Prasideda didysis „Mid-Year Mega Sale“ išpardavimas: patikrinus vienų populiariausių prekių kainas yra akivaizdu - tokios geros progos dar nebuvo (Video)  ()

Internetinė parduotuvė „Gearbest“ skelbia apie prasidedantį „Mid-Year Mega Sale“ išpardavimą. Skelbiama, kad šis milžiniškas vasaros išpardavimas prasidės nuo birželio 12-os dienos ir nuolaidos sieks iki 80 proc. Gera žinia, kad jau ir dabar galima už itin patrauklias kainas įsigyti pirkėjų pamėgtas, mūsų bei kitų apžvalgininkų išbandytas, kokybiškas prekes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gearbest“ tik ką paviešino informaciją apie „Mid-Year Mega Sale“ išpardavimą ir skubame pasidalinti šiomis naujienomis.

Peržvelgus jų pasiūlymas, akivaizdu, jog net ir patys išrankiausi čia ras kažką sau įdomaus.

Ir iškart verta atkreipti dėmesį į „Super Deals“ kategoriją, kurioje pateikiami labai geri prekių pasiūlymai. Akcijos siekia iki 50 proc. ir dar daugiau, tik jos trunka itin trumpai. Nuo keleto valandų, iki kelių dienų.

Taip pat yra labai geras dalykas, kad galima matyti kada prasidės kitų produktų akcijos ir per tą laiką pasitikrinti ar šios nuolaidos iš tikrųjų yra vertos dėmesio. Peržvelgus anksčiau buvusias kainas, akivaizdu, jog tikrai vertos dėmesio.

Bet prieš tai dar kelios įdomios prekių kategorijos:

Pre-Order Sale“, kur galima iš anksto užsisakyti prekę ir sutaupyti gana nemažą pinigų sumą;

„Marketplace“ - nukreipiama į konkretaus gamintojo produktų pasiūlymus už geriausią kainą;

žinoma, „Epic Elektronics Markdowns“ - naujausi ir jau pirkėjų patikrinti elektronikos įrenginiai už labai gerą kainą;

ir daugybė kitų kategorijų ir pasiūlymų. Čia galima rasti visko – nuo paprasto tušinuko iki naujausio elektrinio dviračio.

Užsiminėme, kad produktų kainos yra tikrai žemos. Tad štai keletas mūsų jau ne kartą aprašytų bei pačių išbandytų produktų, kuriems taikomos ženklios nuolaidos.

Naujos kartos robotas dulkių siurblys „360 S6 Robot Vacuum“

Gearbest - 270 €, 30 proc. nuolaida, nemokamas siuntimas, žemiausia kaina.

Apie šį robotą dulkių siurblį jau rašėme ne kartą ir apžvalgininkai teigia, jog ta yra puikus prietaisas palaikyti namuose tvarką. O peržvelgus kainas, matyti, kad taip pigiai šio roboto dar niekad nepardavinėjo.

„360 Mobiles“ kompanijos robotas dulkių siurblys yra vienas galingiausių tokioje kainų kategorijoje. Jis yra skirtas grindų sausam siurbimui bei plovimui ir tinka tiek mažoms, tiek ir didelėms patalpoms.

„360 S6 Robot Vacuum“ yra itin galingas robotas dulkių siurblys. 1800Pa siurbimo galios užtenka susiurbti visiems ant grindų esantiems nešvarumams. Jam nekils problemų nei su dulkėmis, nei su stambesnėmis šiukšlėmis.

3 siurbimo rėžimai - Silent (800Pa), Standard (1300-1500Pa) ir Powerful (1800Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.

Virtualus patalpų žemėlapis (SLAM), tad niekad vieno valymo metu nesiurba tos pačios vietos 2 kartus. Tai stipriai sutrumpina siurbimo laiką, prailgina baterijos tarnavimo ir viso siurblio eksplotacijos laiką. 

Plaunamas Hepa filtras; robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų; 400 ml dulkių dėžutė; 150 ml vandens talpa; 3200 mAh ir vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min; valdymas su 360Smart“ programėle ir daugybė kitų privalumų. Tiesiog puikus namų pagalbininkas.

Belaidės „Redmi AirDots“ ausinės, kurias apžvalgininkas vadina „tikra bomba“

Gearbest - 22,50 €, 35 proc. nuolaida, nemokamas siuntimas, žemiausia kaina.

Šios ausinės dar nebuvo pardavinėjamos pigiau, nei dabar. O geriausia yra tai, kad šias ausines itin giria apžvalgininkai ir tokioje kainų kategorijoje jau dabar vadina geriausiomis šių metų belaidėmis ausinėmis.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus. O ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų. Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant. Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas. 

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu. Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Belaidė akumuliatorinė elektrinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

Gearbest - 32,40 €, 20 proc. nuolaida, nemokamas siuntimas, žemiausia kaina.

Šį produktą išbandėme patys ir visą detalią apžvalgą su testų rezultatais galite rasti čia. Iškart atkreipiame dėmesį, jog dabar ši elektrinė pompa kainuoja dar pigiau nei tąkart, kai buvo paskelbta mūsų apžvalga.

Pakuotėje yra pati pompa, trumpa oro žarnelė pompai su pripučiamu objektu sujungti, įkrovimo laidas, instrukcija, ir keli papildomi pūtimo antgaliai, kuriuos panaudodami galėsite pripūsti ne tik padangas, bet ir kamuolius, pripučiamus čiužinius, ir t.t.

Po visų testavimų ir praktinių bandymų, priėjome išvados, kad:

  • Pompa veikia gerai, be jokių problemų;
  • Oro pūtimo efektyvumas daugmaž toks, kaip ir deklaruoja gamintojas;
  • Nedidelis svoris ir matmenys;
  • Patogu naudoti – įrenginys belaidis, nereikia prijunginėti papildomų laidų ar rūpintis, kad laido ilgio gali nepakakti;
  • Skaitmeninis slėgio nustatymas, automatinis veikimo stabdymas pasiekus reikiamą slėgį;
  • Įkrovimui tinka bet koks USB įkrovėjas;
  • Turi du LED apšvietimui, palengvina darbą tamsoje;
  • Nors korpusas iš plastmasės, tačiau pagaminimo kokybė gera, pati pompa ir oro žarnelė yra sandarūs.

Ir tik keletas trūkumų:

  • Ilgas įkrovimas.
  • Nėra galimybės maitinti iš 12V automobilinės jungties.
  • Nėra galimybės atskirai valdyti šviesos diodų pašvietimą - įsijungia kartu su pompa.

Tad čia pristatėme tik keletą tikrai kokybiškų, vertų dėmesio produktų, kuriems dabar Gearbest iš tikrųjų taiko itin patrauklias ir žemiausias kainas, kokios tik buvo. Na, o apsilankę „Mid-Year Mega Sale“ išpardavimo puslapyje rasite daugybę kitų įdomių pasiūlymų. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()