TOP 10 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojama itin kompaktiška „Xiaomi“ pompa su 2000 mAh talpos baterija, pigiausias „Xiaomi“ elektrinis dantų šepetėlis ir tiesiog nepralenkiamos ausinės „Haylou GT1 TWS“ (Video, 2019 m. 43 savaitė)  ()

- Itin kompaktiška pompa su 2000 mAh talpos baterija „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ (su nuolaidos kuponu)

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ (su nuolaidos kuponu)

- Belaidės ausinės „Haylou GT1 TWS“

- Vienas pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui „Tigernu“ kuprinės

- „HILDA“ vienas populiariausių tiesinių šlifuoklių su daugybe gerų atsiliepimų iš Lietuvos

- Vienas perkamiausių veidrodėlių „Xiaomi Mijia Intelligent portable makeup mirror“

- Automobilinis FM moduliatorius „Tecney QC3.0“

- Dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

- Raudonai šviečiantis, įkraunamas, galinis dviračio žibintas „GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Itin kompaktiška pompa su 2000 mAh talpos baterija „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“

41.82€ | 65 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB101601„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ – tai itin kompaktiška ir dabar labai populiari mažų gabaritų integruotą 2000 mAh talpos bateriją turinti pompa, kuri puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti. Be to, ši universali pompa taip pat turi integruotą LED žibintuvėlį ir bet kada gali būti įkrauta naudojant įprastą USB laidą.

Mieste prisipūsti automobilio ar dviračio padangą galima praktiškai kiekvienoje degalinėje. Vis dėlto daugelis siekdami išvengti nenumatytų situaciją taip pat įsigyja ir specialias automobiliui skirtas pompas, kurias esant reikalui galima užmaitinti nuo automobilyje esančio pridegiklio. Toks sprendimas iš dalies tenkina automobilių savininkus, bet yra visiškai netinkamas daug važinėjantiems dviračiu.

Džiugu pranešti, kad kinams pagaliau pavyko sukurti visiems tinkamą ir maksimaliai universalią pompą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“. Pastaroji pompa maloniai stebina savo kompaktiškais matmenimis (12,4 x 7,1 x 4,53 cm) ir ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją.

Trumpai tariant, „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ patogu vežiotis ne tik automobilyje, bet ir kuprinėje, o integruota baterija šiuo atveju leidžia šią pompą naudoti be jokių papildomų išorinių energijos šaltinių. Šis sprendimas esant kritinei situacijai gali tapti tikru išsigelbėjimu ne tik automobilio, bet ir dviračio savininkui.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ maksimaliai gali sukurti maždaug 10 barų slėgį, todėl ši geru mobilumu pasižyminti pompa tikrai puikiai tinka tiek kamuoliams, tiek dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.

Prieš kitas pompas papildomą išskirtinumą „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ taip pat įgyja dėl integruoto LED, kurį tamsiu paros metus galima naudoti kaip LED žibintuvėlį. Tai iš tiesų patogu, nes priešingu atveju tamsiu paros metu atsitikus nelaimei vienoje rankoje greičiausiai tektų laikyti išmanųjį telefoną, kas, tenka pripažinti, nebūtų itin patogu neturintiems „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ pompos su integruotu LED.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ dar turi ir specialų įspėjamąjį LED, kuris senkant baterijai iš pradžių šviečia geltonai, o paskui raudonai. Šis paprastas sprendimas prieš ilgesnes keliones leis jaustis užtikrintai, nes visuomet aiškiai padės įvertinti ar jau atėjo laikas įkrauti „Xiaomi Mijia Bicycle Pump“ bateriją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Paskirtis: kamuoliams bei dviračio ir automobilio padangoms pripūsti.
  • Slėgis:  150 PSI (~10,3 Bar).
  • Baterija: 2000 mAh.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 12,4 x 7,1 x 4,53 cm; 430 g.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • „Gearbest“41.82€ 
  • su nuolaidos kuponu GB101601
  • Dabar parduodama su 65 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodama.

Dabartinė 41.82€ kaina yra mažiausia šios pompos kainų istorijoje:

2. Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“

6.78€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“ ir dabar vienas perkamiausių. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ turi švelnius šerelius; palaiko du dantų valymo režimus; kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - silpną ar stiprų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ yra tokių išmatavimų: 20.50 x 5.80 x 1.89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • „Gearbest“ - 6.78€
  • nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ
  • 0.08€ už siuntimą į Lietuvą.

3. Belaidės ausinės „Haylou GT1 TWS“

17.02€ | 53 % nuolaida4.8 balai iš 5 (23311 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta. (G***r)

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 17.02€
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

4. Vienas pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

57.26€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1547 vertinimai)

Gera kaina ir tamsūs rudens vakarai lėmė, kad „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ vėl tampa perkamiausia preke. Nekeista, nes tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • „Gearbest“57.26€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.61€
  • Lietuvoje neparduodamas.

5. Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui „Tigernu“ kuprinės

28.39€ | 50 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2897 vertinimai)

„Tigernu“ yra labai gerai žinomas ir pirkėjų puikiai vertinamas įvairių kuprinių prekės ženklas. Štai apžvalgininkas ir nusprendė išbandyti „Tigernu“ kuprines: 2 vyriškas ir 1 moterišką.

Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui - perkamiausių kuprinių iš Aliexpress apžvalga: „Tigernu prekės yra ypatingai kokybiškos, galiu drąsiai rekomenduoti“ („Tigernu“ kuprinių apžvalga, Video)

Apžvalgininkas teigia, kad „Tigernu“ yra gerai žinomas įvairių kuprinių prekės ženklas.

Ši internetinė „Tigernu“ parduotuvė AliExpress jau dirba ketverius metus ir per tą laiką yra įgijusi puikią reputaciją – 99,4 proc. pirkėjų atsiliepimų yra teigiami.

„Labai didelis Tigernu produkcijos pasirinkimas, prekės yra ypatingai kokybiškos, gerai pirkėjų vertinamos, tinka vyrams bei moterims. Šią parduotuvę galiu drąsiai rekomenduoti.“

1-oji vyriška kuprinė - pati perkamiausia parduotuvėje

Tad pasižiūrėkime į pačią populiariausią „Tigernu“ kuprinę, kurią užsisakė virš 4400 pirkėjų, paliko virš 2900 atsiliepimų – daugelis jų yra itin teigiami – ir įvertino 4,9 balais iš 5. Taip pat galima rinktis iš kelių kuprinės modelių.

„Kuprinė yra labai kokybiškai pagaminta, iš malonios liesti medžiagos. Atrodo nailono, bet galiu ir klysti. Svarbu, kad kuprinė yra atspari vandeniui.

Priekyje turime kišenėlę ir joje yra įdėta kodinė spynelė. Su ja galima užrakinti šią kuprinę. Trumpoje instrukcijoje surašyta, kaip keisti užrakto kodą.“

„Abiejuose kuprinės šonuose galima įsidėti po buteliuką su vandeniu ar kitu gėrimu. Kad buteliukai laikytųsi stabiliai, yra ir įtaisyti dirželiai.

Priekyje yra atsegamas mažesnysis skyrius, su keletų kišenėlių, skirtų susidėti rašikliams, užrašų knygutėms, įkrovikliams, telefonams ir kt.

O kuprinės nugarėlėje yra papildomi kvėpuojantys paminkštinimai ir tokius pačius paminkštinimus turi kuprinės diržai. Be to, labai paprasta yra reguliuoti šių diržų ilgį.

Taip pat nugarėlės apačioje yra mažesnis skyrius pasidėti savo išmaniajam telefonui ar piniginei, o viršuje atsisega didesnis skyrius ir čia galima įdėti iki 15,6 colių įstrižainės nešiojamą kompiuterį ir maniškis kompiuteris, kaip tik puikiai telpa.“

„Kuprinėje taip pat yra speciali ertmė pasidėti akiniams, o pagrindiniame skyriuje dar yra keletas mažesnių kišenėlių ir USB laidas.

Prie jo galima prijungti išorinę bateriją, ją saugiai pasidėti kuprinėje, o jos išorėje yra USB jungtis, prie kurios galima prijungti išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį ir jį įkrauti.“

„Dar vienas šios kuprinės privalumas yra laidinių ausinių laikymas. Tereikia jas perkišti per šią ertmę ir daugiau neturėsime tokio dalyko, kaip susipainiojusios ausinės.

Kuprinė yra gana talpi – 27 litrų ir į ją galima pridėti labai daug daiktų. Štai įdėjau planšetinį kompiuterį, nešiojamą kompiuterį, išorinę bateriją, knygų, fotoaparatą, garso kolonėlę, rašiklių ir t.t. Labai talpi kuprinė ir štai kaip ji atrodo, kai yra visiškai pripildyta.“

Apžvalgininkas taip pat išbandė šios kuprinės atsparumą vandeniui ir ją nunešęs į dušą, stipriai apliejo vandeniu ir kaip matyti iš vaizdo įrašo, kuprinė vandens nebijo.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 28.39€
  • 50 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu

2-oji vyriška kuprinė

„Antroji kuprinė yra ne ką mažiau įdomi ir gerai vertinama. Ji priekyje jau turi tam tikros spalvos juostą, kuprinės medžiaga yra panaši į pirmosios kuprinės, taip pat atspari vandeniui ir papildomai pakuotėje dar yra įdėta kuprinės apsauga, kuri jau tikrai apsaugos nuo vandens.“

„Ši kuprinė vizualiai atrodo kiek mažesnė ir jos kodinė spinelė jau yra pritvirtinta prie kuprinės. Taip pat išorėje yra USB jungtis, tačiau nėra ausinėms skirtos ertmės.

Vienoje pusėje turime tokį patį butelio laikiklį, kaip ir pirmoje kuprinėje, o kitame šone pritvirtintas tinklelis ir čia galima įsidėti garso kolonėlę.

Nugarėlėje yra tokie patys kvėpuojantys paminkštinimai, reguliuojami diržai, tik jie čia dar turi atšvaitų juosteles ir diržus galima sujungti tarpusavyje.“

„Taip pat nugarėlėje yra tik vienas skyrius – apačioje, mažesnis. Na, o taip turime du pagrindinius didžiuosius skyrius, su daugybe kišenėlių, USB laidu ir čia galime susidėti įvairius daiktus. 15,6 colių įstrižainės kompiuteris šioje kuprinėje taip pat puikiai telpa.“

„Ši kuprinė yra kiek mažesnė, palyginus su pirmąja ir tuo pačiu paprastesnė, tačiau taip pat kokybiškai pagaminta bei simpatiška.

Plius, užrakinimo mechanizmas man šioje kuprinėje labai patinka. Paimame segtukus ir juos štai taip pritvirtiname prie kodinės spynelės.

Po testavimų matyti, kad kuprinė yra visiškai atspari vandeniui.“

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 34.56€
  • 46 % nuolaida
  • siuntimas registruotu paštu už 0.26€

3-oji moteriška kuprinė

Trečioji kuprinė yra skirta moterims bei merginoms ir ji yra šiek tiek paprastesnė.

„Šioje kuprinėje taip pat daugybė įvairių kišenėlių, tačiau jau nėra USB jungties ir ausinėms skirtos ertmės.

Kuprinė yra kiek mažesnė, palyginus su pirmosiomis dvejomis kuprinėmis, tačiau ji taip pat turi kodinę spynelę.

Šonuose galima įdėti po buteliuką su vandeniu. Jie visiškai pasislepia kuprinėje ir jų išorėje nematyti.

Nugarėlėje praktiškai viskas tas pats, kaip ir antrosios kuprinės atveju: kvėpuojantys paminkštinimai ant kuprinės ir diržų, pastarieji patogiai reguliuojami, vienas mažesnis skyrius kuprinės apačioje ir čia turime didesnį skyrių kuprinės viršuje.

Ir nors pardavėjas teigia, kad čia telpa tik iki 14 colių nešiojami kompiuteriai, tačiau mano 15,6 colių kompiuteris čia tilpo kuo puikiausiai.“

„Pagrindiniame skyriuje galima susidėti knygas, užrašų knygeles, planšetinį kompiuterį, telefoną, išorinę bateriją ir kitus daiktus. Čia tik jau nėra USB laido ir jungties, tačiau bendrai – puiki moteriška kuprinė, kurią jau išbandėme kelionėje.“

Tik štai po testo su vandeniu paaiškėja, kad ši kuprinė nėra atspari vandeniui ir po ypatingai didelio lietaus, ji gali peršlapti.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 28.52€
  • 52 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas registruotu paštu

6. „HILDA“ vienas populiariausių tiesinių šlifuoklių su daugybe gerų atsiliepimų iš Lietuvos

12.10€ | 41 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (3027 vertinimai)

„HILDA“ šlifuoklis yra vienas perkamiausių Aliexpress parduotuvėje ir jau palikta virš 3000 atsiliepimų. Tarp jų yra daugybė atsiliepimų ir iš Lietuvos.

Pirkėjai ypač džiaugiasi šio produkto pagaminimo kokybe, jo naudojimosi paprastumu ir ypatingai aukšta kokybe pasižyminčių priedų gausa.

„HILDA“ yra kompaktiškas ir patogus laikyti bei naudotis šlifuoklis. Tereikia uždėti norimą antgalį, šlifuoklį prijungti prie elektros tinklo ir jau galima pradėti darbuotis.

O su šiuo smagiu įrankiu galima atlikti daugybę įvairių darbelių. Štai gamintojas savo iliustracijose pateikia keletą šio įrankio panaudojimo pavyzdžių.

Pirkėjai taip pat džiaugiasi šiuo „HILDA“ šlifuokliu ir kad su juo atkeliauja gausybė antgalių bei dalinasi su šiuo šlifuokliu padarytų darbelių nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto. Šaunus ir nebrangus daiktas, kuris tikrai pravers.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 12.10€
  • 41 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas registruotu paštu

7. Vienas perkamiausių veidrodėlių „Xiaomi Mijia Intelligent portable makeup mirror“

11.65€ | 15 % nuolaida4.9 balai iš 5 (3052 vertinimai)

Šis „Xiaomi“, o tiksliau dviejų jos dukterinių kompanijų „JORDAN“ ir „JUDY“ veidrodėlis yra vienas perkamiausių Aliexpress.com internetinėje parduotuvėje.

Šį produktą užsisakė daugiau nei 8000 pirkėjų, kurie paliko virš 3000 atsiliepimų ir šiam veidrodėliui davė 4,9 balus iš 5 galimų. Tai kuo gi atrodytų paprastas veidrodėlis taip patiko pirkėjams?

Tuo, kad „Xiaomi“ ir jos dukterinės kompanijos pačiam paprasčiausiam daiktui suteikė puikią išvaizdą ir smagių privalumų, kurių neturi kiti panašūs produktai.

Šis veidrodėlis iš esmės yra skirtas pasidaryti sau makiažą, tačiau jį galima naudoti ir kitomis aplinkybėmis. Jis turi atlenkiamą kojelę, tad veidrodėlį galima pastatyti bet kurioje kambarioje vietoje.

Tačiau įdomiausia dalis, kad šis veidrodėlis turi 1200 mAh talpos įkraunamą bateriją ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Tikrai taip, perskaitėte teisingai. O kam gi veidrodžiui baterija?

Ji yra reikalinga tam, kad maitintų aplink veidrodžio rėmo kraštus išdeliotiems šviesos diodams. Su į prisilietimus reaguojančiu mygtuku yra keičiamas švietimo ryškumas.

Gamintojas nurodo, kad yra palaikomi 3 skirtingi švietimo intensyvumo lygiai. O štai, kaip šviečiantis veidrodėlis atrodo praktiškai, nuotraukomis dalinasi pirkėjai (1 foto, 2 foto).

Nenuostabu, kad tokie dalykai žavi pirkėjus ir ypatingai moteris. Joms toks veidrodėlio dizainas, kompaktiški išmatavimai - 16,8 x 23,8 cm - ir papildomas švietimas tampa ne tik praktiškais dalykais, bet tiesiog smagiomis savybėmis. Juk tokio „Xiaomi“ veidrodėlio net neverta lyginti su paprastu veidrodėliu.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 11.65€
  • 15 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 4.10€

8. Automobilinis FM moduliatorius „Tecney QC3.0“

9.09€ | 15 % nuolaida | 5 balai iš 5 (17 vertinimai)

„Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius dabar yra vienas perkamiausių, išsiskiria savo dizainu, pagaminimo kokybe, techninėmis savybėmis ir dabar labai gera kaina. 

Tecney QC3.0 dirba gerai. Lengvas naudojimasis, gera garso kokybė. Man patinka ir tai, kad suporavus su išmaniuoju telefonu, jį galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Kiek nepatinkantis dalykas, tai jo mygtukai, kuriais perjungiamos dainos pirmyn ir atgal. Vairuojant automobilį tą padaryti nėra patogiausias dalykas. (MG26)

FM moduliatoriai, bent jau iki šiol, nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto, „Tecney QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudojo morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresne garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Tecney QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (MP3 / WMA).

Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į USB atmintinę, nes „Tecney QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai. Arba tiesiog pasinaudojus Bluetooth ryšiu ir susiejus telefoną su „Tecney QC3.0“ klausytis norimos muzikos.

Gamintojas tvirtina, jog „Tecney QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų.

Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Tecney QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį.

„Tecney QC3.0“ turi integruotą mikrofoną ir gamintojas teigia, kad pašnekovas girdi tik visiškai aiškų ir švarų kalbančiojo balsą.

Be to, ekranėlyje nuolat rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.

Kitas svarbus dalykas, kad „Tecney QC3.0“ palaiko greitąjį išmaniųjų prietaisų įkrovimą. Jis turi dvi USB tipo jungtis, kuriomis galima labai greitai įkrauti savo išmaniuosius įrenginius. Palaikomas 3.6V-6.5V/3A, 6.5V-9V/1.5A, 9V-12V/1A įkrovimas.

Svarbu ir tai, kad „Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius turi integruotas įvairias apsaugas: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.

O šį įrenginį įsigiję pirkėjai apie „Tecney QC3.0“ atsiliepia labai teigiamai ir visi teigia, kad jo pagaminimo kokybė yra labai gera, prijungimas itin paprastas ir užtikrinama gero garso kokybė.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Gearbest - 9.09€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Dabartinė 9.09€ kaina yra mažiausia šio FM moduliatoriaus kainų istorijoje:

9. Dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

209.07€ | 29 % nuolaida„Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

  • net 20 000 Pa (135 W) siurbimo galia
  • 4 dalių filtras su HEPA - net 99,97% susiurbtų dulkių
  • vienu pakrovimu veikia iki 60 minučių
  • net 5 antgalių komplektas ir papildomi priedai

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

„Įspūdingai daug priedų, 20000 Pa siurbimo galia, elegantiškas dizainas – tai labai geras belaidis dulkių siurblys ir už tokią kainą būtų sunku rasti ką nors geriau“ („Xiaomi JIMMY JV83“ apžvalga)

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (21 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • „Gearbest“209.07€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas nemokamai

Dabartinė 209.07€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

10. Raudonai šviečiantis, įkraunamas, galinis dviračio žibintas „GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“

12.79€ | 40 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (64 vertinimai)

​Žibintas atrodo labai šauniai, tvirtai pagamintas, pritvirtinamas prie dviračio rėmo ir šviečia ryškia raudona spalva.

Jis palaiko 5 skirtingus švietimo režimus, tad galima pasirinkti, jog tiesiog šviestų raudona spalva arba, kad skirtingais intervalais mirksėtų.

Šaunus dalykas, kad šis žibintas yra labai lengvai pritvirtinamas prie dviračio rėmo, o dar geresnis dalykas, kad kai išseks žibinto baterija, nereikės visos šios konstrukcijos nuiminėti nuo dviračio.

Tereikės nuimti patį žibintą ir jį prijungti prie kompiuterio ar išorinės baterijos ir įkrauti žibinto turimą 160 mAh talpos bateriją.

Gamintojas nurodo, kad žibinto bateriją pilnai įkrausime per maždaug 1 val. ir 45 min., o sukauptos energijos užteks iki 9 valandų. Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto žibinto švietimo režimo.

Įkrovimo metu mirksi žalios spalvos indikatorius, o kai baterija bus įkrauta, jis nustos mirksėjęs.

Dar vienas įdomus momentas, kad stabdymo metu šis žibintas automatiškai padidina ryškumą ir gamintojas nurodo, kad dienos metu šį žibintą galima matyti už 300 metrų, o nakties metu net už 500 metrų.

Be to, jis yra atsparus vandeniui (IPX4 standartas), tad žibintui nebaisus ir užklupęs lietus.

„GIYO Brake Warning USB Charging Bike Rear Light“ galima naudoti ir pritvirtinus prie kuprinės - tamsiuoju paros metu būsime matomi puikiai.

O nusprendusiems pasivažinėti dviračiu, tereikės šį žibintą pritvirtinti prie dviračio ir mėgautis saugia kelione.

Kaina

Tikrinta 2019 10 27

  • Aliexpress - 12.79€
  • 40 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()