Naujos kartos stilingas, klasikinio dizaino išmanusis sporto laikrodis už labai gerą kainą – kainuoja kaip „Xiaomi Mi Band 4“, bet gali dar daugiau („Colmi Sky 2“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Colmi Sky 2“ – tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris išsiskiria klasikinio laikrodžio dizainu. Šis išmanusis laikrodis palaiko visais svarbiausias fizinio aktyvumo asistento funkcijas, yra atsparus vandeniui (IP68) ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio pagamintu korpusu bei integruotu kokybišku 1,22 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Colmi Sky 2“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, SpO2 matavimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono, miego sekimas.
  • Sporto režimai: 8 sporto režimai (plaukimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, krepšinis, vaikščiojimas, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę).
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; ryškumą automatiškai reguliuojantis ekranas.
  • Ekranas: 1,22 colių įstrižainės, LCD tipo, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: talpa nenurodoma, naudojant intensyviai tarnauja iki 7 dienų.
  • Medžiagos: iš aliuminio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.

„Colmi Sky 2“ kaina

  • Gearbest“ – 29,86 €.
  • Dabar parduodamas su 57% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu ieškote stilingo, originalaus ir klasikinį laikrodį primenančio išmaniojo laikrodžio, kuris taip pat dar turėtų ir svarbiausią fizinio aktyvumo asistento funkcionalumą, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į neseniai prekyboje pasirodžiusį „Colmi Sky 2“ išmanųjį laikrodį.

Šis išmanusis laikrodis patiks tiek aktyviai sportuojantiems, tiek savo dienas leidžiantiems biuruose skaitytojams. Trumpai tariant, „Colmi Sky 2“ išmanusis laikrodis gali pasigirti ne tik savo funkcionalumu, bet ir puikiu dizainu, kuriam priekaištų sunkiai surastų net ir itin išrankus pirkėjas.

„Colmi Sky 2“ išmanusis laikrodis yra aprūpintas net 1,22 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, kurį nuo susibraižymų papildomai apsaugo 2.5D tipo apsauginis stiklas. Be to, būtina pridėti, jog ekrano raiška atitinkamai siekia 240 x 240 taškų. Įdomu ir tai, kad „Colmi Sky 2“ dar turi ir integruotą šviesos jutiklį, kuris dinamiškai priklausomai nuo aplinkos apšviestumo leidžia keisti „Colmi Sky 2“ ekrano pašvietimo intensyvumą.

Pridėti būti ir tai, jog „Colmi Sky 2“ išmaniojo laikrodžio korpusas yra pagamintas iš aliuminio, o apyrankė iš patikimo silikono. Kadangi „Colmi Sky 2“ korpusas yra apvalios formos, daugelis sutinka, jog šis išmanusis laikrodis savo dizainu niekuo nenusileidžia klasikiniam laikrodžiui.

Tuo tarpu, aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį greitai pamėgs dėl tos priežasties, nes „Colmi Sky 2“ iš viso palaiko net 8 sporto režimus (plaukimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, krepšinis, vaikščiojimas, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę). Be to, „Colmi Sky 2“ dar gali pasigirti ir vandeniui atspariu (IP68) korpusu, todėl be jokių išlygų gali būti naudojamas bet kuriuo metų laiku.

„Colmi Sky 2“ turi pulsometrą, tačiau nuo kitų panašios klasės išmaniųjų laikrodžių skiriasi tuo, nes taip pat dar gali matuoti ir kraujo spaudimą bei yra pajėgus nustatyti deguonies prisisotinimo lygį arteriniame kraujyje (SpO2). Pavyzdžiui, pastarosios funkcijos negali pasiūlyti net ir populiarusis  „Xiaomi Mi Band 4“ fizinio aktyvumo asistentas.

Nors gamintojas neatskleidžia tikslios „Colmi Sky 2“ baterijos talpos, jis pabrėžia, jog šis išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos gali tarnauti apie 7 dienas. Tuo tarpu, jeigu papildomą „Colmi Sky 2“ funkcionalumą naudosite retai, tuomet šio išmaniojo laikrodžio baterija be didelių problemų atlaikys ir 30 dienų.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį į tai, jog „Colmi Sky 2“ be jokių problemų priima įvairius pranešimus iš išmaniojo telefono, turi žadintuvą, gali valdyti išmaniojo telefono kamerą ir ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes taip pat turi fiziniams aktyvumo asistentams būdingą funkciją, leidžiančią įvertinti miego kokybę.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: