Dar viena naujiena iš „Xiaomi“ namų ekosistemos - naujas, stilingas elektroninis namų laikrodis „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu, „Bluetooth“ ryšiu, automatiškai kaupiama istorija ir net magnetine pagalvėle  (2)

Tai - drėgmę bei temperatūrą fiksuojantis namų laikrodis. Jį galima naudoti namie, garaže, šiltnamyje ar kitose vidaus patalpose. Jis naudoja dvi CR2032 baterijas, kurių pakaks keliems mėnesiams. Šis įrenginys turi ir „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia palaikyti ryšį su programėle, kurioje fiksuojami pokyčiai per pusę metų. Pats prietaisas yra paprastas ir lengvai montuojamas - net turi magnetą, todėl jį galima prilipdyti prie šaldytuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: kompaktiškas namų laikrodis su temperatūros ir santykinės oro drėgmės matavimu.
  • Ekranas: 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekranas.
  • Korpusas: ABS plastikas su magnetine nugarėle.
  • Maitinimas: dvi CR2032 baterijos, veikia iki vienerių metų.
  • Tinka patalpoms: virtuvei, sandėliukui, darbo kambariui, šiltnamiui.
  • Išskirtinės savybės: „Bluetooth“ ryšiu galima prisijungti prie „Mijia APP“ programėlės, peržiūrėti, kaip kito temperatūra ir drėgmė; gali bendrauti su kitais išmaniųjų namų prietaisais ir jiems siųsti informaciją.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,00 x 5,50 x 10,00 cm, 60 gramų.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €17,88.
  • 45 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai – ne paprastas „Mijia“ elektroninis namų laikrodis. 2019 metais pristatytas „Mijia Temperature Humidity Monitoring Electronic Watch“ įrenginys taip pat matuoja temperatūrą bei santykinę oro drėgmę. Priminsime, kad „Mijia“ - tai viena iš „Xiaomi“ šeimos kompanijų.  

Šie duomenys labai praverčia siekiant susikurti patogią aplinką namuose. Šį įrenginį taip pat galima panaudoti šiltnamyje, sandėliuke ar garaže – bet kurioje vietoje, kur jums svarbu žinoti oro drėgmę bei temperatūrą. Žinoma, ta vieta privalo būti po stogu, nes tai – vidaus prietaisas.

Įdomu tai, kad šis prietaisas turi ir „Bluetooth“ prieigą. Prie jo galima prisijungti „Mijia APP“ programėle ir taip peržiūrėti, kaip parametrai keitėsi per pusę metų.

Matysite, kaip skirtingi metų laikai, šildymas ir vėdinimas veikia jūsų namų orą, kuomet jis sausiausias, o kada pakankamai drėgnas.

Šis įrenginys taip pat bendrauja su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir jiems praneša dabartinius oro parametrus. Tai gali padėti išmaniesiems orų kondicionieriams, šildytuvams, oro drėkintuvams ir drėgmės sugertuvams.

Žinoma, dabartinius duomenis visada galima pamatyti ekrane. Šis „Mijia“ laikrodis turi 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekraną, kuriame didžiąją dalį vietos užima laikas.

Po juo galima pamatyti santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Šalia taip pat yra nedidelis šypsenėlės simbolis, kuris nurodo, ar viskas atitinka optimalius parametrus. Jei temperatūrą laikosi ties 19-27 laipsniais Celsijaus, o drėgmė –20-85 % diapazone, šypsenėlė šypsosis, o jei ne – taps liūdna.

Šis įrenginys naudoja dvi mažas CR2032 standarto baterijas. Elektroninio rašalo technologija naudoja labai mažai elektros energijos, todėl baterijų energijos pakanka mėnesių mėnesiams. Vėliau jas galima lengvai pakeisti.

Šis „Mijia“ prietaisas yra labai plonas ir paprastas. ABS plastiko korpusas yra labai plonas ir lengvas, o gale yra stovelis ir magnetas. Taigi, šį įrenginį galima palikti stovėti ant stalo ar spintelės, bet jį galima ir prilipdyti prie šaldytuvo. Taip jis visada išliks akiratyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (2)