TOP 8 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojamos „Bluedio“ ausinės, itin populiarus vaizdo registratorius „Alfawise G70“ ir tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija su specialiu kuponu (Video, 2019 m. 32 savaitė)  (1)

- Naujos kartos į ausis įstatomos belaidės ausinės „Bluedio Hi TWS“

- Minimalistinis higienos priemonių laikiklis „Seamless Wall-mounted Toothbrush Holder“

- Vaizdo registratorius „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- Tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija (su nuolaidos kuponu)

- Biudžetinis sporto laikrodis „NO.1 DT 28“

- Vienas geriausių „Ganzo“ atlenkiamų peilių - „Ganzo FireBird FH41-CF“

- Vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ (su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos robotas siurblys „360 S7“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujos kartos į ausis įstatomos belaidės ausinės „Bluedio Hi TWS“

13.63€ | 35 % nuolaida | „Bluedio Hi TWS“ specifikacijos

„Bluedio Hi TWS“ – tai gerai Kinijoje žinomo bei vertinamo gamintojo naujos kartos į ausį įstatomos belaidės ausinės, kurios palaiko Bluetooth 5.0 ir taip pat komplekte iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovos stotele-dėklu. Šios belaidės ausinės taip pat garsėja solidžiu dizainu bei integruotu jutikliu, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne (jas išsiėmus, muzikos grojimas sustabdomas automatiškai). Tačiau svarbiausia tai, kad Kinijoje šią savaitę jos parduodamos dvigubai pigiau nei Lietuvoje, todėl jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

„Bluedio Hi TWS“ belaidės į ausį įstatomos ausinės gali pasigirti ne tik solidžiu dizainu, bet ir nepriekaištinga garso kokybe, mažu svoriu bei kompaktiška komplekte pridedama įkrovos stotele-dėklu.

Gamintojas tvirtina, jog gerą garso kokybę plačiame dažnių diapazone pavyksta pasiekti dėka integruotų 13 milimetrų judančių ričių. Žinoma, prie gero rezultato taip pat prisideda ausinėse naudojamos elektrinės grandinės, kurios šiuo atveju naudoja tik aukštos kokybės patikimus elektrinius komponentus.

Maloniai stebina dar ir tai, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidėse ausinėse yra įdiegtas papildomas garso kodavimo techninis sprendimas, kuris visiškai automatiškai leidžia aiškiai atskirti balsą nuo grojamos melodijos. Šis sprendimas itin praverčia tuomet, jeigu įprastai esate įpratę klausytis įvairaus stiliaus muzikos visuomet naudodami tuos pačius muzikos grotuvo nustatymus.

Gamintojas pristatydamas belaides į ausis įstatomas „Bluedio Hi TWS“ ausines taip pat pabrėžia, jog panaudotos pažangios technologijos, patikimi komponentai bei kokybiškos medžiagos leidžia užtikrinti labai gerą „Bluedio Hi TWS“ ilgaamžiškumą. Tuo tarpu, naudojamos kokybiškos integruotos baterijos bei energiją taupantys lustai leidžia garantuoti mažas energijos sąnaudas.

Būtina pridėti, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidės ausinės iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovimo stotele-dėklu. Tuo tarpu pačios ausinės turi 55 mAh talpos baterijas ir be papildomos įkrovos tarnauja apie 5 valandas. Trumpai tariant, esant poreikiui šiomis ausinėmis be jokių didesnių problemų galima naudotis praktiškai visą parą, o jeigu vienu metu nuspręstumėte naudoti tik vieną ausinę, tuomet greičiausiai be papildomos energijos šaltinio išsiverstumėte net ir apie dvi paras.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Bluedio Hi TWS“ turi dar vieną įdomų techninį sprendimą, kurio iki šiol nėra pasiūlęs joks kitas gamintojas. Dešinėje „Bluedio Hi TWS“ ausinėje yra integruotas specialius jutiklis, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne. Kitaip sakant, šis jutiklis geba aptikti žmogaus veidą ir atsižvelgdamas į tai gali automatiškai sustabdyti muzikos grotuvą tuo momentu, kai ausinę išsiimate iš ausies.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis, turi integruotą mikrofoną.
  • Pagrindinė paskirtis: išsiskiria solidžiu juodos spalvos dizainu, todėl puikiai tinka tiek sportuojantiems, tiek kelionių metu ar dirbantiems biure.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius dėka naudojamų 13 milimetrų judančių ričių.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 5 valandos muzikos klausymui arba pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; USB C tipo jungtis stotelės-dėklo įkrovimui.
  • Išskirtinės savybės: keičiami ausinės atgaliai; automatiškai sustabdo muzikos grojimą išsiėmus ausinę; gali būti naudojamos po vieną; talpią bateriją turinti įkrovimo stotelė-dėklas.
  • Korpusas: ABS tipo plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (600 mAh), USB C tipo laidas, papildomi ausinių atgaliai ir instrukcija anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  4,8 x 2,26 x 0,5 cm; 4 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

  • „Gearbest“ 13.63€.
  • Dabar parduodamos su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 30 €.

2. Minimalistinis higienos priemonių laikiklis „Seamless Wall-mounted Toothbrush Holder“

15.45€ | 32 % nuolaida | „Seamless Wall-mounted Toothbrush Holder“ specifikacijos

Dažname vonios kambaryje prie kriauklės trūksta vietos pagrindiniams higienos reikmenims. Tiesiog tas horizontalus paviršius aplink kriauklę traukte traukia ten sudėti reikalingus ir nereikalingus šepetėlius, buteliukus ir tūbeles. Šis laikiklis išsprendžia bent dalį šios problemos svarbiausias priemones perkeldamas ant sienos.

Šis laikiklis yra pagamintas iš lygaus ABS plastiko, ant kurio nesiveis bakterijos. Apačioje rasite tris stiklines. Jos prie laikiklio tvirtinamos magnetais, todėl kabės atvirkščiai. Taip jos greičiau išdžius ir, vėlgi, bus apsaugotos nuo bakterijų veisimosi.

Laikiklio priekyje yra nedidelis stalčius. Jame tilps lūpų dažai, pora vaistų tūbelių ar kitos smulkenos. Na, o pagrindinė lentyna yra viršuje. Čia galėsite pasidėti dantų pastą, kasdien naudojamus kremus, plaukų priežiūros priemones. Įdomu tai, kad čia yra ir telefono laikiklis. Tai pravers, jei mėgstate klausytis muzikos, kai maudotės duše.

Šiame laikiklyje telpa net 6 dantų šepetėliai. Taigi, jis puikiai tinka šeimai. Geriausia tai, kad jieyra apsaugomi nuo dulkių ir kitų nešvarumų, ir nestovi nešvariame puodelyje. 

Šis laikiklis su visais savo magnetais ir stiklinėmis sveria visai nedaug. Tai leidžia jį montuoti negręžiant skylių. Tereikės prie sienos, stiklo ar plytelių priklijuoti specialų tvirtinimo elementą ir prie jo prispausti laikiklį. Šį daiktą savo vonios kambaryje įsirengsite vos per kelias akimirkas, o norėdami jį vėl galėsite pašalinti nepalikdami žymių.

Šis laikiklis padės susitvarkyti vonios kambarį ir dažniausiai naudojamus daiktus turėti po ranka. Didžiausi privalumai - paprastas, švarus dizainas, paprastas įrengimas, funkcionalūs skyriai ir nedidelė kaina.

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

Dabartinė 15.45€ kaina yra mažiausia šio higienos reikmenų laikiklio kainų istorijoje:

3. Vaizdo registratorius „Alfawise G70“

37.27€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT „Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (76 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 37.27€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.67€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 36€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

4. Tarptautinė „Xiaomi Mi Band 4“ versija

29.90€ | 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė susilaukė neįtikėtino populiarumo visame pasaulyje, bet jau pasirodė naujoji „Xiaomi Mi Band 4“. Kaip įprasta, tuoj po anonso apyrankės kaina buvo gan didoka, siekė 40€. Dabar sistemingai pasirodo naujų nuolaidų ir pastarasis pasiūlymas turbūt pats geriausias iki šiol.

Pirmoji pažintis su „Xiaomi Mi Band 4“ - kokybė tokia, kad neabejotinai bus 2019 metų hitas („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Įspūdžiai apie kinišką „Xiaomi Mi Band 4“ versiją: „Jau dabar ši apyrankė pardavinėjama už centus - net neįsivaizduoju prie ko galima prikibti už tokią kainą“ („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Kuo iš tikro kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija skiriasi nuo globalios, ar verta dairytis į NFC versiją ir kaip gerokai sutaupyti („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, versijų palyginimas)

Kuo skiriasi „Xiaomi Mi Band 3“ nuo naujausios „Xiaomi Mi Band 4“? Detalus palyginimas ir aiškios išvados, kuri apyrankė iš tikro yra geresnė („Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga)

Paprasta gudrybė, kaip pakeisti „Mi Band 4“ ekranvaizdį: galima uždėti net ir savo nuotrauką (Apžvalga, Detali instrukcija, Video)

Atrodo, kad „Xiaomi“ iš tikro sukūrė fantastišką apyrankę: štai dėl ko man taip patiko „Xiaomi Mi Band 4“, kokie įspūdžiai palyginus su 150€ kainuojančiu „Fitbit“ konkurentu ir prie ko dar galima prikibti (išsami „Xiaomi Mi Band 4“ apžvalga, Foto, Video)

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad praktiškai visais parametrais tai yra gerokai geresnė išmanioji apyrankė“. Garsiąją „Xiaomi Hey+“ palygino su naujausia „Xiaomi Mi Band 4“ (Apžvalga, Video)

Daugeliui yra labai įdomu sužinoti kaip gi atrodo naujoji apyrankė, ką jį sugeba ir ką gi apie ją kalba apžvalgininkai. Galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti tas apžvalgas, bet pagaliau pavyko rasti tokią, kurioje apžvalgininkas pagaliau savo rankose laiko naująją „Mi Band 4“. Tad susipažinkime iš arčiau su šia išmaniąja apyranke.

Apžvalgininkas tik ką gavo „Mi Band 4“ apyrankę. Beje, jis įsigijo tarptautinę apyrankės versiją.

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

Kaip valdyti „Mi Band 4“ apyrankę?

Jos ekrano apačioje yra vadinamasis „Home“ mygtukas. Jis reaguoja į prisilietimus ir jį paspaudus, pradžioje aktyvuojame ekraną bei keliaudami per pasirinkimus grįžtame į pradinį langą.

Norint judėti per pasirinkimus, reikia braukti pirštu per ekraną iš apačios į viršų bei atvirkščiai. Patogu yra tai, kad pasirinkimai juda ratu, tai reiškia, kad nėra tokio dalyko, kaip paskutinis pasirinkimas, po kurio tektų braukti per ekraną keletą kartų, kol grįžtume atgal. Paprastas sprendimas, bet valdyti apyrankę tampa gerokai patogiau. Norint grįžti iš pasirinkimo atgal – reikia perbraukti per ekraną iš kairės į dešinę.

„Mi Band 4“ yra tokie pasirinkimai, kaip:

„Status“ - rodomi nueiti žingsniai, atstumas, sudegintos kalorijos ir įspėjimas dėl širdies ritmo;

„Heart rate“ - rodo širdies ritmo rezultatus;

„Workout“ - galimi 6 sporto režimai: bėgimas lauke, bėgimas ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, ėjimas, darbas treniruoklių salėje, plaukimas baseine. „Ši apyrankė turi 5ATM standartą, tad ji yra pilnai atspari vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje“;

„Weather“ - rodoma orų prognozė. Reikia, kad „Mi Band 4“ būtų susieta su išmaniuoju telefonu ir tada šiuos duomenis paims būtent iš jo;

„Notifications“ - pranešimų informacija. „Visa informacija rodoma anglų kalba - jokių problemų. Čia galite matyti el. laiškų informaciją, socialinių tinklų ir kt. Žinoma, ilgo teksto ekrane matyti nebus galimybės, bet siuntėją ir pradinę pranešimo informaciją matome gerai. Rodoma informacija apie paskutinius 3 gautus pranešimus. Juos galima ištrinti, bet nėra galimybės į juos atsakyti“;

„More“ skiltyje yra „DND“ (netrukdyti – galima nurodyti konkretų laiką), „Alarm“, „Music“ (valdyti telefono muzikos grotuvą), „Stopwatch“, „Timer“, „Find device“ (randa telefoną), „Silent“, „Alipay“ (realiai veikia tik Kinijoje), „Band display“ (nustatyti ekrano ryškumą), „Settings“ (papildomi nustatymai).

Norint įkrauti „Mi Band 4“ apyrankę, belieka patį modulį išimti iš apyrankės ir įdėti į įkroviklį.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad pirmasis įspūdis yra puikus. Xiaomi Mi Band 4 yra pagaminta labai kokybiškai. Nuostabios kokybės, spalvotas ir didelis ekranas. Daugybė naudingų funkcijų. Patogi, graži išmanioji apyrankė. Net neabejoju, kad ji bus tokia pat populiari, kaip ir jos pirmtakė Mi Band 3.“

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

Tarptautinė ​„Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų, kinų, vėliau su atnaujinimais bus papildomos kalbos, angliška instrukcija):

  • Gearbest - 29.90€
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • ​nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 32.61€,
  • 0.82€ už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

Kiniška „Xiaomi Mi Band 4“ versija (palaiko anglų ir kinų kalbą, kiniška instrukcija):

  • Gearbest - 29.59€,
  • 39 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą, pristato labai greitai - per 8-15 d.d.
  • Aliexpress 26.73€,
  • 0.81 € už siuntimą į Lietuvą, siunčia ilgai, atkeliaus per 18-29 d.d.

5. Biudžetinis sporto laikrodis „NO.1 DT 28“

19.99€ | 25 % nuolaida | „NO.1 DT 28“ specifikacijos

Tai vienas iš pačių perkamiausių šio mėnesio sporto laikrodžių, o savo kainos diapazone jam nėra lygių. Įspūdingas kiekis funkcijų už labai gerą kainą, labai teigiamos pirmosios apžvalgos ir štai rezultatas. Žinoma, tobulų daiktų nėra, o ypač už tokią kainą, bet pagal galimybes ir kainą šis laikrodis kol kas tiesiog nepralenkiamas.  

„Tikrai nesitikėjau iš šio laikrodžio tiek daug funkcijų ir tokio patogaus valdymo - viskas pavyksta iš pirmo karto“. Kaip tiksliai viską matuoja „NO.1 DT 28“, kodėl nepasileido EKG ir funkcijų palyginimas su „Apple Watch“ („NO.1 DT 28“ apžvalga, Video)

„Iki visiško tobulumo trūksta, bet už tokią kainą geresnio sporto laikrodžio nerasite“. EKG jutiklis, kraujo spaudimo matavimas, 1,54 ekranas ir daugybė sporto režimų („NO.1 DT28“ apžvalga, Video, dvigubai pigiau nei Lietuvoje)

NO.1 DT 28 – tai naujas išmanusis laikrodis su 1,54 colių spalvotu TFT ekranu, 230 mAh baterija ir IP68 standartą atitinkančiu cinko ir polikarbonato korpusu. Tai yra pirmasis NO.1 laikrodis su EKG (elektrokardiogramos) funkcija. Jame suderinamos sveikatos, sporto ir laisvalaikio funkcijos.

„NO. 1 DT 28“ sporto laikrodis yra visiškai naujiena - oficaliai pristatas 2019 metų vasario mėnesio pabaigoje vykusiose technologijų parodoje „Mobile World Congress“ (MWC) Barselonoje.

Tai kol kas daugiausiai dėmesio visame pasaulyje sulaukęs NO. 1 kompanijos sukurtas sporto laikrodis su vidinėje dalyje įmontuotais elektrokardiografiniais jutikliais (EKG). Jie užrašo širdies ląstelių sukurto suminio elektros lauko potencialo kitimo kreivę. Pagal jos ypatumus galima spręsti apie širdies veiklą, nors aišku, medicininio tikslumo tikėtis neverta ir tikrų medicinių prietaisų jis negali pakeisti. Bet dėl bendros orientacijos, laikrodis gali būti visai įdomus.

Elektrokardiogramai fiksuoti pakanka atidaryti programą ir prispausti pirštą prie laikrodžio ekrano – du elektrodai prietaiso galinėje dalyje tuo metu liečia kitą ranką. Po 30 sekundžių trunkančios procedūros duomenis galima matyti programėlėje, taip pat išsaugoti ar persiųsti. Elektrokardiogramos duomenys ir jų analizė bei užrašai taip pat saugomi „FunDo Pro“ programoje.

Be kraujospūdžio matavimo funkcijos, laikrodis turi ir įprastas tokiems įrenginiams funkcijas – žingsniamatį, rodo pranešimus ir sudegintas kalorijas, matuoja pulsą, širdies ritmą, veikia priminimų, žadintuvo funkcijos. Laikrodis taip pat turi aukštimatį, oro slėgio matavimą, rodo UV spinduliuotę, galima valdyti telefono kamerą ir muziką, matuoti deguonies kiekį kraujyje. Įrenginys  yra suderinamas su naujausiomis ir senesnėmis iOS ir Android versijomis.

Iš tikrųjų NO.1 DT 28 duomenys atrodo įspūdingai - 64KB RAM ir 512KB ROM atmintis, 240x240 rezoliucijos ekranas, pulsometras ir elektrokardiografas. Į apžvalgos autoriaus rankas pateko prototipas, kuris buvo jau beveik visiškai paruoštas gamybai. „SmartWatch Ticks“ kanalo kūrėjas pirmiausia pastebėjo, kad šis laikrodis iš tiesų yra gražus.

NO.1 DT 28 turi cinko lydinio korpusą su apvaliu ekranu ir polikarbonato nugarėle. Nors iš šios pusės laikrodžio niekas neapžiūrinės, galine jo dalį dengia anglies pluoštas. Bandomas laikrodis turi termoplastiko apyrankę, tačiau gamintojas siūlo ir plienines apyrankes. Apžvalgos autorius negalėjo atsigrožėti termoplastiko apyrankę puošiančia balta siūle. Ji tarsi imituoja odinę apyrankę, tačiau tuo pat metu nėra pagaminta iš dirbtinės odos.

Programėlės randamos apačioje. Čia yra žingsniamatis, miego duomenys ir sporto režimai, kurių NO.1 DT 28 turi kelis (ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, kopinėjimas, plaukimas, futbolas, krepšinis ir taip toliau). Šiame meniu taip pat yra ir orų pranešimai.

„Šiame laikrodyje surasite funkcijas, kurios kituose panašiuose prietaisuose įprastai nesutinkamos. Bet tik kai laikrodis yra susietas su telefonu“ – taip apžvalgos autorius apibūdino orų programėlės prieinamumą.

Sąsaja su telefonu taip pat leidžia laikrodžio ekrane atvaizduoti tokius parametrus kaip aukštis virš jūros lygio, atmosferinis slėgis, UV spinduliuotės lygis.

Įdomiausios NO.1 DT 28 funkcijos yra susijusios su biometriniais matavimais. Tai yra pirmasis gamintojo laikrodis su elektrokardiografo funkcija. Tam naudojami du elektrodai nugarėlėje, kurie per žmogaus odą gali pajusti silpnus širdies elektrosignalus, kurie yra grafiškai atvaizduojami programėlėje.

Elektrodus reikia sušlapinti, o patį laikrodį prispausti kitos rankos pirštu.

NO.1 DT 28 taip pat matuoja širdies ritmą. Galima nustatyti, kad kiek laiko norite, kad būtų atliekami matavimai. Tuo tarpų kraujo spaudimo ir  deguonies koncentracijos kraujyje matavimai tokių nustatymų neturi. NO.1 DT 28 taip pat primena pajudėti, leidžia per atstumą valdyti muzikos grotuvą, kamerą, surasti telefoną.

Nors „Google Play“ parduotuvėje viskas parašyta kinų kalba, galima pasirinkti ir anglų. Duomenys sinchronizuojami vieno mygtuko paspaudimu. Programėlėje lengva peržiūrėti skirtingų dienų duomenis, nustatyti tikslus, nustatyti kai kurias funkcijas. Programėlė veikia ir nepriklausomai nuo laikrodžio – ji gali skaičiuoti jūsų žingsnius naudodama ir įprastus telefono jutiklius. Galiausiai, programėlėje galima nustatyti kokios programėlės į laikrodį siųs pranešimus.

Įdomu tai, kad programėlė kai kuriuos nustatymus dubliuoja. Pavyzdžiui, automatinio ekrano įsijungimo funkciją galima įjungti/išjungti ir laikrodyje, ir programėlėje. Keičiant nustatymus svarbu prisiminti juos patvirtinti varnele, nes kitaip jie išsaugoti nebus.

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

  • Gearbest19.99€
  • Tai mažiausia kaina
  • 25 % nuolaida (tradiciškai Kinijoje kainuoja apie 25€),
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje - apie 50€

Dabartinė 19.99€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

6. Vienas geriausių „Ganzo“ atlenkiamų peilių - „Ganzo FireBird FH41-CF“

26.37€ | 2 % nuolaida | „Ganzo FireBird FH41-CF“ specifikacijos

„Į mano rankas pateko peilis, pagamintas gerai žinomo gamintojo Ganzo. Tai yra Ganzo FireBird FH41-CF modelis ir jis man labai patiko.“ Šioje apžvalgoje jos autorius pasidalins savo įspūdžiais apie šį peilį, jį išardys, parodys, kaip atrodo ašmenys, žiūrint pro mikroskopą.

Apžvalgininkas teigia, kad jau senokai ieškojo peilio, kuris būtų skirtas naudoti būtent namuose.

Jis jau turi porą „Ganzo“ daugiafunkcių įrankių ir teigia, kad „jų kokybė mane tik džiugina. Todėl ieškojau būtent šios kompanijos produkto, kuris pasižymėtų kokybiškais ir tvirto plieno ašmenimis. Štai kodėl pasirinkau Ganzo dukterinės įmonės FireBird peilį. Čia ir gera bei kokybiška rankena ir geros kokybės plienas.“

Taip pat apžvalgininkas teigia, kad peilio užsakymo metu dar nebuvo apie jį padarytų apžvalgų, todėl „aš labai atidžiai rinkausi savo pirmąjį sulenkiamą peilį.“

Tai ką randame pakuotėje?

Teigiama, kad pakuotė yra gana gražios išvaizdos ir ant dėžutės nurodytas peilio modelis, kad tai yra sulankstomas peilis, „FireBird“ prekės ženklas, QR kodas – tad galima jį nuskenavus gauti papildomos informacijos apie šį produktą.

Viduje randame patį „Ganzo FireBird FH41-CF“ peilį ir jam skirtą specialų maišelį.

Apžvalgininkas teigia, kad šio peilio rankena yra pagaminta iš tekstolito, maloni liesti ir peilį laikyti rankoje. Taip pat korpuse yra palikta ertmė, tad prie peilio galima pririšti ir dirželį.

Ašmenys pagaminti iš D2 plieno, yra 88 mm ilgio, 25 mm pločio ir 3,4 mm storio. Sulenktas peilis yra 114 mm ilgio, o išlenktas – 202 mm. Sveria 102 gramus.

Apžvalgininkas čia pademonstruoja, kad peilį galima atlenkti vos viena ranka ir jis automatiškai užsifiksuoja. Tai yra labai gerai, nes pats peilis netyčia nesusilenks ir taip nesužeis rankų. Norint vėl sulenkti peilį – reikia spustelėti štai šį peilio ašmenų užraktą (2:04 min.).

„Šis fiksavimo mechanizmas veikia puikiai. Peilio ašmenys laikomi tvirtai ir šiuo įrankiu naudotis absoliučiai saugu. Jokio ašmenų judėjimo, viskas yra savo vietose. Puiki kokybė.“

Verta atkreipti dėmesį, kad peilis turi ir segiklį, tad jį galima prisitvirtinti prie diržo. Apžvalgininkas teigia, kad segiklis pagamintas ir pritvirtintas labai gerai, tačiau „nors toks dalykas ir yra patogus, bet daug ir sunkiai pjaunant – jis gali šiek tiek trukdyti.“

Apžvalgininkas ne tik išardė šį peilį, bet ir pasidalino nuotraukomis, kaip „Ganzo FireBird FH41-CF“ ašmenys atrodo po mikroskopu. Štai keletas jų: 1, 2, 3.

O kaip gi pjauna „Ganzo FireBird FH41-CF“?

Apžvalgininkas su šiuo peiliu pjovė įvairius daiktus ir teigia, kad jo ašmenys tokie aštrūs, kad gali perpjauti praktiškai bet ką: tą pačią plastikinę pakuotę, pomidorus, sūrį, žuvies filė, žuvį, šiek tiek atšaldytą vištieną, kitą mėsą, žalią medį, sausą medieną ir nusmailinti pieštukus.

„Pjaustyti vištieną ir kitą mėsą yra vienas malonumas. Aštrūs ašmenys leidžia lengvai judėti palei kaulus ir pjauti mėsą.“

Galutinis verdiktas

„Jokių rimtų trūkumų nepastebėjau. Peilis ilgai išlaiko savo aštrumą. Puikiai tinka jei reikia ką nors perpjauti, atidaryti pakuotę, paaštrinti pieštukus ir taip toliau.

Peilis yra patogus naudoti, aukščiausios pagaminimo kokybės. Kai kuriems nelabai patinka šio peilio vadinamasis klipsas (segiklis), bet aš dėl jo neturiu jokių priekaištų. Labai gerai pagamintas, tvirtas, patogu peilį pritvirtinti prie diržo. Tikrai sėkmingas ir labai geras GANZO modelis.“

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

  • Gearbest26.37€,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

7. Vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

163.62€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN7464BLACK | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (760 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

4GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 163.62€
  • Su nuolaidos kuponu GBYZH2801
  • Gearbest - 163.62€
  • Su nuolaidos kuponu GBN74128BLUE
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

4GB RAM 64GB ROM

  • „Gearbest“ - 163.62€
  • su nuolaidos kuponu GBN7464BLACK
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

3GB RAM 32GB ROM

  • „Gearbest“ - 145.44€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

8. Naujos kartos robotas siurblys „360 S7“

363.6€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-360S7 „360 S7“ specifikacijos

„360 S7“ – tai atnaujintas „360“ gamintojo išmanusis dulkių siurblys, kuris pratęsia „S5“ bei „S6“ išmaniųjų dulkių siurblių seriją. Šis išmanusis dulkių siurblys gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus ir nuo šiol turi žymiai didesnę 570 ml dulkių surinkimo talpą bei net 150 ml dydžio vandens rezervuarą.

Jeigu domitės išmaniųjų dulkių siurblių naujienomis, tuomet jums greičiausiai bus puikiai žinomas ir „360“ gamintojas. Visiems likusiems tiesiog norime priminti, jog tai gerai Kinijoje ir visame pasaulyje žinomas išmaniųjų dulkių siurblių gamintojas, kuris šią vasarą anonsuoja jau trečiąjį savo išmanųjį dulkių siurblį „360 S7“.

Gamintojas tvirtina, kad „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys yra pajėgus išvalyti 180 m2 plotą ir priklausomai nuo kambaryje naudojamos dangos yra puikiai tinkamas tiek grindims valyti, tiek kilimams siurbti. Be to, svarbu pridėti dar ir tai, jog „360 S7“ pasižymi net 2000 Pa siekiančia siurbimo galia, tačiau maksimaliai sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą.

Kaip ir daugelis kitų aukštosios klasės išmaniųjų dulkių siurblių, taip ir „360 S7“ gali pasigirti integruotais „LDS“ bei „SLAM“ algoritmais. Būtent pastarųjų techninių sprendimų pagalba „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys geba atlikti lazerinį patalpos skenavimą, gali sudaryti virtualų patalpų žemėlapį bei atsižvelgdamas į jį pats visiškai autonomiškai suplanuoti geriausią patalpų valymo maršrutą.

Kaip jau buvo minėta, „360 S7“ gali tiek plauti grindis, tiek siurbti kilimus. Nors tokia sprendimų visuma nėra naujiena, tačiau „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys moka automatiškai identifikuoti valomą paviršiui. Kitaip sakant, atsižvelgdamas į grindų dangą šis išmanusis dulkių siurblys geba automatiškai parinkti geriausią siurbimo galią – jei siurbia kietas grindis, sumažins ją ir triukšmą, jei tik užvažiuos ant kilimo, iš karto padidins siurbimą iki maksimumo. Kaip žinia, daugelis pigių robotų siurblių blogiausiai valo kilimus, nes jiems tiesiog fiziškai nepakanka siurbimo galios.

„360 S7“ norisi pagirti ir už santykinai tylų darbą. Gamintojas tvirtina, kad dirbdamas maksimaliu galingumu šis išmanusis dulkių siurblys sukuria ne didesnį nei 65 dB triukšmą. Šį ypatingai gerą rezultatą, pasak gamintojo, kuriant „360 S7“ išmanųjį dulkių siurblį pavyko pasiekti todėl, nes šiame išmaniajame dulkių siurblyje yra integruotas šerelių nenaudojantis „NIDEC“ variklis.

Kaip jau buvo minėta, tai jau trečiasis šios serijos išmanusis dulkių siurblys iš „360“. Techninių charakteristikų aspektu yra daugiau nei akivaizdu, kad „360 S7“ apjungia iki šiol geriausias „360 S5“ bei „360 S6“ funkcijas. Pavyzdžiui, jeigu „360 S6“ taip pat garsėjo sauso bei drėgno valymo funkcijomis, tačiau šis išmanusis dulkių siurblys turi mažesnius rezervuarus - tik 400 ml dulkių surinkimo bei 80 ml vandens talpas. Tuo tarpu, „360 S5“ siūlo tik sausą valymą, tačiau yra pigiausias iš jų.

„360 S6“ turi labai panašų funkcionalumą kaip ir „360 S7“, pasižymi šiek tiek mažesne, 1800 Pa siurbimo galia Kietų grindų atveju to visiškai pakanka, bet kilimas jau geriau naujasis modelis. Žinoma, tuomet galima rinktis analogišką 2000 Pa galingumą kaip ir „360 S7“ siūlantį „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį, tačiau tuomet teks atsisakyti drėgno grindų valymo.

Apibendrinus tampa akivaizdu, kad nuo šiol „360“ gali pasiūlyti kiekvieno pirkėjo poreikius pilnai tenkinantį išmanųjį dulkių siurblį. Jeigu namuose tenka valyti ne tik grindis, bet ir kilimus, tuomet vienareikšmiškai geriausiu pasirinkimu taps naujos kartos „360 S7“ išmanusis dulkių siurblys. Tuo tarpu, jeigu drėgnas grindų valymas jums būtinas, tačiau kilimų siurbimui didelio dėmesio neskiriate, tuomet „360 S6“ – tai ko jums reikia. Galiausiai „360 S5“ išmanųjį dulkių siurblį derėtų rinktis tiems, kurių namuose dominuojanti grindų danga – kilimas ir apie jokį drėgną grindų valymą iš vis nėra kalbos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Galia: 22,8 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: 3 siurbimo rėžimai – Quiet (800 Pa), Automatic (1300 Pa), Max (2000 Pa). Robotui užvažiavus ant kilimo – automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą.
  • Garsas: 65dB
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 570 ml.
  • Vandens talpa: 150 ml;
  • Baterija: 3200 mAh; vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min.
  • Valdymas: galima valdyti per išmanųjį telefoną, naudojant „360Smart“ taikomąją programą; integruotas valdymas balsu naudojant „Amazon Alexa“.
  • Išskirtinės savybės: sausas ir drėgnas valymas; automatinis baterijos įkrovimas, siurbimo/plovimo maršruto planavimas; valdymas balsu; geba įveikti net 2 centimetrų aukščio kliūtis.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 10 cm; 3,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 08 11

Dabartinė 363.6€ kaina yra mažiausia šio siurblio roboto kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (1)