TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: vos 11€ kainuojantis „Xiaomi“ elektrinis šepetukas, mažiausia kaina „Xiaomi Mi 9 SE“ išmaniajam telefonui, nuolaidos kuponas ir labai gera kaina „Bosch GO“ suktuvui, kuponas su 90€ nuolaida populiariausiam „Xiaomi“ dronui (Video, 2019 m. 25 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 27 % nuolaida naujos kartos spalvotą ekraną turinčiam fizinio aktyvumo asistentui „Alfawise T9“

- 25 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 39 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Xiaomi Amazfit Bip“

- 27 % nuolaida naujos kartos dulkių siurbliui „Xiaomi Jimmy JV83 (su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida atsuktuvų rinkiniui „GOCOMMA 22 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9 SE“

- Naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“ (su nuolaidos kuponu)

- 37 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi Youpin So White EX3“

- 57 % nuolaida naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinančiam FM moduliatoriui „Tecney Bluetooth“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su mažiausia kaina ir 27 % nuolaida siūlomas naujos kartos spalvotą ekraną turintis fizinio aktyvumo asistentas „Alfawise T9“

30.60€ | 27 % nuolaida | „Alfawise T9“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise T9“ – tai naujos kartos spalvotą ekraną turintis fizinis aktyvumo asistentas, kuris dėka integruotų elektrodų geba atlikti bioelektrinę impedanso analizę (BIA). Trumpai tariant, šis fizinis aktyvumo asistentas skaičiuoja ne tik nueitus žingsnius ar sudegintas kalorijas, bet taip pat dar įvertina raumenų masę, kūno masės indeksą, kūno nutukimą, proteino lygį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus.

Esu maloniai nustebina dar iki šiol niekur kitur nematytu funkcionalumo. Manau, kad už tokią kainą šiuo metu „Alfawise T9“ yra bene daugiausiai funkcijų turintis fizinis aktyvumo asistentas rinkoje. (Nina)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • „Gearbest“30.60€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 27 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 1.99€.
  • Lietuvoje neparduodama.

Fizinių aktyvumo asistentų rinkoje yra visa galybė, tačiau visų jų be išimties funkcionalumas yra daugiau mažiau panašus. Vis dėlto kinai šiai rinkai ir vėl bando įpūsti naujų idėjų, o kad tai iš tikrųjų vis dar yra įmanoma puikiai patvirtina naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“.

Svarbiausia, ši apyrankė dabar siūloma už neįtikėtinai gerą kainą. 30€ diapazonas išmaniosioms apyrankėms yra biudžetinis ir šioje kainų grupėje net tokie gamintojai kaip „Xiaomi“ nesiūlo didelių inovacijų. Su kiekviena papildoma funkcija išmaniųjų apyrankių kaina didėja bent 5-10€ ir labai greitai perkopia 50€ ribą. Šiuo atveju naujovių visas kalnas, o kaina kaip įprastos apyrankės – tai išskirtinis sprendimas net ir Kinijos rinkoje.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise T9“ išsiskirti iš kitų fizinių aktyvumo asistentų – tai du priekyje integruoti elektrodai. Naudojant šiuos elektrodus galima atlikti bioelektrinę impedanso analizę (BIA). Kitaip sakant, „Alfawise T9“ turi ne tik įprastas standartines fizinio aktyvumo funkcijas, bet dar geba nustatyti ir kūno masės indeksą, raumenų masę, proteino lygį, nutukimą, vandens kiekį ir kitus svarbius žmogaus kūno parametrus. Žinoma, matavimo duomenys nepasižymi medicininiu tikslumu, čia iliuzijų neturėkite, bet stebėti pokyčius, tendencijas ir bendrą situaciją tikrai bus įdomu ir naudinga.

Gamintojas tvirtina, kad šis fizinis aktyvumo asistentas gali atstoti ne tik klasikinį fizinį aktyvumo asistentą, bet ir išmaniąsias svarstykles. Būtent jos naudojant tokio paties tipo elektrodus paprastai yra skirtos atlikti kūno bioelektrinei impedanso analizei. „Alfawise T9“ šiuo atveju netgi įgyja pranašumą, nes kartu su BIA dar įvertina ir pulsą, kas bendrame kontekste leidžia geriau įvertinti kūno ypatybes.

Būtina pridėti ir tai, kad fizinis aktyvumo asistentas „Alfawise T9“ palaiko šešis svarbiausius sporto režimus – bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, stalo bei lauko tenisą ir badmintoną.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šis fizinis aktyvumo asistentas pateikia oro prognozes, pagrindiniame ekrane rodo ne tik laiką, bet ir bioelektrinės impedanso analizės metu užfiksuotų rezultatų santrauką. Be to, „Alfawise T9“ siūlo trijų skirtingų spalvų apyrankes, todėl puikiai tinka tiek moterims, tiek vyrams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, automatiškas miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas.
  • Sporto režimai: bėgimas, važiavimas dviračiu, šokdynė, stalo tenisas, lauko tenisas, badmintonas..
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozės, informaciniai pranešimai iš išmaniojo telefono, chronometras, bioelektrinė impedanso analizė (BIA).
  • Ekranas: 0,96 colių, 160 x 80 raiškos.
  • Atsparumas: IP66.
  • Baterija: 90 mAh, budėjimo režime atlaiko iki 30 dienų.
  • Medžiagos: plastikinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Programėlė: „Gloryfit“, suderinama tiek su „Android“, tiek su „iOS“ operacine sistema.
  • Matmenys ir masė: 2 x 1,2 x 25,5 cm; 30 g.

Dabartinė 30.60€ kaina yra mažiausia šio fizinio aktyvumo asistento kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponu ir 90€ nuolaida siūlomas populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

359.10€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • Gearbest - 359.10€
  • 90.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8 
  • Vidurio metų išpardavimas, 25 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

3. Su mažiausia kaina siūlomas išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Bip“

50.40€ | 39 % nuolaida„Xiaomi Amazfit Bip“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Amazfit Bip“ yra labai pigus, bet tuo pačiu itin funkcionalus išmanusis laikrodis su širdies ritmo ir miego kokybės matavimu, aprūpintas GPS, o baterijos energijos užtenka net 45 dienoms.

Laikrodis yra labai geras. Kainos ir kokybės santykis yra tiesiog neįtikėtinas. Tokios funkcijos, kurias turi „Xiaomi Amazfit Bip“ yra dažniausiai randamos tik tuose įrenginiuose, kurių vertė siekia daugiau nei 300 dolerių. Laikrodis yra lengvas, patogus dėvėti, o baterijos veikimas yra nuostabus. Įsigiję šį laikrodį tikrai nesigailėsite. (Mauricio Rodrigues)

„Xiaomi Amazfit Bip“ apžvalgos ir palyginimai su kitais išmaniaisiais laikrodžiais

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • Lietuvoje - 59€
  • Gearbest - 50.40€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia registruotu paštu už 1.53€
  • TomTop - 64€

„Xiaomi Amazfit Bip“ yra idealus išmanusis laikrodis, kuriems nereikia tiek daug funkcijų, kiek siūlo „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“, bet jiems taip pat yra per mažai to, ką siūlo minimalistinė „Xiaomi Mi Band 3“. „Xiaomi Amazfit Bip“ yra idealus viduriukas - turi visas išmaniosios apyrankės funkcijas, taip pat pagrindines išmaniojo laikrodžio funkcijas, tačiau ne tiek daug sporto režimų ir kitų valdymo gudrybių, kaip kad „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“. 

Išmanusis laikrodis „Xiaomi Amazfit Bip“ atrodo subtiliai ir tikrai nekelia pigaus įrenginio įspūdžio. Kažkiek gal primena „Apple Watch“ ar garsųjį „Pebble“ išmanųjį laikrodį. 

„Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis skaičiuoja žingsnius, primena pajudėti, matuoja širdies ritmą, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Tačiau be viso to, jis naudojasi telefono GPS sistema bei turi elektroninį kompasą.

