TOP 10 savaitės perkamiausių: per išpardavimą šluojamas LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight Meteorite“ ir „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės bei naujas perkamiausias vaizdo registratorius - „Tecney N2“ (Video, 2019 m. 34 savaitė)  ()

- Naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (su nuolaidos kuponu)

- Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- Vaizdo registratorius „Tecney N2“ (su nuolaidos kuponu)

- Keturių kamerų namų apsaugos sistema „Stalwall DVR Security Kit“

- Skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“ (su nuolaidos kuponu)

- Kišeninis LED prožektorius „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“

- Naujos kartos išmanusis durų skambutis „360 D819“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujas, labai geros kainos ir fantastiškai atrodantis „Xiaomi“ lazerinis atstumo matuoklis „LS - P“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos į ausis įstatomos belaidės ausinės „Bluedio Hi TWS“

- Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight Meteorite“

81.45€ | nuolaidos kuponas YEEDINNER | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Šią savaitę „Xiaomi Yeelight Meteorite“ tapo ne tik perkamiausius LED šviestuvu iš KInijos, bet ir pačiu perkamiausiu produktu bendrai. Itin gera kaina madingam ir labai gerų specifikacijų šviestuvui padarė savo. Priminsime, kad tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą. Tuoj po anonso 2019 metų pradžioje jis kainavo net 220$ - kaina nors ir nebuvo maža, bet dar suprantama tokių galimybių šviestuvui.

Vėliau ji pradėjo po truputį mažėti ir dabar, vasaros pabaigoje ji nukrito iki neįtikėtinų 87€. Ko gero, „Xiaomi“ ruošia rinką naujos kartos šviestuvams, bet šis modelis vis dar atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.95 balai iš 5 (39 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  1800 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 35 W.
  • LED: 280 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; reguliuojamas pakabinimo aukštis.
  • Matmenys ir svoris: 90 x 7 x 4 cm; 2 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • „Gearbest“81.45€
  • su kuponu YEEDINNER
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

2. Belaidės ausinės „Xiaomi Redmi Airdots“

16.29€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.77 balai iš 5 (1393 vertinimai)

Dar vienas fantastiškai populiarus produktas - už rekordiškai žemą kainą parduodamos turbūt geriausios tokioje klasėje ausinės. „Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • Gearbest - 16.29€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

3. Vaizdo registratorius „Tecney N2“

17.20€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN21080 | „Tecney N2“ specifikacijos, atsiliepimai

Populiarumo rekordus mušantis biudžetinis vaizdo registratorius. „Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.

Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę. (Bosco)

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • Gearbest.com - 17.20€
  • 45 % nuolaida, kuponas GBN21080;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

4. Keturių kamerų namų apsaugos sistema „Stalwall DVR Security Kit“

122.17€ | 11 % nuolaida | „Stalwall DVR Security Kit“ specifikacijos, atsiliepimai

„Stalwall DVR Security Kit“ – tai 8 kanalų vaizdo įrašymo įrenginys, kuris komplekte iš karto atkeliauja su keturiomis 1080p raiškos kameromis. Šis vaizdo įrašymo įrenginys yra prijungiamas prie kompiuterinio namų tinklo, todėl priklausomai nuo asmeninio poreikio kamerų filmuojamą vaizdą šiuo atveju galima peržiūrėti tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu.

Puikus kainos, siūlomų galimybių ir kokybės santykis. Turiu pripažinti, kad išbandęs „Stalwall DVR Security Kit“ likau maloniai nustebintas vaizdo įrašų kokybe. Be to, komplekte pridedamas kameras buvo labai paprasta sumontuoti, o pats DVR valdymas yra iš tiesų labai aiškus ir lengvai suprantamas. (Darryl)

Jeigu svajojate apie ekonominės klasės vaizdo stebėjimo sistemą savo namuose, tuomet bene labiausiai pastarojo sprendimo apsimoka ieškoti Kinijoje. Žinoma, analogiškų sprendimų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau praktika rodo, jog čia jie bus bent 2-3 kartus brangesni nei Kinijoje.

Pavyzdžiui, ekonominės klasės vaizdo stebėjimo sistemą „Stalwall DVR Security Kit“ Kinijoje šiuo metu gali įsigyti praktiškai kiekvienas norintis. Šis komplektas yra geras pasirinkimas todėl, nes jį sudaro ne tik vaizdo įrašymo įrenginys DVR, bet dar ir keturios komplekte pridedamos aukštosios 1080p raiškos kameros.

Vaizdo stebėjimo sistema „Stalwall DVR Security Kit“ ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes iš viso turi net 8 vaizdo priėmimo kanalus. Trumpai tariant, prie šio komplekte pridedamo DVR įrenginio iš viso galima prijungti net 8 kameras. Praktika rodo, jog tokio kamerų kiekio pilnai pakanka net ir pakankamai didelių patalpų/teritorijų stebėjimui.

Papildomą lankstumą šiai vaizdo stebėjimo sistemai dar suteikia ir tas faktas, jog visos komplekte pridedamos kameros yra pilnai atsparios vandeniui (IP66). Būtent tai reiškia, kad „Stalwall DVR Security Kit“ kameras priklausomai nuo asmeninių poreikių galima montuoti tiek patalpoje, tiek lauke.

Pristatant šį vaizdo įrašymo komplektą būtina pridėti dar ir tai, jog komplekte pridedamos kameros geba filmuoti aukštąją 1080p raiška bei gali pasigirti net 88 laipsnius siekiančiu apžvalgos kampu. Šį santykinai gerą rezultatą gamintojui pavyko pasiekti panaudojus kokybiškus 2 MP CMOS tipo jutiklius.

Ne gana to, komplekte pridedamos kameros taip pat yra aprūpintos 36 IR tipo LED, todėl puikiai geba filmuoti ir nakties metu. Gamintojas tvirtina, jog šiomis kameromis nakties metu galima užfiksuoti objektus nutolusios nuo kameros maždaug 20 metrų atstumu.

Svarbu pridėti dar ir tai, kad „Stalwall DVR Security Kit“ komplekte pridedamos kameros turi įmontuotus judesio daviklius.

Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes bet kuriuo paros metu tiesiog realiu laiku gali pranešti apie jūsų namų teritorijoje užfiksuotą nenumatytą judesį. Tai gali padėti pastebėti ne tik namų teritorijoje lankstančius laukinius gyvūnus, bet taip pat ir potencialiai aptikti netoliese namų slampinėjančius vagis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Stalwall DVR Security Kit“ vaizdo įrašymo įrenginys gali pasigirti gausiu jungčių kiekiu. Trumpai tariant, prie šio DVR įrenginio galima prijungti tiek išorinį monitorių, tiek pelę bei klaviatūrą, o esant išskirtiniam poreikiui galima prijungti ir išorinį mikrofoną. Be to, „Stalwall DVR Security Kit“ dar gali būti prijungiamas ir prie kompiuterinio namų tinklo, todėl šį DVR įrenginį taip pat bet kada galima pasiekti ir naudojantis kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Tipas: keturių kamerų namų apsaugos sistema.
  • Ryšys: laidinis, pridedami 18,3 metrų ilgio laidai kiekvienai kamerai; VGA ir HDMI jungtys leidžia prijungti monitorių ar televizorių, galima prijungti prie maršrutizatoriaus nuotoliniam stebėjimui.
  • Kamerų kiekis: 8 kanalai; komplekte pridedamos 4 kameros. 
  • Atmintis: 3,5 colių HDD iki 4 TB (komplekte nepridedamas).
  • Raiška: 1080p.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, iki 20 metrų; naudoja 36 IR LED.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 88 laipsniai.
  • Nuotolinis valdymas: įrašymo įrenginys prijungiamas prie kompiuterinio namų tinklo, o tuomet IP kamerų filmuojamą vaizdą galima peržiūrėti naudojantis tiek kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu.
  • Atsparumas: IP66.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • „Gearbest“ 122.17€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 122.17€ kaina yra mažiausia šios namų apsaugos sistemos kainų istorijoje:

5. Skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

11.76€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas A6TXBY0E2W | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai tikrai nėra profesionalus įrankis, tačiau mėgėjiškiems tyrimams visai tiks. „1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas bent jau oficialiai siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - vienas perkamausių savaitės TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.65 balai iš 5 (57 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 11.76€.
  • su nuolaidos kuponu A6TXBY0E2W
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

6. Kišeninis LED prožektorius „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“

14.48€ | 47 % nuolaida | „Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore TIP Cree XP-G2 S3“ – tai neįtikėtinai mažų gabaritų (6,08 x 2,45 x 1,35 cm) ir net 360 liumenų šviesos srautą galintis sukurti kišeninis LED prožektorius. Šis LED prožektorius naudoja „CREE XP-G2 S3“ tipo LED ir su pilnai įkrauta 500 mAh talpos baterija gali veikti daugiau nei 46 valandas. Retai jis siūlomas už tokią gerą kainą, tad nekeista, jog šią savaitę tapo perkamiausiu produktu. 

Mane taip sužavėjo „Nitecore TIP“, kad praktiškai iš karto užsisakiau dar vieną tokį LED prožektorių. Jis yra toks mažas, o baterija laiko taip gerai, kad tiesiog neturiu prie ko prikibti. Kitaip sakant, šis LED prožektorius pilnai pateisino mano lūkesčius. (Razvan)

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TIP“ lengvai telpa į kišinę, o kas svarbiausia, šviečia tikrai nepalyginami ryškiau nei išmaniajame telefone įmontuota LED blykstė.

„Nitecore TIP“ korpuso matmenys siekia 6,08 x 2,45 x 1,35 cm, todėl šį LED prožektorių esant poreikiui laisvai galima naudoti ir kaip raktų pakabuką. Be to, būtina paminėti, jog „Nitecore TIP“ yra pagamintas iš patikimo aliuminio lydinio, todėl tarnaus tikrai kur kas ilgiau nei paprastas plastmasinis raktų pakabukas.

Nors tai skamba gana neįtikėtinai, tačiau „Nitecore TIP“ maksimaliai geba sukurti net 360 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šį neįtikėtinai gerą rezultatą gamintojui pavyko pasiekti LED prožektoriuje panaudojus „CREE XP-G2 S3“ tipo LED.

Neįtikėtinai skamba dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ dirbdamas maksimaliu galingumu geba apšviesti objektus esančius už 74 metrų. Pasak gamintojo, šį itin gerą rezultatą pavyko pasiekti panaudojus unikalų PDOT techninį sprendimą, kuris šiuo atveju leidžia suformuoti santykinai galingą spindulį net ir naudojant mažą reflektorių.

Itin optimistiškai nuteikia dar ir tas faktas, jog „Nitecore TIP“ LED prožektoriuje yra integruota net 500 mAh talpos ličio jonų baterija. Tokios talpos baterija maitinimą „Nitecore TIP“ be papildomos įkrovos gali teikti daugiau nei 46 valandas. Tuo tarpu, vėliau šią standartinio tipo bateriją tiesiog pakanka įkrauti naudojant įprastą USB laidą. Kitaip sakant, tai reiškia, jog „Nitecore TIP“ jokių papildomų išlaidų eksploatacijos metu tikrai nereikalauja.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Nitecore TIP“ LED prožektorius gali dirbti keturiais skirtingai režimais. Galingiausias režimas šiuo atveju atitinkamai sukuria maksimalų 360 liumenų šviesos srautą. Tuo tarpu, likusieji režimai atitinkamai pasiekia 150, 35 ir 1 lm siekiantį šviesos srautą.

„Nitecore TIP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TIP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Galiausiai vertėtų paminėti ir tai, kad jei ieškote šiek tiek galingesnio LED prožektoriaus nei „Nitecore TIP“, tuomet tikrai vertėtų pasidomėti „Nitecore TUP“. Šis LED prožektorius siūlo labai panašias galimybes, tačiau jau geba sukurti 1000 lm siekiantį šviesos srautą. Vis dėlto renkantis „Nitecore TUP“ LED prožektorių teks susitaikyti su tuo faktu, jog jis yra bene dvigubai brangesnis už „Nitecore TIP“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 360 lm.
  • LED tipas: CREE XP-G2 S3.
  • Režimai: turbo mode (360 lm); high mode (150 lm); medium mode (35 lm); low mode (1 lm).
  • Baterija: ličio jonų 500 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 6,08 x 2,45 x 1,35 cm; 24 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • „Gearbest“14.48€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 47 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.08€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 14.48€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

7. Naujos kartos išmanusis durų skambutis „360 D819“

81.45€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas AIDOORBEL360 | „360 D819“ specifikacijos

„360 D819“ – tai naujos kartos išmanusis durų skambutis su integruotu dirbtiniu intelektu, kuris geba atpažinti žmonių veidus. Šis durų skambutis iš karto atkeliauja su specialia garso kolonėle, turi integruotą 1080p raiškos kamerą ir užfiksuotus vaizdo įrašus gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje.

Jeigu nusprendėte senąjį durų skambutį pakeisti nauju, tuomet greičiausiai sau tinkamo sprendimo teks dairytis Kinijoje. Norime atkreipti dėmesį, kad per pastaruosius keletą metų šioje rinkoje įvyko daug pokyčių, todėl nuotoliniu būdu veikiančių durų skambučių kainos priklausomai nuo galimybių taip pat gali ženkliai skirtis.

Pavyzdžiui, jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris nori išbandyti pačius pažangiausius sprendimus, tuomet jums be jokios abejonės derėtų pasidomėti dirbtiniu intelektu aprūpintu naujos kartos belaidžių durų skambučiu „360 D819“.

Dirbtinis intelektas šiuo atveju durų skambučiui „360 D819“ padeda tiksliai ir intuityviai identifikuoti žmones. Jeigu tai gerai žinomas žmogus, tuomet šis išmanusis durų skambutis ne tik praneš kokiu metu prie jūsų namų durų kažkas lankėsi, bet taip pat sugebės tiksliai jums pranešti ir jus norėjusio aplankyti žmogaus tapatybę.

Nuotoliniu būdu veikiantį „360 D819“ išmanųjį durų skambutį taip pat norisi pagirti dėl itin kokybiškos kameros. „360 D819“ turi 1080p raiškos (1920 x 1080) integruotą kamerą, kuri ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi net 162 laipsnių apžvalgos kampą. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kurį retai gali pademonstruoti net ir IP kameros bei automobiliniai vaizdo registratoriai.

Gamintojas pristatydamas „360 D819“ dar pabrėžia ir integruotų ypač galingų IR LED privalumus, kurių dėka itin geras matomumas yra užtikrinamas net ir nakties metu. Čia dar svarbu pridėti ir tai, jog „360 D819“ geba automatiškai pereiti iš dienos į nakties režimą, todėl kas lankėsi prie jūsų namų durų galėsite stebėti nepriklausomai nuo esamo paros meto.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad „360 D819“ durų skambutis užfiksuotus vaizdo įrašus priklausomai nuo poreikio gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusiame debesų kompiuterijos serveryje. Pavyzdžiui, kitas panašų funkcionalumą turintis „Xiaomi AI Face“ durų skambutis vaizdo įrašus leidžia saugoti tik nutolusiame serveryje, o tai dažnam pirkėjui gali asocijuotis su asmeninio privatumo pažeidimu.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad artimiausias „360 D819“ durų skambučio konkurentas „Xiaomi AI Face“ šiam naujos kartos durų skambučiui taip pat neprilygsta ir pagal kameros galimybes. Kaip buvo minėta, „360“ siūlomas sprendimas filmuoja aukštąją raiška ir gali pasigirti net 162 laipsnių apžvalgos kampu, kai tuo tarpu „Xiaomi AI Face“ savininkai turi tenkintis 720p raiška ir 105 laipsnių apžvalgos kampu.

Žinoma, šiuo atveju už geresnes technines charakteristikas tenka mokėti šiek tiek daugiau, tačiau greičiausiai visi sutiks, jog atsitikus nemaloniam įvykiui geresnės raiškos vaizdo įrašas teiks kur kas daugiau naudos. Be to, dar reiktų atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi AI Face“ yra maitinimas penkiomis AA tipo baterijomis, kurias laiko nuo laiko teks keisti, o tuo tarpu „360 D819“ iš karto atkeliauja su įkraunama nepalyginamai ilgiau tarnaujančia ličio jonų baterija.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080).
  • Naktinis filmavimas: yra.
  • Apžvalgos kampas: 162 laipsniai.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Atmintis: duomenys saugomi nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje arba Micro SD kortelėje.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; dirbtiniu intelektu AI pagrįstas veidų atpažinimas.
  • Maitinimas: naudoja integruotą įkraunamą ličio jonų bateriją.
  • Matmenys ir svoris: 15,1 x 6,1 x 3,2 cm; 217 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • „Gearbest“81.45€.
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu AIDOORBEL360
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1.62€ registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 81.45€ kaina yra mažiausia šio durų skambučio kainų istorijoje:

8. Naujas, labai geros kainos ir fantastiškai atrodantis „Xiaomi“ lazerinis atstumo matuoklis „Xiaomi Mijia youpin Duke LS-P“

22.63€ | 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas 13F4QMQ4AI | „Xiaomi Mijia youpin Duke LS-P“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia youpin Duke LS-P“, gaminamas „Xiaomi youpin“ yra kompaktiškas lazerinis atstumo matuoklis, skirtas naudojimui namuose. Šis įrenginys pravers remontuojant namus, perstatinėjant baldus, kabinant meno dirbinius ar tiesiog tyrinėjant savo aplinką. Štai 4 įdomiausios šio prietaiso savybės.

„LS - P“ prietaisas jums gali pasirodyti matytas. Lygiai taip pat atrodo bei veikia ir „Alfawise LS – P Mini“. Greičiausiai šie įrenginiai yra gaminami toje pačioje gamykloje ir įsitikinę didele „Alfawise LS – P Mini“ sėkme, „Xiaomi youpin“ šį matuoklį pakišo po savo prekės ženklu. Tai rodo, jog šis matuoklis visiškai atitiko standartinius „Xiaomi“ kokybės standartus, o jo dizainas irgi idealiai tinka „Xiaomi“ šeimos produktams.

Bet tai neturėtų stebinti - „Alfawise LS – P Mini“ laimėjo  prestižinį „Reddot Design“ apdovanojimą, o tai sugeba padaryti retas atstumo matuoklis. 

Kitas įdomus dalykas - „Alfawise LS – P Mini“ jau nebėra prekyboje, rašoma, kad išpirkta. Lieka neaišku, ar tai dalis susitarimo ir nuo šiol šis simpatiškas atstumo matuoklis bus parduodamas tik po  „Xiaomi youpin“ vardu, ar visgi tai laikinas išpirkimas. Jei laikinas, tuomet prekyboje bus du skirtingų vardų matuokliai, kurie iš esmės yra identiški. Tiesa, „Alfawise“ turi net kelias šio matuoklio versijas:

  • „Multifuncional Version“ - „Alfawise LS – P Mini“ - būtent pastarąją dabar siūlo „Xiaomi youpin“ su pavadinimu „Xiaomi youpin LS - P“ (pilnas funkcijų rinkinys);
  • „Standard Version“ - „Alfawise LS – 1“ - paprasčiausia versija (ploto, kampo ir kt. neskaičiuoja);
  • „Upgraded Version“ - „Alfawise LS – 1S“ - toks pat kaip „Alfawise LS – 1“, tik papildomai palaiko nuolatinių matavimų funkciją ir rodo minimalią/maksimalią reikšmes. Toks pats 620 - 670 nm lazeris, 220 mAh baterija, bet šiek tiek mažiau funkcijų nei  „Alfawise LS – P Mini“. 

„Alfawise LS – P Mini“ įrenginys jau nebėra parduodamas, tad vienintelė alternatyva pilnam funkcijų rinkiniui yra „Xiaomi youpin“ sukurtas lazerinis atstumo matuoklis „LS - P“. Kuo jis ypatingas?

1. Daugybė funkcijų

Nors tai ir tėra kompaktiškas lazerinis atstumo matuoklis, jis siūlo net 11 skirtingų funkcijų, tarp kurių tūrio, ploto, kampo, tolimosios kraštinės skaičiavimai ir taip toliau. Maksimalus „LS - P“ matuojamas atstumas - 40 cm, tačiau pasirinkę tęstinio matavimo funkciją galėsite matuoti ir ilgesnius atstumus.

2. Kokybiški komponentai

„LS - P“ išmatavimai - 8,6 x 2,2 x 1,1 cm, o svoris - 28 g. Šio įrenginio korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir magnio lydinio bei ABS plastiko. Metalinė įrenginio dalis yra specialiai apdorota taip, kad neslystų iš rankos.

Didelis „LS - P“ ekranas turi apšvietimą, o įrenginio centre yra kokybiškas 620 - 670 nm lazeris. Tai yra tiesiog lengvas, kompaktiškas, bet tvirtas prietaisas, kurio viduje dirba amerikietiški, europietiški ir japoniški komponentai.

3. Puiki baterija

„LS - P“ turi 200 mAh bateriją. Ji yra įkraunama per USB, įrenginys turi greito įkrovimo funkciją. Tačiau šio matuoklio dažnai įkrauti tikrai nereikės, nes su pilnai įkrauta baterija jis gali atlikti net 3500 matavimų.

4. Paprastas naudojimas

„LS - P“ turi vos du mygtukus - centrinis įjungia lazerį, o šoninis leidžia pasirinkti vieną iš kelių matuoklio funkcijų. Šis įrenginys turi didelį ekraną, kuriame matavimo duomenys, funkcijos ir baterijos būklė bus matomi itin ryškiai. Geriausia tai, kad matavimai truks vos sekundės dalį.

Galiausiai, didelis „LS - P“ privalumas yra ir tikslumas - matuoklis pasiekia +/- 2 mm tikslumą, todėl neatsilieka nuo įprastų matavimo juostų.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

„Xiaomi youpin LS - P“ (pilnas funkcijų paketas)

  • Gearbest - 22.63€
  • su kuponu 13F4QMQ4AI

„Standard Version“, „Alfawise LS – 1“ (dalinės funkcijos)

„Upgraded Version“, „Alfawise LS – 1S“ (dalinės funkcijos)

Dabartinė 22.63€ kaina yra mažiausia šio lazerinio matuoklio kainų istorijoje:

9. Naujos kartos į ausis įstatomos belaidės ausinės „Bluedio Hi TWS“

14.48€ | 30 % nuolaida | „Bluedio Hi TWS“ specifikacijos

„Bluedio Hi TWS“ – tai gerai Kinijoje žinomo bei vertinamo gamintojo naujos kartos į ausį įstatomos belaidės ausinės, kurios palaiko Bluetooth 5.0 ir taip pat komplekte iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovos stotele-dėklu. Šios belaidės ausinės taip pat garsėja solidžiu dizainu bei integruotu jutikliu, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne (jas išsiėmus, muzikos grojimas sustabdomas automatiškai). Tačiau svarbiausia tai, kad Kinijoje šią savaitę jos parduodamos dvigubai pigiau nei Lietuvoje, todėl jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

„Bluedio Hi TWS“ belaidės į ausį įstatomos ausinės gali pasigirti ne tik solidžiu dizainu, bet ir nepriekaištinga garso kokybe, mažu svoriu bei kompaktiška komplekte pridedama įkrovos stotele-dėklu.

Gamintojas tvirtina, jog gerą garso kokybę plačiame dažnių diapazone pavyksta pasiekti dėka integruotų 13 milimetrų judančių ričių. Žinoma, prie gero rezultato taip pat prisideda ausinėse naudojamos elektrinės grandinės, kurios šiuo atveju naudoja tik aukštos kokybės patikimus elektrinius komponentus.

Maloniai stebina dar ir tai, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidėse ausinėse yra įdiegtas papildomas garso kodavimo techninis sprendimas, kuris visiškai automatiškai leidžia aiškiai atskirti balsą nuo grojamos melodijos. Šis sprendimas itin praverčia tuomet, jeigu įprastai esate įpratę klausytis įvairaus stiliaus muzikos visuomet naudodami tuos pačius muzikos grotuvo nustatymus.

Gamintojas pristatydamas belaides į ausis įstatomas „Bluedio Hi TWS“ ausines taip pat pabrėžia, jog panaudotos pažangios technologijos, patikimi komponentai bei kokybiškos medžiagos leidžia užtikrinti labai gerą „Bluedio Hi TWS“ ilgaamžiškumą. Tuo tarpu, naudojamos kokybiškos integruotos baterijos bei energiją taupantys lustai leidžia garantuoti mažas energijos sąnaudas.

Būtina pridėti, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidės ausinės iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovimo stotele-dėklu. Tuo tarpu pačios ausinės turi 55 mAh talpos baterijas ir be papildomos įkrovos tarnauja apie 5 valandas. Trumpai tariant, esant poreikiui šiomis ausinėmis be jokių didesnių problemų galima naudotis praktiškai visą parą, o jeigu vienu metu nuspręstumėte naudoti tik vieną ausinę, tuomet greičiausiai be papildomos energijos šaltinio išsiverstumėte net ir apie dvi paras.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Bluedio Hi TWS“ turi dar vieną įdomų techninį sprendimą, kurio iki šiol nėra pasiūlęs joks kitas gamintojas. Dešinėje „Bluedio Hi TWS“ ausinėje yra integruotas specialius jutiklis, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne. Kitaip sakant, šis jutiklis geba aptikti žmogaus veidą ir atsižvelgdamas į tai gali automatiškai sustabdyti muzikos grotuvą tuo momentu, kai ausinę išsiimate iš ausies.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.77 balai iš 5 (13 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis, turi integruotą mikrofoną.
  • Pagrindinė paskirtis: išsiskiria solidžiu juodos spalvos dizainu, todėl puikiai tinka tiek sportuojantiems, tiek kelionių metu ar dirbantiems biure.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius dėka naudojamų 13 milimetrų judančių ričių.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 5 valandos muzikos klausymui arba pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; USB C tipo jungtis stotelės-dėklo įkrovimui.
  • Išskirtinės savybės: keičiami ausinės atgaliai; automatiškai sustabdo muzikos grojimą išsiėmus ausinę; gali būti naudojamos po vieną; talpią bateriją turinti įkrovimo stotelė-dėklas.
  • Korpusas: ABS tipo plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (600 mAh), USB C tipo laidas, papildomi ausinių atgaliai ir instrukcija anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  4,8 x 2,26 x 0,5 cm; 4 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 25

  • „Gearbest“14.48€.
  • Dabar parduodamos su 30 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 30 €.

10. Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

13.57€ | 38 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (135 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti ir viena populiariausių savaitės prekių. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“. Itin geros kainos automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - kaip veikia, kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai („Alfawise AD-1806“ apžvalga)

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės.

Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto.

Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

„Kainuoja pigiau, jautrumas dar didesnis nei „Xiaomi“, turi du skirtingus režimus, o galingiausiu išpurškia labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug“ („Alfawise AD-1806“ muilo dozatoriaus apžvalga, Video)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()