TOP 10 savaitės perkamiausių: šluojamas bekontaktis „Xiaomi“ muilo dozatorius, populiariausios belaidės ausinės „Redmi Airdots“ ir 20000 Ah talpos išorinė baterija „Xiaomi Redmi Power Bank“ (Video, 2019 m. 36 savaitė)  (1)

- Muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“

- Robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji namų stebėjimo kamera „Xiaomi IMILAB Smart Camera“

- Dronas su kamera „SG901 Drone with 1080P Camera“ (su nuolaidos kuponu)

- Micro SD kortelės „Alfawise High Speed Micro SD“

- Išorinė baterija „Xiaomi Redmi Power Bank“

- Išmanusis vandeniui atsparus kištukinis lizdas „Alfawise PS-17-WPE“ (su nuolaidos kuponu)

- LED šviestuvas „Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“

- Dviračio kompiuteris „Meilan M3 Mini“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“

13.68€ | 28 % nuolaida„Xiaomi Youpin AD-1806“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin AD-1806“ – tai šiuolaikinis elektroninis muilo dozatorius, kuris 250 mililitrų talpoje laikomą skiestą skystą muilą paverčia putomis. Be to, šis elektroninis muilo dozatorius taip pat turi tris darbo režimus, kurių kiekvienas pateikia skirtingą kiekį putų.

Man labai patinka, jog nuo šiol muilą galiu gauti nesiliesdamas prie jokių papildomų daiktų – tai žymiai saugiau sanitariniu aspektu. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Youpin AD-1806“ muilo dozatorių, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems. (Iggi)

Jeigu naudojate skystą muilą, tuomet kinai turi jums puikų pasiūlymą kaip šį muilą naudoti dar efektyviau. Greičiausiai dauguma yra įpratę pirkti skystą muilą tokioje talpoje, kuri iš karto turi ir muilo dozatorių. Vis dėlto kur kas efektyviau būtų pirkti skystą muilą didelėmis talpomis, o kaip dozatorių naudoti šiuolaikišką elektroninį muilo dozatorių „Xiaomi Youpin AD-1806“.

Ši elektroninis muilo dozatorius pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes į jį yra pilamas vandeniu skiestas skystas muilas. Tuo tarpu vėliau šis „Xiaomi Youpin AD-1806“ talpoje laikomas muilas yra paverčiamas į putas. Norime atkreipti dėmesį, jog putas dažniausiai įprasta naudoti ir prekybos centruose, nes taip galima ženkliai sumažinti muilo poreikį kiekvieno rankų prausimo metu.

„Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių pravartu naudoti ir dėl higieninių sumetimų. Trumpai tariant, tiek paprastą muilą, tiek skystą muilą su dozatoriumi liečia kiti asmenys, todėl papildomų baterijų išvengti tiesiog yra neįmanoma. Tuo tarpu, naudojant „Xiaomi Youpin AD-1806“ nieko liesti nereikia, nes šis muilo dozatorius reikiamą putų kiekį pateikia naudodamas integruota nuotolinį jutiklį.

Šiuo atveju būtina pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ leidžia papildomai optimizuoti putų sunaudojamą pasirenkant vieną iš trijų galimų darbo režimų. Tokia kontrolė turėtų itin patikti turintiems mažų vaikų, o kartais gali praversti ir tais atvejais, jeigu nuspręstumėte „Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių naudoti viešoje vietoje.

Galiausiai reikia pridėti ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ yra maksimaliai mobilus ir nereikalauja papildomo maitinimo šaltinio – šiam elektroniniam muilo dozatoriui energiją teikia standartinės keturios AA tipo baterijos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Muilo talpa: 250 ml.
  • Darbo režimai: 3 muilo dozavimo lygiai.
  • Jautrumas: 3-5 cm atstumu.
  • Maitinimas: 4x AA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 8,5 x 12 x 20,5 cm; 350 g.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • „Gearbest“13.68€
  • Įprastinė kaina apie 16-18€, dabar parduodamas su 28 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

2. Robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (giroskopinė navigacija)

146.01€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YNLQ420F23„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ neabejotinai pats populairiausias šio pusmečio robotas siurblys iš Kinijos. Tai modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (93 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 146.01€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu YNLQ420F23
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.18€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (114.98€, iš Čekijos sandėlio) versija

3. Populiariausios belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

16.42€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.76 balai iš 5 (1774 vertinimai)

Dar vienas fantastiškai populiarus produktas - už rekordiškai žemą kainą parduodamos turbūt geriausios tokioje klasėje ausinės. „Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Gearbest 16.42€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

4. Išmanioji namų stebėjimo kamera „Xiaomi IMILAB Smart Camera“

30.96€ | 61 % nuolaida

„Xiaomi IMILAB Smart Camera“ puikiomis savybėmis pasižyminti namų stebėjimo kamera. Ji sveria 344 gramus, yra 108×75×75mm dydžio ir ją galima pritvirtinti praktiškai prie bet kokio paviršiaus.

Visgi didžiausi kameros privalumai pasimato, kai kalba pasisuka apie fiksuojamą vaizdą.

„Xiaomi IMILAB Smart Camera“ galva pasisuka 360 laipsnių kampu, tad ji mato praktiškai viską, kas dedasi namuose.

Filmuojamo vaizdo kokybė siekia 1080P, palaikomas naktinis matymas, F2.1 diafragma, H.265 vaizdo kodavimas, dėl kurio vaizdo failų dydis sumažėja 50 %, tačiau vaizdo kokybė išlieka tiesiog puiki.

O dėl įdiegto dirbtinio intelekto - kamera palaiko ir tokias funkcijas, kaip „žmogaus aptikimas“ ir „verkiančio vaiko aptikimas“.

Tad, kai tik „Xiaomi IMILAB Smart Camera“ išgirs verkiantį vaiką, ji automatiškai išsiųs žinutę į telefoną.

Kadangi „Xiaomi IMILAB Smart Camera“ kamera palaiko WiFi (2,4 GHz) ryšį, ji yra susiejama su Android 4.4/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais.

Į juos tereikia atsisiųsti ir įsidiegti Mi Home programėlę ir ją susieti su „Xiaomi IMILAB Smart Camera“ kamera.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Cafago30.96€
  • Taikoma 61 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • Ribotas prekių skaičius.

5. Dronas su kamera „SG901 Drone with 1080P Camera“

45.54€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas CC2245„SG901 Drone with 1080P Camera“​ specifikacijos

Dvi kameros, 1080P raiška, rankos mostu daromos nuotraukos ir vaizdo įrašai bei gebėjimas sekti paskui žmogų. Tik vasaros pabaigoje pristatytas, atnaujintas „SG901 Drone with 1080P Camera“ yra labai geras pasirinkimas ieškantiems pirmojo drono.

Verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, kad drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir jei jau prakalbome apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 3.7V 2200mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„SG901 Drone with 1080P Camera“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920 * 1080P; bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1280 * 720P.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasi dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas, o tai šiam dronui suteikia dar daugiau privalumų.

„SG901 Drone with 1080P Camera“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 100 metrų.

„SG901 Drone with 1080P Camera“ dronas yra geras pasirinkimas tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono ir nori su šiais įrenginiais susipažinti artimiau. Įsigijus „SG901 Drone with 1080P Camera“ droną, pirmoji pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais bus labai pigi.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Cafago45.54€
  • su nuolaidos kuponu CC2245
  • Taikoma 45 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą;

6. Micro SD kortelės „Alfawise High Speed Micro SD“

8.21€ | 17 % nuolaida | „Alfawise High Speed Micro SD“ specifikacijos

„Alfawise High Speed Micro SD“ – tai naujos kartos 10 klasės (UHS-3) Micro SD kortelė, kuri pagal savo technines charakteristikas prilygsta populiariosioms „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelėms. Būtina pridėti ir tai, kad ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta ir gali būti naudojama filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus.

Duomenų skaitymo sparta siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę. Tiesa, greitis priklauso nuo kortelės talpos:

  • 16GB U1 Class 10 speed = max. reading speed to 48 MB/s = SDHC
  • 32GB U1 Class10 speed = max. reading speed to 60 MB/s = SDHC
  • 64GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 128GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 256GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

Priminsime, kad „Samsung Evo Plus“ siūlo 100 MB/s siekiančią duomenų skaitymo spartą, tačiau tai tampa ne itin reikšmingu privalumu, nes Micro SD kortelėse paprastai yra saugoma daug santykinai mažos apimties failų.

Tai reiškia, kad kopijuojant duomenis tarp laikmenų pasiekti tokių duomenų skaitymo spartų praktiškai nelabai pavyksta.

„Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

Analogiškomis savybėmis pasižymi ir brangiau kainuojanti „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelė. Kitaip sakant, šios dvi Micro SD kortelės atrodo praktiškai lygiavertės, tačiau „Samsung“ yra juntamai brangesnė. Žinoma, „Samsung“ deklaruoja šiek tiek didesnes duomenų rašymo ir skaitymo spartas, tačiau, kaip jau buvo minėta, praktikoje tai nėra taip svarbu kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

„Gearbest“:

7. Išorinė baterija „Xiaomi Redmi Power Bank“

23.72€ | 35 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Power Bank“​ specifikacijos

20000 mAh talpos, palaikanti greitąjį įkrovimą, vienu metu galinti įkrauti du prietaisus ir aprūpinta daugybe įvairių apsaugų - „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija yra puikus pasirinkimas, kai reikia papildomos energijos.

Ji sveria 420 gramus ir yra tokių išmatavimų: 15,40 x 7,36 x 2,73 cm.

Anonsuota 2019 metų vasarą, priklauso itin populiariai Redmi šeimai ir kol kas parduodama tik Kinijoje. 

Išorinė baterija turi dvi USB jungtis, tad vienu metu galima įkrauti du skirtingus įrenginius. Taip pat išorinė baterija turi ir po vieną C-tipo USB ir microUSB jungtį.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ palaiko greitąjį (18W) įrenginių įkrovimą ir kalbant detaliau apie įkrovimo parametrus, tai jie yra tokie:

  • 5.1V 2.4A;
  • 9V 2A;
  • 12V 1.5A.

Kai išnaudojami abu USB lizdai, tada įrenginių įkrovimo parametrai yra 5.1V 3.6A.

Pačios „Xiaomi Redmi Power Bank“ įkrovimo parametrai siekia

  • 5V 2.1A;
  • 9V 2.1A;
  • 12V 1.5A.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija tinka praktiškai bet kokiems įrenginiams: išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, fotoaparatams, ausinėms, išmaniosioms apyrankėms ir kt.

Gamintojas „Xiaomi Redmi Power Bank“ baterijoje įdiegė labai pravartų techninį sprendimą - du kartus paspaudus išorinės baterijos įjungimo mygtuką, aktyvuojamas lėtesnis įrenginių įkrovimas.

Taip bus palaikomi tinkami įtampos ir srovės parametrai bei kokybiškai įkrautos šių įrenginių baterijos, išvengiant lėtai įkraunamų baterijų perkaitimo ir sugadinimo.

Dar svarbu paminėti, kad „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinėje baterijoje yra įdiegta daugybė įvairių apsaugų:

  • nuo netinkamo prijungimo,
  • nuo temperatūros pokyčių,
  • nuo trumpo jungimo,
  • perkrovimo,
  • įeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios srovės apsauga
  • jei pasiekiamas limitas - aktyvuojamas automatinis išsijungimas ir taip apsaugoma prietaiso baterija.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ yra išvaizdi, talpi ir labai kokybiška išorinė baterija, kuri leis pamiršti ką reiškia išsekusi telefono ar bet kokio kito įrenginio baterija.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Gearbest - 23.72€
  • Tai mažiausia kaina
  • Taikoma 35 % nuolaida;
  • Už 6.87€ į Lietuvą pristatys per 8-17 darbo dienas.
  • Lietuvoje neparduodama

Dabartinė 23.72€ kaina yra mažiausia šios išorinės baterijos kainų istorijoje:

8. Išmanusis vandeniui atsparus kištukinis lizdas „Alfawise PS-17-WPE“

20.66€ | 9 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA44967 | „Alfawise PS-17-WPE“​ specifikacijos

„Alfawise PS-17-WPE“ - tai išmanusis vandeniui atsparus kištukinis lizdas. Šis įrenginys pasižymi tvirta konstrukcija, patikimu dizainu ir patogiomis išmaniosiomis funkcijomis. Štai 5 priežastys, kodėl šis kištukinis lizdas vertas atskiro dėmesio.

1. „Alfawise PS-17-WPE“ kaina

„Alfawise PS-17-WPE“ yra išmanus, palaikantis pilną nuotolinį valdymą, lauko sąlygoms pritaikytas ir galingas kištukinis lizdas, palaikantis 16A srovę. Tad jis gali užmaitinti iki 3.5 kW galios prietaisus, o buitinėms reikmėms to per akis.

Įvertinant visas jo technologijas ir galingumą, „Alfawise PS-17-WPE“ kaina yra tikrai gera. 

2. „Alfawise PS-17-WPE“ yra atsparus vandeniui

Tikriausiai pagrindinis „Alfawise PS-17-WPE“ kištukinio lizdo privalumas yra atsparumas vandeniui. Šis įrenginys atitinka IP66 standartą, todėl gali būti saugiai naudojamas tiek drėgniausiose namų vietose (vonios kambaryje, virtuvėje, skalbykloje), tiek lauke. 

Lauke jis gali veikti ir žiemą - darbinis temperatūrų diapazonas yra nuo - 30 iki +60 laipsnių pagal Celsijų. 

„Alfawise PS-17-WPE“ turi dangtelį, kurį galima uždaryti net kai į šį kištukinį lizdą kas nors įjungta - tiesiog to prietaiso laidą reikia įspausti į lizdo apačioje esantį laikiklį.

3. „Alfawise PS-17-WPE“ yra pagamintas iš kokybiškų komponentų

Šis kištukinis lizdas yra pagamintas iš kokybiškų elektronikos komponentų, kuriuos galima lengvai pasiekti atsukus keturis korpuso varžtus. Pats korpusas yra pagamintas iš seno gero ABS plastiko, todėl gali tarnauti išties ilgą laiką.

4. „Alfawise PS-17-WPE“ yra išmanus

„Alfawise PS-17-WPE“ kištukinį lizdą galima valdyti keliais būdais. Visų pirma, programėle „Smart Life App“. Ji leidžia prisijungti net prie 150 prietaisų vienu metu. 

„Alfawise PS-17-WPE“ taip pat bendrauja su virtualiais namų asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Home“. Tai reiškia, kad šį įrenginį galite valdyti ir balsu.

Šias galimybes „Alfawise PS-17-WPE“ suteikia „Wi-Fi“ prieiga, kuri yra stabili ir funkcionali.

5. „Alfawise PS-17-WPE“ ir jūsų namus gali paversti išmaniais

Kokia prasmė valdyti kištukinį lizdą? Jis net paprastus prietaisus gali paversti išmaniais. Į „Alfawise PS-17-WPE“ įjungtus prietaisus ne tik galite įjungti/išjungti per atstumą, bet taip pat galite nustatyti ir laikmatį. Tai leis, pavyzdžiui, vos pabudus išgerti ką tik išvirtos kavos ar sugrįžus po darbo rasti įjungtą ventiliatorių.

„Alfawise PS-17-WPE“ palaiko 8 laikmačio režimus ir net gali valdyti 150 WiFi įrenginių, juos įjungdamas arba išjungdamas nustatytu laiku. 

„Alfawise PS-17-WPE“ lengvai pritaps sodyboje ar namuose. Šis išmanus kištukinis lizdas yra lengvai įrengiamas tiek viduje, tiek lauke. Už nedidelę kainą jis siūlo apsaugą nuo lietaus ir dulkių, valdymą balsu, laikmatį ir nuotolinį valdymą išmaniąja programėle.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Gearbest.com - 20.66€
  • su nuolaidos kuponu GBA44967
  • 9 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

9. LED šviestuvas „Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“

73€ | 38 % nuolaida „Yeelight YLXD41YL Upgrade Version 320mm“​ specifikacijos

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

O jei būsite tarp tų pirmųjų laimingųjų, šį šviestuvą dar galėsite valdyti ir su „YEELIGHT Smart Switch“ jungikliu.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • Gearbest 73€
  • Tai mažiausia kaina
  • Taikoma 38 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Dabartinė 73€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

10. Dviračio kompiuteris „Meilan M3 Mini“

18.25€ | 50 % nuolaida | „Meilan M3 Mini“ specifikacijos

„Meilan M3 Mini“ – tai ekonominės klasės dviračio kompiuteris su nespalvotu 1,6 colių įstrižainės ekranu, kuris geba fiksuoti važiavimo laiką ir greitį ir taip pat pateikia informaciją apie įveiktą atstumą bei esamą lygį virš jūros lygio. Be to, šis dviračio kompiuteris ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą GPS ryšio modulį.

Dviračio kompiuteris – tai gana brangus aksesuaras. Vis dėlto Kinijoje galima rasti įvairių kokybiškų alternatyvų, kurios pagal kaina yra prieinamos visiems, o siūlomas funkcionalumas ne ką nusileidžia brangesniems dviračio kompiuteriams. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris.

Tikriausiai labiausiai džiuginantis „Meilan M3 Mini“ aspektas įvertinus nedidelę kainą – tai gana kokybiškas 1,6 colio įstrižainės ekranas. Šiame ryškiame ekrane pateikiama informacija yra atvaizduojama naudojant gana didelius skaitmenis, todėl yra puikiai įžiūrima net ir turintiems regėjimo sutrikimų.

Šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris turi integruotą GPS ryšio modulį. Atitinkamai tai reiškia, kad šiuo dviračio kompiuteriu fiksuojami kelionių rezultatai yra itin tikslūs, o greitis ir atstumas fiksuojamas ne nuo rato apsisukimo, o tiesiog įvertinant dviračio judėjimą GPS palydovų atžvilgiu.

Dėka integruoto GPS ryšio modulio „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris 1,6 colio įstrižainės ryškiame ekrane gali rodyti ne tik greitį bei įveiktą atstumą, bet taip pat ir kelionės trukmę bei esamą aukštį virš jūros lygio. Be to, „Meilan M3 Mini“ taip pat turi vidinę atmintį, todėl taip pat gali atvaizduoti ir per visas keliones dviračiu įveiktą bendrą atstumą.

Būtina pabrėžti dar ir tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuterio korpusas yra pilnai atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina šiam dviračio kompiuteriui suteiktas IPX6 sertifikatas. Gamintojas tvirtina, jog „Meilan M3 Mini“ be jokių problemų galima naudoti net ir lietingą dieną.

Galiausiai pagirti norisi ir kokybišką „Meilan M3 Mini“ korpusą bei gražų dizainą. Be to, šis kompiuteris yra santykinai mažas (6 x 4,4 x 3 cm) ir gana lengvas (70 g), todėl esant poreikiui bet kada lengvai tilps net ir kelnių kišenėje.

Trumpai:

  • Ekranas: 1,6 colio, nespalvotas.
  • Navigacija: GPS palaikymas.
  • Atmintis: nenurodoma.
  • Baterija: 400mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX6.
  • Papildomos savybės: integruotas GPS ryšio modulis; visiems prieinama kaina.
  • Matmenys ir svoris: 6 x 4,4 x 3 cm; 70 g.

Kaina

Tikrinta 2019 09 08

  • „Gearbest“ – 18.25€
  • Dabar parduodamas su 50 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.02€.
  • Lietuvoje neparduodamas.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)