TOP 10 savaitės perkamiausių: itin sėkmingas naujos kartos FM moduliatorius su lietimui jautriu ekranu, itin mobilus ir patogus rankinis siurblys bei gerokai atpigusi išmanioji „Xiaomi“ apyrankė, kuri pagal galimybes paveja išmaniuosius laikrodžius (Video, 2019 m. 24 savaitė)  ()

- Naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius „Tecney Bluetooth“

- Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

- Naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

- Fizinis aktyvumo asistentas „Amazfit Cor2“

- Naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

- Vandens termometras „LED Display Water Shower Thermometer“

- Naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

- Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius „Tecney Bluetooth“

11.70€ | 57 % nuolaida | „Tecney Bluetooth“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia šios savaitės prekė - „Tecney Bluetooth“: tai naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius, kuris turi tiek lietimui jautrius mygtukus, tiek integruotą laisvų rankų įrangą. Viena šio FM moduliatoriaus dalis yra jungiamas į automobilyje integruotą pridegiklį, o kita montuojama kiekvienam patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų.

Tai nuostabus mažas automobiliui skirtas aksesuaras, kuris turi tiek FM moduliatorių, tiek Bluetooth, tiek Micro SD kortelės lizdą, tiek USB jungtis kitų įrenginių baterijoms įkrauti. Man taip pat patinka, kad šis FM moduliatorius gali rodyti esamą automobilio baterijos įkrovos įtampą. (Constance)

FM moduliatorių pasirinkimas Kinijoje yra tikrai labai platus, tačiau ne visi jų geba užtikrinti tai ką žada reklama. Dažniausiai pasitaikanti problema – tai prastai veikianti laisvų rankų įranga. Šis nepatogumas dažniausiai kyla dėl tos priežasties, nes FM moduliatorius paprastai yra jungiamas tiesiai į pridegiklį, kas galiausiai lemia labai didelį atstumą tarp mikrofono ir žmogaus veido. Jeigu laisvų rankų įranga FM moduliatoriuje jums atrodo iš tiesų reikalinga, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Tecney Bluetooth“.

Trumpai tariant, šis FM moduliatorius susideda ir dviejų dalių. Viena jų jungiasi į automobilyje sumontuotą pridegiklį, o kita yra tvirtinama kiekvienam asmeniškai patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų. Šis sprendimas itin naudingas dėl tos priežasties, nes FM moduliatoriuje sumontuotą mikrofoną padeda ženkliai priartinti prie žmogaus veido. Būtent to pilnai pakanka, kad FM moduliatoriaus laisvų rankų įranga veiktų kokybiškai.

Būtina paminėti dar ir tai, kad automobilio pridegiklis įsigijus „Tecney Bluetooth“ taip pat lieka maksimaliai išnaudotas, nes šiame FM moduliatoriuje yra sumontuotos net dvi USB jungtys. Viena iš šių USB jungčių išėjime geba užtikrinti 2,4 A siekiančią srovę, ko tikrai pilnai pakaks norint įkrauti net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijas.

„Tecney Bluetooth“ korpuse taip pat yra integruota Micro SD kortelės jungtis, tačiau ne ką mažiau svarbu ir tai, kad šis FM moduliatorius dar yra aprūpintas ir Bluetooth ryšio moduliu. Kitaip sakant, naudojant „Tecney Bluetooth“ muziką savo automobilyje galėsite klausyti ne tik iš Micro SD kortelės, bet esant poreikiui ir iš išmaniojo telefono.

Galiausiai šis FM moduliatorius patiks ir tiems skaitytojams, kurie atidžiai mėgsta stebėti savo automobilio būklę. Trumpai tariant, „Tecney Bluetooth“ geba LED ekrane atvaizduoti automobilio baterijos esamą įtampos lygį. Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes realiu laiku leidžia stebėti automobilio akumuliatoriaus pajėgumą. Pavyzdžiui, tai gali padėti išvengti nemalonumų atėjus žiemai, kai ryte automobilio dėl nusilpusio akumuliatoriaus tiesiog nepavyksta užvesti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Jungtys: 2x USB, Micro SD.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, FM moduliatorius.
  • USB našumas: 5 V 1 A; 5 V 2,4 A.
  • Papildomos funkcijos: lietimui jautrūs mygtukai; metalinis korpusas; laisvų rankų įranga; automobilio baterijos įtampos lygio atvaizdavimas; LED ekranas.
  • Matmenys ir svoris: 8 x 3,5 x 1,3 cm; 64 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

  • „Gearbest“11.70€.
  • Dabar parduodamas su 57 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 11.70€ kaina yra mažiausia šio FM moduliatoriaus kainų istorijoje:

2. Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

18.79-22.71€ | Aliexpress | 13 % nuolaida

23.35€ | Cafago | 46 % nuolaida

„Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

3. Naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

34.20€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA44577A„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

  • „Gearbest“34.20€.
  • Su nuolaidos kuponu GBA44577A
  • Dabar parduodamas su 22 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai. Tai pati mažiausia kaina iki šiol. 
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 34.20€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

4. Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

112.50€ | 33 % nuolaida„Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

Viena populiariausių pavasario prekių - „Alfawise S70“. Tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“112.50€.
  • Dabar parduodamas su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.

Dabartinė 112.50€ kaina yra mažiausia šio langų roboto kainų istorijoje:

5. Fizinis aktyvumo asistentas „Amazfit Cor2“

42.30€ | 44 % nuolaida„Amazfit Cor2“ specifikacijos

„Amazfit Cor2“ – tai fizinis aktyvumo asistentas, kuris gali pasigirti spalvotu net 1,23 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu bei itin talpia 160 mAh baterija, kuri budėjimo režime tarnauja net iki 20 dienų. Šis fizinis aktyvumo asistentas taip pat turi svarbiausius sporto režimus, gali sekti miego kokybę ir yra pilnai suderinamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacinėmis sistemomis.

Vasaros sezonas pilnas iššūkių, o šiuos iššūkius paįvairinti gali padėti naujas fizinis aktyvumo asistentas. Jeigu būtent šiuo metu ieškote naujo fizinio aktyvumo asistento, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Amazfit Cor2“, nes šis fizinis aktyvumo asistentas siūlo ne tik pakankamą funkcionalumą, bet taip pat ir solidų dizainą.

„Amazfit Cor2“ fizinis aktyvumo asistentas turėtų itin sudominti tuos pirkėjus, kurie ieško „Xiaomi Mi Band 3“ alternatyvos su spalvotu ekranu. „Amazfit Cor2“ ekrano dydis siekia net 1,23 colio, o naudojama IPS technologija garantuoja net tik gerą ekrano ryškumą saulės atokaitoje, bet ir optimalias baterijos energijos sąnaudas.

Fizinis aktyvumo asistentas „Amazfit Cor2“ esamiems „Xiaomi Mi Band 3“ savininkams patiks dar ir dėl tos priežasties, nes abu šie fiziniai aktyvumo asistentai naudoja lygiai tą pačią „Mi Fit“ taikomąją programą. Priminsime, kad ji yra pilnai suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ platformomis ir prieš keletą mėnesių sulaukė svarbių dizaino atnaujinimų.

Svarbu pridėti ir tai, kad „Amazfit“ prekinis ženklas priklauso „Xiaomi“, todėl galima net neabejoti, kad naujesnės kartos fizinis aktyvumo asistentas „Amazfit Cor2“ kokybe tikrai niekuo nenusileidžia net ir pačiam „Xiaomi Mi Band 3“ fiziniam aktyvumo asistentui. Šiuo atveju netgi galima teigti, kad abu fiziniai aktyvumo asistentai buvo sukurti naudojant tas pačias technologijas ir platformą.

„Amazfit Cor2“ norisi pagirti ir dėl tos priežasties, nes šis fizinis aktyvumo asistentas turi integruotus svarbiausius sporto režimus. Įdomu ir tai, kad sportuojant visus svarbiausius parametrus (pulsą, laiką ir t.t.) galima peržiūrėti tiesiog fizinio aktyvumo asistento ekrane. Priminsime, kad kitų fizinio aktyvumo asistentų atveju sporto režimo informaciją yra įmanoma peržiūrėti tik išmaniajame telefone. Tad labai tiks tiems žmonėms, kurie nemėgsta išmaniųjų telefonų. 

Šiuo atveju norisi pridėti ir talpios 160 mAh integruotos baterijos privalumus. Pasak gamintojo, ji budėjimo režime be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 20 dienų. Tuo tarpu vėliau bateriją tiesiog reikia įkrauti naudojant specialų komplekte pridedamą magnetinį antgalį turinį kabelį.

Galiausiai norisi paminėti dar ir tai, kad  „Amazfit Cor2“ turi integruotą pulsometrą, geba skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas ir taip pat gali sekti miego kokybę. Trumpai tariant, „Amazfit Cor2“ turi visas svarbiausias šiuolaikinio fizinio aktyvumo asistento funkcijas, o bene labiausiai iš kitų panašaus tipo fizinio aktyvumo asistentų išsiskiria santykinai dideliu spalvotu IPS technologijos ekranu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant takelio, vaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozės, miego sekimas, informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, muzikos grotuvo valdymas, chronometras.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 1,23 colių įstrižainė, spalvotas IPS technologijos.
  • Atsparumas: 5ATM reitingas – galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje.
  • Baterija: 160 mAh, budėjimo režime atlaiko iki 20 dienų.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Programėlė: „Mi Fit“, suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 20 x 2,1 x 1,26 cm; 32 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

6. Naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

54€ | 25 % nuolaida„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai visiškai naujas, modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

Dabartinė 54€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

7. Vandens termometras „LED Display Water Shower Thermometer“

11.20€ | 36 % nuolaida | 4.61 balai iš 5 (605 vertinimai)

Šiuolaikinio gyvenimo patogumai mums labai svarbūs. Vos atsukus čiaupą iš jo bėga karštas vanduo, atgaivinantis mūsų kūną ir pašalinantis stresą. Tačiau kokia jo temperatūrą? Tikriausiai nežinote, o juk kartais gerai žinoti, prieš palendant po labai karštu ar netikėtai šaltu dušu. Šis vandens termometras nenaudoja jokių baterijų, tačiau temperatūrą parodo LED elementu apšviestame LCD ekrane.

Pats termometras „LED Display Water Shower Thermometer“ nėra sudėtingas prietaisas. Tai - temperatūros jutiklis, labai plačiai naudojamas elektronikoje. Gamintojas teigia, kad jis tekančio vandens temperatūrą nurodys vos poros laipsnių tikslumu. To visai pakanka, nes mums svarbiausia žinoti, ar vandenį naudoti saugu ir patogu, o ne jo labai tikslią temperatūrą.

Temperatūra bus parodyta LED elementu apšviečiamame LCD ekrane. Jis sukiojasi aplink savo ašį, todėl montavimo metu galėsite sureguliuoti patogiausią apžvalgos kampą. Šis termometras pravers ir virtuvėje, kad žinotumėte, jog nenudegsite rankų, tačiau tikriausiai jis labiau reikalingas vonios kambaryje.

Kitą vertus, šis termometras labai praverstų ir prevenciškai saugant savo sveikatą. Legionella bakterijos gyvena visur, tačiau ypač joms patinka vandentiekio sistema. Esmė tame, kad jos sparčiai dauginasi tik vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 23 iki 46 laipsnių šilumos ir, atsiradus didelei jų koncentracijai, grėsmė užsikrėsti smarkiai padidėja. Norint išvengti šios problemos būtina, kad vanduo tekėtų ne mažesnės kaip 50 laipsnių temperatūros, o geriausia, kad svyruotų tarp 50–60 laipsnių.

Jeigu name vandens temperatūrą reguliuoja patys gyventojai, tokie termomentrai butuose greitai parodytų, ar vanduo teka reikiamos temperatūros ir nėra padidintos rizikos legioneliozei. 

Svarbu paminėti, kad sumontavimas yra labai lengvas, išskyrus vieną detalę - šis termometras turi 0,5 colių sriegius, todėl prieš montavimą reikės apsipirkti santechnikos prekių parduotuvėje arba, dar geriau - internete. Po montavimo šiam termometrui jokios priežiūros nereikia.

Labai įdomu tai, kad šis įrenginys pats sau gaminasi elektros energiją - jis nenaudoja jokių baterijų. Vamzdyje sumontuota nedidelė turbina sukasi, kuomet per ją teka vanduo. Šio nedidelio generatoriaus visiškai pakanka sukurti pakankamai energijos šio prietaiso darbui.

Taigi, šis vandens termometras yra labai naudingas ir patogus prietaisas, praversiantis bet kuriuose namuose. Būtinai apie jį pagalvokite, jei ruošiatės atnaujinti vonios kambarį.

8. Naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“

15.30€ | 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSZYH052107 | „Alfawise LS-1“ specifikacijos

Tai naujos kartos itin mobilus mažų gabaritų lazerinis atstumo matuoklis, kuris yra pritaikytas matuoti atstumus nuo 0,03 iki 40 m. Šis į kišinę telpantis lazerinis atstumo matuoklis turi integruotą 180 mAh talpos baterija ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 3000 matavimų atlikti.

„4 metus ieškojau sau tinkamo lazerinio atstumo matuoklio ir pagaliau jį suradau“. Kuo taip patiko „Alfawise LS-1“ matuoklis ir kokie jo pagrindiniai trūkumai („Alfawise LS-1“ apžvalga)

Standartinė matavimo ruletė dažnu atveju gali būti gana patogus pasirinkimas, tačiau šiuo metu rinkoje galima rasti ir kur kas universalesnių bei geresnes mobilumo savybes turinčių sprendimų. Pavyzdžiui, naujos kartos lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ yra pakankamai mažas, jog esant reikalui jį yra patogu nešiotis kišenėje tarsi raktų pakabuką.

„Alfawise LS-1“ sveria vos 30 gramų, o šio lazerinio matuoklio korpuso storis neviršija 1,6 cm. Pridėti norisi ir tai, kad 180 mAh įkraunamos baterijos energijos šiuo atveju pakanka 3000 matavimų atlikti, o pats naudojimasis „Alfawise LS-1“ yra ant tiek paprastas, jog šiam lazeriniam atstumo matuokliui pakanka vos vieno mygtuko.

Reikšmingu „Alfawise LS-1“ privalumu taip pat tampa galimybė leidžianti matuoti atstumus iki 40 metrų. Greičiausiai sutiksite, kad su tokia užduotimi negali susidoroti nei viena įprasta matavimo ruletė. Be to, matuojant ilgesnius atstumus su paprasta rulete tenka susidurti ir su jos linkstančios juostos nestabilumu. Smagu, kad tokios problemos negresia „Alfawise LS-1“ lazeriniam matuokliui, kuris, pasak gamintojo, matavimus atlieka +/- 2 milimetrų tikslumu.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog lazerinis atstumo matuoklis „Alfawise LS-1“ pripažinimo jau spėjo susilaukti tarptautinėje parodoje, kurioje gavo „Reddot Design“ apdovanojimą. 

Tai yra iš tiesų svarbus įvertinimas kinams, nes šioje kiekvienais metais vykstančioje parodoje apdovanojimus dažniausiai gauna „Samsung“ bei kitos didesnės kompanijos. Tuo tarpu vietinių Kinijos gamintojų produktai įprastai lieka nuošalyje.

Pristatant „Alfawise LS-1“ taip pat svarbu prisiminti ir kitą labai populiarų lazerinį atstumo matuoklį „KXL - E40“, kuris dabar Kinijos rinkoje kainuoja 15.30€. Šis atstumo matuoklis Kinijoje ilgą laiką buvo pats populiariausias, tačiau „Alfawise LS-1“ gana greitai jį pavijo ir dabar jau lenkia pagal pardavimų kiekį. Ir čia ko gero, svarbiausias privalumas – kur kas kompaktiškesnis korpusas (8,6 x 2,2 x 1,6 cm), stilinga išvaizda. Visi šie dalykai  kiekvieną dieną žavi vis daugiau ir daugiau pirkėjų.

Įdomu, kad 11,5 x 5 x 2,3 cm korpuso matmenis turintis „KXL - E40“ lazerinis atstumo matuoklis analogiškai yra pritaikytas atstumui iki 40 metrų išmatuoti. Jį pagirti galima tik dėl didesnio tikslumo (+/- 1,5 mm prieš +/- 2 mm), tačiau „Alfawise LS-1“ turi integruotą ličio jonų bateriją, kurią bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB kabelį. Tuo tarpu „KXL - E40“ atveju periodiškai tenka pirkti AAA tipo baterijas.

Reziumė galima pasakyti, kad lazerinis atstumo matuoklis „KXL - E40“ labiau patiks tiems pirkėjams, kurie ieško papildomo funkcionalumu (ploto matavimas, kraštinių išskaičiavimas) ir atstumo matavimus atlieka praktiškai kasdien. Visi likusieji greičiausiai mieliau rinksis kompaktišką ir mobilų „Alfawise LS-1“ lazerinį matuoklį, kuris laisvai telpa į kišinę ir visada prireikus būna šalia.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (62 vertinimai)
  • Tikslumas: +/- 2 mm.
  • Matavimo vienetai: m, ft, in.
  • Matavimo atstumas: 0,03 – 40 m.
  • Baterija: 180 mAh.
  • Lazerio bangos ilgis: 620 – 670 nm.
  • Matmenys ir svoris: 8,6 x 2,2 x 1,6 cm; 30 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.30€.
  • Nuolaidos kodas: GBSZYH052107
  • Dabar parduodama su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.27€.

9. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

108€ | 29 % nuolaida | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 171€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“108€.
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 6.85€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 171€.

Dabartinė 108€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

10. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

21.15€ | 37 % nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Kaip tiksliai temperatūrą matuoja bekontaktis ir labai populiarus „Xiaomi“ termometras? Ką sako apžvalgos, praktiniai testai ir palyginimai su elektroniniais ir gyvsidabriniais termometrais („Xiaomi Mi Home iHealth“ apžvalgų suvestinė, Video)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (1758 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5
  • Išsami apžvalgų suvestinė.
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Kaina

Tikrinta 2019 06 16

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 21.15€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu nemokamas.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()