TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: išparduodamos itin didelio greičio Micro SD kortelės, nuolaidų kuponai naujiesiems „Xiaomi Mi A3“ telefonams, absoliutus kainos rekordas „Xiaomi Amazfit Pace“ (Video, 2019 m. 36 savaitė)  ()

- 17 % nuolaida itin didelio greičio Micro SD kortelėms „Alfawise High Speed Micro SD“

- 6 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 20 % nuolaida akumuliatorinei pompai „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ (su nuolaidos kuponu)

- 23 % nuolaida robotui siurbliui „ILIFE V5S Pro“ (iš Čekijos sandėlio)

- 13 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ (iš Čekijos sandėlio)

- 39 % nuolaida naujos kartos rankiniam belaidžiam siurbliui „Alfawise FJ166A“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 14 % nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“ (su nuolaidos kuponu)

- 48 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Xiaomi Amazfit Pace“ (absoliutus kainos rekordas)

- 10 % nuolaida robotui siurbliui „360 S7“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina itin didelio greičio Micro SD kortelėms „Alfawise High Speed Micro SD“

8.21€ | 17 % nuolaida„Alfawise High Speed Micro SD“ specifikacijos

„Alfawise High Speed Micro SD“ – tai naujos kartos 10 klasės (UHS-3) Micro SD kortelė, kuri pagal savo technines charakteristikas prilygsta populiariosioms „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelėms. Būtina pridėti ir tai, kad ši Micro SD kortelė yra pilnai pritaikyta ir gali būti naudojama filmuojant 4K raiškos vaizdo įrašus.

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

„Gearbest“:

Duomenų skaitymo sparta siekia apie 80 MB/s, kas reiškia, kad naudojant „Alfawise High Speed Micro SD“ tūkstantį aukštosios raiškos nuotraukų į kitą laikmeną galima perkelti vos per vieną minutę. Tiesa, greitis priklauso nuo kortelės talpos:

  • 16GB U1 Class 10 speed = max. reading speed to 48 MB/s = SDHC
  • 32GB U1 Class10 speed = max. reading speed to 60 MB/s = SDHC
  • 64GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 128GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC
  • 256GB U3 Class10 speed = max. reading speed to 80 MB/s = SDXC

Priminsime, kad „Samsung Evo Plus“ siūlo 100 MB/s siekiančią duomenų skaitymo spartą, tačiau tai tampa ne itin reikšmingu privalumu, nes Micro SD kortelėse paprastai yra saugoma daug santykinai mažos apimties failų.

Tai reiškia, kad kopijuojant duomenis tarp laikmenų pasiekti tokių duomenų skaitymo spartų praktiškai nelabai pavyksta.

„Alfawise High Speed Micro SD“ Micro SD kortelė taip pat gali pasigirti maksimaliu suderinamumu su dauguma populiariausių elektroninių prietaisų. Trumpai tariant, šią Micro SD kortelę pagal poreikį galima naudoti tiek išmaniajame telefone, tiek skaitmeniniame fotoaparate, tiek drone, vaizdo registratoriuje, veiksmo kameroje ir t.t.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ aukščiausius rinkos standartus atitinka dar ir dėl tos priežasties, nes yra maksimaliai atspari išoriniams aplinkoms poveikiams. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise High Speed Micro SD“ atspari magnetiniam laukui, smūgiams, temperatūriniams pokyčiams nuo -25 oC iki 80 oC ir taip pat gali pasigirti pilnavertišku atsparumu vandeniui.

Analogiškomis savybėmis pasižymi ir brangiau kainuojanti „Samsung Evo Plus“ Micro SD kortelė. Kitaip sakant, šios dvi Micro SD kortelės atrodo praktiškai lygiavertės, tačiau „Samsung“ yra juntamai brangesnė. Žinoma, „Samsung“ deklaruoja šiek tiek didesnes duomenų rašymo ir skaitymo spartas, tačiau, kaip jau buvo minėta, praktikoje tai nėra taip svarbu kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Dabartinė 8.21€ kaina yra mažiausia šios Micro SD kortelės kainų istorijoje:

2. Su nuolaidos kuponais išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A3“

177.04€ | 6 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA312802 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš mėnesį pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

4GB/64GB

  • Gearbest - 160.61€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36401
  • Gearbest - 160.61€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36402
  • Geekbuying - 198.62€

4GB/128GB

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

3. Su nuolaidos kuponu siūloma akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“

31.94€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GQHCALZJP8 | „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai - akumuliatorinė pompa „Cordless Handheld Mini Electric Car Air Pump“, skirta padangų, kamuolių, balionų ir kitų pripučiamų daiktų pripildymui oru. Maksimalus šios pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai, todėl ji yra išties universali. Naudotis ja yra labai paprasta - tereikia nustatyti norimą slėgį ir nuspausti mygtuką. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra reikalingi priedai, o pati pompa veikia pakankamai greitai.

Pirkau šią pompą, nes ją rekomendavo mano draugas. Ji tikrai puiki. Net nemaniau, kad ši elektrinė pompa gali būti tokia galinga. Vieno įkrovimo pakanka labai ilgam laikui – tai labai patogu. Turi priedus padangoms ir įvairiems kamuoliams. Šis įrankis palengvina man gyvenimą. (Cindy)

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 31.94€
  • su nuolaidos kuponu GQHCALZJP8
  • 20 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Iš tiesų, šis naudingas daiktas apskritai nyksta iš automobilių gamintojų planų. Dabar nauji automobiliai dažnai yra aprūpinami tik kompresoriais ir padangų remonto rinkiniais. Šie kompresoriai naudoja automobilio elektros sistemos tiekiamą energiją, o ir veikia ne visada. Todėl geriau turėti savo akumuliatorinį įrankį, kurį galima greitai įkrauti namie.

Ši akumuliatorinė pompa savo ABS plastiko korpuse slepia 2200 mAh bateriją, kurios pakaks ne vienai padangai pripūsti. Pakuotėje rasite kelis antgalius – šis prietaisas tinka ne tik automobilių padangoms. Gerai tai, kad gale yra nedidelis ekranas, kuris leidžia tiksliai nustatyti norimą slėgį.

Galite pasirinkti norimą slėgio matavimo vienetą (daugelis pasirinks barus, tačiau yra galimybė rinktis ir kilopaskalius, svarus kvadratiniame colyje ir kitus vienetus). Tuomet ekrane nustatykite norimą slėgį ir pompa pati išsijungs, kai jį pasieks. Maksimalus šios mažos pompos palaikomas slėgis - 10,3 barai.

Ši pompa padės pripūsti ne tik automobilių, bet ir dviračių padangas, įvairius kamuolius, čiužinius ir kitus oru pripildomus daiktus – pakuotėje rasite tam reikalingus antgalius. Ši pompa per minutę gali perleisti net 25 litrus oro, todėl veikia labai greitai. Tamsiuoju paros metu padės ir tai, kad priekyje šis įrenginys turi LED žibintą, o ir valdymo ekranas bei mygtukai yra apšviesti.

Tai yra vienas iš tų įrenginių, kuris gali mėnesius pragulėti nenaudojamas, tačiau kartais labai praverčia. Gerai ir tai, kad ši pompa yra pakankamai maža, lengva ir patogi, todėl ją nesunku pasiimti su savimi, ji neužima daug vietos. Visą tai vertina ir jos pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.74 balai iš 5 (265 vertinimai)
  • Tipas: universali akumuliatorinė pompa.
  • Paskirtis: automobilių ir dviračių padangų bei kamuolių pripūtimas.
  • Galia: 120 W.
  • Našumas: 25 l/min.
  • Maksimalus slėgis: 10,3 barai.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Ypatingos savybės: matavimo vienetų pasirinkimas, maksimalaus slėgio nustatymas, LED šviesa.
  • Išmatavimai ir svoris: 23,00 x 18,00 x 6,70 cm, 722 gramai.

4. Iš Čekijos sandėlio siūlomas robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“

127.75€ | 23 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin geru kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Pagal kainą ir kokybę vienas geriausių ir perkamiausių robotų siurblių iš Kinijos. „ILIFE V5S Pro“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • Lietuvoje - 257.99€
  • „Gearbest“127.75€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • siuntimas į Lietuvą už 5.18€.

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (711 vertinimai)
  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

5. Iš Čekijos sandėlio siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (giroskopinė navigacija)

150.57€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 150.57€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.18€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (118€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis. 

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (72 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

6. Iš Čekijos sandėlio siūlomas naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“

63.87€ | 39 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ apžvalga, testų rezultatai

Asmeniniai įspūdžiai išbandžius dabar nė 100€ nekainuojantį 7000 PA siurbimo galios belaidį dulkių siurblį su HEPA filtru „Alfawise FJ166A“

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 63.87€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą - 5.16€.

Kinijoje siūloma labai daug įvairių rankinių dulkių siurblių, bet ne visi jie turi tiek daug priedų ir tik vienetai iš jų kainuoja pigiau nei 100€. 

O jei norite įsitikinti, kad perkate tikrai gerą daiktą, reikia ir apžvalgų, o išsamias apžvalgas turi vos keli siurbliai iš naujų kiniškų modelių.

Šia prasme „Alfawise FJ166A“ yra unikalus - jau rašėme išsamią testavimo apžvalgą, kurioje matėsi labai geri siurblio darbo rezultatai, o dabartinis kainos pasiūlymas yra praktiškai be konkurencijos. 

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (58 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

7. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

32.85€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • „Gearbest“32.85€
  • Tai mažiausia kaina
  • iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą 5.64€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Dabartinė 32.85€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūloma naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

51.10€ | 14 % nuolaida + nuolaidos kuponas GHSS061261 | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Manau, kad garso skirtumas tarp senųjų garso kolonėlių ir Alfawise XBR-08 yra akivaizdus, ir daugiau čia kažką komentuoti nėra prasmės. Kai kurie gali pasakyti, kad kokia yra prasmė lyginti paprastas kolonėles su visai kitos kategorijos garso sistemą? Pirmiausiai, tai yra palyginimas, o antra – daugelis įprastų televizorių turi tokius pačius garsiakalbius, kaip ir mano įprastos kompiuterio kolonėlės. Ir dėka šios garso sistemos galima gerokai pagerinti televizorių ir kompiuterių garso kokybę. Vertinant bendrai, aš likau labai patenkintas Alfawise XBR-08. Garso sistema atrodo gerai, surenkama lengvai, ant stalo sumažėjo vietos, o svarbiausia – garsas. Nors per kamerą visos garso kokybės perduoti nepavyks, tačiau skirtumą, manau, kad supratote. „Alfawise XBR-08“ apžvalga ir testavimas

Išbandė „Xiaomi TV Soundbar“ ir įrašė garso palyginimą su dvigubai pigesne „Alfawise XBR-08 TV Soundbar“: dvi pačios populiariausios TV garso sistemos iš Kinijos („Xiaomi TV Soundbar“ apžvalga, palyginimas su „Alfawise XBR-08 TV Soundbar“, garso įrašai, Video, Apklausa)

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“51.10€.
  • Su nuolaidos kuponu GHSS061261
  • Nemokamas siuntimas Priority Line metodu.

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 30 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.66 balai iš 5 (118 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

9. Absoliutus kainos rekordas išmaniajam laikrodžiui „Xiaomi Amazfit Pace“

73€ | 48 % nuolaida„Xiaomi Amazfit Pace“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Amazfit Pace“ - tai laikrodis, sukurtas aktyviems žmonėms. Jis atrodo elegantiškai ir savo funkcionalumu prilygsta brangesniems įrenginiams. Tai - itin kokybiškas išmanusis laikrodis, kuris vilioja ir keramikiniu korpusu su „Gorilla“ stikliuku uždengtu OLED ekranu, ir funkcionalumu, ir kaina.

Myliu šį laikrodį, džiaugiuosi jį išsirinkęs, kol kas nieko nesigailiu. Anksčiau esu išbandęs kelių gamintojų skirtingų stilių laikrodžius, bet šis tikrai yra geriausias. Jis palaiko 8 skirtingus sporto režimus, įskaitant ėjimą, bėgiojimą, važiavimą dviračiu. Tai leidžia tiksliai sekti savo treniruotes. Nesvarbu ar jūs žygiuojate kalnais, ar minate stacionarų dviratį, šis laikrodis gali jums padėti. (Anumeet Singh)

„Xiaomi Amazfit Pace“ apžvalgos ir palyginimai su kitais išmaniaisiais laikrodžiais

„Amazfit Bip“ ir „Amazfit Pace“ kaina kartais skiriasi beveik du kartus, tačiau turi 80–90 % tų pačių funkcijų - išsamiai apie tai, kuo panašūs, kuo skiriasi, kada ir kokį rinktis (Apžvalga, Video)

Tai vieni iš pačių geriausių išmaniųjų laikrodžių pasaulyje, tačiau net su nuolaidomis jų kaina skiriasi beveik dvigubai - kada ir kokį rinktis? „Xiaomi Amazfit Pace“ VS „Xiaomi Amazfit Pace 2“ (Apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • Lietuvoje - 114.69€
  • Gearbest - 73€
  • Siunčia registruotu paštu už 1.37€

„Xiaomi Amazfit Pace“ yra vidutinės klasės išmanusis laikrodis, pasižymintis funkcionalumu, aukšta gaminio kokybe ir panašumu į brangesnius šio prekės ženklo laikrodžius.

„Xiaomi Amazfit Pace“ kartu yra ir stilingas įrenginys. Raudona apyrankė pabrėžia jo dinamišką charakterį ir tikrai traukia žvilgsnį. Tai – viena iš priežasčių, kodėl pirkėjams šis laikrodis taip patinka, o kitiems - nepatinka. Tad jo išvaizda skonio reikalas, o kur kas mažiau pastebimas yra „Xiaomi Amazfit Pace 2“.

„Xiaomi Amazfit Pace“ yra labai patogus laikrodis - ekrano kraštai taip pat yra užapvalinti, aštrių kampų čia nerasite. Tai - labai lygus ir liesti malonus įrenginys. „Xiaomi Huami Amazfit“ turi dviejų spalvų termoplastiko apyrankę, kuri yra minkšta, patogi ir nesukelia alergijos.

„Xiaomi Amazfit Pace“ spalvotas liečiamas ekranas, įstatytas keraminiame korpuse, po savimi slepia 280 mAh ličio polimerų bateriją, kuri įkrauta 3 valandas turėtų atlaikyti 11 dienų paprasto naudojimo, 5 dienas reguliaraus naudojimo ir 35 valandas nepertraukiamo širdies ritmo matavimo ir GPS sekimo. Taigi, baterija laikys tiek, kiek jūs pasirinksite.

„Xiaomi Amazfit Pace“ jus lydės visur – jį galite nešioti į išėję pabėgioti, ir sėdėdami darbe, ir miegodami. Jis nuolat matuoja širdies ritmą, primena pajudėti, duomenis sinchronizuoja į programėlę išmaniajame telefone. Prie jo prisijungti gali „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“ ryšiu.

Kita funkcija „Alipay“ mūsuose tikriausiai nėra labai aktuali, bet dedam pliusiuką. Iš kitų išmaniųjų laikrodžių jis išsiskiria tuo, kad savyje gali talpinti muzikinius failus (apie 500 dainų), taigi susiejus laikrodį su belaidėmis ausinėmis galėsite sportuoti ir klausytis muzikos, o telefoną palikti namie.

Bene vertingiausia „Xiaomi Amazfit Pace“ funkcija yra GPS. Ši sistema leidžia užfiksuoti jūsų maršrutą, tiksliai išmatuoti įveiktą atstumą, aukščio virš jūros lygio pokytį. Tai taip pat leidžia siekti asmeninių rekordų bei profesionaliai sekti savo pasiekimus.

Pradėti naudoti „Xiaomi Huami Amazfit“ yra labai lengva. Kad išnaudotumėte visą įrenginio potencialą reikėtų į telefoną parsisiųsti „Amazfit Pace“ programėlę. Laikrodyje jau instaliuota 19 laikrodžio pagrindinio ekrano dizainų.

„Xiaomi Huami Amazfit“ yra labai geras išmanusis laikrodis, iš esmės turintis tik vieną minusą reiklesniems vartotojams - funkcišką, bet nuobodoką programėlę. Jei ji būtų labiau integruota su kitomis sporto programėlėmis, ji būtų geresnė, tačiau dabar ja naudotis nėra labai įdomu. Kitą vertus, jei esate minimalizmo šalininkas ir nemėgstate pertekliaus ten, kur to nereikia, ši programėlė bus privalumas, o ne trūkumas. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (2444 vertinimai)
  • „Xiaomi Amazfit Pace“ arba „Huami Heart Rate Smartwatch“, arba „Xiaomi Amazfit Sports“  - tai pirmosios kartos „Xiaomi“ išmanusis laikrodis - flagmanas, tapęs vienu populiariausiu išmaniųjų laikrodžiu pasaulyje. Tai stilingas, labai funkcionalus išmanusis laikrodis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms ir norintiems stebėti sporto pasiekimus, fizinio aktyvumo rodiklius, patogiai gauti pranešimus iš socialinių tinklų. Šiuo metu jau yra antroji, bet brangesnė jo versija „Xiaomi Amazfit Pace 2“.
  • Turi GPS modulį, informuoja apie skambučius, žinutes ir pranešimus, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, stebi miego kokybę, pateikia galybę statistinių duomenų apie fizinį aktyvumą.
  • Papildomos funkcijos - kompasas, chronometras, žadintuvas.
  • „Wi-Fi“ ir „Bluetooth 4.2“ ryšio pagalba su išmaniuoju telefonu bendrauja per „Amazfit Watch 2.0“ programėlę.
  • Itin kokybiškas 1,34 colių OLED liečiamas ekranas su 300 X 320 pikselių HD raiška (išmatavimai – 4,5 X 4,5 X 1,2 cm).
  • Atsparumas vandeniui ir dulkėms - IP67 reitingas.
  • Itin talpi 280 mAh baterija - įprastiniame režime laikrodis veikia 5 dienas, naudojamas tik kaip laikrodis – daugiau nei 11 dienų, su nuolat įjungta GPS – 35 valandas.
  • „Xiaomi Amazfit Sports“ baterija pilnai įkraunama per maždaug 3 valandas.
  • 1.2 GHz procesorius, 512 MB RAM ir 4 GB vidinė atmintis, laikrodį galima panaudoti kaip MP3 grotuvą (telpa apie 500 dainų).
  • Keramikos ir plastiko korpusas, ekranas apsaugotas „Gorilla“ stiklu,  termoplastiko apyrankė.
  • Sąsajos kalba - anglų ir kinų.
  • Laikrodis sveria 54 gramus.

Dabartinė 73€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas visiškai naujos kartos robotas siurblys „360 S7“ (lazerinė navigacija)

405.83€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-360S7„360 S7“ specifikacijos

„360 S7“ – tai atnaujintas „360“ gamintojo išmanusis dulkių siurblys, kuris pratęsia „S5“ bei „S6“ išmaniųjų dulkių siurblių seriją. Šis išmanusis dulkių siurblys gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus ir nuo šiol turi žymiai didesnę 570 ml dulkių surinkimo talpą bei net 150 ml dydžio vandens rezervuarą.

Norite geriausio roboto siurblio už mažiausią kainą? Štai ką tokio sukūrė autonominių automobilių inžinieriai - pagal kainą ir kokybė neprilygsta net „Xiaomi“ flagmanai („360 S7“ apžvalga, Testų rezultatai, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 09 03

  • „Gearbest“405.83€
  • su nuolaidos kuponu GB-360S7
  • Tai mažiausia kaina
  • į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 7.35€.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Palyginimui: „360 S5“ – 255€; „360 S6“ – 301€

Jeigu domitės išmaniųjų dulkių siurblių naujienomis, tuomet jums greičiausiai bus puikiai žinomas ir „360“ gamintojas. Visiems likusiems tiesiog norime priminti, jog tai gerai Kinijoje ir visame pasaulyje žinomas išmaniųjų dulkių siurblių gamintojas, kuris šią vasarą anonsuoja jau trečiąjį savo išmanųjį dulkių siurblį „360 S7“.

Gamintojas tvirtina, kad „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys yra pajėgus išvalyti 180 m2 plotą ir priklausomai nuo kambaryje naudojamos dangos yra puikiai tinkamas tiek grindims valyti, tiek kilimams siurbti. Be to, svarbu pridėti dar ir tai, jog „360 S7“ pasižymi net 2000 Pa siekiančia siurbimo galia, tačiau maksimaliai sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Kaip ir daugelis kitų aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių, taip ir „360 S7“ gali pasigirti integruotais „LDS“ bei „SLAM“ algoritmais. Būtent pastarųjų techninių sprendimų pagalba „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys geba atlikti lazerinį patalpos skenavimą, gali sudaryti virtualų patalpų žemėlapį bei atsižvelgdamas į jį pats visiškai autonomiškai suplanuoti geriausią patalpų valymo maršrutą.

Kaip jau buvo minėta, „360 S7“ gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus. Nors tokia sprendimų visuma nėra naujiena, tačiau „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys moka automatiškai identifikuoti valomą paviršiui. Kitaip sakant, atsižvelgdamas į grindų dangą šis išmanusis dulkių siurblys geba automatiškai parinkti geriausią siurbimo galią – jei siurbia kietas grindis, sumažins ją ir triukšmą, jei tik užvažiuos ant kilimo, iš karto padidins siurbimą iki maksimumo. Kaip žinia, daugelis pigių robotų siurblių blogiausiai valo kilimus, nes jiems tiesiog fiziškai nepakanka siurbimo galios.

„360 S7“ norisi pagirti ir už santykinai tylų darbą. Gamintojas tvirtina, kad dirbdamas maksimaliu galingumu šis išmanusis dulkių siurblys sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šį ypatingai gerą rezultatą, pasak gamintojo, kuriant „360 S7“ išmanųjį dulkių siurblį pavyko pasiekti todėl, nes šiame išmaniajame dulkių siurblyje yra integruotas šerelių nenaudojantis „NIDEC“ variklis.

Kaip jau buvo minėta, tai jau trečiasis šios serijos išmanusis dulkių siurblys iš „360“. Techninių charakteristikų aspektu yra daugiau nei akivaizdu, kad „360 S7“ apjungia iki šiol geriausias „360 S5“ bei „360 S6“ funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu „360 S6“ taip pat garsėjo sauso bei drėgno valymo funkcijomis, tačiau šis išmanusis dulkių siurblys turi mažesnius rezervuarus - tik 400 ml dulkių surinkimo bei 80 ml vandens talpas. Tuo tarpu, „360 S5“ siūlo tik sausą valymą, tačiau yra pigiausias iš jų.

„360 S6“ turi labai panašų funkcionalumą kaip ir „360 S7“, pasižymi šiek tiek mažesne, 1800 Pa siurbimo galia Kietų grindų atveju to visiškai pakanka, bet kilimas jau geriau naujasis modelis. Žinoma, tuomet galima rinktis analogišką 2000 Pa galingumą kaip ir „360 S7“ siūlantį „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį, tačiau tuomet teks atsisakyti drėgno grindų valymo.

Apibendrinus tampa akivaizdu, kad nuo šiol „360“ gali pasiūlyti kiekvieno pirkėjo poreikius pilnai tenkinantį išmanųjį dulkių siurblį. Jeigu namuose tenka valyti ne tik grindis, bet ir kilimus, tuomet vienareikšmiškai geriausiu pasirinkimu taps naujos kartos „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys. Tuo tarpu, jeigu drėgnas grindų valymas jums būtinas, tačiau kilimų siurbimui didelio dėmesio neskiriate, tuomet „360 S6“ – tai ko jums reikia. Galiausiai „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį derėtų rinktis tiems, kurių namuose dominuojanti grindų danga – kilimas ir apie jokį drėgną grindų valymą iš vis nėra kalbos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: 22,8 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 siurbimo rėžimai – Quiet (800 Pa), Automatic (1300 Pa), Max (2000 Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą.
  • Garsas: 65dB
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 570 ml.
  • Vandens talpa: 150 ml;
  • Baterija: 3200 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min.
  • Valdymas: galima valdyti per išmanųjį telefoną, naudojant „360Smart“ taikomąją programą; integruotas valdymas balsu naudojant „Amazon Alexa“.
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; automatinis baterijos įkrovimas, siurbimo/plovimo maršruto planavimas; valdymas balsu; geba įveikti net 2 centimetrų aukščio kliūtis.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,8 kg.

 

Dabartinė 405.83€ kaina yra mažiausia šio siurblio roboto kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: