Šis tas išskirtinio: visiškai belaidės ausinės su „Bluetooth 5.0“ ryšiu, labai geru dizainu, pigiau nei 20€ ir vienbalsiais pirkėjų atsiliepimais - 5 balai iš 5 („Gocomma K2 TWS“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai, Video)  ()

„Gocomma K2 TWS“ - tai stilingos visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės. Jos pasižymi ergonomišku dizainu, itin talpia baterija ir puikiai atkuriamu garsu. Įvairias funkcijas galima valdyti prisilietimu - labai patogu pirštu sustabdyti muziką ar pakelti ragelį. Pirkėjai labai vertina gražų dizainą ir patogų dėklą-įkrovimo stotelę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma K2 TWS“ specifikacija

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka tiems, kurie kasdien klausosi muzikos ir daug kalba telefonu.
  • Skambėjimas: dinamiškas garsas, gerai girdima tiek muzika, tiek pašnekovas kalbant telefonu.
  • Baterija: po 40 mAh ausinėse (pakanka apie 2 valandoms); 450 mAh dėkle-įkrovimo stotelėje.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas, tvirtai laikosi ausyje, prisilietimu galima valdyti įvairias funkcijas, atskiras ausines galima prijungti prie atskirų telefonų.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas, „Micro USB“ laidas įkrovimui.
  • Išmatavimai ir svoris:  8 × 6 × 3 mm, 10 gramų.

„Gocomma K2 TWS“ kaina

Kainų diapazone iki 30-50€ belaidžių ausinių yra tiesiog marios - čia vyksta pagrindinė konkurencija tarp gamintojų, kurie gamina biudžetines ausines. Tokioje kainų grupėje išsiskirti labai sudėtinga - labai stipriai riboja biudžetas.

Nežiūrint to, gamintojai verčiasi per galvą, kaip išsiskirti. Pirmiausia, žinoma, dizainu. Paskui naudojosimosi patogumu, baterijos talpa. Ir žinoma, garso kokybe, bet tai sąlyginis dalykas - nei viena šios kainos ausinių netiks melomanui ir jis iš vis, rinksis profesionalias laidines ausines. Tuo tarpu paprastam naudotojui, kuris renkasi tokias belaides ausines sportavimui ar laisvalaikiui, ir tarp tokių ausinių galima surasti labai geros garso kokybės variantų.

Bet kaip išsirinkti geriausius modelius iš daugybės šios kainų diapazono pasiūlymų? Pirmiausia, žinoma, pirkėjų atsiliepimai, paskui kaina, parametrai ir išvaizda. Ir štai pagal šiuos punktus tiesiog įspūdingai atrodo „Gocomma K2 TWS“.

„Gocomma K2 TWS“ – tai visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės su „Bluetooth 5.0“ ryšiu.

„Bluetooth 5.0“ ryšys iš karto rodo, kad tai naujos kartos ausinės su tiesiog fantastiškai gera kaina. O pamačius, kad visi pirkėjai iki šiol skiria 5 balus iš 5, nelieka abejonių, kad tai labai įdomus ir kokybiškas produktas, į kurį verta pasigilinti. 

Įdomu tai, kad nors šios ausinės greitai užmezga ryšį, jas galima naudoti ir atskirai – atskiras ausines galima prijungti prie skirtingų įrenginių. Pati „Bluetooth 5.0“ technologija užtikrina kiek geresnę garso kokybę ir tausoja bateriją.

„Gocomma K2 TWS“ puikiai tinka tiek pokalbiams telefonu, tiek kasdieniam muzikos klausymui. Skirtingas funkcijas galima valdyti prisilietimu – išmokę skirtingas komandas galėsite sustabdyti ar paleisti muziką, pakelti ragelį, perskambinti ir valdyti kitas funkcijas. Lietimui jautrus paviršius yra sumontuotas lengvai pasiekiamoje vietoje, todėl tikrai neturėtų sukelti nepatogumų.

„Gocomma K2 TWS“ ausinės yra labai lengvos. Jos puikiai pasislepia ausies kaušelyje ir laikosi labai tvirtai. Jos niekur neiškris, o pakuotėje galima surasti kelis skirtingus antgalius ir porą kabliukų, kurie padės ausinėms įsitvirtinti dar labiau.

 Kiekviena „Gocomma K2 TWS“ ausinė turi 40 mAh bateriją. To pakanka maždaug 2 muzikos ar pokalbių valandoms. Po to ausines teks įkrauti. Gerai tai, kad ausines galėsite įkrauti tiesiog jas nešdamiesi kišenėje – jų dėklas veikia ir kaip įkrovimo stotelė. Jame yra 450 mAh baterija. Pats dėklas yra įkraunamas USB laidu.

Tiek ausinės, tiek pats įkrovimo dėkliukas atrodo labai stilingai - vienas iš tų atveju, kai gamintojui pavyko pagaminti tikrai gražų ir modernų gaminį. 

„Gocomma K2 TWS“ yra puikios kasdieniškos ausinės, kurios puikiai tiks aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms. Jos yra patogios, lengvos ir funkcionalios. Turbūt dėl to patinka ir pirkėjams.

„Gocomma K2 TWS“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Gocomma K2 TWS“ ausinės turi maksimalų vidutinį pirkėjų įvertinimą – visi 35 atsiliepimus palikę pirkėjai skyrė 5 žvaigždutes. Štai ką minėjo keletas iš pirkėjų:

  • Haley Cecillia: „Dėklas pasižymi solidžiu dizainu, bet esu patenkinta ir garso kokybe. Jos yra nuostabios ir atrodo puikiai. Naudoju darbe prie kompiuterio. Mikrofonas puikiai pasitarnauja kalbant telefonu. Už tokią kainą tai yra puikus daiktas šiame rinkos segmente“.
  • Ethan.hunter: „Šios ausinės tenkina mano poreikius. Šis ausinių stilius man labai patinka, mėgstamiausia spalva – juoda. Garso kokybė yra gera, detali. Muzika yra aiški, be triukšmo. Ausines galima valdyti lietimu – sustabdyti ar paleisti muziką, ar valdyti kitas funkcijas, kaip atsakymas į skambučius“.
  • Ford Cronin: „Labai kompaktiškos, patogios ir puikiai tinka mano ausims. Dėklas-įkrovimo stotelė yra pakankamai maži, kad patogiai tilptų kišenėje. Kol kas negaliu skųstis ir baterija. Garsas yra puikus tiek atkuriant aukštus, tiek žemus dažnius. Stilinga išvaizda ir gera kokybė už nedidelę kainą“.
  • Whittier: „Puikios! Baiminausi, kad jos kris iš ausų, bet nekrenta net kai bėgioju. Geras gaminys už puikią kainą. Jos yra šiek tiek didesnės nei tikėjausi, bet tai nėra problema. Man jos pakankamai mažos ir mobilios. Juoda atrodo gražiai“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()