TOP 10 savaitės perkamiausių: perkamiausias savaitės išmanusis telefonas, itin populiari stilinga miesto kuprinė ir naujos kartos sporto ausinės „Lenovo HE15“ (Video, 2019 m. 38 savaitė)  ()

- Išmanusis telefonas „CUBOT X20 Pro“ (anonso nuolaidos)

- Muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“ (su nuolaidos kuponu)

- Moderni bei stilinga miesto kuprinė (su nuolaidos kuponu)

- Populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

- Sportinio tipo ausinės „Lenovo HE15“

- Rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“ (iš Čekijos sandėlio)

- Išmanusis sporto laikrodis „Zeblaze Vibe 3 Pro“

- Belaidės ausinės „Lenovo HT10“

- Kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- Modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis telefonas „CUBOT X20 Pro“

136.44€ | 40 % nuolaida„CUBOT X20 Pro“ specifikacijos

Triguba galinė kamera su dirbtiniu intelektu (DI), 6GB RAM 128GB, galingas Helio P60 procesorius, 4000 mAh talpos baterija ir nuostabios kokybės FHD+ ekranas - net sunku patikėti, kaip naujasis „CUBOT X20 Pro“ gali tiek mažai kainuoti.

Ir ką gi mes gauname už tokią kainą? Tiesą pasakius, netgi labai šaunų išmanųjį telefoną. Vien jau ko vertas „CUBOT X20 Pro“ 6,3 colių įstrižainės FHD+ ekranas. 

Tokioje kainų kategorijoje dar reikėtų gerai paieškoti išmanaus telefono, kuris galėtų pasigirti turintis 2340 x 1080 ekraną.

Ne ką mažiau įspūdingai atrodo ir tai, kad „CUBOT X20 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių Helio P60 procesoriumi, 6GB RAM ir 128GB ROM (galima įdėti atminties kortelę iki 128GB, užima SIM kortelės vietą, iš viso galima įdėti dvi nano SIM korteles), bei dirba su naująja Android 9.0 operacine sistema.

Gamintojas garantuoja, kad toks derinys užtikrina labai sklandų „CUBOT X20 Pro“ darbą.

Kitas puikus „CUBOT X20 Pro“ dalykas yra tai, kad jis nugarėlėje turi įtaisytas 3 kokybiškas kameras: 12.0MP + 20.0MP + 8.0MP. O su plačios aprėpties (125 laipsnių) kamera bus galima padaryti nuostabių nuotraukų.

Be to, „CUBOT X20 Pro“ kamerų darbą ypač pagerina ir naudojamas dirbtinis intelektas. Tad telefonas pats sugeba įvertinti fotografavimo sąlygas ir automatiškai parinkti tinkamiausią režimą. Belieka tik paspausti mygtuką ir mėgautis užfiksuotais vaizdais.

„CUBOT X20 Pro“ priekyje, lašo formos išpjovoje, turi 13MP kamerą. Ji leidžia padaryti puikios kokybės asmenukes ir dar papildomai nuotraukas galima pakoreguoti pasitelkus įvairius nuotraukų filtrus ir dirbtinį intelektą.

Taip pat priekinė kamera naudojama ir telefono atrakinimui - „CUBOT X20 Pro“ palaiko Face ID technologinį sprendimą.

Ir, žinoma, baterija. „CUBOT X20 Pro“ turi 4000 mAh talpos bateriją ir tarp išmaniųjų telefonų tai yra labai geras rezultatas.

Gamintojas nurodo, kad budėjimo režime baterijos energijos užteks 347 valandoms, o žaidžiant labai daug resursų reikalaujantį PUBG žaidimą - baterija ištvers virš 6 valandų. Tiesiog puikus rezultatas ir telefoną naudojant įprastai - jo tikrai nereikės įkrauti bent 2 dienas.

Verta pažymėti, kad „CUBOT X20 Pro“ palaiko Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius (išskyrus B40 aut. past.) ir darbuojasi įvairiomis kalbomis: anglų, rusų, lenkų, vokiečų, ispanų ir kt.

Palaikomos GPS, Glonass, Beidou, Galileo navigacijos sistemos, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4G ir 5.0G, C-tipo USB jungtis ir yra daugelio pageidaujama 3,5 mm audio jungtis. Šaunus išmanusis telefonas už neįtikėtinai žemą kainą.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“ - 136.44€.
  • Anonso nuolaidos
  • 40 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Dabartinė 136.44€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

2. Muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“

11.10€ | 28 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB082501„Xiaomi Youpin AD-1806“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin AD-1806“ – tai šiuolaikinis elektroninis muilo dozatorius, kuris 250 mililitrų talpoje laikomą skiestą skystą muilą paverčia putomis. Be to, šis elektroninis muilo dozatorius taip pat turi tris darbo režimus, kurių kiekvienas pateikia skirtingą kiekį putų.

Man labai patinka, jog nuo šiol muilą galiu gauti nesiliesdamas prie jokių papildomų daiktų – tai žymiai saugiau sanitariniu aspektu. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Youpin AD-1806“ muilo dozatorių, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems. (Iggi)

Jeigu naudojate skystą muilą, tuomet kinai turi jums puikų pasiūlymą kaip šį muilą naudoti dar efektyviau. Greičiausiai dauguma yra įpratę pirkti skystą muilą tokioje talpoje, kuri iš karto turi ir muilo dozatorių. Vis dėlto kur kas efektyviau būtų pirkti skystą muilą didelėmis talpomis, o kaip dozatorių naudoti šiuolaikišką elektroninį muilo dozatorių „Xiaomi Youpin AD-1806“.

Ši elektroninis muilo dozatorius pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes į jį yra pilamas vandeniu skiestas skystas muilas. Tuo tarpu vėliau šis „Xiaomi Youpin AD-1806“ talpoje laikomas muilas yra paverčiamas į putas. Norime atkreipti dėmesį, jog putas dažniausiai įprasta naudoti ir prekybos centruose, nes taip galima ženkliai sumažinti muilo poreikį kiekvieno rankų prausimo metu.

„Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių pravartu naudoti ir dėl higieninių sumetimų. Trumpai tariant, tiek paprastą muilą, tiek skystą muilą su dozatoriumi liečia kiti asmenys, todėl papildomų baterijų išvengti tiesiog yra neįmanoma. Tuo tarpu, naudojant „Xiaomi Youpin AD-1806“ nieko liesti nereikia, nes šis muilo dozatorius reikiamą putų kiekį pateikia naudodamas integruota nuotolinį jutiklį.

Šiuo atveju būtina pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ leidžia papildomai optimizuoti putų sunaudojamą pasirenkant vieną iš trijų galimų darbo režimų. Tokia kontrolė turėtų itin patikti turintiems mažų vaikų, o kartais gali praversti ir tais atvejais, jeigu nuspręstumėte „Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių naudoti viešoje vietoje.

Galiausiai reikia pridėti ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ yra maksimaliai mobilus ir nereikalauja papildomo maitinimo šaltinio – šiam elektroniniam muilo dozatoriui energiją teikia standartinės keturios AA tipo baterijos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (29 vertinimai)
  • Muilo talpa: 250 ml.
  • Darbo režimai: 3 muilo dozavimo lygiai.
  • Jautrumas: 3-5 cm atstumu.
  • Maitinimas: 4x AA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 8,5 x 12 x 20,5 cm; 350 g.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“11.10€
  • su nuolaidos kuponu GB082501
  • 28 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

3. Moderni bei stilinga miesto kuprinė

21.84€ | 57 % nuolaida + nuolaidos kuponas IT$BAG9021„Creative Multifunctional Anti-theft Backpack for Outdoor“ specifikacijos, atsiliepimai

Stilinga, talpi, tinkama naudoti įvairiomis aplinkybėmis, atspari vandeniui bei turi apsaugą nuo vagysčių. Ir tai tik dalis savybių, kuriomis pasižymi šį daugiafunkcinė kuprinė.

Kuprinė yra pagaminta iš poliesterio, su kokybiškais, plačiais ir tvirtais diržais, turinčiais paminkštinimus, bei metaliniai užtrauktukai.

Pati kuprinė yra lengva - sveria 780 gramus - ir kompaktiška: 28.00 x 15.00 x 42.00 cm. Į ją lengvai tilps nešiojamas kompiuteris, knygos, užrašų knygutės bei tai, ką norėsite turėti šalia savęs.

Ir ypač geras sprendimas, kad kuprinėje yra specialios ertmės, kurios užtikrina dar patogesnį naudojimąsi ausinėmis ir savo įrenginių įkrovimą.

