TOP 10 savaitės perkamiausių: unikalios, teisingą laikyseną formuojančios „Xiaomi Mi Scale 2“ svarstyklės, itin pigus bekontaktis termometras ir turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą (Video, 2019 m. 29 savaitė)  ()

- Naujos kartos išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Mi Scale 2“

- Bekontaktis buitinis kūno termometras „KONKA AET - R1D1“

- Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

- Vaizdo registratorius „Alfawise G70“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“

- Langų valymo robotas „Alfawise S60 Pro“

- Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

- Biudžetinė išmanioji apyrankė „Alfawise S16“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujos kartos išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Mi Scale 2“

33.11€ | 2 % nuolaida | „Xiaomi Mi Scale 2“ specifikacijos

„Xiaomi Mi Scale 2“ – tai naujos kartos populiariųjų „Xiaomi Mi Scale“ išmaniųjų svarstyklių atnaujinta versija. Šios išmaniosios svarstyklės garsėja dar didesniu tikslumu, geba įvertinti kūno balansą ir taip pat yra šiek tiek plonesnės bei mažesnės nei pirmosios kartos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės.

Būtina atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi Scale“ Kinijoje jau nebeparduodamos, o Lietuvoje už šias senesnės kartos išmaniąsias svarstykles tenka mokėti praktiškai tiek pat kiek už „Xiaomi Mi Scale 2“ Kinijoje. Tuo tarpu, funkcionalumu aspektu pranašumą, žinoma, įgyja „Xiaomi Mi Scale 2“ naujos kartos išmaniosios svarstyklės.

Pradėti reikėtų nuo to, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ yra aprūpintos atnaujintais iš mangano bei plieno pagamintais jutikliais, kurie šiuo atveju geba užfiksuoti net ir 50 gramų dydžio svorio pokyčius. Be to, šios naujos kartos išmaniosios svarstyklės yra pilnai pritaikytos tarptautinei rinkai, nes matavimo rezultatus gali fiksuoti ne tik kilogramais, bet ir svarais bei taivaniečių naudojamais jin matavimo vienetais.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ išmaniosios svarstyklės gali atlikti kūno balanso įvertinimą, kuris, pasak specialistų, leidžia formuoti taisyklingą laikyseną. Čia būtina pabrėžti, jog tokios funkcijos neturi nei seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“, nei jokios kitos Kinijos rinkoje šiuo metu parduodamos išmaniosios svarstyklės.

„Xiaomi Mi Scale 2“ išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes yra vienos pirmųjų svarstyklių rinkoje, kurios gali įvertinti ne tik žmogaus kūno svorį, bet ir kitų įvairių daiktų svorį. Pavyzdžiui, prieš vykstant į kelionę iš anksto žinoti lagamino svorį yra tikrai pravartu, tačiau to įvertinti su daugeliu svarstyklių tiesiog nepavyks per dėl mažo lagamino svorio. Tuo tarpu, „Xiaomi Mi Scale 2“ atveju tai nėra problema, nes šios išmaniosios svarstyklės geba užfiksuoti svorį pradedant 100 gramų ir baigiant 150 kilogramų.

Būtina pridėti, kad „Xiaomi Mi Scale 2“ matavimo rezultatus saugoja išmaniajame telefone, o pagal taikomojoje programoje įvestą svorį, amžių, kūno masės indeksą bei kitus kūno parametrus geba įvertinti rekomenduojamą svorį. Trumpai tariant, „Xiaomi Mi Scale 2“ leidžia sužinoti ne tik dabartinį kūno svorį, tačiau taip pat dar pateikia ir ankstesnius matavimų rezultatus, kas tiesiog išmaniojo telefono ekrane lengvai leidžia suprasti ar jūsų svorio kreivė juda į viršų, ar žemyn.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Xiaomi Mi Scale 2“ lygiai taip pat kaip ir seniau anonsuotos „Xiaomi Mi Scale“ išmaniosios svarstyklės geba atpažinti skirtingus šeimos narius. Tai reiškia, kad tomis pačiomis svarstyklėmis be jokių problemų namuose galės naudotis kiekvienas norintis, nes „Xiaomi Mi Scale 2“ užfiksuotos svorio matavimo rezultatus visada automatiškai perkels tik į tam asmeniui priklausančią asmeninę „Mi Fit“ taikomosios programos paskyrą.

Trumpai:

  • Darbo diapazonas: 100 g – 150 kg.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.
  • Taikomoji programa: „Mi Fit“.
  • Maitinimas: 3x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: matavimų saugojimas išmaniajame telefone; asmeniniai svorio pokyčio registravimo profiliai kiekvienam šeimos nariui; LCD ekranas; kūno balanso įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 28 x 2,2 cm; 1,2 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • „Gearbest“33.11€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamos su 2 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Dabartinė 33.11€ kaina yra mažiausia šių išmaniųjų svarstyklių kainų istorijoje:

2. Bekontaktis buitinis kūno termometras „KONKA AET - R1D1“

8.95€ | 5 % nuolaida | „KONKA AET - R1D1“ specifikacijos, atsiliepimai

„KONKA AET - R1D1“ - tai bekontaktis buitinis kūno termometras. Šis įrenginys yra sukurtas vaikams, tačiau tinka ir suaugusiems. Jis yra ergonomiškas, labai tikslus, greitais ir patogus. Pirkėjams patiko net tai, kad nereikia pažadinti vaikų, kad pamatuotų jų temperatūrą, tačiau jus gali nudžiuginti ir kaina.

Man patinka šio prietaiso dizainas, labai paprastas ir švarus. Puikus naudoti - nereikia pažadinti vaikų, kad išmatuotum jų temperatūrą.Labai lengvas ir veikia labai greitai. (Karry)

Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką. Po sekundės ekrane pasirodys reikšmė. „KONKA AET - R1D1“ leidžia išsaugoti net 32 matavimų rodmenis.

„KONKA AET - R1D1“ veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,1 oC paklaida. Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

„KONKA AET - R1D1“ yra labai patogus ir praktiškas. Jis naudoja porą AAA tipo baterijų, kurių pakaks ilgam laikui - jokių įkroviklių jums nereikia. Galvutė rankenos atžvilgiu yra pakreipta 30 laipsnių kampu, todėl šį termometrą naudoti labai patogu. 30 laipsnių kampas, beje, tikriausiai yra patogesnis už 15,5, kuriuo gali pasigirti „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“.

Šie įrenginiai yra panašūs, tačiau „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ yra žymiai brangesnis. Taip, jis turi LED ekraną, aplinkos termometrą, tylųjį režimą ir kitus privalumus, tačiau abu šie termometrai naudoja AAA baterijas, suveikia per sekundę ir turi būti naudojami iki 3 cm atstumu. 

„KONKA AET - R1D1“ privalumas yra ne tik kaina - šis termometras taip pat yra lengvesnis (74 gramai prieš 90), o žalia spalva labiau patiks vaikams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas.
  • Tikslumas: +/- 0,1 oC
  • Matavimo laikas: 1 sekundė.
  • Naudojimo atstumas: 1,5-3 cm.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 3,70 x 3,70 x 13,80 cm; 74 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest.com - 8.95€
  • 5 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

3. Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

11.63€ | 46 % nuolaida | 4.87 balai iš 5 (83 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti ir pati populiariausia savaitės prekė. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“. Itin geros kainos automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - kaip veikia, kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai („Alfawise AD-1806“ apžvalga)

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

4. Vaizdo registratorius „Alfawise G70“

36.69€ | 36 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (70 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.69€.
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 36 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 20.30€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 33.11€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

5. Populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

379.49€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ prieš „DJI Mavic Pro“: 3 kartus mažesnė kaina, bet galimybės tiesiog stebina („XIAOMI FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • Gearbest - 379.49€
  • 67.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8
  • Vidurio metų išpardavimas, 22 % nuolaida
  • 10.27€ siuntimas į Lietuvą.

6. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“

29.53€ | 38 % nuolaida

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė susilaukė neįtikėtino populiarumo visame pasaulyje, bet jau pasirodė naujoji „Xiaomi Mi Band 4“. Kaip įprasta, tuoj po anonso apyrankės kaina buvo gan didoka, siekė 40€. Dabar sistemingai pasirodo naujų nuolaidų ir pastarasis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol - su nuolaidos kuponu pigiau nei 30€.

Pirmoji pažintis su „Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Įspūdžiai apie kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją: „Jau dabar ši apyrankė pardavinėjama už centus - net neįsivaizduoju prie ko galima prikibti už tokią kainą“ („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios, ar verta dairytis į NFC versiją ir kaip gerokai sutaupyti („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, versijų palyginimas)

Kuo skiriasi „Xiaomi Mi Band 3“ nuo naujausios „Xiaomi Mi Band 4“? Detalus palyginimas ir aiškios išvados, kuri apyrankė iš tikro yra geresnė („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Daugeliui yra labai įdomu sužinoti kaip gi atrodo naujoji apyrankė, ką jį sugeba ir ką gi apie ją kalba apžvalgininkai. Galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti tas apžvalgas, bet pagaliau pavyko rasti tokią, kurioje apžvalgininkas pagaliau savo rankose laiko naująją „Mi Band 4“. Tad susipažinkime iš arčiau su šia išmaniąja apyranke.

Apžvalgininkas tik ką gavo „Mi Band 4“ apyrankę. Beje, jis įsigijo tarptautinę apyrankės versiją.

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

Kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų ir kinų kalbą, kiniška instrukcija):

  • Gearbest - 29.53€,
  • 38 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato labai greitai - per 8-15 d.d.
  • Aliexpress26.58€,
  • 0.81 € už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Aliexpress32.43€,
  • 0.81€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

7. Langų valymo robotas „Alfawise S60 Pro“

134.25€ | 10 % nuolaida | „Alfawise S60 Pro“ specifikacijos

„Alfawise S60 Pro“ – tai atnaujinta „Alfawise S60“ langų valymo roboto versija, kuri 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes gali būti naudojamas ne tik langų, bet ir plytelių, marmurinių bei kitų slidžių paviršių valymui.

Norime to ar ne, bet pavasarį bei vasarą langų valymu tenka užsiimti tikrai kur kas dažniau nei kitais metų sezonais. Langų valymo robotas „Alfawise S60“ gana greitai pakeitė daugelio žmonių požiūrį į šį užsiėmimą ir tai bene geriausiai patvirtina teigiami pirkėjų atsiliepimai. Šio langų valymo roboto likutis parduotuvių lentynose sparčiai senka, tą puikiai supranta ir gamintojas, todėl šią vasarą potencialiems pirkėjams pagaliau buvo pristatyta atnaujinta langų valymo roboto versija „Alfawise S60 Pro“.

Šis naujos kartos langų valymo robotas priešingai nei „Alfawise S60“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu ir langų valymo maršrutui sudaryti naudoja gerai žinomą SLAM algoritmą – jį taip pat naudoja išmanieji dulkių siurbliai. Įdomu ir tai, kad „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti per 3 minutes, kai tuo tarpu „Alfawise S60“ tokiam plotui nuvalyti prireikdavo 4 minučių.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas atkeliauja su naujos kartos Japonijoje gaminamu varikliu, kurio dėka šiuo atveju pavyksta pasiekti 40 kg/cm sukimo momentą bei 80 apsisukimų per minutę. Šie atnaujinimai langus padeda nuvalyti dar švariau, o kur kas greičiau besisukančios mikropluošto šluostės dabar padeda lengvai nuvalyti net ir pakankamai storą dulkių sluoksnį.

Maloniai stebina dar ir tai, kad „Alfawise S60 Pro“ korpuso matmenys tapo ženkliai optimalesni lyginant su „Alfawise S60“. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ galėjo pasigirti 29,5 x 15 x 12,5 cm dydžio korpusu, tai „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol stebina 27 x 13,8 x 8,2 cm korpuso matmenimis. Bene labiausiai stebina tai, kad gamintojui „Alfawise S60 Pro“ korpusą pavyko paploninti net 4,2 centimetrais. Šis atnaujinimas itin patiks tiems pirkėjams, kurie ant išorinės langų pusės naudoja apsaugines žaliuzes – esant poreikiui šis „Alfawise S60 Pro“ galės palįsti net ir po jomis.

Galiausiai „Alfawise S60 Pro“ intriguoja dar ir dėl tos priežasties, nes tai yra pirmasis langų valymo robotas rinkoje, kurį pats gamintojas rekomenduoja naudoti ne tik langų valymui. Pasak gamintojo, priklausomai nuo poreikio „Alfawise S60 Pro“ gali būti naudojamas grublėtam stiklui valyti, o taip pat itin puikiai tinka ir marmuriniams bei plytelėmis padengtiems paviršiams valyti. Kitaip sakant, „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol drąsiai gali tapti puikiu bet kurio išmaniojo dulkių siurblio pagalbininku.

Trumpai:

  • Galia: 120 W elektrinė galia.
  • Sukimo greitis: 80 rpm.
  • Sukimo momentas: 40 kg/cm.
  • Maksimali apkrova: 5 kg.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba išmaniuoju telefonu per „Bluetooth“.
  • Maitinimas: 24 V, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Matmenys ir masė: 27 x 13,8 x 8,2 cm; 1,14 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • „Gearbest“134.25€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 10 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 134.25€ kaina yra mažiausia šio langų roboto kainų istorijoje:

8. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

107.40€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339A | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 170.05€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.89 balai iš 5 (28 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 107.40€.
  • su nuolaidos kuponu FAST2341339A
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.11€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 170.05€.

9. Naujos kartos barzdaskutė „Soocas S3“

35.80€ | 28 % nuolaida | „Soocas S3“ specifikacijos

„Soocas S3“ - tai nauja „Xiaomi“ barzdaskutė tiems, kurie daug keliauja, skuba ir nori atrodyti tvarkingai. Šis prietaisas turi gausybę privalumų, kurių senesni modeliai neturėjo. Štai 5 priežastys, kodėl „Soocas S3“ yra jums puikiai tinkanti barzdaskutė.

Ilgą laiką geriausia „Xiaomi“ barzdaskute buvo laikoma „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - tai galingas ir patogus prietaisas, kuris įveikia tiek mažą, tiek didelę barzdą. Dabar jis sulaukė atnaujinimo - „Soocas S3“. 

„Soocas S3“ išlaikė visas geriausias pirmtako savybes, ir yra išties akį traukiantis prietaisas - jis atrodo žymiai geriau nei senasis „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“. Juodas (arba mėlynas ar raudonas) korpusas gražiai kontrastuoja su metalo spalvos akcentais.

Daugeliui patiks ir tai, kad „Soocas S3“ nereikia jokio stovo ar dėklo - jis gali stabiliai stovėti ant spintelės jūsų vonios kambaryje.

„Soocas S3“ turi plastiko ir metalo korpusą. Liečiamas paviršius yra lygus ir ergonomiškas, o triguba skutimo galvutė puikiai prisitaiko prie veido odos.

„Soocas S3“ tinka tiek drėgnam, tiek sausam skutimui.

Šis įrenginys gali būti plaunamas po vandens srove - atitinka IPX7 standartą.

„Soocas S3“ išmatavimai - 6,40 x 6,20 x 15,40 cm, o svoris - 173 gramai. Tai reiškia, kad šią barzdaskutę visada galėsite pasiimti su savimi - kelioniniame krepšyje ji neužims daug vietos. Padės ir tai, kad šis prietaisas turi užraktą, kuris užkerta kelią netyčiniam įsijungimui. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Soocas S3“ turi 800 mAh bateriją, kuriai įkrauti reikia maždaug 2 valandų. Po to barzdaskutė be vargo veiks 60 minučių. Tai reiškia, kad be įkrovimo galėsite skustis net kelias dienas. Galiausiai, šis įrenginys yra įkraunamas per USB laidą.

„Soocas S3“ užtikrina ypatingai glotnų nusiskutimą. Įdomu tai, kad įkvėpimo „Xiaomi“ inžinieriai ieškojo automobilių pasaulyje. „Soocas S3“ galvutė turi tris dalis, kurios juda nepriklausomai. Pakabos ir galios perdavimo mechanizmai buvo iš dalies nusižiūrėti iš automobilių - kad ir kaip galvutė būtų kraipoma, ašmenys išlaiko sukimosi greitį.

Visa tai garantuoja aukščiausios klasės skutimosi patirtį ir labai lygiai nuskustus veido plaukelius. Skelbiama, kad ši barzdaskutė užkerta kelią odos paraudimui, kraujavimui, įaugusiems plaukeliams.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 35.80€.
  • 28 % anonso nuolaidos
  • Į Lietuvą šis prietaisas atkeliaus nemokamai.

10. Biudžetinė išmanioji apyrankė „Alfawise S16“

25.50€ | 11 % nuolaida | „Alfawise S16“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise S16“ - nauja biudžetinė išmanioji apyrankė su apvaliu spalvotu ekranu, 170 mAh baterija ir IP67 standartą atitinkančiu korpusu. Šis įrenginys yra puikiai subalansuotas tiems, kurie išmaniąsias apyrankes dėvi nuolat - baterija atlaiko visą savaitę. Pirkėjams patinka ir patogi programėlė, fizinio aktyvumo funkcijos ir maloni įkrovimo stotelė.

Puiki gaminio kokybė, man patiko atsiųsta apyrankė. Įkroviklis yra magnetinis, todėl jį malonu prijungti. Puikiai bendrauja su „Android“ įrenginiu. (Paul Hutt)

Taip, tai - polikarbonato ir aliuminio korpusas su termoplastiko apyranke, tačiau apyrankė turi klasikinę sagtį, o įrenginio ekranas yra apvalus. Kalbant apie ekraną - tai yra 240 X 204 raiškos spalvotas TFT. Aukštos raiškos įrenginys yra lengvai skaitomas tiek tamsoje, tiek akinančioje saulėkaitoje.

Tačiau ekranas nėra didžiausias „Alfawise S16“ privalumas. Šis titulas tikriausiai atitektų 170 mAh baterijai, kurios energijos pakanka visai savaitei (30 dienų budėjimo režimu). Geriausia tai, kad ši baterija yra įkraunama vos per 2-3 valandas. Tai, kartu su stilingu korpusu, reiškia, kad šią apyrankę norėsis nešioti kasdien, juolab, kad ji dar seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje.

„Alfawise S16“ yra sukurta specialiai aktyviems žmonėms. Ši apyrankė turi kelis sporto režimus (bėgimo, kopinėjimo, plaukimo ir taip toliau), gali skaičiuoti sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius, priminti pajudėti ar išgerti vandens. Tačiau dėl savo dizaino S16 yra priderinama prie praktiškai bet kokios aprangos, todėl ją norėsis nešioti kasdien, net jei nesportuosite. Ilgesnio laikotarpio duomenis galėsite peržiūrėti išmaniojoje programėlėje, kuri tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ įrenginiams. 

„Alfawise S16“ nėra išmanusis laikrodis (trūksta integracijos su socialiniais tinklais), tačiau ši apyrankė padės surasti nežinia kur padėtą telefoną, primins apie gautus skambučius ar socialinių tinklų pranešimus.

„Alfawise S16“ yra tvirtas, atsparus (IP67) ir lengvas (55 g) įrenginys. Nors jis neturi GPS ar integracijos su socialiniais tinklais, šio daikto universalumas patiks daugeliui. Tiksliau, jau patinka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, pulsometras, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, deguonies kiekio kraujyje matavimas.
  • Sporto režimai: bėgimas, žygiavimas, kopinėjimas, plaukimas ir taip toliau.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie gautas žinutes ir skambučius, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, telefono paieška, nuotolinis telefono kameros valdymas, priminimas pajudėti, išgerti vandens.
  • Ekranas: 1,22 colių, 240 X 204 raiškos TFT.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 170 mAh, veikia apie 7 dienas, įkrovimas - 2-3 valandos.
  • Medžiagos: aliuminio ir polikarbonato korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: pateikiamos duomenų suvestinės.
  • Matmenys ir svoris: 10,80 x 7,50 x 5,50 cm (pakuotės); 55 g.

Kaina

Tikrinta 2019 07 21

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 25.50€
  • Tai mažiausia kaina
  • 11 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Dabartinė 25.50€ kaina yra mažiausia šio langų roboto kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()