„Esu išbandęs daug įvairių į ausis įstatomų ausinių, bet šitos pagal patogumą yra tiesiog nepralenkiamos“. Dinamiškai judančios ritės garsiakalbiuose, „Bluetooth 5.0“, 300 mAh stotelė ir dabar labai gera kaina („Bilikay V8 TWS“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Bilikay V8 TWS“ – tai nepriekaištingą kainos ir kokybės santykį siūlančios belaidės į ausis įstatomos ausinės, kurios turi integruotą Bluetooth 5.0 ryšio modulį ir komplekte atkeliauja su 300 mAh talpos bateriją turinčia įkrovimo stotele – dėklu. Gerą garso kokybę šiuo atveju padeda užtikrinti 8 mm dydžio garsiakalbiuose integruotos dinamiškai judančios ritės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bilikay V8 TWS“ kaina

  • Gearbest“ – 22,50 €, pirmieji 80 vnt. su nuolaidos kodu GB0621V880 vos už 18 €.
  • Dabar parduodamos su 6% nuolaida, o pasinaudojus nuolaidos kodu taikoma papildoma 4,50 € nuolaida.
  • Lietuvoje neparduodamos, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.

Belaidės į ausis įstatomos ausinės vis dar išlaiko gana aukštą kainą. Vis dėlto kinams šioje rinkoje pavyksta pateikti išimčių, kai belaidės į ausis įstatomos ausinės abejingų pirkėjų nepalieka būtent ne dėl ko kito, o dėl labai gero siūlomo kainos ir kokybės santykio.  Jog visa tai yra tikrai įmanoma puikiai patvirtina „Bilikay V8 TWS“ belaidžių ausinių pavyzdys.

Pastarosios ausinės gali pasigirti ne tik gerai laikančia baterija, bet ir kompaktiška komplekte pridedama įkrovimo stotele – dėklu. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Bilikay V8 TWS“ galima naudoti tiek abi iš karto, tiek atskirai po vieną.

Reikšmingą pranašumą šioms belaidėms ausinėms taip pat sutiekia integruotas Bluetooth 5.0 ryšio modulis.

Šio atnaujinto ryšio modulio pagalba yra sukuriamas kur kas patikimesnis ryšio kanalas bei užtikrinama dar geresnė garso kokybė. Be to, naudojant Bluetooth 5.0 pavyksta pasiekti didesnį duomenų perdavimo greitį, todėl naudojantis „Bilikay V8 TWS“ be jokių problemų galima klausytis ir AAC ar FLAC formato garso įrašus.

Prie labai gero garso kokybės (kaip tokio tipo ausinėms) šiuo atveju ženkliai prisideda ir garsiakalbiuose integruotos 8 milimetrų dydžio dinamiškai judančios ritės. Gamintojas tvirtina, kad „Bilikay V8 TWS“ belaidės ausinės puikiai atkuria tiek žemus, tiek aukštus dažnius, nes išsiskiria 90 dB siekiančiu jautrumu bei 160 omų dydžio varža.

Baterijos tarnavimo galimybės irgi nenuvilia. Kiekviena „Bilikay V8 TWS“ ausinė turi 50 mAh talpos bateriją, kurios energijos atitinkamai pakanka 5 valandoms. Tuo tarpu, komplekte pridedama įkrovos stotelė atkeliauja su 300 mAh talpos baterija, kas reiškia, kad kiekvieną „Bilikay V8 TWS“ ausinę naudojantis šia įkrovimo stotele pilnai įkrauti galima dar 2 – 3 kartus.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį, kad „Bilikay V8 TWS“ bene daugiausiai teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl gero kainos ir kokybės santykio. Pirkėjai taip pat akcentuoja geras ergonomiškumo savybes. Visa tai gamintojui šiuo atveju pavyko pasiekti dėka atliktos detalios analizės, kuri atitinkamai leido sukurti maksimaliai patogų ir priimtiną dizainą itin plačiai pirkėjų auditorijai.

Trumpai: „Bilikay V8 TWS“ specifikacijos

  • Tipas: belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai, išskyrus dienas, kai lyja (nėra atsparios vandeniui).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius dėka naudojamos naujos kartos duomenų perdavimo technologijos „Bluetooth 5.0“.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 5 valandos muzikos klausymui arba pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui; „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą; naudojamos 8 mm judančios garsiakalbio ritės; 85 dB siekiantis signalo ir triukšmo santykis; galimybė naudoti kiekvieną iš ausinių atskirai.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (300 mAh), USB laidas, 2 vnt. ausinių atgalių ir instrukcija anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  8,3 x 3,3 x 3,3 cm; 58 g.

„Bilikay V8 TWS“ atsiliepimai

Geras „Bilikay V8 TWS“ belaidžių į ausis įstatomų ausinių kainos ir kokybės santykis žavi pirkėjus. Būtent tą puikiai patvirtina ir 5 žvaigždučių įvertinimas, kuris reiškia, jog visi „Bilikay V8 TWS“ pirkėjai šioms ausinėms skyrė maksimalų galimą aukščiausią įvertinimą.

  • Carl. Esu išbandęs daug įvairių į ausis įstatomų ausinių, bet visos jos buvo labai nepatogios. Visiška priešingybė yra „Bilikay V8 TWS“ ausinės – pagal patogumą jos tiesiog nepralenkiamos. Iš pradžių šiek tiek dvejojau šių ausinių kokybė dėl mažos kainos, bet galiu patvirtinti, kad be galo džiaugiuosi savo pasirinkimu įsigyti būtent „Bilikay V8 TWS“. Negana to, kad galiu džiaugtis geru kainos ir kokybės santykiu, dabar dar galiu mėgautis ir Bluetooth 5.0 teikiamais privalumais.
  • Edith. Naudoju šias ausines tiek bėgdamas, tiek važiuodamas dviračiu. „Bilikay V8 TWS“ iš tiesų palengvino mano kasdieninį gyvenimą, vis dar negaliu atsidžiaugti šiomis ausinėmis nuo to momento, kai pirmą kartą jas išpakavau. „Bilikay V8 TWS“ galiu pagirti tiek dėl gerai laikančios baterijos, tiek dėl labai geros garso kokybės.
  • Astrid. Labai kompaktiškos, gerai ausyse besilaikančios belaidės ausinės. Garso kokybė itin džiugina, o gerai laikanti baterija yra būtent tai ko jau labai seniai ieškojau. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti būtent „Bilikay V8 TWS“ belaides ausines.
  • Yves. Iš pradžių šiek tiek buvau sudvejojęs šių ausinių kokybe dėl neįprastai žemos kainos, tačiau „Bilikay V8 TWS“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Dabar šias belaides ausines galiu drąsiai rekomenduoti ir kitiems. Dar galiu pridėti ir tai, kad „Bilikay V8 TWS“ puikiai laikosi ausyse nepriklausomai nuo to kokia veikla beužsiimčiau.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()