TOP 10 savaitės perkamiausių: su nuolaidos kuponu šluojamas suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“, perkamiausias elektrinis masažuoklis, itin populiarus „Myriwell“ 3D rašiklis ir populiariausias multimetras su NCV, žibintuvėliu bei apsaugomis nuo sugadinimo (Video, 2019 m. 44 savaitė)  ()

- Atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- Belaidės ausinės „Haylou GT1 TWS“

- Elektrinis masažuoklis „JinKaiRui“

- „Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ (su nuolaidos kuponu)

- Multimetras su NCV, žibintuvėliu ir apsaugomis nuo sugadinimo „Mestek DM100C“

- Naujos kartos stilingas, klasikinio dizaino išmanusis sporto laikrodis „Colmi Sky 2“

- Naujos kartos LED žibintuvėlis „Nitecore TIP2“ (su nuolaidos kuponu)

- „Xiaomi“ rankšluosčiai

- Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui „Tigernu“ kuprinės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.67€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFF081212 | 4.85 balai iš 5 (96 vertinimai)

Perkamiausia šios savaitės prekė - už labai gerą kainą siūlomas  atsuktuvas-suktuvas „Xiaomi Wowstick 21 in 1“. „Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • Gearbest - 12.67€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GBAFF081212
  • Aliexpress - 16-60 eurų už rinkinį.

2. Belaidės ausinės „Haylou GT1 TWS“

16.92€ | 53 % nuolaida4.8 balai iš 5 (24418 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke. 

Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta. (G***r)

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • Aliexpress - 16.92€
  • 53 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

3. Elektrinis masažuoklis „JinKaiRui“

17.30€ | 53 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1719 vertinimai)

Dar viena itin populiari šios savaitės prekė - netradicinis elektrinis-mechaninis masažuoklis. „Tai vienas populiariausių, perkamiausių, labai kokybiškų ir nebrangių elektrinių masažuoklių iš Aliexpress. Pirkėjai jam negaili gerų atsiliepimų, tad nesusilaikiau ir aš neišbandęs JinKaiRui masažuoklio.“

Virš 5400 atsiliepimų, 4,9 balai iš 5 ir daugiau nei 10 000 užsakymų: kuo toks ypatingas „JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis, sugebantis imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą („JinKaiRui U Shape“ apžvalga)

Apžvalgininkas teigia, kad jau kuris laikas kaip pastebi, jog įvairūs masažuokliai, turintys volelius, tampa vis populiaresni. Ir ypatingai tie, kurie geba išmasažuoti sprandą, nugarą ir kitas kūno vietas.

„Kažką panašaus į JinKaiRui masažuoklį su voleliais galite pamatyti ir parduotuvėse. Tik ten įprastai sutinkame masažines kėdes, kurios kainuoja nepalyginamai brangiau.

Tačiau kam pirkti kėdę, kai galima įsigyti tokį mobilų masažuoklį, kaip JinKaiRui. Iš esmės tai yra U formos pagalvėlė su voleliais ir patogiomis rankovėmis, kurios leidžia labiau patį masažuoklį prispausti prie kūno ir jį valdyti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad yra keletas skirtingų šio masažuoklio versijų. Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.“

„Tiesą pasakius, aš gana ilgai ieškojau panašaus masažuoklio ir perskaitęs pirkėjų atsiliepimus apie JinKaiRui masažuoklį – nusprendžiau, kad tiek pirkėjų tiesiog negali klysti. Virš 5400 atsiliepimų ir daugelis jų yra labai teigiami, o 4,9 balai iš 5 taip pat daug ką pasako.

Tačiau ką gi sugeba šis masažuoklis? Jis užtikrina pagrindinius bei geriausiai žinomus masažavimo režimus ir sugeba imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą. Su šiuo prietaisu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.“

„Toks masažuoklis labai praverčia po sunkios darbo dienos ir sugeba atpalaiduoti raumenis. Štai kaip atrodo mano įsigytas JinKaiRui masažuoklis.

Jame yra du savotiški krumpliaračiai su pirštais, kurie atsiremia į kaklą ar kitą kūno vietą ir judėdami jas masažuoja.

Masažuoklis pagamintas kokybiškai: iš dirbtinės odos, medvilnės ir ABS. Maitinamas su pakuotėje esančiu adapteriu ir kas man patinka, kad šį masažuoklį galima patogiai išvalyti – tereikės atitraukti šį užtrauktą.“

„Masažuoklio valdymas vyksta su šiais 6 valdymo mygtukais, kuriais įjungiamas/išjungiamas masažuoklis, keičiami masažavimo režimai, galingumas, volelių sukimosi kryptis, papildomas apšvietimas.“

„Masažuoklis reikalauja iki 12V ir 2A, ir priklausomai nuo pasirinkto režimo – įtampa kinta nuo 0,6 iki 0,8.

O kaip gi naudotis šiuo masažuokliu? Viskas gana paprasta – patogiai atsisėdame, ant kaklo ar kitos kūno vietos užsidedame JinKaiRui masažuoklį ir įjungiame.

Po 10-15 minučių masažo seanso iškart pajaučiu atpalaiduojantį efektą. Labai rekomenduoju visiems išbandyti šį JinKaiRui masažuoklį.“

Apžvalgininkas šiek tiek išardė „JinKaiRui“ masažuoklį ir parodo, kaip gi atrodo jo vidus, masažą atliekantys voleliai ir kaip gi jie darbuojasi.

„Voleliai turi po 8, skirtingo dydžio pirštus, ir jie puikiai išmasažuoja mano kūno raumenis.

Taip pat rekomenduoju įsigyti juodos spalvos JinKaiRui masažuoklio versiją. Ji yra su papildomais lipdukais, tad tas masažuoklio rankoves galima tarpusavyje sulipdyti, kas yra patogu.

Bet kuriuo atveju – renkantis baltą, rudą ar juodą versiją, nepirkite pačios pigiausios. Jų masažo voleliai dirba „smūgiavimo“ režimu, todėl nėra tokie efektyvūs ir dažnu atveju efektas bus menkesnis. Tad geriau rinktis keliais eurais brangesnį masažuoklį, kuris tiek veikimu, tiek ir funkcionalumu yra gerokai pažangesnis.“

Galutinis verdiktas

„Tai yra vienas populiariausių masažuoklių Aliexpress parduotuvėje: virš 10000 užsakymų, 5400 atsiliepimų ir 4,9 reitingas.

Tokie masažuokliai tampa vis populiaresni ir su jais galima išmasažuoti sprando sritį, nugarą, pilvą, kojas ir kitas kūno vietas.

Galima įsigyti masažuoklius su skirtingu masažo režimų skaičiumi, tačiau aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas.“

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

„JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - balta versija (virš 2 700 užsakymų):

  • Aliexpress - nuo 17.30€
  • 53 % nuolaida;
  • 9.58€ už siuntimą į Lietuvą.

„JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis - ruda ir juoda versijos (virš 10 000 užsakymų):

  • Aliexpress - nuo 21.30€
  • 29 % nuolaida;
  • 7.66€ už siuntimą į Lietuvą.

4. „Myriwell“ 3D spausdinantis - piešiantis rašiklis

16.27€ | 43 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (258 vertinimai)

Artėja dovanų metas, tad nekeista, kad „Myriwell“ tapo labai perkamu rašikliu, Tai yra labai įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas prietaisas - 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis.

Su juo galima tiesiog ant popieriaus lapo nupiešti kokį nors piešinį ir taip pasigaminti 3D paveikslėlį arba dekoruoti jau turimus žaislus.

Ant savo korpuso „Myriwell“ 3D rašiklis turi indikatorius, pagal kurių spalvą galima suprasti, kada jis yra pasirengęs darbui.

Taip pat pabrėžiama, kad purkštukas yra keramikinis ir su dviguba apsauga, tad su šiuo 3D rašikliu dirbti yra saugu.

Taip pat ant rašiklio korpuso yra mygtukas, kuriuo ir įjungiamas spausdinimo medžiagos pakaitinimas, o su kitu mygtuku yra kontroliuojamas spausdinimo medžiagos padavimo greitis.

„Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis naudoja iki 1,75 mm storio PLA ir ABS spausdinimo medžiagą. 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo „Myriwell“ 3D rašikliu ir teigia, kad jų vaikams šis įrankis labai patinka.

Štai kaip atrodo atkeliavęs „Myriwell“ 3D rašiklio pakuotės turinys ir porą darbelių pavyzdžių: 1 foto, 2 foto.

Verta pažymėti, kad pakuotėje be pačio „Myriwell“ 3D rašiklio rasime maitinimo adapterį su europietišku kištuku ir trijų skirtingų spalvų 9 metrų ilgio ABS spausdinimo medžiagos.

Žinoma, galima ir papildomai įsigyti spausdinimo medžiagos: 20 skirtingų spalvų ir 100 metrų ilgio, bei 20 skirtingų spalvų ir 200 metrų ilgio.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • Aliexpress - 16.27€
  • 43 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

5. Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“

6.76€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“ ir dabar vienas perkamiausių. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ turi švelnius šerelius; palaiko du dantų valymo režimus; kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - silpną ar stiprų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ yra tokių išmatavimų: 20.50 x 5.80 x 1.89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • „Gearbest“ - 6.76€
  • nuolaidos kuponas GB-HBZXMTBJ
  • 0.08€ už siuntimą į Lietuvą.

6. Multimetras su NCV, žibintuvėliu ir apsaugomis nuo sugadinimo „Mestek DM100C“

26.24€ | 19 % nuolaida„Mestek DM100C“ specifikacijos, atsiliepimai

Vienas populiariausių multimetrų, o šią savaitę neabejotinai pats perkamiausias. „Mestek DM100C“ – tai multimetras, kuris pasirinktus parametrus gali matuoti automatiškai, tačiau esant poreikiui taip pat leidžia ir rankiniu būdu pasirinkti matuojamų parametrų rėžius. Šis multimetras turi integruotą LED žibintuvėlį ir taip pat nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Ieškojau paprasto multimetro, bet pamatęs „Mestek DM100C“ kainą negalėjau atsisakyti šio pasiūlymo. Šis multimetras turi kur kas daugiau funkcijų nei man gali prireikti, o kainuoja ne ką daugiau nei žymiai paprastesni multimetrai. Be to, man taip pat labai patinka kokybiškos „Mestek DM100C“ korpuso gamybai panaudotos medžiagos. (Osborn)

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Mestek DM100C“.

Verta pastebėti, kad tai yra perkamiausias multimetras iš Gearbesat su labai gerais vertinimais pagal kainos/kokybės santykį. Jis pasižymi labai plačia funkcijų įvairove ir tuo pačiu, kainuoja labai pigiai.

„Mestek DM100C“ multimetras gali būti naudojamas srovės, įtampos, varžos ir talpos matavimui, tačiau esant poreikiui dar gali būti naudojamas ir dažnio bei temperatūros matavimams ar netgi grandinės ir diodų tikrinimui.

Praktika rodo, jog daugelis šiuolaikinių multimetrų parametrų matavimą atlieka visiškai automatiškai. Vis dėlto jeigu ši funkcija yra tikras išsigelbėjimas mėgėjams, kartais ji teikia mažai naudos su elektronika dirbantiems profesionalams. Džiugu, jog gamintojas kurdamas „Mestek DM100C“ multimetrą pagalvojo apie abi naudotojų kategorijas. Trumpai tariant, „Mestek DM100C“ multimetras parametrų matavimą leidžia atlikti automatiškai, tačiau esant poreikiu taip pat leidžia ir rankiniu būdu pasirinkti matuojamų parametrų rėžius.

Pristatant „Mestek DM100C“ multimetrą būtina pridėti dar ir tai, jog jame yra įdiegtas specialus apsaugos mechanizmas, kuris padeda apsaugoti multimetrą nuo nenumatytų sugadinimų. Kitaip sakant, „Mestek DM100C“ dar prieš pradedant matavimą tiek garsiniu signalu, tiek klaidos pranešimu ekrane įspėja apie tokius atvejus, kai multimetro matavimo laidai būna prisijungti prie netinkamų multimetro korpuse integruotų kontaktų.

Maloniai stebina dar ir tas faktas, jog „Mestek DM100C“ multimetras geba įspėti naudotoją apie sugadintus saugiklius. Šiuo atveju „Mestek DM100C“ apie tai naudotoją informuoja tiek garsiniu signalu, tiek specialia užsidegusia saugiklio piktograma multimetro ekrane.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Mestek DM100C“ multimetras gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Mestek DM100C“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai, o tai, pavyzdžiui, leidžia jaustis saugiai bei užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

Galiausiai dar norisi dėmesį atkreipti ir į tai, jog „Mestek DM100C“ multimetre yra integruotas LED žibintuvėlis, o paties multimetro korpuso šonai yra padengti silikonu. Šis sprendimas garantuoja gerą „Mestek DM100C“ sukibimą su bet kokiu paviršiumi, todėl esant reikalui šį multimetrą bus patogu laikyti rankoje net ir dėvint pirštines.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: 
    • varža,
    • įtampa,
    • talpa,
    • srovė,
    • diodai,
    • grandinės tikrinimas,
    • NCV,
    • dažnio ir temperatūros matavimas.
  • Maitinimas: 2x AA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos:
    • galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV);
    • integruotas LED žibintuvėlis;
    • automatinis parametrų aptikimas;
    • rankinė ir automatinė parametrų matavimo funkcija.
  • Matmenys ir svoris: 18 x 8 x 4 cm; 500 g.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • „Gearbest“26.24€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 26.24€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

7. Naujos kartos stilingas, klasikinio dizaino išmanusis sporto laikrodis „Colmi Sky 2“

27.14€ | 57 % nuolaida„Colmi Sky 2“ specifikacijos

„Colmi Sky 2“ – tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris išsiskiria klasikinio laikrodžio dizainu. Šis išmanusis laikrodis palaiko visais svarbiausias fizinio aktyvumo asistento funkcijas, yra atsparus vandeniui (IP68) ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio pagamintu korpusu bei integruotu kokybišku 1,22 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu.

Jeigu ieškote stilingo, originalaus ir klasikinį laikrodį primenančio išmaniojo laikrodžio, kuris taip pat dar turėtų ir svarbiausią fizinio aktyvumo asistento funkcionalumą, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į neseniai prekyboje pasirodžiusį „Colmi Sky 2“ išmanųjį laikrodį.

Šis išmanusis laikrodis patiks tiek aktyviai sportuojantiems, tiek savo dienas leidžiantiems biuruose skaitytojams. Trumpai tariant, „Colmi Sky 2“ išmanusis laikrodis gali pasigirti ne tik savo funkcionalumu, bet ir puikiu dizainu, kuriam priekaištų sunkiai surastų net ir itin išrankus pirkėjas.

„Colmi Sky 2“ išmanusis laikrodis yra aprūpintas net 1,22 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, kurį nuo susibraižymų papildomai apsaugo 2.5D tipo apsauginis stiklas. Be to, būtina pridėti, jog ekrano raiška atitinkamai siekia 240 x 240 taškų. Įdomu ir tai, kad „Colmi Sky 2“ dar turi ir integruotą šviesos jutiklį, kuris dinamiškai priklausomai nuo aplinkos apšviestumo leidžia keisti „Colmi Sky 2“ ekrano pašvietimo intensyvumą.

Pridėti būti ir tai, jog „Colmi Sky 2“ išmaniojo laikrodžio korpusas yra pagamintas iš aliuminio, o apyrankė iš patikimo silikono. Kadangi „Colmi Sky 2“ korpusas yra apvalios formos, daugelis sutinka, jog šis išmanusis laikrodis savo dizainu niekuo nenusileidžia klasikiniam laikrodžiui.

Tuo tarpu, aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį greitai pamėgs dėl tos priežasties, nes „Colmi Sky 2“ iš viso palaiko net 8 sporto režimus (plaukimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, krepšinis, vaikščiojimas, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę). Be to, „Colmi Sky 2“ dar gali pasigirti ir vandeniui atspariu (IP68) korpusu, todėl be jokių išlygų gali būti naudojamas bet kuriuo metų laiku.

„Colmi Sky 2“ turi pulsometrą, tačiau nuo kitų panašios klasės išmaniųjų laikrodžių skiriasi tuo, nes taip pat dar gali matuoti ir kraujo spaudimą bei yra pajėgus nustatyti deguonies prisisotinimo lygį arteriniame kraujyje (SpO2). Pavyzdžiui, pastarosios funkcijos negali pasiūlyti net ir populiarusis  „Xiaomi Mi Band 4“ fizinio aktyvumo asistentas.

Nors gamintojas neatskleidžia tikslios „Colmi Sky 2“ baterijos talpos, jis pabrėžia, jog šis išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos gali tarnauti apie 7 dienas. Tuo tarpu, jeigu papildomą „Colmi Sky 2“ funkcionalumą naudosite retai, tuomet šio išmaniojo laikrodžio baterija be didelių problemų atlaikys ir 30 dienų.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį į tai, jog „Colmi Sky 2“ be jokių problemų priima įvairius pranešimus iš išmaniojo telefono, turi žadintuvą, gali valdyti išmaniojo telefono kamerą ir ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes taip pat turi fiziniams aktyvumo asistentams būdingą funkciją, leidžiančią įvertinti miego kokybę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, SpO2 matavimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono, miego sekimas.
  • Sporto režimai: 8 sporto režimai (plaukimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, krepšinis, vaikščiojimas, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę).
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; ryškumą automatiškai reguliuojantis ekranas.
  • Ekranas: 1,22 colių įstrižainės, LCD tipo, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: IP68.
  • Baterija: talpa nenurodoma, naudojant intensyviai tarnauja iki 7 dienų.
  • Medžiagos: iš aliuminio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • „Gearbest“27.14€
  • Dabar parduodamas su 57 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

8. Naujos kartos LED žibintuvėlis „Nitecore TIP2“

26.24€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas NITETIP2 „Nitecore TIP2“ specifikacijos, atsiliepimai

Dar vienas savaitės atradimas - „Nitecore TIP2“ žibintuvėlio išpardavimas su specialiu kuponu. Tai jau antrasis „TIP“ serijai priklausantis naujos kartos mažų gabaritų LED prožektorius, kuris maksimaliai geba sukurti net 720 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šis LED prožektorius naudoja du „CREE XP-G2 S3“ tipo LED ir gali pasigirti integruota įkraunama 500 mAh talpos baterija.

Jeigu jau anksčiau teko domėtis mažų gabaritų LED prožektoriais, tuomet greičiausiai puikiai žinote ir „Nitecore TIP“ LED prožektorių. Skubame pranešti, kad pagaliau buvo pristatyta antroji „Nitecore TIP2“ LED prožektoriaus versija, kuri maloniai stebina ne tik nauju funkcionalumu, bet ir dar didesniu galingumu. Žinoma, už naujus privalumus tenka mokėti bene dvigubai brangiau.

LED prožektoriaus „Nitecore TIP2“ korpuso matmenys siekia 6,26 x 2,69 x 2,69 centimetrus, o svoris neviršija 40 gramų. Įdomu ir tai, kad „Nitecore TIP2“ geba sukurti net 720 liumenų siekiantį šviesos srautą, kai tuo tarpu turintiems „Nitecore TIP“ tenka tenkintis maksimaliu 360 liumenų sukuriamu šviesos srautu.

Šį kur kas geresnį rezultatą „Nitecore TIP2“ atveju pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šis LED prožektorius priešingai nei „Nitecore TIP“ jau turi ne vieną, o du integruotus „CREE XP-G2 S3“ tipo LED. Gamintojas tvirtina, jog „Nitecore TIP2“ dirbdamas maksimaliu režimu gali apšviesti objektus esančius už maždaug 93 metrų.

Svarbu pridėti ir tai, kad naujos kartos LED prožektorius nuo šiol yra pilnai atsparus vandeniui ir dulkėms – tai patvirtina ir jam suteiktas IP67 sertifikatas. Priminsime, kad „Nitecore TIP“ pagal šį aspektą gali pasigirti tik ženkliai žemesnės klasifikacijos IP54 sertifikatu.

Gana unikaliai atrodo ir „Nitecore TIP2“ galinėje dalyje integruoti du magnetai. Gamintojas tvirtina, jog šių magnetų pagalba galima lengvai pakelti daiktus sveriančius apie 2,5 kilogramo. Be to, šie magnetai gali tapti tikru išsigelbėjimu ir tuomet, jeigu, pavyzdžiui, norėtumėte ištraukti kur nors užkritusius raktus ar kitus metalinius daiktus.

Lygiai taip pat kaip ir anksčiau anonsuotas LED prožektorius, taip ir „Nitecore TIP2“gali pasigirti keturiais darbo režimas. Šiuo atveju skirtumas tik toks, kad dėl didesnio galingumo „Nitecore TIP2“ pasirinkto atitinkamo režimo metu sukuriamas ženkliai didesnis šviesos srautas nei naudojant „Nitecore TIP“ LED prožektorių.

Galiausiai norisi pridėti ir „Nitecore TIP2“ integruoto naujojo ATR (angl. Advanced Temperatur Regulation) techninio sprendimo privalumus. Būtent šios technologijos pagalba „Nitecore TIP2“ darbo našumas yra automatiškai adaptuojamas atsižvelgiant į paties LED prožektoriaus darbo temperatūrą. Šis sprendimas, žinoma, padeda išvengti nenumatytų perkaitymų ir taip pat atitinkamai garantuoja gerą paties „Nitecore TIP2“ bei jame integruotų LED ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.86 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 720 lm.
  • LED tipas: 2x „CREE XP-G2 S3“.
  • Režimai: turbo mode (720 lm); high mode (200 lm); medium mode (20 lm); low mode (1 lm).
  • Baterija: ličio jonų 500 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš 6063 tipo aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 6,26 x 2,69 x 2,69 cm; 38 g.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • „Gearbest“26.24€ 
  • su nuolaidos kuponu NITETIP2
  • mažiausia kaina
  • 38 % nuolaida, siunčia registruotu paštu nemokamai
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinė 26.24€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

9. „Xiaomi“ rankšluosčiai

6.83€ | 28 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (1439 vertinimai)

Rankšluosčiai yra vienas tų dalykų, kurių niekada nebus per daug. Net „Xiaomi“ gamina rankšluosčius, kurie, kaip teigiama, yra vieni geriausių už tokią kainą.

Visų pirma, jie yra pasiūti iš švediško audinio, kuris yra atsparūs pelėsiui, bakterijoms ir erkutėms. Dėl ypatingos dažymo ir audimo technologijos šie rankšluosčiai išlaiko savo spalvas. Galiausiai, jie neyra, neatsikrato savo siūlų.

Verta paminėti ir svarbiausias „Xiaomi“ rankšluosčių savybes - vieno tokio rankščluosčio išmatavimai - 76 X 34 cm. Kaip rašoma komentaruose, „Xiaomi“ rankšluosčiai pasižymi puikiomis sugėrimo savybėmis, yra lengvi ir purūs.

10. Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui „Tigernu“ kuprinės

34.50€ | 45 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2803 vertinimai)

„Tigernu“ yra labai gerai žinomas ir pirkėjų puikiai vertinamas įvairių kuprinių prekės ženklas. Štai apžvalgininkas ir nusprendė išbandyti „Tigernu“ kuprines: 2 vyriškas ir 1 moterišką.

Didžiulės talpos, su USB jungtimis, kodų spynelėmis ir atsparios vandeniui - perkamiausių kuprinių iš Aliexpress apžvalga: „Tigernu prekės yra ypatingai kokybiškos, galiu drąsiai rekomenduoti“ („Tigernu“ kuprinių apžvalga, Video)

Apžvalgininkas teigia, kad „Tigernu“ yra gerai žinomas įvairių kuprinių prekės ženklas.

Ši internetinė „Tigernu“ parduotuvė AliExpress jau dirba ketverius metus ir per tą laiką yra įgijusi puikią reputaciją – 99,4 proc. pirkėjų atsiliepimų yra teigiami.

„Labai didelis Tigernu produkcijos pasirinkimas, prekės yra ypatingai kokybiškos, gerai pirkėjų vertinamos, tinka vyrams bei moterims. Šią parduotuvę galiu drąsiai rekomenduoti.“

1-oji vyriška kuprinė - pati perkamiausia parduotuvėje

Tad pasižiūrėkime į pačią populiariausią „Tigernu“ kuprinę, kurią užsisakė virš 4400 pirkėjų, paliko virš 2900 atsiliepimų – daugelis jų yra itin teigiami – ir įvertino 4,9 balais iš 5. Taip pat galima rinktis iš kelių kuprinės modelių.

„Kuprinė yra labai kokybiškai pagaminta, iš malonios liesti medžiagos. Atrodo nailono, bet galiu ir klysti. Svarbu, kad kuprinė yra atspari vandeniui.

Priekyje turime kišenėlę ir joje yra įdėta kodinė spynelė. Su ja galima užrakinti šią kuprinę. Trumpoje instrukcijoje surašyta, kaip keisti užrakto kodą.“

„Abiejuose kuprinės šonuose galima įsidėti po buteliuką su vandeniu ar kitu gėrimu. Kad buteliukai laikytųsi stabiliai, yra ir įtaisyti dirželiai.

Priekyje yra atsegamas mažesnysis skyrius, su keletų kišenėlių, skirtų susidėti rašikliams, užrašų knygutėms, įkrovikliams, telefonams ir kt.

O kuprinės nugarėlėje yra papildomi kvėpuojantys paminkštinimai ir tokius pačius paminkštinimus turi kuprinės diržai. Be to, labai paprasta yra reguliuoti šių diržų ilgį.

Taip pat nugarėlės apačioje yra mažesnis skyrius pasidėti savo išmaniajam telefonui ar piniginei, o viršuje atsisega didesnis skyrius ir čia galima įdėti iki 15,6 colių įstrižainės nešiojamą kompiuterį ir maniškis kompiuteris, kaip tik puikiai telpa.“

„Kuprinėje taip pat yra speciali ertmė pasidėti akiniams, o pagrindiniame skyriuje dar yra keletas mažesnių kišenėlių ir USB laidas.

Prie jo galima prijungti išorinę bateriją, ją saugiai pasidėti kuprinėje, o jos išorėje yra USB jungtis, prie kurios galima prijungti išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį ir jį įkrauti.“

„Dar vienas šios kuprinės privalumas yra laidinių ausinių laikymas. Tereikia jas perkišti per šią ertmę ir daugiau neturėsime tokio dalyko, kaip susipainiojusios ausinės.

Kuprinė yra gana talpi – 27 litrų ir į ją galima pridėti labai daug daiktų. Štai įdėjau planšetinį kompiuterį, nešiojamą kompiuterį, išorinę bateriją, knygų, fotoaparatą, garso kolonėlę, rašiklių ir t.t. Labai talpi kuprinė ir štai kaip ji atrodo, kai yra visiškai pripildyta.“

Apžvalgininkas taip pat išbandė šios kuprinės atsparumą vandeniui ir ją nunešęs į dušą, stipriai apliejo vandeniu ir kaip matyti iš vaizdo įrašo, kuprinė vandens nebijo.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • Aliexpress - 34.50€
  • 45 % nuolaida
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu

2-oji vyriška kuprinė

„Antroji kuprinė yra ne ką mažiau įdomi ir gerai vertinama. Ji priekyje jau turi tam tikros spalvos juostą, kuprinės medžiaga yra panaši į pirmosios kuprinės, taip pat atspari vandeniui ir papildomai pakuotėje dar yra įdėta kuprinės apsauga, kuri jau tikrai apsaugos nuo vandens.“

„Ši kuprinė vizualiai atrodo kiek mažesnė ir jos kodinė spinelė jau yra pritvirtinta prie kuprinės. Taip pat išorėje yra USB jungtis, tačiau nėra ausinėms skirtos ertmės.

Vienoje pusėje turime tokį patį butelio laikiklį, kaip ir pirmoje kuprinėje, o kitame šone pritvirtintas tinklelis ir čia galima įsidėti garso kolonėlę.

Nugarėlėje yra tokie patys kvėpuojantys paminkštinimai, reguliuojami diržai, tik jie čia dar turi atšvaitų juosteles ir diržus galima sujungti tarpusavyje.“

„Taip pat nugarėlėje yra tik vienas skyrius – apačioje, mažesnis. Na, o taip turime du pagrindinius didžiuosius skyrius, su daugybe kišenėlių, USB laidu ir čia galime susidėti įvairius daiktus. 15,6 colių įstrižainės kompiuteris šioje kuprinėje taip pat puikiai telpa.“

„Ši kuprinė yra kiek mažesnė, palyginus su pirmąja ir tuo pačiu paprastesnė, tačiau taip pat kokybiškai pagaminta bei simpatiška.

Plius, užrakinimo mechanizmas man šioje kuprinėje labai patinka. Paimame segtukus ir juos štai taip pritvirtiname prie kodinės spynelės.

Po testavimų matyti, kad kuprinė yra visiškai atspari vandeniui.“

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • Aliexpress - 37.54€
  • 41 % nuolaida
  • siuntimas registruotu paštu nemokamai

3-oji moteriška kuprinė

Trečioji kuprinė yra skirta moterims bei merginoms ir ji yra šiek tiek paprastesnė.

„Šioje kuprinėje taip pat daugybė įvairių kišenėlių, tačiau jau nėra USB jungties ir ausinėms skirtos ertmės.

Kuprinė yra kiek mažesnė, palyginus su pirmosiomis dvejomis kuprinėmis, tačiau ji taip pat turi kodinę spynelę.

Šonuose galima įdėti po buteliuką su vandeniu. Jie visiškai pasislepia kuprinėje ir jų išorėje nematyti.

Nugarėlėje praktiškai viskas tas pats, kaip ir antrosios kuprinės atveju: kvėpuojantys paminkštinimai ant kuprinės ir diržų, pastarieji patogiai reguliuojami, vienas mažesnis skyrius kuprinės apačioje ir čia turime didesnį skyrių kuprinės viršuje.

Ir nors pardavėjas teigia, kad čia telpa tik iki 14 colių nešiojami kompiuteriai, tačiau mano 15,6 colių kompiuteris čia tilpo kuo puikiausiai.“

„Pagrindiniame skyriuje galima susidėti knygas, užrašų knygeles, planšetinį kompiuterį, telefoną, išorinę bateriją ir kitus daiktus. Čia tik jau nėra USB laido ir jungties, tačiau bendrai – puiki moteriška kuprinė, kurią jau išbandėme kelionėje.“

Tik štai po testo su vandeniu paaiškėja, kad ši kuprinė nėra atspari vandeniui ir po ypatingai didelio lietaus, ji gali peršlapti.

Kaina

Tikrinta 2019 11 03

  • Aliexpress - 31.32€
  • 47 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas registruotu paštu



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()