TOP 10 savaitės perkamiausių: itin universalus ir geros kainos baterijų kroviklis „Nitecore UM4“, dvi pačios perkamiausios išmaniosios apyrankės šią vasarą ir retai kur sutinkama išmanioji rozetė, montuojama tiesiai į tinklą (Video, 2019 m. 26 savaitė)  (1)

- Universalus baterijų kroviklis „Nitecore UM4“

- Išskirtinė išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“ su ECG jutikliu, 15 populiariausių sportų režimų, 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji rozetė „Alfawise SP12“ (su nuolaidos kuponu)

- „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys, pagamintas su vokiečių pagalba (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

- Išmaniųjų rozečių komplektas „Gocomma Cube Socket“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos TV priedėlis „MECOOL KM9 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- Dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Universalus baterijų kroviklis „Nitecore UM4“

26.91€ | 26 % nuolaida | „Nitecore UM4“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia šios savaitės prekė - „Nitecore UM4“. Tai itin universalus visas populiariausias baterijų technologijas ir tipus palaikantis baterijų įkroviklis, kuris gali būti maitinamas tiesiog naudojant standartinį USB kelioninį adapterį. Šis baterijų įkroviklis turi LCD ekraną ir vienu metu maksimaliai gali įkrauti 4 baterijas.

Pilnai savo kainą pateisinantis baterijų įkroviklis. Labai teigiamai įvertinčiau paties baterijų įkroviklio surinkimo kokybę, kokybišką ir daug informacijos pateikiantį LCD ekraną. Be to, man labai patinka, kad šį baterijų įkroviklį galima užmaitinti tiesiog nuo paprasto išmaniojo telefono USB adapterio. (Rafa)

Kokybiškas baterijų įkroviklis dar niekam nepamaišė. Ir geriausia jį įsigyti dar tuomet, kol nesusidūrėte su poreikiu įkrauti baterijas. Jeigu vis dar neturite tokio įrankio savo namuose, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos universaliu baterijų įkrovikliu „Nitecore UM4“.

Šis baterijų įkroviklis tuo pat metu gali krauti iki keturių skirtingo tipo baterijų. Svarbu pabrėžti ir tai, kad „Nitecore UM4“ šiuo atveju savarankiškai identifikuoja baterijų tipą ir individualiai parenka kiekvienai jų geriausią įkrovimo programą.

„Nitecore UM4“ ypatingas tampa ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LCD ekraną.

Būtent šiame ekrane yra pateikiama visa svarbiausia informacija apie įkraunamas baterijas. Trumpai tariant, šiame ekrane rodomas ne tik esamas baterijų įkrovos lygis, bet ir krovimui naudojamas srovės lygis bei taip pat pateikiama informacija apie baterijos technologiją.

Reikšmingu „Nitecore UM4“ privalumu tampa ir integruota Micro USB tipo jungtis. Būtent toks sprendimas šį baterijų įkroviklį lengvai leidžia panaudoti ne tik namuose, bet ir kelionių metu. Kitaip sakant, esant poreikiui šį baterijų įkroviklį galima maitinti ne tik naudojant standartinį USB adapterį, bet ir išorinę bateriją (angl. powerbank) ar netgi saulės elementą.

Būtina pridėti ir tai, kad „Nitecore UM4“ baterijų įkroviklis nuolatos seką esamą temperatūros lygį. Šis sprendimas padeda išvengti baterijų perkaitimo, kas yra itin pavojinga baterijų įkrovimo metu. Be to, esant aukštoms temperatūroms baterijos yra įkraunamos nekokybiškai. Džiugu, kad naudojantis „Nitecore UM4“ šie nepatogumai negresia.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Nitecore UM4“ gerą aušinimą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka unikalios korpuso konstrukcijos. Susikaupusi šiluma „Nitecore UM4“ atveju yra pašalinama tiek pro kairę, tiek pro dešinę korpuso pusę, todėl įrenginio perkaitinimo pavojus yra sunkiai įmanomas net ir jį naudojant maksimaliu pajėgumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Kraunamų baterijų skaičius: 4 vnt.
  • Maitinimas: 5 V, 2 A.
  • Baterijų technologijos: LiFePO4, Lithium Ion, Ni-MH, NiCd.
  • Baterijų tipai: 10440, 14500, 14650, 16340, 16500, 16650, 17350, 17500, 17650, 17670, 18350, 18490, 18500, 18650, 18700, 20700, 21700, 22500, 22650, 25500, 26500, 26650, AA, AAA, AAAA, C, D.
  • Papildomos funkcijos: LCD ekranas; maitinimas naudojant Micro USB jungtį; automatinis temperatūros lygio reguliavimas; unikalius šilumą pašalinantis korpusas.
  • Matmenys ir svoris: 15,9 x 10,7 x 4,1 cm; 232 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • „Gearbest“26.91€.
  • Dabar parduodamas su 26 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

2. Išskirtinė išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“ su ECG jutikliu, 15 populiariausių sportų režimų, 10 skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių

22.43€ | 12 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB7E062180 | „Alfawise I7E“ specifikacijos, atsiliepimai

Antroje vietoje įsitaisė itin daug žadanti išmanioji apyrankė „Alfawise I7E“. Tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris yra aprūpinta spalvotu 0,96 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, palaiko meditacijos režimą, turi net 15 populiariausių sportų režimų ir taip pat geba fiksuoti elektrokardiogramas (ECG). Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas yra pilnai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Puikus kainos ir kokybės santykis. Neįtikėtina, bet panašu, kad šis fizinis aktyvumo asistentas savo funkcionalumu netgi lenkia „Fitbit“. Mane žavi „Alfawise I7E“ funkcijų gausa, tikslumas, ergonomiškumas ir atsparumo vandeniui. Rekomenduoju. (Sam)

Daugelis fizinių aktyvumo asistentų siūlo praktiškai vienodas galimybes. Vienintelis aspektas, kuris leidžia jiems išsiskirti iš kitų dažnu atveju tampa tik dizainas. Vis dėlto pasitaiko ir išimčių, kai įprastai atrodantis fizinis aktyvumo asistentas gali nustebinti iki šiol retai sutinkamomis funkcijomis. Jog visa tai yra įmanoma puikiai patvirtina „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas.

Tai yra vienas iš nedaugelio fizinių aktyvumo asistentų rinkoje, kuris be standartinių funkcijų dar gali pasigirti ir integruotu ECG tipo jutikliu, kuris šiuo atitinkamu atveju leidžia fiksuoti elektrokardiogramas.

Būtent elektrokardiogramų pagalba gydytojai paprastai geba nustatyti organizmo sutrikimus, potencialių lygų požymius bei kitus sveiktą įtakojančius simptomus.

Įdomu ir tai, kad remdamasis elektrokardiograma bei dirbtiniu intelektu šis fizinis aktyvumo asistentas gali diagnozuoti aritmijos – širdies ritmo sutrikimus.

Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise I7E“ iš viso geba analizuoti ir aptikti net dešimt skirtingų aritmijos sutrikimo rūšių.

Būtina pridėti ir tai, kad „Alfawise I7E“ fizinis aktyvumo asistentas turi ne tik pulsometrą, bet taip pat dar geba nustatyti ir kraujospūdį. Negana to, šiame fiziniame aktyvumo asistente integruoti davikliai svarbiausius širdies parametrus geba fiksuoti realiu laiku, todėl savo fizinę būklę galėsite sekti ir stebėti tiesiog kiaurą parą.

„Alfawise I7E“ turėtų sudominti ir tuos skaitytojus, kurie užsiima meditacija. Šis fizinis aktyvumo asistentas meditacijos metu geba fiksuoti kvėpavimo intensyvumą ir pagal tai galiausiai įvertina meditacijos efektyvumą. Greičiausiai nesuklysime sakydami, kad tai pirmasis tokią funkciją turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise I7E“ turi daugiau nei įprastai sporto režimų. Pavyzdžiui, jeigu kitas tipinis fizinis aktyvumo asistentas paprastai geba užfiksuoti 5 populiariausius sporto režimus, tai „Alfawise I7E“ šiuo atveju yra pajėgus aptikti net 15 sporto režimų. Tai lygiai taip pat yra didelis išskirtinumas, kurio rinkoje kol kas negali pasiūlyti joks kitas fizinis aktyvumo asistentas šioje kainų grupėje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: 15 sporto režimų: aerobika, plaukimas, šokinėjimas per šokdynę, bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, futbolas, tinklinis, krepšinis, tenisas, stalo tenisas ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, elektrokardiogramos fiksavimas (ECG), informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, meditacija.
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: 75 mAh.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 3,7 x 2 x 1,2 cm; 27 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • „Gearbest“22.43€.
  • Su nuolaidos kuponu GB7E062180
  • Dabar parduodamas su 12 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.24€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

3. Unikali, tiesiai į tinklą montuojama išmanioji rozetė „Alfawise SP12“

11.67€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBHS053101 | „Alfawise SP12“ specifikacijos

„Alfawise SP12“ – tai viena iš nedaugelio Kinijoje parduodamų išmaniųjų rozečių, kuri montuojasi tiesiai į instaliacijos dėžutę ir tampa praktiškai neatskiriama nuo kitų namuose sumontuotų rozečių. Ši rozetė turi įžeminimą, o priklausomai nuo kiekvieno poreikio ją nuotoliniu būdu galima valdyti tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniuoju telefonu.

Lengvai paruošiama darbui rozetė. „Alfawise SP12“ šiuo metu dažniausiai naudoju kartu su „Amazon Alexa“ savo miegamajame. Anksčiau buvau įpratęs keltis vien tam, kad išjungčiau šviestuvą. Tuo tarpu dabar tiesiog galiu tai balsu pasakyti „Alexa“ ir šviesa išsijungia automatiškai. (Raymond)

Išmaniosios rozetės nėra naujiena. Vis dėlto dažnas pirkėjas jų atsisako dėl tos priežasties, nes jos užima daug vietos ir gadina kambario interjerą. Džiugu pranešti, kad kinai galiausiai išsprendė ir šią problemą. Naujos kartos rozetė „Alfawise SP12“ yra tiesiog montuojama tiesiai į elektros instaliacijos dėžutę.

Nors iš išvaizdos ši rozetė atrodo įprastai, ją galima vadyti tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniuoju telefonu. Ir šiuo atveju visiškai nėra svarbu esate namuose ar išvykę, „Alfawise SP12“ išmaniąją rozetę bet kada galima įjungti ir išjungti tiesiog per internetą.

Būtina pridėti ir tai, kad šioje rozetėje integruotas mechanizmas leidžia sudaryti valdymo tvarkaraščius. Būtent jų dėka „Alfawise SP12“ rozetė gali tiesiog automatiškai įsijungti ar išsijungti nustatytu laiku visiškai savarankiškai be žmogaus įsikišimo.

„Alfawise SP12“ išmanioji rozetė ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi visą eilę įdiegtų saugos sprendimų. Trumpai tariant, „Alfawise SP12“ padeda apsisaugoti nuo trumpo sujungimo, viršįtampio, perkaitimo ir kitų elektros instaliacijos sistemoje galinčių kilti pavojų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise SP12“ yra pagaminta iš patikimo plastiko, kuris atlaiko itin aukštas temperatūras. Be to, gamintojas tvirtina, jog šis plastikas yra maksimaliai draugiškas aplinkai bei žmogaus sveikatai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Įtampa: 110 – 240 V (AC).
  • Srovė: 16 A.
  • Dažnis: 50 / 60 Hz.
  • Ryšiai: 802.11.b/g/n.
  • Korpusas: polikarbonatas (PC) ir plastikas (ABS).
  • Papildomos funkcijos: „Google Home“ ir „Amazon Alexa“ palaikymas; valdymas išmaniuoju telefonu.
  • Matmenys ir svoris: 8 x 8 x 5 cm; 106 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • „Gearbest“11.67€.
  • Su nuolaidos kuponu GBHS053101
  • Dabar parduodama su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Dabartinė 11.67€ kaina yra mažiausia šios išmaniosios rozetės kainų istorijoje:

4. „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys, pagamintas su vokiečių pagalba

8.97€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4ZZUC4N8V4 | 4.87 balai iš 5 (15 vertinimai)

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai itin tikslių elektronikos atsuktuvų rinkinys. Šis atsuktuvų komplektas turi daug gerų savybių - tai yra gera dovana tiems, kurie mėgsta dirbti ne tik protu, bet ir rankomis. „Xiaomi Wiha“ yra išties viliojantis pasirinkimas - štai 5 priežastys, kodėl verta šiuo rinkiniu pasidomėti atidžiau.

Šį „Xiaomi Wiha“ rinkinį sudaro 24 galvutės, rankena ir dėklas. Rinkinyje rasite 5 kryžmines „Philips“, dvi šešiakampes, 8 „Torx“, 4 plokščias, dvi „Pozidriv“, vieną „Tri-wing“, vieną trikampę ir vieną dvišakę galvutes. Jos tinka ne tik pridedamai rankenai, bet ir kitiems standartines galvutes naudojantiems įrankiams.

Visas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkinys yra metalinis. Galvutės, kurios yra suformuojamos ir nušlifuojamos labai preciziškai, yra pagamintos iš S2 plieno, kuris gerai atsispiria dėvėjimuisi. Tuo tarpu rankena ir dėklas yra aliumininiai.

Manote, kad šie atsuktuvai per maži, kad būtų naudingi? Apsidairykite - mažus varžtus naudoja visi jūsų elektronikos prietaisai. Šis rinkinys padės išardyti (ir, jei pasiseks, sutaisyti) jūsų telefonus, kameras, televizorius, kompiuterius. Jis taip pat pravers kuriant elektronikos projektus. Galiausiai, šie atsuktuvai yra tokie smulkūs, kad galėsite pažvelgti ir į rankinių laikrodžių vidų ar priveržti atsipalaidavusias akinių kojeles.

Dabartinė 8.97€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio kainų istorijoje:

5. Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

35.88€ | 28 % nuolaida | „Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 35.88€.
  • 28 % anonso nuolaidos
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.
  • Dabartinė 35.88€ kaina yra mažiausia šio skustuvo kainų istorijoje:

6. Išmaniųjų rozečių komplektas „Gocomma Cube Socket“

8.87€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZYH051513 | „Gocomma Cube Socket“ specifikacijos

„Gocomma Cube Socket“ – tai „Gocomma“ serijai priskiriamas rozečių komplektas, kuris priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo pasirinkimo šias rozetes padeda pritaikyti tiek kasdieninėje buityje, tiek kelionėse. Vienos iš šių rozečių turi nuimamą pagrindinį kištuką ir gali pasigirti integruotomis USB jungtimis. Tuo tarpu kitos labiau primena standartines rozetes ir priklausomai nuo poreikio gali turėti arba 4 EU kištukus ir 2 USB jungtis, arba 5 EU kištukus be USB jungčių.

Galiu patvirtinti, jog šios rozetės puikiai veikia. Aš įsigijau rozetę, kuri turi penkis papildomus kištukus. Maloniai nustebino ne tik gera surinkimo kokybė, bet ir prieinama kaina. Be to, šios rozetės yra gana kompaktiškos, todėl gali praversti net ir kelionės metu. (Hogan)

Funkcionali rozetė namuose dar niekam tikrai nepakenkė. Jeigu tokio įrenginio namuose vis dar neturite, tuomet pats laikas pasidomėti „Gocomma“ serijos rozetėmis. Pastarosios rozetės pasirinkus tinkamą modelį pravers ne tik kasdieninėje buityje, bet ir kelionių metu.

Pavyzdžiui, jeigu ruošiatės kelionei į kitą pasaulio šalį, tuomet jums galimai gali praversti „Gocomma 1810 Multi-port“ rozetė. Ji ypatinga dėl tos priežasties, nes komplekte atkeliauja su Europos, Amerikos, Anglijos bei Australijos regionui pritaikytais antgaliais. Vėliau pasirinkus tinkamą atgalį prie šios rozetės galima prijungti keturis EU tipo kištuką turinčius elektros įrenginius, o tuo pačiu metu dar galima įkrauti ir dviejų įrenginių baterijas naudojant integruotas USB jungtis.

Tuo tarpu jeigu ieškote šiek tiek pigesnio varianto tik su EU tipo kištuku, tuomet galite įsigyti „Gocomma 1810“. Ši rozetė labai panaši į pirmąją, nes taip pat turi keturis EU tipo kištukus ir dvi USB jungtis. Esminis skirtumas yra tas, jog prie šios rozetės yra pridedamas tik Europos rinkai skirtas antgalis. Vis dėlto šią rozetę kaip ir pirmąją patogu naudoti kelionių metu, nes nuimamas pagrindinis antgalis padeda sutaupyti šiek tiek vietos lagamine.

Jeigu manote, kad kelionėse tokio tipo rozetė jums nepravers, tačiau ją norėtumėte naudoti tik namuose, tuomet verta rinktis „Gocomma 1202“. Ji taip pat turi keturis EU tipo kištukus ir dvi USB jungtis, tačiau priešingai nei dviem pirmaisiais atvejais jau negali pasigirti moduline konstrukcija, kuri leistų pašalinti pagrindinį kištuką. Trumpai tariant, ši rozetė fiziškai yra šiek tiek didesnė nei dvi pirmosios, o kas svarbiausia taip pat dar yra ir pigesnė.

Pati paprasčiausia šios serijos rozetė – „Gocomma 1100“. Ji savo konstrukcija prilygsta trečiajai, tačiau priešingai nei prieš tai aptartos rozetės jau nebeturi integruotų USB jungčių. Šiuo atveju vietoje USB jungčių yra siūlomas papildomas EU tipo kištukas. Kitaip sakant, „Gocomma 1100“ vienintelė iš visų čia paminėtų rozečių turi ne keturis, bet jau penkis EU tipo elektros lizdo kištukus. Būtina pridėti ir tai, kad tai pati pigiausia šios serijos rozetė.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.96 balai iš 5 (57 vertinimai)
  • Keičiamas pagrindinis rozetės antgalis: 1810 modelio atveju.
  • Rozečių skaičius: nuo 4 iki 5 (priklauso nuo modelio).
  • USB jungčių skaičius: ne daugiau nei 2 (priklauso nuo modelio).
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 7,4 x 7,4 x 11,6 cm; 350 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • „Gocomma 1810 Multi-port“ – 15.25€
  • Tai mažiausia kaina
  • „Gocomma 1810“ – 13.45€
  • Tai mažiausia kaina
  • „Gocomma 1202“ – 8.87€
  • Su nuolaidos kuponu GBSZYH051513
  • „Gocomma 1100“ – 7.17€

Dabartinė 15.25€ kaina yra mažiausia šios išmaniosios rozetės kainų istorijoje:

7. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“

28.26€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMSH3149

Tik sumažėjo kaina ir „Xiaomi Mi Band 4“ iš kato pateko į perkamiausių TOPą. Ir panašu, kad jame užsibus ilgai. Kaip įprasta, tuoj po anonso apyrankės kaina buvo gan didoka, siekė 40€. Dabar sistemingai pasirodo naujų nuolaidų ir pastarasis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol - su nuolaidos kuponu pigiau nei 30€.

Pirmoji pažintis su „Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Daugeliui yra labai įdomu sužinoti kaip gi atrodo naujoji apyrankė, ką jį sugeba ir ką gi apie ją kalba apžvalgininkai. Galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti tas apžvalgas, bet pagaliau pavyko rasti tokią, kurioje apžvalgininkas pagaliau savo rankose laiko naująją „Mi Band 4“. Tad susipažinkime iš arčiau su šia išmaniąja apyranke.

Apžvalgininkas tik ką gavo „Mi Band 4“ apyrankę. Beje, jis įsigijo tarptautinę apyrankės versiją.

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

Kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų ir kinų kalbą, kiniška instrukcija):

  • Gearbest - 28.26€,
  • su nuolaidos kuponu GBXMSH3149
  • 34 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato labai greitai - per 8-15 d.d.
  • Aliexpress28.12€,
  • 0.80 € už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Aliexpress33.88€,
  • 0.80€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.
  • Lietuvoje kol kas neparduodama

8. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

107.64€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339A | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos ir vienas perkamiausių rankinių dulkių siurblių iš Kinijos. Jis pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 161.46€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.92 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“107.64€.
  • su nuolaidos kuponu FAST2341339A
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.12€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 161.46€.

9. Naujos kartos TV priedėlis „MECOOL KM9 Pro“

35.88€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBCNKM9C01 | „MECOOL KM9 Pro“ specifikacijos

„MECOOL KM9 PRO“ - tai naujas išmanusis TV priedėlis su „Android 9.0“. Šis prietaisas bet kurį televizorių gali paversti išmaniu. Jį prijungę galėsite tiesiai televizoriaus ekrane žiūrėti „Youtube“ įrašus, „Netflix“ filmus, naudotis „Google Play Store“ ir kitomis programomis. O dabar šiam įrenginiui dar taikoma ir solidi nuolaida. Štai 5 priežastys, kodėl „MECOOL KM9 Pro“ iš karto pritraukia dėmesį.

„MECOOL KM9 Pro“ turi 2 GB RAM ir 16 GB ROM atmintį. To pakaks pagrindinėms programoms. Priedėlis naudoja atnaujintą „Amlogic S905X2“. Jis be problemų gali rodyti ir 4K raiškos įrašus.

„MECOOL KM9 Pro“ korpuse - po vieną USB 2.0 ir USB 3.0 lizdą, atminties kortelės lizdas, HDTV lizdas. Pultelis yra gana paprastas, tačiau turi ir valdymo balsu funkciją.

„MECOOL KM9 Pro“ naudoja „Android 9.0 Pie“ sistemą. Įrenginys palaiko įprastas programėles, taip pat „Google Home“ ir „Chromecast“. 

„Google“ sertifikavimas patvirtina, kad „MECOOL KM9 Pro“ turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ techniniu sprendimu. Šios technologijos pagalba galima lengvai perduoti įvairaus tipo skaitmeninį turinį iš išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšeto į TV priedėlį vos kelių mygtukų paspaudimu.

Taigi, šiuo atveju už tą pačią kainą tarsi pavyksta įsigyti du įrenginius. Trumpai tariant, „MECOOL KM3“ – tai TV priedėlis, kuris taip pat atstoja ir „Google Chromecast“ adapterį.

„Google Cast“ leidžia išmaniojo telefono rodomą vaizdą perkelti į televizoriaus ekraną. Tai reiškia, kad mobiliuosius žaidimus žaisite didesniame ekrane, o vaizdo įrašus galėsite greitai permesti iš telefono ekrano į televizorių. Tai - puiki integracijos funkcija, kuri sujungia skirtingus prietaisus ir praplečia ne tik televizoriaus, bet ir telefono ribas.

Pirkėjai giria greitą įrengimą, sklandžiai veikiančią operacinę sistemą, prieinamų programėlių gausą, 4K raišką ir patogų pultelį. „MECOOL KM9 Pro“ yra gana paprastas išmanusis TV priedėlis, kuris siūlo „Android 9.0“ ir „Google“ sertifikato suteikiamas funkcijas, todėl jis yra paprastas naudoti, funkcionalus ir greitas.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • Gearbest - 35.88€ 
  • su nuolaidos kuponu GBCNKM9C01
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

10. Dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“

11.66€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas COPL18CCIG„Xiaomi Smart Plant Tester“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Smart Plant Tester“ - tai dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis. Šis išmanus įrenginys matuoja įvairius parametrus prie pat augalo ir siunčią šią informaciją į programėlę. Šie duomenys padeda priimti sprendimus dėl augalo priežiūros. Pakanka įsmeigti šį įrenginį prie augalo ir prijungti programėlę.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai prietaisas tiems, kurie nori auginti gėles, bet jiems nesiseka. Augalų priežiūra reikalauja žinių. Bet ar jūs galite pasakyti, kada jūsų kambariniams augalams trūksta šviesos, o kada – trąšų?

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai šalia augalo įsmeigiamas išmanusis įrenginys, turintis keletą jutiklių. Visų pirma, jis tiria dirvožemį. Jis gali pasakyti, ar augalui pakanka drėgmės ir maistingųjų medžiagų. „Xiaomi Smart Plant Tester“ taip pat turi termometrą. Teisinga temperatūra yra labai svarbi augalų vešėjimui. Galiausiai, šis įrenginys matuoja ir apšvietimą.

Visi šie duomenys yra perduodami į „Mija APP“ arba „Flower Plant“ programėlę „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Tai trunka vos sekundę, tačiau tuomet ekrane galite lengvai pastebėti, kokiomis sąlygomis džiaugiasi jūsų augalas. Geriausia tai, kad šie matavimai leidžia stebėti pokyčius laikui bėgant, todėl galėsite įvertinti, ar jūsų pastangos duoda naudos.

Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko. Juo naudotis labai paprasta – tereikia įsmeigti šalia augalo ir prisijungti „Bluetooth“ ryšiu. Įrenginys naudoja vieną CR2032 bateriją, kurios pakaks pakankamai ilgam laikui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (57 vertinimai)
  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 06 30

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 11.66€.
  • Su nuolaidos kuponu COPL18CCIG
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.19€.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)