Pagal funkcijų įvairovę jis neprilygsta brangiausiems išmaniesiems laikrodžiams - neturi tiek daug sporto režimų, automatiškai neidentifikuoja kokia veikla užsiimate, tačiau turi visas svarbiausias funkcijas, kokių tik gali prireikti kasdienybėje. Tad tai idealus variantas tarp tradicinių išmaniųjų apyrankių ir brangiausių išmaniųjų laikrodžių. 

Iš tikrųjų, „Xiaomi Amazfit“ yra labai tinkamas aktyviems žmonėms. Visų pirma dėl to, kad turi keturis sportuojantiems skirtus režimus, kurie padeda prietaisui efektyviau stebėti jūsų mankštą, nepriklausomai nuo to, ar sportuojate ant bėgimo takelio, ar bėgiojate lauke, ar važiuojate dviračiu ar užsiimate kita veikla. Šį laikrodį galima nustatyti taip, kad jis dažnai praneštų apie nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ar širdies pulsą.

Pagrindinis skirtumas tarp „Amazfit Bip“ ir standartinių išmaniųjų apyrankių yra didelis ir labai kokybiškas ekranas, o baterija atlaikė net visą mėnesį be papildomo įkrovimo. Kaip tai pavyko padaryti?

Šis išmanusis laikrodis kainuoja 2–3 kartus mažiau nei konkurentų įrenginiai su panašiomis funkcijomis, o pilnai įkrautos baterijos užtenka mažiausiai mėnesiui, kai tuo tarpu brangų „Apple Watch“ ar „Samsung Gear S3“ reikia krauti vos ne kiekvieną dieną. Tokį gyvybingumą „Xiaomi“ pavyko pasiekti atspindinčio ekrano dėka. Jis veikia kaip elektroninis rašalas.

Jei vaizdas nejuda – ekranas neeikvoja energijos. Tokia technologija leidžia vienu metu nušauti du zuikius: nereikia įjunginėti ekrano, nes jis visada veikia ir būnant saulėje vaizdas atrodo ryškus. Tamsoje praverčia apšvietimas, kurio ryškumą galima nustatyti tiesiogiai laikrodyje. Ekrano apšvietimas įsijungia automatiškai, kai pakeliate ranką ar pasukate riešą.

Deja, bet „Amazfit Bip“ nepakeis profesionalių „tracker‘ių“, nes laikrodis turi kiek per mažą jutiklio diskretizavimo dažnį, tad matavimai nėra patys tiksliausi. Ėjimo „takelis“ atrodo lygus ir gražus, bet su mažu tikslumu – tai labiau tinka mėgėjiškam naudojimui.

Fizinio aktyvumo duomenų pateikimas – aukštumoje. Įveikus kilometrą, laikrodis suvibruoja, pranešdamas apie jūsų sėkmę, o širdies ritmo matuoklis rodo rezultatus ekrane. Galiausiai galima peržiūrėti visą ėjimo maršruto schematinį vaizdą pačiame laikrodyje. Suderinamas su „Android 4.4“ / „iOS 8.8“ ir naujesnėmis operacinėmis versijomis. Tereikia parsisiųsti „Mi Fit“ programėlę.

„Xiaomi Amazfit Bip“ laikrodis taip pat turi barometrą ir jungiasi prie telefono GPS – tai svarbu tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke. Ir, aišku, jis praneš, jei gausite žinutę, skambutį ar elektroninį laišką. Svarbu ir tai, kad šį laikrodį labai patogu nešioti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (5127 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą.
  • Sporto režimai: 4 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu ir ėjimas.
  • Navigacija: GPS ir GLONASS navigacinės sistemos.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie praleistus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus. 
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozė
  • Ekranas: lietimui jautrus, 1,28 colių, 176 x 176 px raiškos, ryškus ir šviesą atspindintis spalvotas ekranas su 2.5D Corning Gorilla Glass 3 apsauga ir išskirtiniu energijos taupymu - jis veikia kaip elektroninis rašalas. Kol vaizdas nejuda, energija nenaudojam. Ekrane vaizdas matomas nuolatos, itin ryškus prieš saulę, tačiau ne toks gražus kaip tradiciniuose LCD ar OLED ekranuose.
  • Atsparumas: IP68 - atsparus dulkėms ir vandeniui, tačiau nardyti su juo nepatariama.
  • Baterija: 190 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 45 dienų. Pilnai įkraunama per 2,5 valandos
  • Kalba: anglų ir kinų.
  • Medžiagos: Silikoninė apyrankė, o korpusas iš polikarbonato. Galima rinktis iš daugybės spalvų: juodos, pilkos, oranžinės, armijos žalios
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Kamera: nėra.
  • Programėlė: „Mi Fit“, tinka telefonams su „Android 4.4“ / „iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis
  • Jutikliai: žingsniamatis, pulsometras, barometras, E-kompasas.
  • Matmenys ir masė: 24.00 x 2.50 x 1.30 cm; 32 gramai.

Dabartinė 50.40€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos, įspūdingos galios dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“

221.40€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-APJMY„Xiaomi Jimmy JV83“ specifikacijos

„Xiaomi Jimmy JV83“ – tai naujos kartos net 20000 Pa siurbimo galia išsiskiriantis rankinis dulkių siurblys, kuris puikiai pašalina ne tik nešvarumus, bet ir įvairias bakterijas iš audinių. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat garsėja gerai laikančia baterija, bei išskirtiniu keturių dalių filtrus, gebančiu pilnai atskirti orą nuo dulkių.

„Įspūdingai daug priedų, 20000 Pa siurbimo galia, elegantiškas dizainas – tai labai geras belaidis dulkių siurblys ir už tokią kainą būtų sunku rasti ką nors geriau“ („Xiaomi JIMMY JV83“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“221.40€.
  • Su nuolaidos kuponu GB-APJMY
  • Dabar parduodamas su 27 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10 – 18 darbo dienų už 10.17€.
  • Palyginimui - senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ kainuoja 168€

Populiarusis rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV51“ pagaliau turi labai rimtą konkurentą – tai to paties gamintojos naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“.

Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ pastaruoju metu buvo vadinamas pačiu geriausiu „Xiaomi“ rankiniu dulkių siurbliu, bet dabar tokia pozicija jau tampa abejotina.

Džiugu pranešti, kad šis naujos kartos rankinis dulkių siurblys sulaukė pakankamai daug reikšmingų techninių atnaujinimų, kurių pagalba nuo šiol namuose galima užtikrinti tiesiog nepriekaištingą švarą.

„Xiaomi Jimmy JV83“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja net keturių dalių filtrą. Viena iš šio filtro sudedamųjų dalių yra HEPA filtras, tuo tarpu trys likę sluoksniai yra skirti pilnai atskirti orą nuo dulkių.

Viso to galutinis rezultatas – 99,97% susiurbtų dulkių. Palyginimui, senesnės kartos „Xiaomi Jimmy JV51“ dulkių siurblys naudoja tik HEPA filtrą, todėl dulkių surinkimas šiuo atveju neviršija 99%.

Kitu reikšmingu „Xiaomi Jimmy JV83“ privalumu tampa iki 20 kPa padidėjusi siurbimo galia. Priminsime, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ atveju siurbimo galia siekia 17 kPa.

Šiuo atveju su padidėjusia siurbimo galia atsirado ir naujos galimybės. Trumpai tariant, 20000 Pa jau pilnai pakanka ne tik trupiniams ir nešvarumas susiurbti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ iš patalynės ar kitų medžiaginių paviršių nuo šiol yra pajėgus pašalinti ir įvairaus tipo bakterijas.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ lygiai taip pat kaip ir anksčiau pristatytas dulkių siurblys taip pat turi 2500 mAh talpos bateriją.

Nors „Xiaomi Jimmy JV83“ pasižymi net 135 W siurbimo galia, kai „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 115 W, tačiau naujausio siurblio baterija tarnauja juntamai ilgiau.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Jimmy JV51“ turėdamas tokios pačios talpos bateriją be papildomos įkrovos gali veikti apie 45 minutes, kai tuo tarpu naujos kartos dulkių siurblys „Xiaomi Jimmy JV83“ tarnauja net iki 60 minučių. Šio patobulinimo dėka „Xiaomi Jimmy JV83“ su vienu baterijos įkrovimu gali papildomai išvalyti apie 50 m2 plotą.

Galiausiai svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Jimmy JV83“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su penkių antgalių komplektu ir papildomais priedais. Kiekvienas iš pridedamų aksesuarų turi savo paskirtį ir šiuo atveju pilnavertiškai padės išvalyti nešvarumus tiek nuo spintų viršaus, lovų, spintelių ir net tokių vietų, kurias paprastai ranka ar įprastu siurbliu pasiekti būtų labai sudėtinga.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 135 W; siurbimo galia - 20 kPa.
  • Garsas: 82 dB.
  • Filtras: susideda iš keturių dalių: 1) metalinis tinklelis; 2) filtras atskiriantis orą nuo dulkių; 3) HEPA; 4) medvilninis filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l.
  • Baterija: 2500 mAh talpos išimama baterija, kurios pakanka 60 minučių darbui, išvalomas 400 m2 plotas. Įkrovimas užtrunka 4 – 5 val.
  • Antgaliai: 5.
  • Matmenys ir masė: 119.50 x 25.50 x 21.20 cm; 3,44 kg.

5. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas mini suktuvas „Bosch GO“

34.20€ | 37 % nuolaida + nuolaidos kuponas F6GO9ZF0KB | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai profesionalus ir universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams - su juo neišardysiste elektronikos, nes jis per stambus, bet įsuksite visus medvarščius ar ardysite stambią buitinę techniką. 

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Ar reikalingas toks daiktas namuose kaip mini suktuvas „Bosch Go“? Pliusai ir minusai po 4 mėnesių naudojimo ir ką reikia žinoti apie antgalius („Bosch Go“ apžvalga)

Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 34.20€.
  • Su nuolaidos kuponu F6GO9ZF0KB yra pati mažiausia kaina iki šiol
  • Siuntimas registruotu paštu nemokamai
  • „Bosch GO“ suktuvų su antgaliais pasiūlymus rasite čia

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (28 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5
  • „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Laisvo sukimosi greitis – 360 apsisukimų per minutę.
  • 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams.
  • Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio.
  • Darbinė įtampa 3,6 V.
  • Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų.
  • Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso.
  • Įkrovimas – 90 min per USB laidą.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas atsuktuvų rinkinys „GOCOMMA 22 in 1“

7.20€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBTOOL221 | 4.66 balai iš 5 (74 vertinimai)

Apžvalgininkas palygino „GOCOMMA 22 in 1“ atsuktuvo rinkinį su pigiu „Xiaomi“ rinkinio klonu ir su originaliu „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkiniu. „GOCOMMA 22 in 1“ yra tarpinis variantas, kuris praktiškai visais atvejais yra geresnis už „Xiaomi“ padirbinį ir tik kai kuriais momentais nusileidžia „Xiaomi“ rinkiniui, tačiau kainuoja kone 3 kartus pigiau.

„Bendrai, man GOCOMMA rinkinys patiko. Jis labai neženkliai nusileidžia savo kokybe Xiaomi rinkiniui, tačiau kainuoja netgi mažiau, nei kur kas blogesnis Xiaomi rinkinio klonas. Jei ieškote kokybiško atsuktuvo rinkinio, pasirinkę GOCOMMA tikrai nesuklysite.“

7. Su mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9 SE“

230.40€ | 32 % nuolaida

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Dažnai sakoma, kad tai tiesiog flagmanų flagmanas - negi tai tiesa? Žvėriškos spartos telefonas, tačiau turi savų trūkumų („Xiaomi Mi 9“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi Mi 8 Pro“)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

6 GB RAM, 64 GB

6 GB RAM, 64 GB „Xiaomi Mi 9 SE“

  • Gearbest - 230.40€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

Dabartinė 230.40€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys „Alfawise H6S“

34.20€ | nuolaidos kuponas GBA44577A„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • „Gearbest“34.20€.
  • Su nuolaidos kuponu GBA44577A
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

9. Su mažiausia kaina siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

11.61€ | 37 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.61€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 37 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.95 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Dabartinė 11.61€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

10. Su mažiausia kaina siūlomas naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius „Tecney Bluetooth“

11.70€ | 57 % nuolaida | „Tecney Bluetooth“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia šios savaitės prekė - „Tecney Bluetooth“: tai naujos kartos išskirtiniu dizainu stebinantis FM moduliatorius, kuris turi tiek lietimui jautrius mygtukus, tiek integruotą laisvų rankų įrangą. Viena šio FM moduliatoriaus dalis yra jungiamas į automobilyje integruotą pridegiklį, o kita montuojama kiekvienam patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų.

Tai nuostabus mažas automobiliui skirtas aksesuaras, kuris turi tiek FM moduliatorių, tiek Bluetooth, tiek Micro SD kortelės lizdą, tiek USB jungtis kitų įrenginių baterijoms įkrauti. Man taip pat patinka, kad šis FM moduliatorius gali rodyti esamą automobilio baterijos įkrovos įtampą. (Constance)

Kaina

Tikrinta 2019 06 21

  • „Gearbest“11.70€.
  • Dabar parduodamas su 57 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

FM moduliatorių pasirinkimas Kinijoje yra tikrai labai platus, tačiau ne visi jų geba užtikrinti tai ką žada reklama. Dažniausiai pasitaikanti problema – tai prastai veikianti laisvų rankų įranga. Šis nepatogumas dažniausiai kyla dėl tos priežasties, nes FM moduliatorius paprastai yra jungiamas tiesiai į pridegiklį, kas galiausiai lemia labai didelį atstumą tarp mikrofono ir žmogaus veido. Jeigu laisvų rankų įranga FM moduliatoriuje jums atrodo iš tiesų reikalinga, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Tecney Bluetooth“.

Trumpai tariant, šis FM moduliatorius susideda ir dviejų dalių. Viena jų jungiasi į automobilyje sumontuotą pridegiklį, o kita yra tvirtinama kiekvienam asmeniškai patogioje vietoje ant automobilyje sumontuotų vėdinimo angų. Šis sprendimas itin naudingas dėl tos priežasties, nes FM moduliatoriuje sumontuotą mikrofoną padeda ženkliai priartinti prie žmogaus veido. Būtent to pilnai pakanka, kad FM moduliatoriaus laisvų rankų įranga veiktų kokybiškai.

Būtina paminėti dar ir tai, kad automobilio pridegiklis įsigijus „Tecney Bluetooth“ taip pat lieka maksimaliai išnaudotas, nes šiame FM moduliatoriuje yra sumontuotos net dvi USB jungtys. Viena iš šių USB jungčių išėjime geba užtikrinti 2,4 A siekiančią srovę, ko tikrai pilnai pakaks norint įkrauti net ir pačių naujausių išmaniųjų telefonų baterijas.

„Tecney Bluetooth“ korpuse taip pat yra integruota Micro SD kortelės jungtis, tačiau ne ką mažiau svarbu ir tai, kad šis FM moduliatorius dar yra aprūpintas ir Bluetooth ryšio moduliu. Kitaip sakant, naudojant „Tecney Bluetooth“ muziką savo automobilyje galėsite klausyti ne tik iš Micro SD kortelės, bet esant poreikiui ir iš išmaniojo telefono.

Galiausiai šis FM moduliatorius patiks ir tiems skaitytojams, kurie atidžiai mėgsta stebėti savo automobilio būklę. Trumpai tariant, „Tecney Bluetooth“ geba LED ekrane atvaizduoti automobilio baterijos esamą įtampos lygį. Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes realiu laiku leidžia stebėti automobilio akumuliatoriaus pajėgumą. Pavyzdžiui, tai gali padėti išvengti nemalonumų atėjus žiemai, kai ryte automobilio dėl nusilpusio akumuliatoriaus tiesiog nepavyksta užvesti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Jungtys: 2x USB, Micro SD.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, FM moduliatorius.
  • USB našumas: 5 V 1 A; 5 V 2,4 A.
  • Papildomos funkcijos: lietimui jautrūs mygtukai; metalinis korpusas; laisvų rankų įranga; automobilio baterijos įtampos lygio atvaizdavimas; LED ekranas.
  • Matmenys ir svoris: 8 x 3,5 x 1,3 cm; 64 g.

Dabartinė 11.70€ kaina yra mažiausia šio FM moduliatoriaus kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: