Skelbiamas „Gearbest September Mega Sale 2019“ išpardavimas ir TOP 10 geriausių pasiūlymų: rekordiškai gera kaina geriausiems „Xiaomi“ daiktams, specialūs kuponai iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 35 savaitė)  ()

- 14 % nuolaida į ausis įstatomoms ausinėms „Xiaomi Pro HD“

- 21 % nuolaida ausinėms „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“

- 44 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 39 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ (su nuolaidos kuponu)

- 41 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui

- 30 % nuolaida TV priedėliui „Xiaomi Mi Box“

- 15 % nuolaida namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“ (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida išmaniųjų namų valdymo rinkiniui „Xiaomi 5 in 1 Smart Home“

- „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin populiari Kinijos parduotuvė „Gearbest“ skelbia apie pirmąjį rudeninį išpardavimą - „Gearbest September Mega Sale 2019“. Jam daugybė tikrai gerų pasiūlymų ir atskirų specializuotų išpardavimų:

Pasiūlymų labai daug, ne visi jie vienodai geri. Atrinkome įdomiausius ir geriausius pasiūlymus iš daiktų, kurie jau senokai neturėjo gerų kainų, o dabar fiksuoja rekordinius kainų sumažėjimus. Daugeliu atveju tai itin populiarūs „Xiaomi“ daiktai, kuriuos dabar galima įsigyti labai geromis kainomis:

1. Mažiausia kaina į ausis įstatomoms ausinėms „Xiaomi Pro HD“

23.53€ | 14 % nuolaida | „Xiaomi Pro HD“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi“ išgarsėjo kaip išmaniųjų telefonų gamintoja. Visgi, jau pačioje kompanijos gyvavimo pradžioje šiuo prekės ženklu imtos žymėti ir ausinės. Vienos iš populiariausių - „Xiaomi Pro HD“. Jų populiarumo paslaptis glūdi aukštoje kokybėje, nesenstančiame dizaine ir viliojančioje kainoje.

Galėčiau daug pasakyti apie šias ausines.. AŠ JAS MYLIU!!! Naudoju jas kasdien jau antrus metus, myliu muziką ir mėgstu ją klausytis per ausines. Šios ausinės yra tiesiog neįtikėtinos, nuostabios ir ilgaamžės. Garsas yra aiškus ir detalus, kokybė prilygsta 150 svarų kainuojančioms ausinėms ir aš tikrai neperdedu. Niekada negirdžiu triukšmo, o vidutiniai ir aukšti tonai yra labai ryškūs. Dar norėčiau pasakyti apie ausinių laidą - aš maniau, kad jis nulūš po 3 mėnesių naudojimo, bet jau treti metai, o jis kaip naujas. (GOD BLESSED!)

„Xiaomi Pro HD“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Gearbest - 23.53€
  • Siunčia nemokamai
  • Tai mažiausia kaina

„Xiaomi Pro HD“ ausinės yra puikiai vertinamos pirkėjų ir tikrai ne be reikalo. Visų pirma, atkreipkite dėmesį į tai, kad jos yra metalinės. Tai reiškia, kad jos yra tvirtos ir malonios liesti. Net mygtukų korpusas ant laido yra metalinis - tai retas dizaino sprendimas šiame rinkos segmente.

„Xiaomi Pro HD“ yra įstatomos į ausis, tačiau jos yra kitokios nei daugelis taip nešiojamų ausinių. Jų antgaliai yra pakreipti 45 laipsnių kampu. Taip jos į ausis įsistato lengviau ir yra patogesnės.

Šios ausinės pasižymi hibridine garsiakalbių technologija. Tai reiškia, kad jų garsiakalbiai yra subalansuoti taip, kad gerai atkurtų bent dviejų sričių dažnius. Dažniausia hibridinė technologija naudojama tam, kad puikiai grotų ir aukštus, ir žemus tonus. Tačiau „Xiaomi Pro HD“ stiprybė yra vidutiniai ir aukšti tonai, tačiau dažnių diapazonas yra išties platus.

Tikriausiai pastebėjote ir grafeno diafragmas - tai dar vienas retas konstrukcinis sprendimas. Grafenas yra labai plona, bet nepaprastai tvirta medžiaga. Taigi, diafragmos yra plonesnės ir veikia greičiau - muzika yra detalesnė ir aiškesnė.

„Xiaomi Pro HD“ pasižymi 32 omų varža. „Xiaomi“ tiki, kad tai - aukso viduriukas, nes tokia varža pasižymi daugelis šio gamintojo ausinių. Kuo aukštesnė varža, tuo daugiau galios reikės joms groti. Tup pačiu, kuo sudėtingesnis garsiakalbių mechanizmas, tuo didesne varža jis pasižymės. Ausinės pasižymi žema varža, jei ji svyruoja nuo 16 iki 32 omų. Todėl „Xiaomi“ taiko į šį dydį - tai leidžia naudoti pakankamai sudėtingas garsiakalbių technologijas, bet vis tiek girtis žema varža.

Apskirtai, „Xiaomi Pro HD“ yra giriamos dėl savo garso. Priešingai nei daugybė kitų šiuolaikinių ausinių, jos per daug neakcentuoja žemų dažnių ir groja pakankamai subalansuotai. Tai pastebi ir apžvalgininkai, ir pirkėjai.

Dabartinė 23.53€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina belaidėms sporto ausinėms „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“

27.15€ | 21 % nuolaida | „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ ausinės yra itin kokybiškos, bet dabar fantastiškai pigios. Metalo kompozito diafragma, aukštos klasės mikrofonas, talpi baterija ir nedidelė kaina pritraukė tūkstančius pirkėjų.

Šios ausinės puikiai įsistato į ausis ir tikrai nekrenta. Jos yra lengvos, tvirtos ir skleidžia kokybišką garsą. Mikrofono vieta yra gerai parinkta ir pašnekovas jus puikiai girdi. Net nesvarbu, kaip laidas, prie kurio ir yra pritvirtintas mikrofonas, gulės ant jūsų kaklo. Baterija dirba labai ilgai, nereikia dėl jos jaudintis visą dieną. (Benjamin Schneider)

„Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Gearbest - 27.15€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Apžvalgininkai pastebi, kad „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds“ ausinių dizainas primena pirmos kartos  „Xiaomi Mi Ban“ išmaniąją apyrankę. Tai, tikriausiai, nėra visiškas atsitiktinumas, nes ausinės buvo pristatytos vėliau ir abu produktai yra skirti aktyviai sportuojantiems žmonėms. Belaidžių „Xiaomi“ ausinių laidas (kad ir kaip keistai tai skamba), gali būti nešiojamas ir priekyje, ir už kaklo, nors gamintojas kurdamas dizainą omenyje turėjo būtent pastarąją konfigūraciją.

Priekinė „Xiaomi“ belaidžių ausinių korpuso dalis yra aliumininė, o kitos dalys - minkšta danga padengto plastiko. Ši medžiaga nėra labai maloni liesti, tačiau prisideda prie to, kad ausinės nekrenta iš ausų. Tai užtikrina ir laido padėtis - ausinės ausyse laikosi tarsi kabliukai. Apžvalgininkai teigia, kad ausinės yra patogios ir sportuojant iškristi neturėtų.

Dešinėje pusėje yra USB lizdas įkrovimui ir pora mygtukų garso reguliavimui ir dainos perjungimui. Viskas labai paprasta ir patogu, tačiau šios ausinės yra kiek senesnis „Xiaomi“ dizainas ir turi tik IPX4 atsparumo vandeniui reitingą. Ką tai reiškia? Kad einant į dušą, jas reiktų nusiimti, kita vertus, prakaito ir smulkaus lietaus jos tikrai nebijo.

Teigiama, kad šios „Xiaomi“ ausinės pasižymi labai tyru, gražiu garsu, su smagiais aukštų natų akcentais. Visgi, kaip ir tikėtasi, dominuoja žemi tonai, nors šįkart apžvalgininkai teigia, kad jie nėra per stiprūs. Sportui skirtos ausinės tiesiog privalo gerai groti energingą šiuolaikišką muziką, tai „Xiaomi“ šiuo gaminiu ir pasiekė.

Prie to prisidėjo metalizuota diafragma ir nepriklausoma garso kamera užtikrina garso realistiškumą, nors didelėms ausinėms šis „Xiaomi“ gaminys prilygti šioje srityje negali, tačiau ne tokia ir jų paskirtis.  

Apžvalgininkai džiaugiasi ir tuo, kad šios ausinės groja pakankamai garsiai.

Visgi, įmanoma pastebėti ir trūkumų. Kaip dažnai būna su pigiomis ausinėmis, vidutiniai tonai yra silpnoki. Tai kelia problemų klausantis ne tokias trankias dainas, kartais ir dainininkų balsai skamba kiek per aukštai ar net šaižiai. Apžvalgininkai taip pat pastebi, kad pažadėtų 7 valandų „Xiaomi“ ausinės vienu įkrovimu neišdirba, tačiau be vargo gali groti 5-6 valandas, priklausomai nuo naudojimo.

Kai ko nusipirkus ausines yra neįmanoma pastebėti. Pavyzdžiui, darbo, kurį „Xiaomi“ padarė jas testuodama. Teigiama, kad ausinės puikiai veikia iš 20 laipsnių šaltyje, ir 70 laipsnių karštyje, o mygtukai buvo išbandyti net 5000 paspaudimų. Taigi, jos turėtų būti gana tvirtos.

Belaidės „Xiaomi“ ausinės sportuojantiems puikiai atlieka savo funkciją. Jos yra lengvos, patogios, nekrenta iš ausų aktyviai sportuojant ir netrukdo. Jų dizainas yra labai paprastas ir klasikinis, o mygtukai - lengvai pasiekiami. 

„Xiaomi“ pasirūpino, kad šios ausinės puikiai grotų šiuolaikinę muziką, nors vidutiniai tonai šiek tiek nukentėjo. Taip su pigiomis ausinėmis būna dažnai, o šios tikrai kainuoja nedaug.

Dabartinė 27.15€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina vienam iš pačių populiariausių išmaniųjų LED šviestuvų -  „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“

76.92€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra itin populiarus ir dažnai perkamas išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą ir turinti itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95). Šviestuvą galima valdyti per išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - puikiai tinka žemesnėms luboms. Daugelis atsiliepimų pažymi puikią šviesos kokybę, paprastą ir funkcionalų valdymą, o montavimas yra vienas juokas.

Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams. (Gianluca)

Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“ (T. Sawyer)

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 76.92€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 44 % nuolaida, už pristatymą reikės sumokėti 5.59€.
  • Aliexpress - 77.41€
  • 26.02€ už pristatymą iš Kinijos sandėlio.

„Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso.

Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai.

480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios.

Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate.

Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu.

Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas.

Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos.

Dabartinė 76.92€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

4. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

32.58€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • „Gearbest“32.58€
  • Tai mažiausia kaina
  • iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą 5.60€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Dabartinė 32.58€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

5. Nuolaidos kuponas ir rekordinė kaina robotui dulkių siurbliui „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

214.49€ | 39 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMRB02 | „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ specifikacijos

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ tai pirmos kartos kompanijos flagmanas (antrosios kartos vadinasi „roborock S50“) ir vienas populiariausių bei galingiausių siurblių robotų iki 300€, skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu mažoms, vidutinėms ir didelėms patalpoms. Valo efektyviau nei bet koks pigesnis robotas vien dėl gebėjimo sudaryti virtualų patalpos žemėlapį, o siurbimo jėga prilygsta kelis kartus brangesniems analogams. Už dabartinę jo kainą įsigyti geresnės navigacijos siurblį yra nerealu, nebent reikia ir drėgno valymo, tokiu atveju geriausias pasiūlymas - „Alfawise V8S Pro“, bet jis turi giroskopinę navigaciją, o ne lazerinę. 

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Gearbest - 214.49€
  • Tai pati mažiausia kaina.
  • su nuolaidos kuponu GBXMRB02
  • Dabar taikoma 39 % nuolaida, siunčia už 9.88€ Priority Line būdu.
  • TomTop - 255.07€
  • Lietuvoje - 250-300€

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (4914 vertinimai)
  • Pagal apžvalgų reitingą tai puikus robotas dulkių siurblys: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5
  • Galia: elektrinė galia – 55 W; 1800PA siurbimo galia, susiurbia nuo dulkių iki kruopų ir mažų akmenukų
  • Režimai: 3 siurbimo režimai - Power, Standart, Quiet
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra;  Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą, tad niekad vieno valymo metu nesiurba tos pačios vietos 2 kartus. Tai stipriai sutrumpina siurbimo laiką, prailgina baterijos tarnavimo ir viso siurblio eksplotacijos laiką.
  • Garsas: 68-70 dB Power režimu, 64 dB Standard režimu ir 61 dB in Quiet režimu.
  • Filtras: plaunamas Hepa filtras.
  • Apsaugos: Naudoja net 12 jutiklių erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus
  • Dulkių dėžutės talpa: 420 ml
  • Vandens talpa: nėra;  neturi drėgno valymo – tik siurbimo funkcija
  • Baterija: 5200mAh; veikimo trukmė iki 150 min.; vienu pakrovimu gali išsiurbti 250 kv. m. plotą
  • Valdymas: galima valdyti per telefoną, naudojant "Mi Home app", prieinamą Android ir Apple įrenginiams.
  • Išskirtinės savybės: automatiškai grįžta į pakrovimo stotelę; automatiškai reguliuojamas šepečio aukštis - prisitaiko prie nelygių grindų ir pakelia didesnius nešvarumus; Siurblys pasižymi itin pažangiu ir efektyviu siurbimo algoritmu. Esant ypač dideliems plotams, siurblys atsimena kur baigė siurbti, tada grįžta į krovimo stotelę, pasikrauna ir tęsia siurbimą, kur baigė, be jokio žmogaus įsikišimo.
  • Pakuotė: siurblys robotas, įkrovimo stotelė, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 34.50 x 34.50 x 9.60 cm; 3.8 kg

 

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - tai nedidelis robotizuotas dulkių siurblys su net labai stebinančiomis galimybėmis. Tai nėra koks nors pigus namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelės. 

Prie papildomų šluotelių yra ir pagrindinis šepetys. Jis pasižymi tuo, kad jo aukštis yra automatiškai reguliuojamas. Taip šepetys prisitaiko prie nelygių grindų ir pakelia didesnius nešvarumus. Visą smulkmę susiurbia galingas, bet tylus variklis.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 5200 mAh bateriją. Ji užtikrina nepertraukiamą 2,5 valandų darbą, per kurias, teoriškai šis įrenginys gali išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Aišku, ne didelė problema net jei baterijose sukaupta energija artės prie minimumo - tuomet robotas pats sugrįš prie įkrovimo stotelės. Jums tereikės patikrinti dulkių talpą.

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją. Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

Aišku, šie duomenys padės ir jums, nes išmaniojo telefono programėlėje galėsite matyti, kur konkrečiu metu yra jūsų dulkių siurblys. Čia taip pat galėsite valdyti skirtingas jo funkcijas, pasirinkti valymo režimą, laiką, reguliarumą. Aišku, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ galėsite įjungti net nepakilę nuo sofos ar darbo stalo - valymo funkciją galima aktyvuoti programėle. Joje galima pasirinkti anglų kalbą.

Galiausiai, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra labai patvarus. Kiekvienas mygtukas, durelės, bamperiai - viskas buvo išbandyta tūkstančius kartų, norint įsitikinti, kad šis dulkių siurblys tarnaus ilgus metus. Tikriausiai dėl to jį taip gerai vertina ir pirkėjai.

Dabartinė 214.49€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

6. 41 % nuolaida ir mažiausia kaina „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui

12.67€ | 41 % nuolaida | 4.76 balai iš 5 (494 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

Dabartinė 12.67€ kaina yra mažiausia šio drėgmės matuoklio kainų istorijoje:

7. Mažiausia kaina TV priedėliui „Xiaomi Mi Box“

45.25€ | 30 % nuolaida | „Xiaomi Mi Box“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis - tai kompaktiškas, tarptautinės versijos, Wifi ir Bluetooth ryšius palaikantis, dirbantis su Android TV operacine sistema ir atkuriantis iš emsės visus filmų formatus.

Tai puikus Xiaomi produktas. Pagrindiniai privalumai: labai gera pagaminimo kokybė, paprasto, tačiau įdomaus dizaino, o WiFi veikia sklandžiai. Švari ir gera Android TV vartotojo sąsaja. Trūkumai: mažai USB prievadų, siūlyčiau papildomai įsigyti USB atmintinę. Nėra Ethernet kabelio įvesties jungties. (Tiago)

„Xiaomi Mi Box“ apžvalgos: „puiki kokybė, patogus pultelis ir švari Android TV operacinė sistema be kiniško šlamšto“ (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Gearbest - 45.25€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas Priority Line.
  • Lietuvoje - 65€

Televizoriaus paskirtis namų buityje gerokai pasikeitė, tačiau naujausios kartos išmanieji televizoriai yra įperkami tikrai ne visiems. Tačiau net ir senuką televizorių galima padaryti išmaniu. Tam ir gaminami šiuolaikiniai TV priedėliai. Tokie įrenginiai leidžia ir senesnių televizorių savininkams naudotis pačiomis įvairiausiomis išmaniosiomis funkcijomis. Šįkart detaliai apžvelgsime „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlį ir ką apie jį sako apžvalgininkai bei jį įsigiję pirkėjai

„Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis yra ne tik inovatyvus įrenginys, bet ir puikaus dizaino. „Xiaomi“ kompanijos sukurtas TV priedėlis yra pelnęs tarptautinį pripažinimą ir gavęs du apdovonajimus: Red Dot ir Good Design. Šis TV priedėlis praktiškai bet kokį televizorių paverčia išmaniu ir kas yra itin svarbu, kad jis savo funkcionalumu visiškai niekuo nenusileidžia net ir patiems brangiausiems išmaniesiems televizoriams.

Pageidaujamą funkcionalumą užtikrina TV priedelyje integruota „Android TV 6.0“ operacinė sistema, kuri yra aprūpina ne tik prieigą prie „Google Play“ programėlių elektroninės parduotuvės, bet ir „Google Cast“ bei HDR vaizdo atkūrimo techninių sprendimų.

Tad galima mėgautis mėgstamomis TV laidomis, žaisti žaidimus, žiūrėti filmus ar klausytis radijo. „Mi Box“ taip pat rekomenduoja vaizdo įrašus remiantis naudotojo asmeninėmis „YouTube“ ir „Google Play“ preferencijomis.

O jeigu priedelio savininkas nori papildomo funkcionalumo, bet kada gali persisiųsti reikiamą programą iš „Google Play“ ir ją įdiegti. Programėlių parduotuvėje rasite tik tas aplikacijas, kurios pritaikytos „Android TV“ operacinės sistemos versijai. Tačiau labiau patyrę vartotojai gali nesunkiai parsisiųsti ir įdiegti telefonams skirtus failus.

Norint tai padaryti, reikia priedėlio nustatymuose susirasti skiltį „Sauga ir apribojimai“ ir įjungti galimybę diegti programas iš nežinomų šaltinių. Siunčiant programėles į priedėlį prireiks failų naršyklės (pavyzdžiui, „ES File Explorer“). Ją galite persisiųsti iš „Google Play“. Ten taip pat rasite „HALauncher“. Tai programėlė, kurioje galėsite matyti ir paleisti visas jūsų pačių įdiegtas telefonines aplikacijas.

Mažą ekraną pakeisti dideliu galima vos vienu bakstelėjimu. „Mi Box“ pasižymi integruotu „Google Cast“, kuris leidžia perduoti laidas, filmus, muziką ir dar daugiau iš išmanaus telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamo kompiuterio tiesiai į televizorių.

Galiausiai šis TV priedėlis išskirtinis yra ir dėl savo nuotolinio valdymo pulto, suprantančio balso komandas. Jį galima valdyti anglų kalba ir pasakius balsu nuotolinio valdymo pultui ką norima surasti, „Mi Box“ tai suras. Galima pateikti užklausą geriausiems filmams, šios dienos orams ar kitoms naujienoms.

HDR standarto dėka vaizdas ekrane yra tikroviškesnis ir pasižymi sodresnėmis spalvomis. Žinoma, reikia, kad televizorius palaikytų HDR technologiją. Galingas vaizdo dekodavimas yra tokios pat svarbos, kaip ir aukšto našumo procesorius. „Mi Box“ palaiko iki 60 kadrų per sekundę ir tai yra dvigubai daugiau nei standartiniai TV priedėliai.

Dar reikėtų pastebėti, kad HDMI 2.0a yra greitesnis būdas perduoti vaizdo įrašus ir garsą į televizorių. Su iki 18 Gbps sparta, jis reikšmingai pagerinta vaizdo ir garso kokybę bei lemia, kad „Mi Box“ yra idealus įrenginys žiūrėti 4K Ultra HD ir HDR vaizdo turinį.

„Mi Box“ palaiko Dolby Digital Plus ir DTS daugiakanalį HD garso kodavimą. Rezultatas – sklandesnis, dinamiškas ir tikroviškesnis erdvinis garsas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (408 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: DTS ir Dolby erdvinis garsas, bet neturi 5.1 garso sistemos; HDR skaitmeninis garsas ir vaizdas; 4K ULTRAHD, H.265, H.264; Youtube, Netflix ir daugybė kitų platformų
  • Procesorius: 4 branduolių Cortex-A53 2.0 GHz procesorius; 
  • Vaizdo plokštė: Mali 450 750 MHz vaizdo plokštė
  • Atmintis: 2 GB DDR3 RAM; 8 GB duomenų atmintis eMMC. Pastorosios padidinti su atminties kortele nėra galimybės
  • Ryšiai: WiFi 802.11a/b/g/n/ac; dviejų dažnių Wi-Fi: 2.4GHz/5GHz; Bluetooth 4.0/3.0
  • OS: Operacinė sistema Android TV 6, todėl tai ką turite savo išmaniajame telefone turėsite ir čia. Tereikia prisijungti prie savo Google paskyros
  • Išskirtinės savybės: Valdymo balsu ir Google Cast bei AirPlay palaikymas - vienu spustelėjimu perkelia vaizdą ir garsą į TV iš telefono arba planšetės be jokių laidų; 
  • Kalba: tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu – palaiko lietuvių kalbą
  • Jungtys: jungiamas prie bet kokio TV su HDMI 2.0a (HDCP 2.2) jungtimi, turi USB 2.0 ir SPDIF Out / 3.5 mm garso išvesties jungtis
  • Pakuotėje: HDMI kabelis, valdymo pultelis su balso komandomis, „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis
  • Matmenys ir masė: 15.00 x 15.00 x 6.00 cm, 300 g.

Dabartinė 45.25€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

8. Nuolaidos kuponas namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“

76.93€ | 15 % nuolaida + nuolados kuponas XIAOMIPLANET1 | „Xiaomi TV Soundbar“ specifikacijos, atsiliepimai 

Kaip įvairias standartines kolonėles pamažu keičia įvairaus tipo belaidės garso kolonėles, taip pat analogiškai standartinės namų kino sistemos vietą vis dažniau ir dažniau užleidžia „Soundbar“ tipo universalioms garso sistemoms. Labai gerą kainos ir kokybės santykį turinti „Xiaomi TV Soundbar“ sistema, paprastai kainuojanti apie 100€, dabar ženkliai atpigo. 

Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą. (Matteo)

„Xiaomi TV Soundbar“ apžvalgos, palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • „Gearbest“76.93€
  • su nuolaidos kuponu XIAOMIPLANET1
  • Nemokamas pristatymas Priority Line būdu
  • „AliExpress“ - 74.72€
  • 28.92€ už pristatymą.
  • „TomTop“ - 113.87€
  • Siunčia nemokamai

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa. Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

9. Mažiausia kaina išmaniųjų namų valdymo rinkiniui „Xiaomi 5 in 1 Smart Home“

54.30€ | 47 % nuolaida | „Xiaomi 5 in 1 Smart Home“ specifikacijos

Prižiūrėti bei valdyti savo namus galima ir išmaniai. Tai puikiai padeda daryti „Xiaomi“ kompanija, kuri sukūrė „Xiaomi 5 in 1 Smart Home“ išmaniųjų namų valdymo rinkinį.

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Gearbest - 54.30€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai

Nors ši išmani namų valdymo sistema atrodo išties šauniai ir funkcionaliai, bet daugeliui gali kilti elementarūs klausimai: kaip ją įdiegti namuose ir kaip ja naudotis?

Į visus tokio pobūdžio klausimus pasirengęs atsakyti šios apžvalgos autorius, „xiaomify“. Jis labai išsamiai paaiškina visų šio „Xiaomi 5 in 1 Smart Home“ rinkinio dalių veikimo ir naudojimo principus.

Apžvalgos autorius teigia, kad viskas prasidėjo nuo to, kad įsigijo „Xiaomi Air Purifier 2“. Jis prisijungia prie WiFi ryšio, tad jį galima kontroliuoti su išmaniajame telefone esančia išmaniaja programėle. Tereikia atsiųsti „Xiaomi Smart Home“ programėlę ir jau važiuodami namo galite įjungti  „Xiaomi Air Purifier 2“.

Dabar apžvalgos autoriaus teigimu jo namus tiesiog okupavo „Xiaomi“ išmanieji įrenginiai: „kavos aparatas ryte įsijungia automatiškai, kai po darbo grįžtų namo durų sensoriai automatiškai įjungia šviesą ir kur beeičiau toliau, ar į virtuvę, miegamąjį ar vonią, į judesius reaguojantys jutikliai įjungia šviesą. Oro kondicionierius įsijungia automatiškai, kai tik sensorius fiksuoja, kad yra per karšta ar per šalta.“

Jis taip pat pakeitė visus laidų ilgintuvus į naująjį „Xiaomi 3 USB“ ilgintuvą, kuris turi ir greituosius USB įkrovimo kištukus. Net toks dalykas, kaip „Xiaomi“ elektrinė ryžių viryklė gali būti valdoma ta pačia viena programėle. Tai tarsi visų įrenginių valdymo pultas, kuriuo ne tik valdomi įrenginiai, bet ir nustatomos konkrečios įrenginių programos.

Tad kaip šiuos įrenginius susieti ir kontroliuoti?

Daugelis įrenginių gali pilnai veikti ir vieni, kaip „Xiaomi Air Purifier 2“, „Xiaomi“ elektrinė ryžių viryklė ar „Xiaomi 3 USB“ ilgintuvas. Tačiau įvairūs sensoriai ir jungikliai turi būti susieti su pagrindine valdymo stotele, vadinama „Gateway“.

Ši valdymo stotelė tampa tarsi valdymo centru, kuris sujungia visus sensorius ir jungiklius, turi naktinio apšvietimo funkciją, veikia kaip durų skambutis ar saugumo signalas jei kas įsibrautų į namus ir net turi radijos funkciją.

Tereikia šią valdymo stotelę prijungti prie elektros lizdo ir susieti su išmaniajame telefone esančia „Xiaomi Smart Home“ programėle. Visi sensoriai ir jungikliai yra kontroliuojami šios valdymo stotelės per WiFi ryšį. Tik ji gali prisijungti prie jūsų namuose esančio interneto tinklo. Žinoma, kiti įrenginiai, kaip „Xiaomi Air Purifier 2“ gali būti tiesiogiai prijungtas prie WiFi ryšio ir kontroliuojamas per išmanųjį telefoną.

Visi įrenginiai kontroliuojami viena išmaniaja programėle ir galima nustatyti taip, kad jei sensoriai nustato, kad atidarytas langas, automatiškai išsijungtų „Xiaomi Air Purifier 2“ oro valytuvas.

Tad kas sudaro „Xiaomi 5 in 1 Smart Home“ išmaniųjų namų valdymo rinkinį?

Durų ir langų sensoriai (pritrūkus, galima nusipirkti atskirai), kurie nustato kada durys ar langas yra atidarytas. Jie gali atlikti ir tam tikras užduotis. Pavyzdžiui, duodama komanda „automatiškai įjungti šviesas, kai 17:00 val atidaromos durys“ arba „siųsti įspėjimą, kai durys atidaromos nuo 10:00 iki 18:00 valandos“. Tai veikia tarsi sigalizacija.

Šviesos jungiklis/durų skambutis (parduodami atskirai) gali atlikti 3 skirtingas užduotis. Vienas paspaudimas – įjungia ir išjungia šviesą, du paspaudimai – automatiškai įjungia oro valytuvą, ilgas paspaudimas – padidina apšvietimo ryškumą.

Judesio daviklis (parduodamas atskirai), žinoma, gali fiksuoti judėjimą ir veikti kaip signalizacija. Nuo judesio įsijungia apšvietimas, jei niekas nepraeina praėjus 2 minutėms automatiškai išsijungia apšvietimas ir gali siųsti pranešimus jei namuose užfiksuotas judėjimas nurodytomis valandomis.

Elektros srovės valdymo daviklis, kuris veikia kaip dar viena valdymo stotelė. Galima nustatyti laiką kada jis įsijungia ir išsijungia, turi apsaugą nuo perkrovos, aptinka ir kontroliuoja tikrąją elektros galią, galima stebėti elektros energijos kiekio statistiką.

Prie šio rinkinio visada galima įsigyti ir papildomų sensorių ar daviklių, kaip pavyzdžiui „Aqara Air Controller“. Svarbu, kad jie būtų suporuojami su „Xiaomi“ valdymo stotele „Gateway“.

Tad pirmiausiai reikia atsisiųsti ir įsidiegti išmaniajame telefone „Xiaomi Mi Home“ programėlę. Tada susirasti ir pridėti šioje programėlėje savo turimus įrenginius ir daviklius bei sensorius. Tereikia nueiti į „My Devices“, paspausti „+“ mygtuką, o tada „Add Device“ ir iš esančio sąrašo pasirinti įrenginį.

Taip pat nurodyti WiFi ryšio detales, kaip pavadinimą ir prisijungimo slaptažodį. Kai jau prijungtas įrenginys, nuėjus į „Profile“ > „Automation“ > paspaudus dešinėje pusėje ir viršuje esantį „+“ mygtuką galima pasirinkti norimas funkcijas. „1“ pažymėta tai, kokia bus pasirenkama pirmoji programa, o „2“, kokia bus vykdoma funkcija, kai baigta įgyvendinti 1-oji užduotis.

Pavyzdžiui: prie „1“ pasirenkamas judesio daviklis ir kad jis dirbs kiekvieną dieną nuo 17:00 iki 01:00 valandos. O prie „2“, kad tuo metu įsijungs šviesos. Tereikia išsaugoti šiuos pasirinkimus ir viskas.

Galima ir dar daugiau nurodyti užduočių. Pavyzdžiui: prie „1“ judesio daviklis neaptinka jokio judesio 2 minutes ir prie „2“ automatiškai išsijungia šviesos.

Galima nurodyti reikiamas funkcijas ir sąlygas bet kuriai savaitės dienai. Tad jei savaitgaliui yra kiti planai, tereikia su išmaniaja programėle nurodyti pasikeitusias sąlygas ir norimas funkcijas.

Dauguma dalykų šioje programėlėje yra pateikta anglų kalba, bet yra ir keletas dalykų ir kinų kalba. Tačiau esminiai dalykai yra pateikti anglų kalba ir problemų tikrai nekils.

Dabartinė 54.30€ kaina yra mažiausia šio išmaniųjų namų valdiklio kainų istorijoje:

10. Akcija „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“

10.95€ | 4.88 balai iš 5 (5605 vertinimai)

Ką daryti jei namuose reikia stipresnio interneto srauto, o signalo stiprumo visiems neužtenka? Reikia paprasto, bet labai naudingo WiFi signalo stiprintuvo. Vienas tokių yra „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ - tai labai populairus ir dažnai išperkamas stiprintuvas, dabar vėl pasirodęs prekyboje už labai gerą kainą. 

Svarbiausi dalykai, kuriuos reikia žinoti perkant turbūt garsiausią pasaulyje „Xiaomi“ WiFi signalo stiprintuvą: dėl neišmanymo atsiranda skundai, jog jis „neveikia“ (Apžvalga ir testavimas, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 08 30

  • Gearbest - 10.95€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Verta paminėti, kad „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

Pagrindinės „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvo specifikacijos:

  • 1) 12 x 3 x 9 cm., lengvas (vos 30 gr.), tad jį labai lengva ir patogu neštis ten kur reikia papildomo WiFi signalo stiprumo;
  • 2) specialus USB maitinimo blokas, pats „Xiaomi Mi WiFi“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu;
  • 3) „Xiaomi Mi WiFi“ gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų;
  • 4) detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas;
  • 5) paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia;
  • 6) „Xiaomi Mi WiFi“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį;
  • 7) WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia didesnės spartos interneto greičio. Šio įrenginio funkcionalumu įsitikino ir tūkstančiai pirkėjų. Internetinės parduotuvės Gearbest.com vartotojai šiam WiFi signalo stiprintuvui davė 4.88 balus iš 5 galimų. Tai išties puikus įvertinimas atsižvelgiant į tai, kad „Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvą vertino daugiau kaip 5600 pirkėjų.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: