TOP 10 savaitės perkamiausių: šluojamas 20000 liumenų žibintuvėlis, itin populiarios naujos kartos sparčiosios SD kortelės ir universalus raktas „48 in 1“ (Video, 2019 m. 22 savaitė)  (3)

- LED žibintuvėlis „T6“

- Itin didelio greičio Micro SD kortelės „Alfawise High Speed Micro SD“

- Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ (su nuolaidos kuponu)

- Universalus raktas „48 in 1“

- Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

- Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“

- TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“ (su nuolaidos kuponu)

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

- Išmanioji apyrankė su milžinišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu, daugybe režimų ir įspūdinga išvaizda „Q11“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. LED žibintuvėlis „T6“

11.32€ | 21 % nuolaida„T6“ specifikacijos, atsiliepimai

Nuo šiol panašu, kad tai bus perkamiausias žibintuvėlis. „T6“ – tai naujos kartos XM-L tipo LED naudojantis LED prožektorius, kuris geba sukurti net 20000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šio LED prožektoriaus korpusas yra pagamintas iš patikimo ir patvaraus aliuminio lydinio, o keičiamą 18650 tipo bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinę USB jungtį.

Esu be galo patenkintas maža šio LED prožektoriaus kaina ir puikiu funkcionalumu. Maloniai stebina ne tik surinkimo kokybė, bet ir „T6“ LED prožektoriaus siūlomas puikus ryškumas. (Michael)

Dabar kiekvienas išmanusis telefonas turi įmontuotą LED blykstę, kurią esant reikalui galima naudoti kaip LED prožektorių. Vis dėlto jeigu turite poreikį nakties metu turėti tikrai gerą apšvietimą, tuomet išmanusis telefonas jūsų tikrai neišgelbės. Esant tokioms situacijoms po ranka reikėtų turėti kokybišką LED prožektorių.

Būtent tokiomis savybėmis pasižymi naujos kartos LED prožektorius „T6“. Gamintojas tvirtina, kad šis LED prožektorius gali užtikrinti 20000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Tai reiškia, kad nakties metu naudodami „T6“ galėsite apšviesti objektus esančius maždaug už 200 – 500 metrų. Tuo tarpu stebėti iš arti į šio LED prožektoriaus sukuriamą šviesą yra netgi pavojinga – tai tik patvirtina „T6“ galingumą.

Gamintojas tvirtina, kad „T6“ LED prožektorius gali praversti ne tik plyname lauke, bet ir žygių metu ar stovyklaujant. Be to, reikėtų įvertinti ir tai, kad „T6“ turi universalų tvirtinimą, todėl esant poreikiui šį LED prožektorių lengvai galima primontuoti net ir prie dviračio korpuso.

Svarbu pridėti, kad „T6“ naudoja 18650 tipo įkraunamą bateriją. Šiame LED prožektoriuje taip pat yra integruota Micro USB jungtis, o tai reiškia, jog „T6“ bateriją bet kada galima įkrauti tiesiog naudojant kelioninį USB adapterį. Be to, esant galimybei „T6“ be jokių didelių problemų galėsite įkrauti ir automobilyje ar netgi naudodami išorinę bateriją.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad LED prožektorius „T6“ turi integruotą įspėjamąjį LED mygtuką, kuris savininką visuomet informuoja apie esamą baterijos įkrovos lygį. Jeigu įjungus prožektorių mygtukas dega žaliai, tai reiškia, kad baterija yra įkrauta pakankamai. Tuo tarpu raudona spalva degantis mygtukas praneša, jog atėjo laikas įkrauti LED prožektoriuje „T6“ įmontuotą bateriją.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • „Gearbest“11.32€.
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

2. Itin didelio greičio Micro SD kortelės „Alfawise High Speed Micro SD“

3.59€ | 25 % nuolaida„Alfawise High Speed Micro SD“ specifikacijos

„Alfawise High Speed Micro SD“ – tai naujos kartos 10 klasės (UHS-3) Micro SD kortelė, kuri pagal savo technines charakteristikas prilygsta populiariosioms „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelėms. Būtina pridėti ir tai, kad ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta ir gali būti naudojama filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus.

Duomenų skaitymo sparta siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę. Tiesa, greitis priklauso nuo kortelės talpos:

  • 16GB U1 Class 10 speed = max. reading speed to 48 MB/s = SDHC
  • 32GB U1 Class10 speed = max. reading speed to 60 MB/s = SDHC
  • 64GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 128GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 256GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

Priminsime, kad „Samsung Evo Plus“ siūlo 100 MB/s siekiančią duomenų skaitymo spartą, tačiau tai tampa ne itin reikšmingu privalumu, nes Micro SD kortelėse paprastai yra saugoma daug santykinai mažos apimties failų.

Tai reiškia, kad kopijuojant duomenis tarp laikmenų pasiekti tokių duomenų skaitymo spartų praktiškai nelabai pavyksta.

„Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

Analogiškomis savybėmis pasižymi ir brangiau kainuojanti „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelė. Kitaip sakant, šios dvi Micro SD kortelės atrodo praktiškai lygiavertės, tačiau „Samsung“ yra juntamai brangesnė. Žinoma, „Samsung“ deklaruoja šiek tiek didesnes duomenų rašymo ir skaitymo spartas, tačiau, kaip jau buvo minėta, praktikoje tai nėra taip svarbu kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

„Gearbest“:

Dabartinė 18.85€ kaina yra mažiausia šios Micro SD kortelės kainų istorijoje:

3. Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“

116.74€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43676„Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise S70“ – tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“116.74€.
  • Su nuolaidos kuponu GBA43676
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.

4. Universalus raktas „48 in 1“

9.57€ | 50 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (37 vertinimai)

Apžvalgininkas teigia, kad pasižiūrėjus į tokį daugiafunkcį raktą, jam iš pradžių neatrodė, kad jis yra kažko vertas. „Man jį pasiūlė nemokamai apžvelgti, tai ir sutikau. Nieko nesitikėjau ir jau buvau įsitikinęs, kad po 5 minučių bandymų šis raktas sulūš ir tokių daiktų tema bus uždaryta. Tačiau viskas pasisuko netikėta linkme.“

Kaina kiniška, bet metalo kokybė tokia, kad nulūžta varžtai, bet ne pats raktas. Kaip testavo universalų raktą „48 in 1“, kam jis naudingas ir kaip gamintojas suskaičiuoja net 48 funkcijas? (Apžvalga)

Taigi, „48 in 1“ raktas atkeliavo baltoje pakuotėje, tačiau apžvalgininkas demonstruoja, kad pačio rakto kartoninė pakuotė buvo gana stipriai pažeista - „ji tiesiog sunaikinta“.

Akivaizdu, jog tai nėra malonus dalykas, tačiau pats raktas visiškai nepažeistas. Jis yra apie 30 centimetrų ilgio, juodos ir raudonos spalvos paminkštinta guma, kuri apsaugo nuo rakto slydimo iš rankos.

Vienoje rakto pusėje surašyti matmenys coliais ir vienos galvos dydis siekia 35 mm, o kita yra kiek mažesnė – 30 mm.

Gerai yra tai, kad pavertus šį universalų raktą į kitą pusę, iškart matome „normalų – mums įprastą žymėjimą“. Mažesnėje galvoje – 8, 10, 11, 13 dydžiai; o didesnėje galvoje – 14, 16, 17, 19.

Apžvalgininkas taip pat rekomenduoja atkreipti dėmesį į pačias rakto galvas ir jų vidų.

Jos sukiojasi, tačiau viduje yra rutuliukas, kuris neleidžia centrinei daliai suktis savaime ir tai leidžia fiksuoti rakto galvą norimoje padėtyje.

Iš pradžių apžvalgininkas dar teigia, kad jam ne itin patiko tai, kad raktas yra chromuotas ir „aš galvojau, kad tokiu būdu gamintojas bando paslėpti rakto trūkumus, kadangi jis niekur nenurodęs kokias raktas gali pakelti apkrovas. Tad iš pradžių galvojau, kad nulūš jo galvos, neišlaikiusios apkrovų, arba tiesiog pats rakto rėmas neatlaikys.“

Todėl apžvalgininkas gana nedrąsiai pradėjo šio rakto bandymus ir pačioje pradžioje tiesiog bandė prisukti skirtingų dydžių varžtus bei priveržti veržles.

Viskas pavyko labai lengvai ir apžvalgininkas nusprendė išbandyti ką nors ekstremaliau, juolab, kad horizontaliai ir sukant rankomis, itin didelės jėgos nėra ir rimtų apkrovų toks raktas nepatiria.

Šalia stovėjo apžvalgininko tėvo automobilis ir tuo metu, kaip tik jis montavo automobilio ratus. Varžtų atsukimui naudojo įprastą raktą ir 1 metro ilgio vamzdį. Apžvalgininkas pabandė universalų „48 in 1“ raktą ir jam teko ant jo pašokinėti, kad atsuktų senus varžtus.

Iškart apžvalgininkas pastebėjo, kad įprastomis sąlygomis ir esant pakankamai erdvės, su šiuo raktu dirbti yra tikrai patogu, tačiau „sunkiai pasiekiamose vietose, žinoma, tai nėra taip patogu, kaip darbuojantis su įprastu raktu, kuris paprastai yra apie 10 mm storio, o ne 30-35, kaip mūsų atveju.“

Prisukti ratų varžtus atgal pavyko kuo puikiausiai ir „tiesą pasakius buvau labai nustebęs, nes laukiau įspūdingo lūžtančio rakto garso ir tėvo keiksmų, tačiau nieko panašaus nenutiko. Netgi pabandžiau priverstinai nulaužti mažesnę rakto galvą, tačiau vietoj to, sugebėjau nusukti varžtą su 10 dydžio galva. Po tokių bandymų ir to, kad raktas išliko visiškai nepažeistas ir puikios kokybės, nusprendžiau, jog daugiau net neverta testuoti šio rakto.“

Čia galite pasižiūrėti, kaip praktiškai atrodo šis universalus raktas ir šis apžvalgininkas, nors ir ne taip ekstremaliai, tačiau taip pat jį išbando.

„Visa ši universalaus rakto konstrukcija yra pagaminta iš tikrai aukštos kokybės plieno ir, dirbant įprastomis sąlygomis, nepavyks jo sulaužyti.

Galvos yra tvirtos, kokybiškos, su įvairias dydžiais, tad su šiuo raktu galima dirbti tiek su veržlėmis, tiek ir su įvairaus ilgio varžtais.

Tačiau yra vienas minusas – atlaisvinimo metu darbinė dalis (gylis nuo 7 mm) nukrenta nuo veržlės arba varžto galvutės.

Tiesą pasakius, aš vis tiek didelės meilės tokiems daiktams neturiu ir man raktas yra raktas. Man atrodo, kad tiesiog gamintojas padarė raktą su didelėmis galvomis ir viskas, bet tėvas teigia, kad nieko aš nesuprantu ir šį įrankį pasiėmė sau.

Yra vienas įdomus momentas, kurio aš nesuprantu. Internetinėse parduotuvėse šis raktas vadinamas „48 in 1“. Iš kur tos 48 funkcijos?

Paskaičiuokime: iš viso šiame rakte yra 8 skirtingi dydžiai, dar jį galima panaudoti vinies įkalimui, kam nors trinktelėti per galvą ir naudoti kaip ginklą. Tad aš suskaičiuoju 11 šio rakto panaudojimo galimybių ir stebiuosi žmogaus, sukūrusio šį raktą, fantazija – jis žino dar 37 būdus, kaip panaudoti šį universalų raktą. Aš jam net pavydžiu.“

Visgi originalios apžvalgos komentaruose prieinama išvada, kad 48 funkcijas gamintojas skaičuoja pagal skirtingas varžtų galvutes - šis raktas turėtų atsukti:

  • HEX metrines — 8 dydžius
  • 12POINT — 8 dydžius
  • SQUARE — 8 dydžius
  • E-TORX — 8 dydžius
  • SPLINE — 8 dydžius
  • HEX SAE — 8 dydžius

Suma sumarum - 48 dydžiai.

5. Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

35.92€ | 28 % nuolaida„Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 35.92€.
  • Tai mažiausia kaina
  • 28 % anonso nuolaidos
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

Dabartinė 35.92€ kaina yra mažiausia šios barzdaskutės kainų istorijoje:

6. Tarpdančių valytuvas „Xiaomi SOOCAS W3“

36.81€ | 36 % nuolaida„Xiaomi SOOCAS W3“ specifikacijos

Paprasto ar elektrinio dantų šepetėlio tikrai neužtenka, kad užtikrintume pilnavertę burnos higieną. Tarpdančių priežiūra taip pat yra labai svarbi ir įprastas siūlas vargiai yra patogiausias ir efektyviausias būdas palaikyti puikią burnos higieną bei džiaugtis gražia šypsena. Geriausias pasirinkimas yra tarpdančių valytuvas ir apžvalgininkas pademonstruoja naujausią „Xiaomi SOOCAS W3“ įrenginį, kaip jis veikia bei palygina su savo seniai turimu „Panasonic“ tarpdančių valytuvu.

„Nors aš esu pripratęs prie savojo Panasonic tarpdančių valytuvo, kadangi jį naudoju jau seniai, bet tikrai jaučiu skirtumą su naujuoju SOOCAS W3.

Jo varikliukas dirba geriau ir šiame tarpdančių valytuve yra 3 skirtingi valymo režimai, tad jis puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems ir žinantiems kas yra tarpdančių valytuvas.

Man trečiasis jo valymo režimas yra netgi per daug galingas. Jis taip stipriai leidžia vandens srovę, kad atrodo su juo būtų galima nuplauti automobilį. Tad rekomenduoju visiems pradėti nuo pačio silpniausio valymo režimo.

Taip, SOOCAS W3 kaina be nuolaidų yra netokia ir maža, bet jo kokybė yra nesveikai gera ir už tai jis vertas šių pinigų.

Pakuotėje randame patį tarpdančių valytuvą „Xiaomi SOOCAS W3“, USB laidą, skirtą įkrauti 2200 mAh talpos valytuvo baterijai (pastarosios užtenka mėnesiui laiko), 4 antgalius ir naudojimosi instrukciją korėjiečių ir anglų kalbomis.

„SOOCAS W3“ yra tokių išmatavimų – 28 x 7,5 x 3 cm ir sveria 288 gramus. Iškart apžvalgininkas pastebi pirmą skirtumą tarp „SOOCAS W3“ ir „Panasonic“ tarpdančių valytuvų.

„Panasonic“ valytuvas yra sulankstomas, tad naudojimo metu jis padidėja, o gabenant su savimi yra mažesniu išmatavimų. Tuo tarpu „SOOCAS W3“ dydis nekinta.

Apžvalgininkui „SOOCAS W3“ išvaizda patinka. „Jis atrodo gražiai, kokybiškai ir tvirtai pagamintas.“

Pats antgalis yra paprastai ir tvirtai pritvirtinamas prie „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvo.

„SOOCAS W3“ talpa yra 230 ml ir jos šone, apačioje yra speciali anga, per kurią pripildoma talpa vandeniu.

Antgaliai ir pats tarpdančių valytuvas yra pagaminti iš specialių ir saugių („food-grade“) naudoti ABS bei PC medžiagų.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „SOOCAS W3“ yra pilnai atsparus vandeniui ir jį visą galima plauti vandenyje (IPX7 standartas).

Apžvalgininkas iškart pademonstruoja, kaip veikia „SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas ir jo turimi 3 skirtingi valymo režimai.

Jis taip pat atkreipia dėmesį, kad pasinaudojus tarpdančių valytuvu – pirmąsias keletą dienų kraujuoja dantenos.

„Neišsigąskite – taip ir turi būti. Joms reikia prisitaikyti prie tarpdančių valytuvo, o be to jos taip reaguoja į išplaunamas bakterijas. Po kelių dienų viskas stoja į savo vėžes ir dantenos nebekraujuoja. Taip pat nespauskite pačio antgalio galvutės prie dantenų, o švelniai keliaukite per dantis.“

Tad „SOOCAS W3“ turi įjungimo mygtuką, o kitu mygtuku reguliuojami režimai: 1-asis, 2-asis ir 3-asis.

Pati kompanija juos vadina „Soft“, „Standart“ bei „Pulse“ režimais ir apžvalgininkas rekomenduoja iš pradžių naudotis pačiu pirmuoju „Soft“ režimu, kitu atveju galima pažeisti dar nepripratusias dantenas.

„Po poros mėnesių galima naudotis sekančiu režimu, o po kokių 4 mėnesių ir pačiu galingiausiu, tačiau aš naudojuosi pirmuoju – pačiu silpniausiu – ir man jo pilnai užtenka.“

Apžvalgininkas taip pat palygino savo jau seniai turimą „Panasonic“ tarpdančių valytuvą su „SOOCAS W3“ ir teigia, kad pastarasis yra galingesnis. Taip pat „SOOCAS W3“ turi 3 skirtingus valymo režimus, o „Panasonic“ - du.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • Gearbest - 36.81€
  • Tai mažiausia kaina
  • su 36 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių)
  • Aliexpress - 32.80€ 
  • su 55 % nuolaida
  • 1.88€ už siuntimą į Lietuvą (pilnas komplektas antgalių)

Dabartinė 36.81€ kaina yra mažiausia šio tarpdančių valytuvo kainų istorijoje:

7. TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis „Alfawise JCE 208“

11.67€ | nuolaidos kuponas GBAPR042204„Alfawise JCE 208“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise JCE 208“ - tai šiuo metu populiariausias transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).

Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam. (Michael)

Tai tikrai veikia ir veikia labai gerai! Fantastiškai pigus, labai galingas ir tikrai masažuoja raumenis bei nuima įtampą („Alfawise JCE 208“ apžvalga)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.64 balai iš 5 (28 vertinimai)
  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.67€.
  • Su nuolaidos kuponu GBAPR042204
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (19.75€)

8. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

125.72€ | 18 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 170.62€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“125.72€.
  • Iš Čekijos sandėlios
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 4.91€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 170.62€.

Dabartinė 125.72€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

9. Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

395.12€ | 21 % nuolaida | 4.58 balai iš 5 (12 vertinimai)

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Dažnai sakoma, kad tai tiesiog flagmanų flagmanas - negi tai tiesa? Žvėriškos spartos telefonas, tačiau turi savų trūkumų („Xiaomi Mi 9“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi Mi 8 Pro“)

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

6 GB RAM, 64 GB

6 GB RAM, 128 GB

Siunčia už 3.43€ Priority Line būdu.

Dabartinė 395.12€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

10. Išmanioji apyrankė su milžinišku 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu, daugybe režimų ir įspūdinga išvaizda „Q11“

15.26€ | 42 % nuolaida„Q11“ specifikacijos

„Q11“ – tai naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris garsėja net 1,3 colių įstrižainės spalvotu ekranu ir tokia įspūdinga išvaizda, jog tuoj po anonso tapo vienu perkamiausia apyranke iš Kinijos. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas budėjimo režime tarnauja net apie 45 dienas, turi integruotus populiariausius sporto režimus ir gali būti naudojamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

 

Jeigu norite vasaros sezoną pradėti su nauju fiziniu aktyvumo asistentu, tuomet pats laikas pasidomėti „Q11“. Šis fizinis aktyvumo asistentas potencialius pirkėjus žavi ne tik funkcijų gausa, bet ir itin didelės įstrižainės spalvotu ekranu.

Fizinis aktyvumo asistentas „Q11“ turi net 1,3 colių įstrižainės spalvotą 240 x 240 raiškos TFT technologijos ekraną. Priminsime, kad įprastai fizinių aktyvumo asistentų ekrano įstrižainė niekada nesiekia net colio. Trumpai tariant, 1,3 colių įstrižainės ekranas „Q11“ fizinį aktyvumo asistentą paverčia ypatingu ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Panašių alternatyvų galimai gali pasiūlyti tik „Fitbit“, bet tuomet už fizinį aktyvumo asistentą teks mokėti bene 10 kartų daugiau.

Maksimaliai funkcionaliu fiziniu aktyvumo asistentu „Q11“ norisi vadinti dar ir dėl tos priežasties, nes jis turi populiariausius sporto režimus (bėgimo, važinėjimo dviračiu, kopinėjimo, ėjimo). Šalia to dar reikia pridėti, jog „Q11“ skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius, bet ir sudegintas kalorijas bei įveiktą atstumą.

Kokybiško fizinio aktyvumo asistento skiriamasis bruožas – realiu laiku veikiantis pulsometras. Džiugu pranešti, kad šią funkciją „Q11“ fizinis aktyvumo asistentas taip pat turi. Gamintojas tvirtina, kad „Q11“ naudoja kokybišką kraujo spaudimo matavimo daviklį, todėl išmaniojo telefono ekrane pateikiami matavimo rezultatai visuomet yra maksimaliai tikslūs, kiek leidžia nustatyti toks kraujo spaudimo matavimo būdas.

Be to, reikšmingu „Q11“ privalumu tampa ir integruotas miego kokybės sekimo funkcionalumas. Šis fizinis aktyvumo asistentas geba įvertinti ne tik miego trukmę, bet ir miego fazę. Šie duomenys padeda geriau suprasti savo miegojimo įpročius ir esant poreikiui padeda atlikti reikalingus pokyčius siekiant dar geresnio poilsio nakties metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad fizinis aktyvumo asistentas gali pasigirti ir kitomis papildomomis funkcijomis. „Q11“ turi ne tik integruotą žadintuvą, bet dar ir chronometrą. Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, o tuomet nuotoliniu būdu galima valdyti ne tik kamerą, bet dar ir stebėti pranešimus iš socialinių tinklų ar netgi priimti/atmesti įeinančius skambučius.

Kaina

Tikrinta 2019 06 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.26€.
  • Dabar parduodamas su 42 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (3)