Iš kuprinės net nereikės išsiimti išorinės baterijos ir teliks telefoną prijungti prie kuprinės išorėje esančios USB jungties - išties įdomus ir ganėtinai praktiškas sprendimas. O ir patogiai ir kas svarbiausia, nesusipynusios ir visada po ranka esančios ausinės yra malonus dalykas.

Turbūt vienas iš įdomiausių šios kuprinės bruožų yra jos apsauga nuo vagysčių. Atrodytų nieko čia labai jau įnovatyvaus ir nesugalvota, bet genialu tai - kas paprasta. 

Tokio dizaino užtraukto ilgapirščiai greitai tikrai neįveiks, o būtent to ir reikia, kad važiuojant sausakimšu viešuoju transportu, kas nors tyliai neiškraustytų ant nugaros kabančios kuprinės.

Taip pat verta paminėti, kad kuprinė turi šviesą atspindinčių atšvaitų, o rudenėjant ir artinantis vis tamsesniam laikotarpiui mums tai yra ypač aktualu.

Vaikštant su šia kuprine daugiau nereikės galvoti kur čia pasidėjome tą atšvaitą, o ir vaikas, išleistas į mokyklą su tokia kuprine tamsioje gatvėje bus matomas geriau.

„Creative Multifunctional Anti-theft Backpack for Outdoor“ galima drąsiai vadinti daugiafunkcine kuprine - ji ir vandeniui atspari, ir atšvaitus turi, ir apsaugą nuo vagysčių, ir įdomūs bei naudingi sprendimai dėl įrenginių įkrovimo bei ausinių, ir puikiai atrodo. Už tokią kainą - tai puikus pasirinkimas.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“ - 21.84€.
  • su nuolaidos kuponu IT$BAG9021
  • 57 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Dabartinė 21.84€ kaina yra mažiausia šios kuprinės kainų istorijoje:

4. Populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

20.01€ | 35 % nuolaida | 4.76 balai iš 5 (2116 vertinimai)

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

5. Sportinio tipo ausinės „Lenovo HE15“

24.56€ | 32 % nuolaida

Tai vienas perkamiausių gaminių per specializuotą „Lenovo Brand Sale“ išpardavimą - jo metu galima įsigyti įvairių „Lenovo“ kompanijos produktų.

Gamintojas išskiria keletą šių ausinių savybių: ilgą baterijos tarnavimą, aplinkos triukšmo slopinimą ir atsparumą vandeniui bei prakaitui.

„Lenovo HE15“ yra labiausiai pritaikytos aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Jos yra lengvos (165 gramai), patogiai laikosi ausyse ir pakabintos ant kaklo, yra atsparios vandeniui bei prakaitui (IPX5 standartas), lengvai valdomos ir užtikrina puikią garso kokybę.

„Lenovo HE15“ palaiko Bluetooth 5.0 technologinį sprendimą, signalas perduodamas iki 15 metrų atstumu, jos yra suderinamos su Android ir iOS įrenginiais, ir ausinės valdomos su ant ausinių esančiu valdikliu.

Šaunu ir tai, kad „Lenovo HE15“ palaiko balso asistentę Siri, turi mikrofoną ir slopiną aplinkos triukšmą, tad pašnekovas girdės tik jūsų balsą.

„Lenovo HE15“ turi 160 mAh talpos bateriją ir jos energijos užteks klausyti muziką net 12 valandų. Tikrai labai geras rodiklis. Be to, pakuotėje yra „Lenovo HE15“ ausinių baterijai skirtas įkrauti USB laidas.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad „Lenovo HE15“ ausinės užtikrina puikią garso kokybę. Teigiama, kad tai yra HiFi garsas su ypatingai stipriais žemais tonais, o būtent tuo ir turi pasižymėti sportinio tipo ausinės.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“24.56€
  • 32 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

6. Rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“

63.67€ | 39 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ apžvalga, testų rezultatai

Asmeniniai įspūdžiai išbandžius dabar nė 100€ nekainuojantį 7000 PA siurbimo galios belaidį dulkių siurblį su HEPA filtru „Alfawise FJ166A“

Kinijoje siūloma labai daug įvairių rankinių dulkių siurblių, bet ne visi jie turi tiek daug priedų ir tik vienetai iš jų kainuoja pigiau nei 100€. 

O jei norite įsitikinti, kad perkate tikrai gerą daiktą, reikia ir apžvalgų, o išsamias apžvalgas turi vos keli siurbliai iš naujų kiniškų modelių.

Šia prasme „Alfawise FJ166A“ yra unikalus - jau rašėme išsamią testavimo apžvalgą, kurioje matėsi labai geri siurblio darbo rezultatai, o dabartinis kainos pasiūlymas yra praktiškai be konkurencijos. 

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (65 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 63.67€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą - 5.14€.

7. Išmanusis sporto laikrodis „Zeblaze Vibe 3 Pro“

42.75€ | 23 % nuolaida„Zeblaze Vibe 3 Pro“ specifikacijos

„Zeblaze Vibe 3 Pro“ – tai naujos kartos išmanusis laikrodis su spalvotu 1,3 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu bei visomis svarbiausiomis fizinio aktyvumo funkcijomis. Šis išmanusis laikrodis palaiko 7 sporto režimus, turi 180 mAh talpos bateriją, iš cinko lydinio pagamintą korpusą bei taip pat realiu laiku gali pateikti orų prognozes.

Praktika rodo, kad pigiausi fiziniai aktyvumo asistentai vis dar turi stačiakampio formos ekranus. Kainų kategorijoje iki 50€ dažnai būna ir taip, kad ekrano korpusas yra apvalus, tačiau pati matrica – stačiakampė. Taip yra todėl, kad tokios matricos kur kas pigesnės, nors pirkėjai labiau renkasi apvalius ekranus. Tad gamintojai gudrauja – stačiakampę matricą talpina į apvalų korpusą. Norint tikrai apvalio matricos, kainų segmentas kyla virš 50€. Vis dėlto labai panašu, jog ši nusistovėjusi tvarka pamažu keičiasi ir tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina „Zeblaze Vibe 3 Pro“ pavyzdys.

Šis išmanusis laikrodis turi visas svarbiausias fizinio aktyvumo asistento funkcijas. Kaip jau greičiausiai pastebėjote, „Zeblaze Vibe 3 Pro“  taip pat išsiskiria nepriekaištingu korpuso dizainu ir akį bene labiausiai traukia dėl savo apvalaus ir labai stilingo ekrano, kurį nuo seno buvome įpratę matyti standartiniuose laikrodžiuose.

Įdomu, kad „Zeblaze Vibe 3 Pro“ sveria vos 58 gramus. Tai skamba gana neįtikėtinai dėl tos priežasties, nes šis išmanusis laikrodis gali pasigirti ne tik kokybišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu lietimui jautriu ekranu (240 x 240), bet dar ir iš cinko lydinio pagamintu korpusu. Tuo tarpu, aktyviai sportuojantiems „Zeblaze Vibe 3 Pro“ patiks dėl tos priežasties, nes šio išmaniojo laikrodžio apyrankė yra pagaminta iš alerginių reakcijų nesukeliančio patikimo termoplastiko.

„Zeblaze Vibe 3 Pro“ taip pat įvertins ir tie pirkėjai, kurie didelę svarbą teikia sporto režimams. Šis išmanusis laikrodis iš viso palaiko net septynis populiariausius sporto režimus (vaikščiojimas, bėgimas, šokinėjimas per šokdynę, badmintonas, krepšinis, futbolas, važiavimas dviračiu). Čia dar galima pridėti ir tai, kad „Zeblaze Vibe 3 Pro“ tiesiog realiu laiku pateikia oro prognozes, todėl pasirinkti tinkamiausią laiką sportui naudojant šį išmanųjį laikrodį yra iš tiesų labai paprasta.

Gamintojas pristatydamas šį išmanųjį laikrodi taip pat akcentuoja „Zeblaze Vibe 3 Pro“ širdies ritmo matavimo privalumus. Jis tvirtina, kad „Zeblaze Vibe 3 Pro“ atveju širdies ritmo matavimas vyksta visiškai automatiškai, tiksliai ir nuolatos, o tai itin praverčia sporto metu. Trumpai tariant, nuolatinis širdies ritmo sekimas kiekvieną kartą leidžia tiksliai pasirinkti treniruočių intensyvumą bei krūvį.

„Zeblaze Vibe 3 Pro“ taip pat patiks ir tiems skaitytojams, kurie negali gyventi be išmaniojo telefono. Šį išmanųjį laikrodį susiejus su išmaniuoju telefonu visus svarbiausius pranešimus bet kada galėsite peržiūrėti tiesiog „Zeblaze Vibe 3 Pro“ išmaniojo laikrodžio ekrane. Ir šiuo atveju yra visiškai nesvarbu ar tai būtų naujienos iš socialinių tinklų, ar tiesiog paprasta tekstinė žinutė, ar informacija apie naujai gautą el. pašto laišką.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Zeblaze Vibe 3 Pro“ turi integruotą žingsniamatį, padeda skaičiuoti sudegintas kalorijas bei dienos metu įveiktą atstumą. Be to, šį išmanųjį laikrodį taip pat galima naudoti kaip nuotolinį muzikos grotuvą, o esant reikalui jis dar gali atlikti ir miego sekimo funkciją.

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, kalorijų skaičiavimas, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 7 sporto režimai: vaikščiojimas, bėgimas, šokinėjimas per šokdynę, badmintonas, krepšinis, futbolas, važiavimas dviračiu.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos:
    • žadintuvas,
    • orai,
    • keičiami pagrindiniai ekranai,
    • išmaniojo telefono paieška.
  • Ekranas: 1,3 colių, lietimui jautrus, IPS tipo, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Medžiagos: cinko lydinio korpusas, iš termoplastiko pagaminta apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Matmenys ir masė: 5 x 5 x 1,45 cm; 58 g.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“42.75€
  • Dabar parduodamas su 23 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

8. Belaidės ausinės „Lenovo HT10“

54.57€ | 14 % nuolaida | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

„Lenovo HT10“ yra aukščiausios kokybės belaidės ausinės, aprūpintos naujausiais techniniais sprendimais.

„Lenovo HT10“ įdiegtas naujausias Bluetooth 5.0 technologinis sprendimas, kuris užtikrina, jog duomenų perdavimas bus stabilus ir nuo išmanaus telefono ar kito įrenginio nutolos 20 metrų.

Kitas labai svarbus  dalykas jog tai yra TWS ausinės, o tai reiškia, kad vienu metu jas galima naudoti abi arba po vieną. Tik pirmą kartą reikės ausines suporuoti su išmaniuoju telefonu, o sekančiais kartais tai vyks automatiškai - tereikės ausinę (-es) išimti iš dėkliuko ir jau galėsite klausytis muzikos arba ją (-as) naudoti, kaip laisvų rankų įrangą.

Nemažiau svarbu ir tai, kad „Lenovo HT10“ palaiko naujausią Qualcomm aptX HD technologinį sprendimą. Ši technologija užtikrina, kad ausinės perteiks ypatingai detalų ir kokybišką garsą. Įprastos ir Qualcomm aptX HD technologijos nepalaikančios ausinės to tikrai nesugeba.

Verta pažymėti, kad ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip yra valdoma muzika bei skambučiai. „Lenovo HT10“ palaiko balso asistentę Siri, slopina aplinkos triukšmą, yra atsparios vandeniui (IPX5 standartas) ir labai patogios dėvėti.

Kiekviena „Lenovo HT10“ ausinė sveria vos po 4,5 gramus ir turi po 60 mAh talpos bateriją. O jų dėkliukas, kuris tuo pačiu yra ir ausinių įkroviklis, turi 800 mAh talpos bateriją. 

Gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks muzikos klausytis 8 valandas, o su dėkliuko energija - net 48.

Naujausi technologiniai sprendimai, puiki garso kokybė, ilgas baterijų tarnavimo laikas, patogus valdymas ir gražus, šiuolaikiškas dizainas - „Lenovo HT10“ yra puikus pasirinkimas, ieškantiems kokybiškų belaidžių ausinių.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“ - 54.57€
  • 14 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

9. Kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

33.65€ | 18 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • „Gearbest“33.65€
  • iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą 5.63€
  • Lietuvoje neparduodamas.

10. Modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

49.13€ | 12 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GB-HBZOCXPL„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Tai yra daugiau nei elektrinis dantų šepetėlis, tai tikras odontologas namuose. Kuo toks geras „Oclean X“, kaip veikia jo spalvotas ekranas ir ką tokio suteikia „Oclean“ programėlė? (Apžvalga)

„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai - aš jį išbandžiau praktiškai ir taip, tai aukščiausia kokybė už labai gerą kainą“ („Oclean X“ apžvalga)

„Manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“. Praktiniai įspūdžiai išbandžius naujausią „Xiaomi SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį („Xiaomi SOOCAS X5“ apžvalga, Video)

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Kaina

Tikrinta 2019 09 22

  • Gearbest - 49.13€
  • Tai mažiausia kaina
  • Su nuolaidos kuponu GB-HBZOCXPL
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.64€

Dabartinė 49.13€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()