Patogus ir kompaktiškas prietaisas, kuris namus pavers dar išmanesniais - parduodamas daugiafunkcinis „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ jungiklis (Video)  ()

Namai gali tapti dar išmanesni su šiuo „Xiaomi“ jungikliu. O dabar dar ir puiki proga „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ jungiklį įsigyti už patrauklią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu šis daugiafunkcis išmanusis namuose esančių įrenginių valdymo jungiklis „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ Ebay parduodamas už 9,49 eurus.

Su šiuo įdomiu jungikliu galima valdyti namuose esančius prietaisus nuotoliniu būdu, kadangi „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ nereikia prijungti prie elektros tinklo.

Jis yra maitinamas CR2032 baterija, kuri jau yra įdėta į patį jungiklį ir jos pirkti atskirai nereikės.

Gamintojas taip pat užtikrina, kad šios baterijos energijos užteks net dvejiems metams.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad su „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ tikrai negalėsime valdyti mūsų namuose esančių įprastų įrenginių.

Šis jungiklis yra „Xiaomi“ išmaniųjų namų dalis ir kad jis galėtų pilnai funkcionuoti, jam reikia vadinamųjų „vartų“ („Multi-functional Gateway“).

Tačiau turint šiuos vartus, kitų „Xiaomi“ įrenginių ir įsigijus „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ jungiklį, jis bus nepamainomas pagalbininkas.

Su juo galima naudotis, kaip nuotolinio valdymo pulteliu ir valdyti namuose esančius „Xiaomi“ daiktus: įjungti/išjungti lempas, oro kondicionierius, išjungti visą elektrą namuose ir panašiai.

Taip pat jį galima naudoti, kaip durų skambutį (beliks užprogramuoti ir nustatyti kokia melodija turi skambėti, priklausomai nuo paspaudimo ilgumo) ir pagal signalo melodiją bus aišku ar tai šeimos narys, ar svetimas žmogus.

„Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ yra kompaktiškos apvalios formos, plastikinio balto korpuso, sveria tik 19 gramų ir yra tokių išmatavimų: 5 x 1 cm.

Smagu ir tai, kad šiam jungikliui nereikia jokių laidų, o jį pritvirtinti galima ten, kur tik norisi. Arba tiesiog laikyti sau po ranka ir pasinaudoti tada, kada tik prisireiks.

Belieka atsisiųsti „Mi Home“ programėlę, pridėti šį įrenginį ir kurti scenarijus. Tai yra, nurodyti ką „Xiaomi Mijia Wireless Multifunction Switch“ turi daryti paspaustas vieną, du ir tris kartus.

Patogus ir kompaktiškas jungiklis, kuris namus pavers dar išmanesniais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()