Visiškai kitokia išorinė baterija su bevieliu įkrovimu, keičiamais moduliais, prie telefono prilimpanti kaip aštuonkojis, labai patogi ir stilinga (Video, 50% nuolaida)  (2)

„Libtech BricksPower“ yra kitokia išorinė baterija. Ją sudaro dvi dalys ir nei viena iš jų nėra laidas. Jei jums reikia patogaus būdo palaikyti telefono darbą papildomai nesinešiojant didelės baterijos, paskaitykite šį straipsnį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Alixpress €22,60
  • 50% nuolaida, 5,70€ siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodama

„Libtech BricksPower“ (Aliexpress ji vadinama „BricksPower 3000mAh QI Wireless Charger Power Bank Slim Powerbank External Battery Pack Charger For iPhone Samsung Xiaomi“) - tai unikalaus dizaino ir dvigubos funkcijos belaidė išorinė baterija, tvirtinama prie telefono nugarėlės. Tai ne tik išorinė baterija, bet ir tuo pačiu - belaidis įkroviklis. 

Įdomu tai, jog tai iš tikro unikalus prietaisas - tobulesnė bevielį įkrovimą turinčių baterijų versija, specialiai sukurta tam, kad palengvinti kasdieninį gyvenimą. Jos kūrėjai turėjo tikslią viziją, kaip turėtų atrodyti tikrai patogi ir moderni išroinė baterija su bevieliu įkrovimu ir pasistengė tą viziją įgyvendinti. 

„Libtech BricksPower“ priglunda prie telefono - jos nepastebėsite net tada, kai įrenginys bus kišenėje ar rankoje.

Bet kaip ji tvirtinama prie telefono? Ogi visai paprastai - įrenginio korpusas turi dangą su nano siurbtukais. Ši baterija tarsi koks aštuonkojis prilimpa prie telefono nugarėlės be jokių klijų. Jos storis - tik 1,59 cm, o svoris - 91 gramas. Ją visada galite pasiimti su savimi, tačiau ir nuimti ją yra visiškai nesunku.

Šią bateriją sudaro dvi dalys. Spalvotoje slepiasi 3000 mAh baterija, kuri leis praktiškai padvigubinti ne vieno išmaniojo telefono baterijos talpą. O juodojoje dalyje yra belaidžio įkrovimo vijos.

Būtent dėl minėtų vijų „Libtech BricksPower“ nereikia laidų. Tiesa, jei jūsų telefonas neturi belaidžio įkrovimo funkcijos, laidą galima naudoti. Jis bus mažas ir praktiškai nepastebimas.

Kita vertus, „Libtech BricksPower“ yra tikras belaidis baterijos modulis ir geriausiai tiks tiems telefonams, kurie turi belaidžio įkrovimo funkciją. Tai nėra paprasta išorinė baterija, kuria prijungiate tada, kai reikia. Tai yra prietaisas, kuris visada bus su jumis ir padvigubins baterijos tarnavimo laiką. Jei nenorite jo visada turėti prilipdyto prie telefono nugarėlės, jį galite bet kada pašalinti ir naudoti tik tada, kai to prireikia.

Kai ateis laikas įkrauti „Libtech BricksPower“, tai padarysite įprastu USB laidu. Tačiau tuomet jis taps ne šiaip kokiu negyvu daiktu ant spintelės. Vienu metu galima įkrauti ir išorinę bateriją ir telefoną. Taigi, „Libtech BricksPower“ tampa savarankiškai veikiančia belaidžio įkrovimo stotele.

Tiesa, būtina pabrėžti, kad norint pasiekti šį funkcionalumą, reikia apsukti juodą modulį - ko gero, taip pasiekiamas geresnis aušinimas, kai vienu metu kraunama ir baterija, ir pats telefonas.

Skirtingos „Libtech BricksPower“ dalys yra sujungtos magnetinėmis jungtimis, todėl jas lengva atskirti ir vėl sujungti.

Nepaisant kompaktiško dydžio, „Libtech BricksPower“ turi visas reikalingas apsaugas. Gamintojas pasirūpino, kad nereikėtų baimintis dėl perkaitimo, trumpo jungimo, įtampos šuolių. Įrenginys tinka visiems telefonams su Qi belaidžio įkrovimo standartu.

„Libtech BricksPower“ yra paprastas, bet labai naudingas įrenginys. Viršuje surasite baterijos lygio indikatorių, o šone - įjungimo mygtuką. Gamintojas pasirūpino, kad „Libtech BricksPower“ tarsi pranyktų kasdieniame gyvenime - jis niekada nesukels papildomų problemų, o išgelbėti gali ir iš labai nemalonių situacijų.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (2)