir poreikius.

„V11“ aprūpintas 110 mAh talpos baterija ir nurodoma, kad jos budėjimo režime užteks savaitei laiko.

Kaip ir visada, energijos sunaudojimas priklauso nuo to, kaip intensyviai ir kiek funkcijų yra išnaudojama. O pastarųjų „V11“ užtikrina tikrai daug.

„V11“ seka širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę, rodo orų prognozę, palaiko nuotolinį kameros valdymą, muzikos grotuvo valdymą telefone, rodo SMS ir socialinių tinklų žinutes bei skambinančiojo numerį, skaičiuoja žingsnius, kalorijas, primena pajudėti ir palaiko daugybę sporto režimų.

Kaip už tokią kainą, tai „V11“ išmanusis laikrodis turi neįtikėtinai daug įvairių funkcijų.

Jis taip pat palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, ispanų. O „Da Fit“ programėlė palaiko dar daugiau įvairių kalbų, tad viską suprasti ir valdyti tikrai nekils problemų.

Išmanusis laikrodis palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Šaunus dalykas yra ir tai, kad „V11“ pilnai atsparus vandeniui (IP67 standartas) ir su juo galima plaukioti baseine. Laikrodyje netgi yra plaukiojimo režimas, tad „V11“ ir plaukiojimo metu fiksuos jūsų fizinės veiklos rezultatus.

Šaunus išmanusis laikrodis už itin patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai (2)