Akcija specialiai 3D spausdinimui sukurtai IP kamerai – 1080p raiška, magnetinis padas, nuotolinis spausdintuvo stebėjimas ir net valdymo galimybė („Creality 3D Viewer“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Creality 3D Viewer“ – tai unikali aukštosios raiškos IP kamera, kuri gali būti naudojama 3D spausdinimo proceso sekimui bei „Creality“ gamintojo 3D spausdintuvo valdymui. Esant poreikiui šią IP kamerą galima montuoti ir kitose vietose, nes ji turi integruotą WiFi ryšio modulį bei Micro SD tipo kortelę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Creality 3D Viewer“ kaina

  • Gearbest“ – 33,19 €.
  • Dabar parduodama su 41% nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 1,19 €.
  • Lietuvoje neparduodama.

Jeigu turite 3D spausdintuvą, tuomet puikiai žinote, jog 3D spausdinimas trunka gana ilgai. Problema šiuo atveju yra ta, kad laikas nuo laiko stebėti 3D spausdinimo procesą būtina, tačiau jeigu tokius darbus vykdote, pavyzdžiui, garaže ar rūsyje, tai daryti nėra itin patogu. Džiugu pranešti, kad kinai pagaliau rado išeitį – tai 3D spausdinimo procesui stebėti pritaikyta IP kamera  „Creality 3D Viewer“.

Ši IP kamera filmuoja aukštąja raiška (1080p), turi naktinį pašvietimą, išsiskiria kompaktišku dizainu ir taip pat turi patogų tvirtinimą, kuris kamerą leidžia lengvai pakreipti norimu kampu. Trumpai tariant, gamintojas kurdamas šią IP kamerą pagalvojo ne tik apie 3D spausdintuvų savininkus, bet ir apie visus likusius naudotojus.

Pavyzdžiui, „Creality 3D Viewer“ IP kameroje sumontuotas patikimas magnetinis pagrindas leidžia šią IP kamerą lengvai pritvirtinti prie bet kurio metalinio paviršiaus. Būtina pridėti ir tai, kad šis stovas turi specialų mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia šią IP kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu.

Būtent pastarosios „Creality 3D Viewer“ IP kameros savybės leidžia ją lengvai panaudoti ne tik prie 3D spausdintuvo, bet ir kitose vietose. Trumpai tariant, šios IP kameros montavimą itin palengvina integruotas magnetas.

Tuo tarpu, „Creality 3D Viewer“ maitinimui taip pat reikalingi tik 5 voltai bei USB jungtis, o komunikacija su išmaniuoju telefonu šiuo atveju yra užtikrinama integruoto WiFi ryšio modulio pagalba.

Grįžtant prie 3D spausdinimo dar būtina paminėti ir tai, kad „Creality 3D Viewer“ ne tik padeda realiu laiku stebėti 3D spausdinimo procesą, tačiau taip pat dar leidžia nuotoliniu būdu valdyti „Creality“ gamintojo 3D spausdintuvą. Vis dėlto kaip šis procesas veikia iš tikrųjų kol kas sunku pasakyti, nes gamintojas daugiau informacijos apie tai nepateikia.

Jei šią kamerą naudosite su kito gamintojo 3D spausdintuvu, tai tikėtina, kad nuotolinio valdymo funkcija neveiks iš viso, tačiau stebėti visą procesą galėsite taip pat be problemų. 

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Creality 3D Viewer“ turi integruotą naktinį pašvietimą. Būtent ši funkcija yra itin svarbi ir tiesiog būtina visose šiuolaikinėse IP kamerose. Kaip galima matyti, pagal šį aspektą „Creality 3D Viewer“ niekuo nenusileidžia standartinėms kitų gamintojų IP kameroms, o tuo pačiu dar siūlo ir kitas naudingas papildomas funkcijas, kurių kiti gamintojai tiesiog negali pasiūlyti.

Trumpai: „Creality 3D Viewer“ specifikacija

  • Rezoliucija: 1080p.
  • Atmintis: Micro SD kortelė.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra.
  • Judesio daviklis: nėra.
  • Objektyvo kampas: 90 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per taikomąją programą; leidžia valdyti 3D spaudintuvą.
  • Kameros pasukimo kampas: turi specialų magnetinį stovą, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu.
  • Ryšys: Wi-Fi.
  • Maitinimas: 5 V (USB).
  • Matmenys ir masė: 7 x 7 x 11,8 cm; 110 g.

„Creality 3D Viewer“ atsiliepimai

Šį nestandartinių galimybių IP kamera domina vis daugiau pirkėjų. Šiuo metu „Creality 3D Viewer“ IP kamera turi 4,91 žvaigždučių įvertinimą, kas reiškia, jog praktiškai visi „Creality 3D Viewer“ pirkėjai šiai kamerai skyrė maksimalų galima 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Cheryl. Nuo šiol be jokių problemų galiu įrašyti net ir 24 valandų trukmės 3D spausdinimo procesą. Gera kaina, puiki kokybė ir iki šiol kitų gamintojų dar niekada nepasiūlytas funkcionalumas. Rekomenduoju.
  • Evan. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Creality 3D Viewer“. Nuo šiol 3D spausdinimo procesą galiu matyti realiu laiku, kad ir kur bebūčiau. Man patinka dar ir tai, kad kartu su šia IP kamera nuo šiol nuotoliniu būdu galiu valdyti savo 3D spausdintuvą.
  • Moore. Manau, kad tai puiki IP kamera už visiems prieinamą kainą. „Creality 3D Viewer“ paruošti darbui yra labai paprasta, o nestandartinių funkcijų gausa maloniai stebina. Rekomenduoju tiems, kurie ieško mažų gabaritų IP kameros.
  • Jane. Įsigijusi šią IP kamerą gavau daugiau nei galėjau tikėtis iš pradžių. Puikus kainos ir kokybės santykis, greitas pristatymas ir labai lengvas valdymas bei paruošimas darbui.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()