Paskutinis didysis vasaros išpardavimas ir TOP 10 geriausių pasiūlymų: iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių, su nuolaidų kuponais 18 kPa dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“, dronas „FIMI A3“, perkamiausias LED šviestuvas iš „Xiaomi“ (Video, 2019 m. 32 savaitė)  ()

- 15 % nuolaida galingiausiam už tokią kainą naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 10 % nuolaida robotui siurbliui „360 S7“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 5 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ (iš Čekijos sandėlio)

- 20 % nuolaida vidutinės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“ (su nuolaidos kuponu)

- 17 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR“

- 30 % nuolaida dronui „FIMI A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 41 % nuolaida vienam iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 49 % nuolaida vienam pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis rinkinukas sudarytas pagal geriausius „Gearbest August Sale“ akcijos pasiūlymus. Priminsime, kad tai paskutinis šios vasaros didysis išpardavimas su kasdieninėmis akcijomis ir jis vyksta rugpjūčio 5-11 dienomis.

1. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

99.18€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YNLQ4133AA | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“99.18€.
  • su nuolaidos kuponu YNLQ4133AA
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 15 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.33€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 272€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 272€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.9 balai iš 5 (31 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas visiškai naujos kartos robotas siurblys „360 S7“

363.6€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-360S7„360 S7“ specifikacijos

„360 S7“ – tai atnaujintas „360“ gamintojo išmanusis dulkių siurblys, kuris pratęsia „S5“ bei „S6“ išmaniųjų dulkių siurblių seriją. Šis išmanusis dulkių siurblys gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus ir nuo šiol turi žymiai didesnę 570 ml dulkių surinkimo talpą bei net 150 ml dydžio vandens rezervuarą.

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

Jeigu domitės išmaniųjų dulkių siurblių naujienomis, tuomet jums greičiausiai bus puikiai žinomas ir „360“ gamintojas. Visiems likusiems tiesiog norime priminti, jog tai gerai Kinijoje ir visame pasaulyje žinomas išmaniųjų dulkių siurblių gamintojas, kuris šią vasarą anonsuoja jau trečiąjį savo išmanųjį dulkių siurblį „360 S7“.

Gamintojas tvirtina, kad „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys yra pajėgus išvalyti 180 m2 plotą ir priklausomai nuo kambaryje naudojamos dangos yra puikiai tinkamas tiek grindims valyti, tiek kilimams siurbti. Be to, svarbu pridėti dar ir tai, jog „360 S7“ pasižymi net 2000 Pa siekiančia siurbimo galia, tačiau maksimaliai sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Kaip ir daugelis kitų aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių, taip ir „360 S7“ gali pasigirti integruotais „LDS“ bei „SLAM“ algoritmais. Būtent pastarųjų techninių sprendimų pagalba „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys geba atlikti lazerinį patalpos skenavimą, gali sudaryti virtualų patalpų žemėlapį bei atsižvelgdamas į jį pats visiškai autonomiškai suplanuoti geriausią patalpų valymo maršrutą.

Kaip jau buvo minėta, „360 S7“ gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus. Nors tokia sprendimų visuma nėra naujiena, tačiau „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys moka automatiškai identifikuoti valomą paviršiui. Kitaip sakant, atsižvelgdamas į grindų dangą šis išmanusis dulkių siurblys geba automatiškai parinkti geriausią siurbimo galią – jei siurbia kietas grindis, sumažins ją ir triukšmą, jei tik užvažiuos ant kilimo, iš karto padidins siurbimą iki maksimumo. Kaip žinia, daugelis pigių robotų siurblių blogiausiai valo kilimus, nes jiems tiesiog fiziškai nepakanka siurbimo galios.

„360 S7“ norisi pagirti ir už santykinai tylų darbą. Gamintojas tvirtina, kad dirbdamas maksimaliu galingumu šis išmanusis dulkių siurblys sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šį ypatingai gerą rezultatą, pasak gamintojo, kuriant „360 S7“ išmanųjį dulkių siurblį pavyko pasiekti todėl, nes šiame išmaniajame dulkių siurblyje yra integruotas šerelių nenaudojantis „NIDEC“ variklis.

Kaip jau buvo minėta, tai jau trečiasis šios serijos išmanusis dulkių siurblys iš „360“. Techninių charakteristikų aspektu yra daugiau nei akivaizdu, kad „360 S7“ apjungia iki šiol geriausias „360 S5“ bei „360 S6“ funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu „360 S6“ taip pat garsėjo sauso bei drėgno valymo funkcijomis, tačiau šis išmanusis dulkių siurblys turi mažesnius rezervuarus - tik 400 ml dulkių surinkimo bei 80 ml vandens talpas. Tuo tarpu, „360 S5“ siūlo tik sausą valymą, tačiau yra pigiausias iš jų.

„360 S6“ turi labai panašų funkcionalumą kaip ir „360 S7“, pasižymi šiek tiek mažesne, 1800 Pa siurbimo galia Kietų grindų atveju to visiškai pakanka, bet kilimas jau geriau naujasis modelis. Žinoma, tuomet galima rinktis analogišką 2000 Pa galingumą kaip ir „360 S7“ siūlantį „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį, tačiau tuomet teks atsisakyti drėgno grindų valymo.

Apibendrinus tampa akivaizdu, kad nuo šiol „360“ gali pasiūlyti kiekvieno pirkėjo poreikius pilnai tenkinantį išmanųjį dulkių siurblį. Jeigu namuose tenka valyti ne tik grindis, bet ir kilimus, tuomet vienareikšmiškai geriausiu pasirinkimu taps naujos kartos „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys. Tuo tarpu, jeigu drėgnas grindų valymas jums būtinas, tačiau kilimų siurbimui didelio dėmesio neskiriate, tuomet „360 S6“ – tai ko jums reikia. Galiausiai „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį derėtų rinktis tiems, kurių namuose dominuojanti grindų danga – kilimas ir apie jokį drėgną grindų valymą iš vis nėra kalbos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Galia: 22,8 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 siurbimo rėžimai – Quiet (800 Pa), Automatic (1300 Pa), Max (2000 Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą.
  • Garsas: 65dB
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 570 ml.
  • Vandens talpa: 150 ml;
  • Baterija: 3200 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min.
  • Valdymas: galima valdyti per išmanųjį telefoną, naudojant „360Smart“ taikomąją programą; integruotas valdymas balsu naudojant „Amazon Alexa“.
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; automatinis baterijos įkrovimas, siurbimo/plovimo maršruto planavimas; valdymas balsu; geba įveikti net 2 centimetrų aukščio kliūtis.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,8 kg.

Dabartinė 363.6€ kaina yra mažiausia šio siurblio roboto kainų istorijoje:

3. Su nuolaidos kuponu, iš Lenkijos sandėlio siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

37.27€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 37.27€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.67€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 36€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (76 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

4. Iš Čekijos sandėlio ir pati mažiausia kaina kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

36.36€ | 12 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • „Gearbest“36.36€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Dabartinė 36.36€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

5. Iš Čekijos sandėlio siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras

163.62€ | 5 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 163.62€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 5 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.32€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (118€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (49 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

163.62€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN7464BLACK | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

4GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 163.62€
  • Su nuolaidos kuponu GBYZH2801
  • Gearbest - 163.62€
  • Su nuolaidos kuponu GBN74128BLUE
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

4GB RAM 64GB ROM

  • „Gearbest“ - 163.62€
  • su nuolaidos kuponu GBN7464BLACK
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

3GB RAM 32GB ROM

  • „Gearbest“ - 145.44€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (752 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

7. Su mažiausia kaina ir anonso nuolaida siūlomas išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“

136.35€ | 17 % nuolaida„Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą. Štai 5 priežastys, kodėl šis įrenginys greitai taps perkamiausiu išmaniuoju sporto laikrodžiu rinkoje.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • Gearbest.com - 136.35€
  • Tai mažiausia kaina
  • 17 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas

1. Aukšta medžiagų kokybė

„Amazfit GTR“ turi odinę apyrankę su klasikine sagtimi bei metalinį korpusą (galima rinktis tarp aliuminio, titano ir nerūdijančio plieno).

Priklausomai nuo pasirinktos versijos, šis įrenginys sveria tik 36-48 gramus, tačiau turi didelį apvalų spalvotą 1,39 colių AMOLED ekraną (326 PPI rezoliucija), apsaugotą „Corning Gorilla Glass“ nesibraižančiu stikliuku.

Kokybiškas korpusas užtikrina ir apsaugą nuo vandens - „Amazfit GTR“ atitinka 5ATM (50 metrų) panardinimo standartą. Taigi, jo tikrai nereikia nusiimti plaunantis rankas, maudantis duše, upėje ar ežere. 

2. Įspūdinga elektronika

„Amazfit GTR“ vidus yra ne prastesnis už išorę. Čia - 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintys, „Bluetooth 5.0“, atmosferos slėgio jutiklis, širdies ritmo matuoklis ir kita įranga, reikalinga „Amazfit GTR“ funkcijoms atlikti. 

GPS ir GLONASS navigacijos technologijų kombinacija užtikrina tikslumą - bėgiodami galėsite sekti savo maršrutą. Šios technologijos taip pat suteiks tikslumo ir kitiems matavimams - visada žinosite, kiek tiksliai nubėgote ar nuvažiavote dviračiu.

„Amazfit GTR“ veikia labai greitai - įrenginys be delsimo reaguoja į komandas. Ekranas yra ryškus ir šviesus - informaciją gerai matysite ir saulės šviesoje. 326 PPI rezoliucija užtikrina aukštą detalumo lygį, kuriam šioje kainos kategorijoje niekas negali prilygti.

3. Sporto režimai

„Amazfit GTR“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą. Šis įrenginys turi 12 sporto režimų, tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

4. Kitos funkcijos

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

5. Įspūdinga baterija

„Amazfit GTR“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

„Amazfit GTR“ yra naujas, modernus įrenginys, kuris nešiotojui padės palaikyti fizinę formą, pasipuošti ir atliks dar daugybę kitų funkcijų.

Dabartinė 136.35€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas dronas „FIMI A3“

235.45€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas 2DFIMIA3GB | „FIMI A3“ specifikacijos

„FIMI A3“ - tai „Xiaomi Youpin“ sukurtas 560 gramų sveriantis dronas. Jis turi 1080P kamerą, pritvirtintą prie 2 ašių mechaninės ir 3 ašių elektroninės stabilizavimo sistemos. Šis dronas kyla į 500 metrų aukštį, o valdymas pulteliu su ekranu yra patogus ir paprastas. „FIMI A3“ pats sugrįžta pas pilotą, skrenda gana greitai, o 2000 mAh baterijos pakanka 25 minutėms.

„Vaizdo įrašai tikrai yra labai geros kokybės ir stabilūs, bet ne viskas taip, kaip sako gamintojas“ („Xiaomi Youpin FIMI A3“ drono apžvalgų reitingas)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • Gearbest - 235.45€
  • su nuolaidos kuponu 2DFIMIA3GB
  • 9.23€ siuntimas į Lietuvą.

„FIMI A3“ – tai vidutinės klasės kompaktiškas dronas, pagamintas „Xiaomi Youpin“. Šis nedidelis, vos 560 gramų sveriantis orlaivis yra skirtas mėgėjiškai fotografijai ir filmavimui iš oro. Tai – puikus įrankis pradedantiesiems, kurie dar tik mokosi pilotuoti ar tiesiog nori pasižvalgyti po apylinkes iš paukščio skrydžio. Kuo „FIMI A3“ skiriasi nuo rimtesnių dronų?

Pavyzdžiui „Xiaomi Mi Drone 4K“ yra rimtesnis dronas, kainuojantis gerokai daugiau. „Xiaomi Mi Drone 4K“ turi 5100 mAh bateriją, 1080p arba 4K kamerą su gimbalu, laimėjo tarptautinius „IF“ ir „IDEA“ dizaino apdovanojimus, gali pats nuskristi į jūsų nurodytą tašką. „FIMI A3“ turi 2000 mAh bateriją, turi 1080p kamerą su kiek paprastesniu gimbalu. Apibendrinant, „FIMI A3“ turi iš esmės labai panašią kamerą, visus stabilizatorius, kainuoja gerokai pigiau, tačiau yra mažesnis, ne toks stabilus ir turi plastikinį korpusą. Tačiau jis turi ir privalumų.

„FIMI A3“ gali pakilti į 500 metrų aukštį („Xiaomi Mi Drone 4K“ pasiekia tik 120 m), ir yra valdomas dvigubai toliau nei konkurentas – droną pasieksite ir už 1000 metrų. Taip, „FIMI A3“ turi mažesnę bateriją, tačiau skrydžio laikas iš esmės yra toks pat – 25 minutės prieš 27. Ir pulteliui, priešingai nei „Xiaomi Mi Drone 4K“ atveju, nereikia išmaniojo telefono.

„FIMI A3“ pultelis iš tiesų yra labai patogus valdymo įrenginys. Jame sumontuotas 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranas bei 2950 mAh baterija, kurios pakanka 2,5 valandoms. Pats pultelis gali būti prijungtas prie specialių akinių ar monitoriaus, kad vaizdą realiu laiku galėtumėte stebėti taip, kaip jums patogiau. „FIMI A3“ gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį.

„FIMI A3“ yra stebėtinai manevringas. Tiesiai aukštyn jis kyla 6 m/s, o skrisdamas horizontaliai gali pasiekti ir 18 m/s greitį. Tiesa, leidžiasi šiek tiek lėčiau – 5 m/s greičiu. Pats pilotą jis gali sugrįžti pats – tam turi GPS. Prie tokio greičio prisideda ne tik galingi varikliai, bet ir labai mažas įrenginio svoris - „FIMI A3“ sveria vos 560 gramų.

Minėta 1080p kamera 80 laipsnių apžvalgos kampą, gali filmuoti tiek 25, tiek 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad „FIMI A3“ puikiai tinka filmavimui ir fotografavimui, tačiau su juo galima nuveikti ir daugiau. Drono apačioje yra keletas lizdų priedams. Ten galėsite prijungti įvairius aksesuarus – LED ar net fejerverkų paleidimo mechanizmą.

Tiesa, pirkėjai teigia, kad ne viską lengva perprasti iš karto. Viename iš DUK matomas klausimas apie drono ir pultelio susiejimą. Pasirodo, dronas turi būti įjungtas ir padėtas ant horizontalaus paviršiaus, o tada gali būti įjungtas pultelis. Tuomet akceleratoriaus rankenėlė yra nustumiama į maksimalią padėtį ir atgal iki minimalios. Pasigirsta trumpas garsinis signalas, reiškiantis, kad įrenginiai buvo sujungti. Jei dronas nebus sujungtas arba seks jo baterijos, mirksės jo lemputė.

Pirkėjai taip pat klausia, kodėl vieni propeleriai gali suktis lėčiau už kitus. Tai dažniausiai lemia prastas giroskopo sukalibravimas ar tiesiog netinkamas propelerių sumontavimas. Propeleriai taip pat lėčiau sukasi, kai senka „FIMI A3“ baterijos.

Galiausiai, pirkėjai klausia, kur įrašomi vaizdai. Gamintojas atsako, kad tam yra skirtas atminties kortelės lizdas.

„FIMI A3“ yra puikus dronas pradedantiesiems ir tiems, kurie nori pasižvalgyti iš paukščio skrydžio. Jis yra lengvas, nebrangus ir lengvai pilotuojamas, o dviejų rūšių kameros stabilizavimo sistemos turėtų užtikrinti tolygų, žiūrėti malonų vaizdą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (47 vertinimai)
  • Baterija: 2000 mAh ličio polimeras; 25 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranu ir 2950 mAh integruota baterija.
  • Valdomo skrydžio ribos: 1000 m.
  • Maksimalus greitis: 18 m/s horizontalioje plokštumoje, 6 m/s kilimo greitis, 5 m/s leidimosi greitis.
  • Maksimalus skrydžio aukštis: 500 metrų.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį. Skirtas fotografijai ir videografijai iš oro.
  • Kamera: 1080p (1920 x 1080 P); 2 ašių mechaninis kameros laikiklis ir 3 ašių elektroninis stabilizavimas užtikrina tolygų vaizdo įrašą;
  • Ryšiai: „WiFi“;
  • Navigacija: GPS, GLONASS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  28,5 x 22,9 x 6,9 cm, 560 gramų.

9. Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas  vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

59.09€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEE320DEAL | 4.87 balai iš 5 (1499 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

10. Iš Lenkijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas vienas pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“

24.55€ | 49 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GDUT30BL | „Utorch UT30“ specifikacijos

„Utorch UT30“ šviestuvas yra labai panašus į itin populiarų „Yeelight YLXD01YL“ šviestuvą, tačiau „Utorch UT30“ yra šiek tiek plokštesnis, truputi platesnis ir beveik du kartus pigesnis.

Atsižvelgiant į tai, kad Utorch UT30 šviestuvo kaina yra du kartus mažesnė, palyginus su Yeelight YLXD01YL, kuris yra pats pigiausias ir paprasčiausias šviestuvas iš Xiaomi išmaniųjų namų sistemos, tai šis Utorch šviestuvas yra labai geras pasirinkimas mažiems kambariams. Plius, Utorch UT30 valdymas yra paprastas ir jo integracija į išmaniųjų namų sistemą (susiejimą su kitais įrenginiais, įvairių scenarijų kūrimas ir pan. aut. past.) yra paprasta ir nesudėtinga.

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

Utorch UT30“ 30 cm dydžio (18W, 1680lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 24.55€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Nuolaidos kuponas GDUT30BL
  • 49 % nuolaida, siuntimas už 21.62€

„Utorch UT30“ 40 cm dydžio (24W, 2240lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 36.36€
  • 12 % nuolaida
  • iš Kinijos sandėlio atsiųs nemokamai

„Utorch UT30“ galingumas yra 18 W ir jo viduje išdėlioti LED šviestukai trimis juostomis.

Kiekvienoje šioje LED juostoje yra 4 šviestukai šviečiantys baltai ir 4 šviestukai šviečiantys gelsvai.

Nors parduotuvės specifikacijose rašoma, kad „Utorch UT30“ šviestuvas užtikrina 2000 liumenų ryškumą, iš tikro 30 cm diametro šviestuvas šviečia kiek silpniau - jo maksimalus šviesos srautas siekia 1680 Lm (tai atitinka vieną 100W galios kaitrinę lemputę). O štai 40 cm šviestuvas užtikrina jau 2240 Lm apšvietimą.

Taip pat jis turi reguliuojamą šviesos temperatūrą nuo 3000K iki 6500K ir viskas gali būti kontroliuojama nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu – atsisiuntus programėlę ir prisijungus per „WiFi“ arba pasitelkus „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualius asistentus.

Beje, kalbant apie pačią „Utorch UT30“ pakuotę, tai viskas supakuota tvarkingai ir šviestuvas atkeliavo saugiai bei nepažeistas. Gamintojas į pakuotę pridėjo itin daug apsauginių minkštų įdėklų, tad „Utorch UT30“ visos kelionės metu yra labai gerai apsaugotas.

Taip pat pakuotėje yra reikalingi šviestuvo pritvirtinimui prie lubų varžtai ir matinis bei permatomas šviestuvo gaubtas. Pastarąjį reikia šiek tiek sulenkti ir įstatyti į patį šviestuvą, tačiau apžvalgininkas tai pataria daryti tuo atveju, kai pats „Utorch UT30“ šviestuvas jau bus pilnai įrengtas, prijungti visi reikalingi laidai ir „Utorch UT30“ pritvirtintas prie lubų, kadangi šį gaubtą įdėti yra lengva, tačiau išimti tampa jau sudėtingiau.

Na, o pačių laidų prijungimas prie „Utorch UT30“ šviestuvo yra visai paprastas ir lengvas. Tereikia spustelėti specialų šviestuve esantį laido spaustuką ir į jį įstatyti laidą.

Dar verta paminėti, kad pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba ir QR kodas, kurį nuskenavus galima atsisiųsti „Smart Life“ programėlę.

Belieka atsisiųsti programėlę, susikurti savo paskyrą, nurodyti el. pašto adresą arba telefono numerį, ir surandame iš didelio įrenginių sąrašo savo šviestuvą „Utorch UT30“.

Tada belieka suporuoti „WiFi“ ryšiu „Utorch UT30“ šviestuvą ir jūsų telefone turimą „Smart Life“ programėlę. Kai vyksta įrenginių poravimas, „Utorch UT30“ pradeda mirksėti.

Beje, jei esate prisijungę prie 5 Ghz, tai reikia laikinai persijungti prie 2.4 GHz „WiFi“ ryšio, įvesti slaptažodį ir palaukti porą minučių, kol bus baigtas įrenginių poravimas.

Baigus poravimą, „Utorch UT30“ šviestuvas atsiras įrenginių sąraše („All Devices“) ir dabar su išmaniuoju telefonu galima jį valdyti: įjungti/išjungti, kontroliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą.

Taip pat yra galimybė „Utorch UT30“ šviestuvą suporuoti su trečiųjų šalių sistemomis, kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualiais asistentais bei susiejus šviestuvą su kitais namų įrenginiais kurti įvairius scenarijus.

Apžvalgininko tie virtualūs asistentai ypatingai nedomina, ypač turint galvoje, kad programėlėje ir taip yra viskas ko reikia, bei galimybės viename telefone turėti daugybę įvairių įrenginių, juos kontroliuoti bei kurti įvairius scenarijus. Tačiau apžvalgininkas pasidomėjo ką internete kalba kiti vartotojai ir kaip naudotis „Google Home“.

Jis iškart rekomenduoja atsisiųsti kitą išmaniąją programėlę „Tuja Smart“, su kuria lygiai taip pat galima valdyti „Utorch UT30“ šviestuvą. Ji praktiškai identiška „Smart Life“ programėlei, tačiau yra esminis skirtumas.

„Tuja Smart“ programėlės paskyroje yra galimybė aktyvuoti „Google Home“ asistentą.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: