TOP 20 geriausių 11.11 išpardavimo pasiūlymų iš Gearbest: pačios mažiausios kainos su tikromis išpardavimo nuolaidomis - nuo 100€ nuolaidos naujajam „Xiaomi Mi Note 10“ iki rekordinių kainų išmaniesiems laikrodžiams, ausinėms, LED šviestuvams (Video, 2019 m. 45 savaitė)  ()

Sparčiai artėja pagrindinis Kinijoje metų išpardavimas - akcija 11.11. Tokios parduotuvės kaip AliExpress griežtai laikosi datų tradicijos ir svarbiausias nuolaidas pasiūlys būtent lapkričio 11 d. Tačiau kita labai populiari parduotuvė Gearbest elgiasi kiek kitaip - išpardavimą pradeda prieš savaitę, kad pirkėjai spėtų apsižiūrėti ir nuspręsti, ko jiems reikia. Atrinkome 20 perkamiausių 2019 metų daiktų iš Kinijos, kuriems Gearbest jau taiko realias 11.11 nuolaidas ir geresnės kainos jau nebus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-10 TOP 20 geriausių 11.11 išpardavimo pasiūlymų iš Gearbest: pačios mažiausios kainos su tikromis išpardavimo nuolaidomis - nuo 100€ nuolaidos naujajam „Xiaomi Mi Note 10“ iki rekordinių kainų išmaniesiems laikrodžiams, ausinėms, LED šviestuvams (Video, 2019 m. 45 savaitė)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujasis „Xiaomi Mi Note 10“ - pirmasis pasaulyje telefonas su 108 MP kamera

450€ | nuolaidos kuponas GBMINOTE10 | Specifikacija

Šiais metais „Xiaomi“ kompanija pristatė visą galybę išmaniųjų telefonų - įvairių konfigūracijų „Xiaomi Mi 9“ bei plačią „Redmi“ seriją - bet panašu, kad desertą pasiliko metų pabaigai. Į rinką sugrįžta naujausias „Mi Note“ serijos atstovas „Xiaomi Mi Note 10“.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“450€
  • Su nuolaidos kuponu GBMINOTE10
  • su kuponu sutaupoma 100€
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 3.09€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Vienas iš pagrindinių „Xiaomi Mi Note 10“ išskirtinumų yra jo kameros. Taigi, pagrindinė kamera turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklį, 5 MP raiškos teleobjektyvą, kuris dar turės ir 5x optinį bei 50x skaitmeninį priartinimą. Čia bus ir dar trys jutikliai: 12 MP portretų, 20 MP itin plataus kampo bei 2 MP raiškos makro jutiklis.

„Xiaomi Mi Note 10“ taip pat turės įspūdingos talpos bateriją, net 5260 mAh talpos, ir palaikys itin greitą jos įkrovimą. Kiek jau yra žinoma, tai norint pilnai įkrauti tokios talpos bateriją, tereiks vos 65 minučių.

Kita puiki šio telefono savybė – AMOLED ekranas su lenktais kraštais.

2. Mažiausia kaina oro grynintuvui „Alfawise P2“ - neabejotinai bus naujas 2019 m. hitas

59.79€ | 18 % nuolaida | „Alfawise P2“ specifikacijos

„Alfawise P2“ yra kompaktiškas, išvaizdus, labai efektyvus, palaikantis programėlę ir valdomas nuotoliniu būdu bei balso komandomis oro grynintuvas. Praėjusiais metais „Alfawise P1“ buvo beprotiškai populiarus ir dabar dar labai perkamas oro grynintuvas, tačiau naujasis „Alfawise P2“ turi akivaizdžių pranašumų.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“59.79€
  • Tai mažiausia kaina
  • „Alfawise P2“ ką tik pasirodė rinkoje ir šiuo metu priimami išankstiniai užsakymai
  • drauge perkant ir papildomą HEPA filtrą, pirmieji 100 pirkėjų jį gaus vos už 1,78 € - įprastai jis kainuoja 12.68€.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Alfawise P2“ išvaizdos sprendimus jau įvertino ir Vokietijos technikos bei dizaino specialistai. „Alfawise P2“ yra apdovanotas IF 2019 apdovanojimu už puikius dizaino sprendimus.

„Alfawise P2“ yra valdomas su valdymo skydeliu ir jame esančiais mygtukais, taip pat su Smart Life programėle ir netgi balso komandomis - palaiko Alexa ir Google Home balso asistentus. Tad net ir būdami darbe ar išvykę, galime programėlėje nurodyti, kada norime, kad „Alfawise P2“ įsijungtų, išsijungtų, pasirinkti oro valymo greitį, sudaryti tvarkaraščius ir kt.

Dabartinė 59.79€ kaina yra mažiausia šio oro grynintuvo kainų istorijoje:

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėlis „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ - šviečia kaip traukinys

32.62€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNEXTOOL | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

Išskirtinis, net 2000Lm žibintuvėlis, apie kurį apžvalgininkas rašo taip: „Šiandien išbandysime naujovę: labai toli šviečiantį žibintuvėlį – NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin. Įprastose kelionėse man užteko ir turimo Convoy C2, tačiau šis NEXTOOL žibintuvėlis šviečia kur kas ryškiau ir važiuojant miške su dviračiu jis šviečia, kaip traukinys.

Neįtikėtinas 2000 lm žibintuvėlis iš „Xiaomi“: „tamsiajame kambarėlyje jis sukuria daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa, o važiuojant miške su dviračiu jis šviečia kaip traukinys“ („NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“32.62€
  • Su nuolaidos kuponu GBNEXTOOL
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.78€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kalbant apie žibintuvėlio švietimą ir jo režimus, tai šviesa yra gana šilta, maloni ir ryški. Įprastam žmogui, neišbandžiusiam galybės įvairių žibintuvėlių, NEXTOOL yra labai ryškus žibintuvėlis. Štai bute esančiame tamsiajame kambarėlyje šis žibintuvėlis duoda daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa.

Bendrai, žibintuvėlis šviečia neįtikėtinai ryškiai. Žmogų ar bet kokį kitą objektą už 150 metrų galima matyti kuo puikiausiai. Šis žibintuvėlis puikiai tinka medžiotojams, apsaugos darbuotojams bei visiems tiems, kam reikia nakties metu pasišviesti sau kelią.“

4. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR“ - įspūdingiausios išvaizdos 2019 metų anonsas

130.46€ | 21 % nuolaida„Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas (Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest.com - 130.46€
  • Tai mažiausia kaina
  • Perkant už daugiau nei 90.61€, taikoma 12.69€ nuolaida
  • 21 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ laikrodis su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika. „Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

Laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine. 

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

Dabartinė 130.46€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

5. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ - vis dar geriausias tokios kainos išmanusis laikrodis

135.90€ | 29 % nuolaida„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai labai gražus išmanusis laikrodis, kuris turi tvirtą metalinį ir anglies pluošto korpusą ir tinka ne tik sportine veikla užsiimantiems, bet ir verslo žmonėms. „Amazfit Pace 2“ esantys mygtukai užtikrina dar lengvesnį laikrodžio valdymą, nors jį galima pilnai valdyti ir liečiamu ekranu.

Puiki gaminio kokybė, lengvas ir patogus, gerai veikiantis PPG (širdies ritmo matuoklis), greitai veikiantis GPS, 5ATM, 3 fiziniai mygtukai tvirti ir užtikrina patogų naudojimąsi. „WiFi“ ir „Bluetooth“ veikia sklandžiai. Jokių problėmų dėl susiejimo su telefonu ir visi SMS, skambučių bei socialinių tinklų pranešimai gaunama momentaliai. Galima klausytis muzikos per Bluetooth ausines, puikus įrenginys. (cyril50)

„Xiaomi Amazfit Smartwatch 2“ apžvalgos ir palyginimai su kitais išmaniaisiais laikrodžiais

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 135.90€
  • Perkant už daugiau nei 90.61€, taikoma 15.41€ nuolaida
  • Tai mažiausia kaina
  • Parduodamas su 29 % nuolaida. Siuntimas į Lietuvą nemokamas.
  • Aliexpress - 155.90€

„Bluetooth 4.2“ veikia 10 metrų atstumu tarp laikrodžio ir telefono. WiFi ir Bluetooth ryšiai su telefonu yra stiprūs ir netrukinėjantys. 

Gamintojo teigimu, baterijos budėjimo režime užtenka 5 dienoms, o su nuolat įjungtų GPS, jos energijos užteks 35 valandoms. Praktiniai bandymai rodo, kad baterijos gali užtekti ir 7 dienoms, bet jei intensyviai naudojama (įjungtas WiFi) – 5 dienoms, o pasirinkus „Eco“ režimą – net ir 10 dienų.

Yra atsparus vandeniui ir galima nardyti iki 50 metrų gylyje, taip pat palaiko 11 skirtingų sporto režimų, tarp kurių yra plaukiojimas, kopimas, bėgiojimas, pasivaikščiojimas, važinėjimas dviračiu.

Laikrodžio ekrane galite matyti SMS, WeChat, Twitter, Facebook pranešimus. Laikrodis praneš ir jei per ilgai užsisėdėsite vienoje vietoje. Taip pat pastoviai matuoja širdies ritmą ir automatiškai seka miego kokybės rodiklius. Jokių papildomų mygtukų spausti nereikia. Belieka tik atsibudus išmanųjį laikrodžį susieti su telefone esančia „Amazfit Watch 2.0“ programėle ir joje bus pateikiama visa informacija.

Taip pat „Amazfit Pace 2“ išmaniajame laikrodyje yra ir „Xiaomi Smart Home“ funkcija, tai reiškia, kad jei turite kitų „Xiaomi“ išmaniųjų įrenginių, kaip kad išmaniosios garso kolonėlės ar lempos, jus jas galėsite kontroliuoti per atstumą. Tereikia įsijungus WiFi nusiųsti „On“ arba „Off“ komandą.

„Amazfit Pace 2“ laikrodžio ekrano užrakinimas vyksta labai paprastai, tereikia pirštais uždengti ekraną ir jis automatiškai užsirakina. Šios funkcijos nėra „Amazfit Pace“, čia teks palaukti 20 sekundžių kol automatiškai užsirankins ekranas arba du kartus paspausti mygtuką.

Apžvalgos rodo, kad GPS signalas yra labai stiprus ir puikiai rodo maršrutą net ir miestų gatvėse. 

Dabartinė 135.90€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

6. Mažiausia kaina bekontakčiui temperatūros matuokliui „Xiaomi T09“ - pigiau nieko geresnio negausite

11.77€ | 32 % nuolaida | 4.73 balai iš 5 (15 vertinimai)

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija. Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku. 

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 11.77€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai

Įdomu ir tai, kad naujoji versija dabar kainuoja dvigubai pigiau nei senoji - pirmosios versijos „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ parduodamas už 22.75€.

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Dabartinė 11.77€ kaina yra mažiausia šio termometro kainų istorijoje:

7. Mažiausia kaina vienam geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“

8.15€ | 49 % nuolaida | 4.81 balai iš 5 (48 vertinimai)

„Tėtis manęs paprašė surasti kambario termometrą ir aš gana aktyviai ieškojau tinkamo modelio. Reikėjo, kad jis tiksliai rodytų temperatūrą, drėgnumą, būtų paprastai valdomas – be jokių išmaniųjų programėlių – gražaus dizaino, su E-ink ekranu ir su ilgai tarnaujančia baterija. Žinoma, ir už padorią kainą. Ir štai, pasirinkau Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201 modelį.“

Įspūdžiai po 6 mėn naudojimosi - „Tai vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių už labai padorią kainą“ („Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 8.15€
  • 49 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.25€
  • Aliexpress - 8.94€
  • 25 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Apžvalgininkas gana išsamiai aptaria šį „Xiaomi“ drėgmės bei temperatūros matuoklį, palygina jo ekrano rodmenų ryškumą su senesniu modeliu ir su išmania bei gerokai daugiau rodmenų rodančia orų stotele.

„O kodėl gi pasirinkau būtent šį drėgmės ir temperatūros matuoklį? Pagrindinė priežastis buvo jo turimas E-ink ekranas.

Toks ekranas naudoja labai mažai energijos, tačiau yra ryškus, skaitmenys dideli ir puikiai matome iš bet kokio kampo.“

Tačiau pradėkime nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce“ atkeliauja simpatiškoje, paprastoje ir tvarkingoje dėžutėje, ant kurios nurodyta produkto pagaminimo data, o nugarėlėje pagrindinės techninės charakteristikos.

Pakuotėje yra stovelis, į kurį galima pastatyti šį matuoklį; taip pat lipdukas, su kuriuo yra galimybė orų stotelę prilipdyti prie sienos; bei magnetukas, kurį pritvirtiname prie „Xiaomi Miaomiaoce“ nugarėlės (pažymėta vieta) ir tada šį prietaisą galime pritvirtinti prie šaldytuvo ar kt.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba ir pats oro temperatūros bei drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“.

Jo nugarėlė nusiima ir čia įdedama sagos formos 3V „CR2032“ baterija. Ji jau yra įdėta ir atskirai pirkti nereikės. Taip pat gamintojas nurodo, kad jos užteks metams laiko.

Be to, nugarėlėje yra mygtukas, kuriuo keičiami temperatūros parametrai: Celsijaus arba Farenheito laipsniai bus rodomi ekrane. Matavimo diapazonas Celsijaus laipsniais yra nuo 0 iki 60 laipsnių – su 0,3 laipsnio paklaida.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ korpusas yra balto plastiko, ekranas taip pat dengtas permatomo plastiko apsauga ir žiūrėjimo kampas į ekrane pateikiamą informacija yra maksimaliai platus.

Net ir žiūrint iš itin aštraus kampo, vaizdas yra ryškus, skaičiai neiškraipyti, puikiai matomi. Štai galite įsitikinti koks didelis skirtumas, palyginus informacijos pateikimą „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ ekrane, su paprasta orų stotele.

Apžvalgininkas „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ matuoklio rodmenis palygino su turima tikra orų stotele ir teigia, kad:

„Mane labai nustebino Xiaomi matuoklio tikslumas. Orų stotelė ir Xiaomi matuoklis parodė praktiškai tokius pačius kambario temperatūros ir drėgmės rodiklius.

Taip pat nusprendžiau pasižiūrėti, kaip gi Xiaomi matuoklis darbuojasi esant žemesnei temperatūrai ir įdėjau jį į šaldytuvą. Tad jo išmatuoti rezultatai, buvo labai arti tų, kuriuos parodė orų stotelė (žiūrėti OUT rezultatus aut. past.) - 12 laipsnių prieš 11,8 ir identiškas 51 proc. drėgnumas.“

Galutinis verdiktas

„Palyginęs su kitais dviem prietaisais galiu pasakyti, kad Xiaomi Miaomiaoce rodo teisingus drėgmės ir oro temperatūros rodiklius.

Labai gražus ir ryškus E-ink ekranas, į kurį galima žiūrėti iš bet kokio kampo ir vaizdas lieka neiškreiptas. Be to, toks ekranas sunaudoja mažai energijos.

Duomenys yra atnaujinami maždaug kas minutę ir kokioms 1-2 sekundėms ekrane dingsta vaizdas, kad būtų įkelti nauji rodmenys.

Prietaisas puikus – tinka prie bet kokio interjero. Mano tėvai jau šešis mėnesius naudojasi Xiaomi Miaomiaoce ir juo yra labai patenkinti.“

Dabartinė 8.15€ kaina yra mažiausia šio temperatūros ir drėgmės matuoklio kainų istorijoje:

8. Mažiausia kaina išmaniajam kištukiniui lizdui „Alfawise PE1004T“ - išskirtinis kainos ir kokybės santykis

6.79€ | 30 % nuolaida, 1 vnt. | 4.8 balai iš 5 (538 vertinimai)

13.41€ | 19 % nuolaida, 2 vnt. | 4.8 balai iš 5 (538 vertinimai)

Tai - išmanus kištukinis lizdas namams. Jis yra gana mažas, todėl per daug nekris į akis. „Alfawise PE1004T“ prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir gali būti valdomas išmaniąja programėle „Tuya“ arba išmaniaisiais asistentais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Taigi, „Alfawise PE1004T“ galima valdyti ir balsu.

„Alfawise PE1004T“ yra kokybiškas ir kompaktiškas, lyginant su kitais prietaisais. Šis daiktas atkeliauja su instrukcijomis, bet net jų neskaičius pirminis nustatymas yra labai lengvas. „Google Home“ programėlė automatiškai surado prietaisą. Šis išmanus kištukas gali būti integruotas ir į kitas išmanių namų programėles. Už tokią kainą tikrai rekomenduoju. (Krammers)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 6.79€ (1 vnt.)
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Gearbest - 13.41€ (2 vnt.)
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Kad ir kaip nuspręsite valdyti „Alfawise PE1004T“, galėsite per atstumą išjungti ir įjungti kištuką. Taip bet kokiam prie „Alfawise PE1004T“ suteiksite šiek tiek daugiau išmanumo. Dar daugiau – programėlė leidžia nustatyti laikmatį, kada kištukas turėtų įsijungti. Jei prie jo prijungsite elektrinį kavinuką, kiekvieną rytą galėsite džiaugtis karštos kavos puodeliu vos pabudę. Arba galėsite nustatyti oro drėkintuvą taip, kad jis darbo imtųsi tuomet, kai namai yra šildomi ir oras yra sausiausias.

„Alfawise PE1004T“ turi tik vieną mygtuką ir gali būti įrengtas per kelias sekundes. Tai yra paprastas ir labai naudingas prietaisas kiekvieniems namams.

Dabartinė 6.79€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo kištukinio lizdo kainų istorijoje:

Dabartinė 13.41€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo kištukinio lizdo kainų istorijoje:

9. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas naujasis 2019 metų LED šviestuvas „Yeelight YLXD41YL“

58.89€ | 40 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEE320NEW | 4.83 balai iš 5 (12 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 58.89€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu YEE320NEW
  • Tai mažiausia kaina
  • Taikoma 40 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 5.60€

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

Dabartinė 58.89€ kaina yra mažiausia šio LED šviestuvo kainų istorijoje:

10. Mažiausia kaina naujos kartos stilingam, klasikinio dizaino išmaniajam sporto laikrodžiui „Colmi Sky 2“ - išskirtinio dizaino 2019 m. naujiena, kuri varžosi net su „Xiaomi Mi Band 4“

25.36€ | 60 % nuolaida„Colmi Sky 2“ specifikacijos

„Colmi Sky 2“ – tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris išsiskiria klasikinio laikrodžio dizainu. Šis išmanusis laikrodis palaiko visais svarbiausias fizinio aktyvumo asistento funkcijas, yra atsparus vandeniui (IP68) ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio pagamintu korpusu bei integruotu kokybišku 1,22 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“25.36€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 60 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu ieškote stilingo, originalaus ir klasikinį laikrodį primenančio išmaniojo laikrodžio, kuris taip pat dar turėtų ir svarbiausią fizinio aktyvumo asistento funkcionalumą, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į neseniai prekyboje pasirodžiusį „Colmi Sky 2“ išmanųjį laikrodį.

Šis išmanusis laikrodis patiks tiek aktyviai sportuojantiems, tiek savo dienas leidžiantiems biuruose skaitytojams. Trumpai tariant, „Colmi Sky 2“ išmanusis laikrodis gali pasigirti ne tik savo funkcionalumu, bet ir puikiu dizainu, kuriam priekaištų sunkiai surastų net ir itin išrankus pirkėjas.

„Colmi Sky 2“ išmanusis laikrodis yra aprūpintas net 1,22 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu, kurį nuo susibraižymų papildomai apsaugo 2.5D tipo apsauginis stiklas. Be to, būtina pridėti, jog ekrano raiška atitinkamai siekia 240 x 240 taškų. Įdomu ir tai, kad „Colmi Sky 2“ dar turi ir integruotą šviesos jutiklį, kuris dinamiškai priklausomai nuo aplinkos apšviestumo leidžia keisti „Colmi Sky 2“ ekrano pašvietimo intensyvumą.

Pridėti būti ir tai, jog „Colmi Sky 2“ išmaniojo laikrodžio korpusas yra pagamintas iš aliuminio, o apyrankė iš patikimo silikono. Kadangi „Colmi Sky 2“ korpusas yra apvalios formos, daugelis sutinka, jog šis išmanusis laikrodis savo dizainu niekuo nenusileidžia klasikiniam laikrodžiui.

Tuo tarpu, aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį greitai pamėgs dėl tos priežasties, nes „Colmi Sky 2“ iš viso palaiko net 8 sporto režimus (plaukimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, krepšinis, vaikščiojimas, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę). Be to, „Colmi Sky 2“ dar gali pasigirti ir vandeniui atspariu (IP68) korpusu, todėl be jokių išlygų gali būti naudojamas bet kuriuo metų laiku.

„Colmi Sky 2“ turi pulsometrą, tačiau nuo kitų panašios klasės išmaniųjų laikrodžių skiriasi tuo, nes taip pat dar gali matuoti ir kraujo spaudimą bei yra pajėgus nustatyti deguonies prisisotinimo lygį arteriniame kraujyje (SpO2). Pavyzdžiui, pastarosios funkcijos negali pasiūlyti net ir populiarusis  „Xiaomi Mi Band 4“ fizinio aktyvumo asistentas.

Nors gamintojas neatskleidžia tikslios „Colmi Sky 2“ baterijos talpos, jis pabrėžia, jog šis išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos gali tarnauti apie 7 dienas. Tuo tarpu, jeigu papildomą „Colmi Sky 2“ funkcionalumą naudosite retai, tuomet šio išmaniojo laikrodžio baterija be didelių problemų atlaikys ir 30 dienų.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį į tai, jog „Colmi Sky 2“ be jokių problemų priima įvairius pranešimus iš išmaniojo telefono, turi žadintuvą, gali valdyti išmaniojo telefono kamerą ir ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes taip pat turi fiziniams aktyvumo asistentams būdingą funkciją, leidžiančią įvertinti miego kokybę.

11. Mažiausia kaina „Xiaomi“ vandens kokybės matuokliui

6.34€ | 42 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (1214 vertinimai)

Tikriausiai ne kartą esate susimąstę - ar namie iš čiaupo bėga pakankamai tyras vanduo? O galbūt reikėtų investuoti į papildomus filtrus? O kaip dėl vandens iš čiaupo kitose šalyse, kurias tenka aplankyti? Vanduo mums yra gyvybiškai svarbus, tačiau niekada negalime būti tikri, kad jo kokybė yra gera, nebent nuolat perkame brangius jo butelius iš parduotuvės. Visgi, „Xiaomi“ siūlo pigų prietaisą, užbaigiantį šias dvejones.

Ko iš tikro vertas neįtikėtinai pigus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis: nuo vartotojų atsiliepimų iki praktinių eksperimentų

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis laimėjo prestižinį Vokietijos „IF“ apdovanojimą.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 6.34€
  • tai mažiausia kaina
  • 42 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.25€

Šis mažas rašiklį primenantis prietaisas, kurį matote nuotraukose, yra mobilus „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis. Nepaisant išvaizdos ir dydžio, tai yra labai naudingas prietaisas. Jis matuoja vandenyje ištirpusių mineralų kiekį ir gali padėti nuspręsti, ar reikia investuoti į papildomus filtrus. „Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis nustato tokių medžiagų kaip sunkiųjų metalų (švino, vario, cinko ir t. t.), neorganinių druskų (magnio, kalcio) ir žalingų organinių medžiagų koncentraciją vandenyje.

Prietaisas yra neįtikėtinai paprastas. Tereikia jo galą įmerkti į stiklinę su vandeniu (jis negali analizuoti tekančio vandens) ir palaukti, kol jis pateiks tam tikrą skaičių. Pagal jį galima nuspręsti, ar vanduo yra tyras, ar jis tinkamas gerti, ar reikalingas papildomas filtravimas ir taip toliau. Tikriausiai manote, kad mūsų kraštuose šios informacijos nereikia - iš čiaupo tikrai bėga švarus vanduo. Ir iš tikrųjų, Lietuvoje vanduo yra neįtikėtinai švarus, tačiau iki mūsų namų jis teka įvairiausiai vamzdžiais, iš kurių gali prisigaudyti ir žalingų medžiagų.

Šis prietaisas padės ir tiems, kurie namuose turi įsirengę vandens filtrus. Kasetes, pagal gamintojo reikalavimus, reikia dažnai keisti. Visgi, naudotojai pastebi, kad vandens kokybė išlieka aukšta ir pasibaigus numatytam filtro kasetės tarnavimo laikui. Galiausiai, net jei esate užtikrintas vandens kokybe namuose, turėti šį įrenginį pravers, kai susiruošite į kelionę.

„Xiaomi“ vandens kokybės matuoklis veikia labai paprastai. Tereikia pripildyti stiklinę vandens, įmerkti prietaiso elektrodus ir palaukti maždaug 3 sekundes. Matuoklis pats prisitaikys prie vandens temperatūros ir parodys tikslų priemaišų kiekį. Jei jų kiekis viršija 600 ppm, tokio vandens gerti nereikėtų, tačiau 300 ppm vandenį būtų galima filtruoti.

Dabartinė 6.34€ kaina yra mažiausia šio vandens kokybės matuoklio kainų istorijoje:

12. Viena mažiausių kainų itin perkamiems „Xiaomi“ rankšluosčiams

6.84€ | 28 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (1440 vertinimai)

Rankšluosčiai yra vienas tų dalykų, kurių niekada nebus per daug. Net „Xiaomi“ gamina rankšluosčius, kurie, kaip teigiama, yra vieni geriausių už tokią kainą.

Visų pirma, jie yra pasiūti iš švediško audinio, kuris yra atsparūs pelėsiui, bakterijoms ir erkutėms. Dėl ypatingos dažymo ir audimo technologijos šie rankšluosčiai išlaiko savo spalvas. Galiausiai, jie neyra, neatsikrato savo siūlų.

Verta paminėti ir svarbiausias „Xiaomi“ rankšluosčių savybes - vieno tokio rankščluosčio išmatavimai - 76 X 34 cm. Kaip rašoma komentaruose, „Xiaomi“ rankšluosčiai pasižymi puikiomis sugėrimo savybėmis, yra lengvi ir purūs.

Dabartinė 6.84€ kaina yra beveik mažiausia šių rankšluosčių kainų istorijoje:

13. Iš Čekijos sandėlio siūlomas įspūdingų parametrų robotas dulkių siurblys „MOLISU V8S PRO“ - už tokią kainą geresnio varianto tiesiog nėra

180.30€ | 50 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.5 balai iš 5 (2 vertinimai)

Už tokią kainą „MOLISU V8S PRO“ robotas dulkių siurblys pasižymi puikiomis techninėmis charakteristikos: siurbimas ir grindų plovimas, net 2000 Pa siurbimo galia, o 2600 mAh talpos baterijos užteks išvalyti 200 m2 plotui.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 180.30€
  • iš Čekijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina
  • 50 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Trumpai:

  • net 2000 Pa galia - priklauso galingiausių robotų-siurblių klasei;
  • plovimas ir siurbimas;
  • giroskopinė navigacija;
  • pagal kainą, sandėlį ir parametrus turbūt geriausias roboto siurblio pasiūlymas šiuo metu

Šaunu yra ir tai, kad „MOLISU V8S PRO“ robotą dulkių siurblį galima valdyti tiesiog su išmaniuoju telefonu.

Tereiks atsisiųsti bei įsidiegti programėlę ir galėsime rinktis valymo režimus, robotą valdyti rankiniu būdu, peržiūrėti valymo informaciją ir kt..

14. Mažiausia kaina vienam perkamiausių multimetrų su automatiniu ir rankiniu režimu, NCV, žibintuvėliu ir apsaugomis nuo sugadinimo „Mestek DM100C“

26.27€ | 19 % nuolaida„Mestek DM100C“ specifikacijos, atsiliepimai

Vienas populiariausių multimetrų, o šią savaitę neabejotinai pats perkamiausias. „Mestek DM100C“ – tai multimetras, kuris pasirinktus parametrus gali matuoti automatiškai, tačiau esant poreikiui taip pat leidžia ir rankiniu būdu pasirinkti matuojamų parametrų rėžius. Šis multimetras turi integruotą LED žibintuvėlį ir taip pat nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Ieškojau paprasto multimetro, bet pamatęs „Mestek DM100C“ kainą negalėjau atsisakyti šio pasiūlymo. Šis multimetras turi kur kas daugiau funkcijų nei man gali prireikti, o kainuoja ne ką daugiau nei žymiai paprastesni multimetrai. Be to, man taip pat labai patinka kokybiškos „Mestek DM100C“ korpuso gamybai panaudotos medžiagos. (Osborn)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“26.27€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Mestek DM100C“.

Verta pastebėti, kad tai yra perkamiausias multimetras iš Gearbesat su labai gerais vertinimais pagal kainos/kokybės santykį. Jis pasižymi labai plačia funkcijų įvairove ir tuo pačiu, kainuoja labai pigiai.

„Mestek DM100C“ multimetras gali būti naudojamas srovės, įtampos, varžos ir talpos matavimui, tačiau esant poreikiui dar gali būti naudojamas ir dažnio bei temperatūros matavimams ar netgi grandinės ir diodų tikrinimui.

Praktika rodo, jog daugelis šiuolaikinių multimetrų parametrų matavimą atlieka visiškai automatiškai. Vis dėlto jeigu ši funkcija yra tikras išsigelbėjimas mėgėjams, kartais ji teikia mažai naudos su elektronika dirbantiems profesionalams. Džiugu, jog gamintojas kurdamas „Mestek DM100C“ multimetrą pagalvojo apie abi naudotojų kategorijas. Trumpai tariant, „Mestek DM100C“ multimetras parametrų matavimą leidžia atlikti automatiškai, tačiau esant poreikiu taip pat leidžia ir rankiniu būdu pasirinkti matuojamų parametrų rėžius.

Pristatant „Mestek DM100C“ multimetrą būtina pridėti dar ir tai, jog jame yra įdiegtas specialus apsaugos mechanizmas, kuris padeda apsaugoti multimetrą nuo nenumatytų sugadinimų. Kitaip sakant, „Mestek DM100C“ dar prieš pradedant matavimą tiek garsiniu signalu, tiek klaidos pranešimu ekrane įspėja apie tokius atvejus, kai multimetro matavimo laidai būna prisijungti prie netinkamų multimetro korpuse integruotų kontaktų.

Maloniai stebina dar ir tas faktas, jog „Mestek DM100C“ multimetras geba įspėti naudotoją apie sugadintus saugiklius. Šiuo atveju „Mestek DM100C“ apie tai naudotoją informuoja tiek garsiniu signalu, tiek specialia užsidegusia saugiklio piktograma multimetro ekrane.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Mestek DM100C“ multimetras gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Mestek DM100C“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai, o tai, pavyzdžiui, leidžia jaustis saugiai bei užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

Galiausiai dar norisi dėmesį atkreipti ir į tai, jog „Mestek DM100C“ multimetre yra integruotas LED žibintuvėlis, o paties multimetro korpuso šonai yra padengti silikonu. Šis sprendimas garantuoja gerą „Mestek DM100C“ sukibimą su bet kokiu paviršiumi, todėl esant reikalui šį multimetrą bus patogu laikyti rankoje net ir dėvint pirštines.

Dabartinė 26.27€ kaina yra mažiausia šio multimetro kainų istorijoje:

15. Mažiausia kaina itin populiariam, išskirtinio dizaino automobiliniam FM moduliatoriui „Tecney QC3.0“

9.06€ | 15 % nuolaida | 5 balai iš 5 (18 vertinimai)

„Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius dabar yra vienas perkamiausių, išsiskiria savo dizainu, pagaminimo kokybe, techninėmis savybėmis ir dabar labai gera kaina. 

Tecney QC3.0 dirba gerai. Lengvas naudojimasis, gera garso kokybė. Man patinka ir tai, kad suporavus su išmaniuoju telefonu, jį galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Kiek nepatinkantis dalykas, tai jo mygtukai, kuriais perjungiamos dainos pirmyn ir atgal. Vairuojant automobilį tą padaryti nėra patogiausias dalykas. (MG26)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 9.06€
  • Tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

FM moduliatoriai, bent jau iki šiol, nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto, „Tecney QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudojo morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresne garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Tecney QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (MP3 / WMA).

Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į USB atmintinę, nes „Tecney QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai. Arba tiesiog pasinaudojus Bluetooth ryšiu ir susiejus telefoną su „Tecney QC3.0“ klausytis norimos muzikos.

Gamintojas tvirtina, jog „Tecney QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų.

Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Tecney QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį.

„Tecney QC3.0“ turi integruotą mikrofoną ir gamintojas teigia, kad pašnekovas girdi tik visiškai aiškų ir švarų kalbančiojo balsą.

Be to, ekranėlyje nuolat rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.

Kitas svarbus dalykas, kad „Tecney QC3.0“ palaiko greitąjį išmaniųjų prietaisų įkrovimą. Jis turi dvi USB tipo jungtis, kuriomis galima labai greitai įkrauti savo išmaniuosius įrenginius. Palaikomas 3.6V-6.5V/3A, 6.5V-9V/1.5A, 9V-12V/1A įkrovimas.

Svarbu ir tai, kad „Tecney QC3.0“ automobilinis FM moduliatorius turi integruotas įvairias apsaugas: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.

O šį įrenginį įsigiję pirkėjai apie „Tecney QC3.0“ atsiliepia labai teigiamai ir visi teigia, kad jo pagaminimo kokybė yra labai gera, prijungimas itin paprastas ir užtikrinama gero garso kokybė.

Dabartinė 9.06€ kaina yra mažiausia šio FM moduliatoriaus kainų istorijoje:

16. Viena mažiausių kainų universaliam baterijų įkrovikliui „Opus BT-3100 V2.2“

31.71€ | 22 % nuolaida | 4.89 balai iš 5 (1490 vertinimai)

Vienas iš geriausių baterijų įkroviklių pasirinkimų, įvertinus kainos bei kokybės santykį, yra „Opus BT-3100 V2.2“. Šis įkroviklis labai populiarus visame pasaulyje ir net įtrauktas į Amazon's Choice pasirinkimą.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“31.71€
  • Tai viena mažiausių kainų
  • Dabar parduodamas su 22 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Trumpai:

  • turi LCD ekraną;
  • gali įkrauti 4-ias ir viena nuo kitos nepriklausomas baterijas;
  • NiMH, Li-ion ir NiCd baterijų įkrovimas;
  • Suderinamas su AA (LR6),  AAA (LR3) NiCd, NiMH arba 3.7V Li-ion įkraunamomis baterijomis, kurių korpuso dydis yra 18650, 14500, 16340, 10440, taip pat suderinama su 10340, 18650, 26650, 26500 ir 17670, 18490, 17500, 17335 
  • įkrovimas 200, 300, 500, 700, 1000 mA (1 ir 4 baterijų įdėjimo sekcija papildomai palaiko 1500 ir 2000 mA);
  • jei vienu metu įkraunamos visos 4 baterijos, tada maksimali riba yra 1A;
  • baterijų įkrovimas iki 100 proc;
  • baterijų talpos testas;
  • greitasis testas – parodo baterijos varžą;
  • baterijų atnaujinimo testas.

Dabartinė 31.71€ kaina yra viena mažiausių šio baterijų įkroviklio kainų istorijoje:

17. Mažiausia kaina nuotoliniu būdu valdomam automobiliui „JJRC Q70 RC Car“ - išskirtinio universalumo ir galimybių RC mašinytė

22.65€ | 7 % nuolaida

Išskirtinis automobiliukas jau kelinta savaitė iš eilės yra vienas perkamiausių produktu iš Kinijos. Jis lengvai išsiskiria iš kitų, kad vos vieno nuotolinio valdymo pultelio mygtuko paspaudimu jį galima transformuoti ir įveikti bet kokias kliūtis. Tikras monstras.

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Gearbest - 22.65€
  • Tai mažiausia kaina
  • 7 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • Aliexpress - nuo 24.25€ (su siuntimo išlaidomis).

„JJRC Q70 RC Car“ turi 4 varančius tvirtos gumos ratus, sugeba įveikti 45 laipsnių įkalnes ir maitinamas 3.7V 1200 mAh talpos baterija.

Jos energijos užteks bent 30-40 minutėms, o įkrausime per maždaug 3,5 val. Pakuotėje jau yra USB laidas, skirtas RC automobilio baterijos įkrovimui.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, atsuktuvas, „JJRC Q70 RC Car“ automobilis ir nuotolinio valdymo pultelis. Jis yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai.

„JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra valdomas su šiuo futuristiškai atrodančiu, guma dengtu valdymo pulteliu. Palaikomas 2,4 GHz ryšys. 

O smagiausioji dalis, kad „JJRC Q70 RC Car“  automobilis palaiko net kelis skirtingus važiavimo režimus.

Vos vienas mygtuko paspaudimas nuotolinio valdymo pulte ir „JJRC Q70 RC Car“ transformuojasi vis į kitokį automobilį.

Jis palaiko keletą skirtingų važiavimo režimų ir gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių. Jam net nebaisu, jei nukris ant „galvos“ - jis taip išsilanksto, kad ir iš itin keblių situacijų sugeba išsisukti. Prie to prisideda ir tai, kad ratai gali suktis į abi puses. 

Įprastoje padėtyje „JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra tokių išmatavimų: 31 x 18 x 9 cm; o kai yra pasirengęs kopti į įkalnes: 25,5 x 18 x 13 cm. Tuo metu jo važiuoklė nuo žemės paviršiaus pakyla 6 cm. Automobiliukas sveria 940 gramus.

Dabartinė 22.65€ kaina yra mažiausia žaislo kainų istorijoje:

18. Mažiausia kaina WiFi signalo stiprintuvui „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“

7.30€ | 33 % nuolaida4.9 balai iš 5 (691 vertinimai)

Nors Lietuva gali pasigirti vienu greičiausiu internetu pasaulyje, bet, deja, net ir pas mus būna lėtųjų interneto zonų. Ką daryti jei namuose reikia stipresnio interneto srauto, o signalo stiprumo visiems neužtenka? Reikia paprasto, bet labai naudingo WiFi signalo stiprintuvo. Vienas tokių yra „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“.

„Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • Aliexpress - 7.30€
  • siuntimas į Lietuvą už 0.58€
  • verta pažymėti, kad tai yra viena žemiausių kainų, palyginus su kitomis internetinėmis parduotuvėmis.

Pats veikimo principas šio WiFi signalo stiprintuvo yra ganėtinai paprastas: jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina konkrečioje vietoje, bet neskleidžia toliau.

Jei jūs esate nutolęs nuo maršrutizatoriaus, kuris skleidžia WiFi signalą, per keletą metrų ir bandote prisijungti su savo išmaniuoju telefonu, WiFi signalas yra gerokai silpnesnis nei būnant prie pat maršrutizatoriaus.

Tai reiškia, kad signalas gali trūkinėti, gali sumažėti duomenų perdavimo greitis ir pasijausti kitos problemos, kurios aiškiai parodo, kad nutolote nuo maršrutizatoriaus ir signalas nusilpo.

Su savo išmaniuoju telefonu prisijungę prie WiFi stiprintuvo jus gausite tokį WiFi signalą tarsi būtumėte prie pat maršrutizatoriaus, nors esate nutolę per kelis ar keliolika metrų.

Tad su telefonu galima greičiau naršyti internete. Žinoma, jei esate toli nuo pagrindinio interneto ryšio šaltinio ir šis WiFi signalo stiprintuvas negalės jo aptikti, jokio stiprinimo jau nebus. 

Taigi, „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ leidžia vienodai kokybiškai naudotis WiFi signalu visoje bevielio maršrutizatoriaus aktyvumo zonoje, nepriklausomai nuo to, kaip toli esate nuo pačio maršrutizatoriaus - signalo kokybė bus maksimaliai gera. Tačiau šis stiprintuvas maršrutizatoriaus aktyvios WiFi zonos nepadidina.

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavimo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

Pagrindinės „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvo specifikacijos:

1) 12 x 3 x 9 cm., lengvas (vos 30 gr.), tad jį labai lengva ir patogu neštis ten kur reikia papildomo WiFi signalo stiprumo;

2) specialus USB maitinimo blokas, pats „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu;

3) „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų;

4) detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas;

5) paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia;

6) „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį;

7) WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

Tad „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia didesnės spartos interneto greičio.

19. Mažiausia kaina į ausis įstatomoms belaidėms ausinėms „Bluedio Hi TWS“ - tai tikras 2019 m. hitas

11.77€ | 27 % nuolaida | „Bluedio Hi TWS“ specifikacijos

„Bluedio Hi TWS“ – tai gerai Kinijoje žinomo bei vertinamo gamintojo naujos kartos į ausį įstatomos belaidės ausinės, kurios palaiko Bluetooth 5.0 ir taip pat komplekte iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovos stotele-dėklu. Šios belaidės ausinės taip pat garsėja solidžiu dizainu bei integruotu jutikliu, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne (jas išsiėmus, muzikos grojimas sustabdomas automatiškai).

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“11.77€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamos su 27 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 31€.

„Bluedio Hi TWS“ belaidės į ausį įstatomos ausinės gali pasigirti ne tik solidžiu dizainu, bet ir nepriekaištinga garso kokybe, mažu svoriu bei kompaktiška komplekte pridedama įkrovos stotele-dėklu.

Gamintojas tvirtina, jog gerą garso kokybę plačiame dažnių diapazone pavyksta pasiekti dėka integruotų 13 milimetrų judančių ričių. Žinoma, prie gero rezultato taip pat prisideda ausinėse naudojamos elektrinės grandinės, kurios šiuo atveju naudoja tik aukštos kokybės patikimus elektrinius komponentus.

Maloniai stebina dar ir tai, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidėse ausinėse yra įdiegtas papildomas garso kodavimo techninis sprendimas, kuris visiškai automatiškai leidžia aiškiai atskirti balsą nuo grojamos melodijos. Šis sprendimas itin praverčia tuomet, jeigu įprastai esate įpratę klausytis įvairaus stiliaus muzikos visuomet naudodami tuos pačius muzikos grotuvo nustatymus.

Gamintojas pristatydamas belaides į ausis įstatomas „Bluedio Hi TWS“ ausines taip pat pabrėžia, jog panaudotos pažangios technologijos, patikimi komponentai bei kokybiškos medžiagos leidžia užtikrinti labai gerą „Bluedio Hi TWS“ ilgaamžiškumą. Tuo tarpu, naudojamos kokybiškos integruotos baterijos bei energiją taupantys lustai leidžia garantuoti mažas energijos sąnaudas.

Būtina pridėti, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidės ausinės iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovimo stotele-dėklu. Tuo tarpu pačios ausinės turi 55 mAh talpos baterijas ir be papildomos įkrovos tarnauja apie 5 valandas. Trumpai tariant, esant poreikiui šiomis ausinėmis be jokių didesnių problemų galima naudotis praktiškai visą parą, o jeigu vienu metu nuspręstumėte naudoti tik vieną ausinę, tuomet greičiausiai be papildomos energijos šaltinio išsiverstumėte net ir apie dvi paras.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Bluedio Hi TWS“ turi dar vieną įdomų techninį sprendimą, kurio iki šiol nėra pasiūlęs joks kitas gamintojas. Dešinėje „Bluedio Hi TWS“ ausinėje yra integruotas specialius jutiklis, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne. Kitaip sakant, šis jutiklis geba aptikti žmogaus veidą ir atsižvelgdamas į tai gali automatiškai sustabdyti muzikos grotuvą tuo momentu, kai ausinę išsiimate iš ausies.

Dabartinė 11.77€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

20. Mažiausia kaina išmaniajam sporto laikrodžiui „Lenovo E1“ - vienas perkamiausių išmaniųjų laikrodžių iki 40€

27.18€ | 40 % nuolaida | „Lenovo E1“ specifikacijos

„Lenovo E1“ – tai naujos kartos sporto laikrodis, kuris turi visas svarbiausias fizinio aktyvumo funkcijas ir taip pat dar palaiko septynis populiariausius sporto režimus. Šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67), o integruota 180 mAh talpos baterija be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 10 dienų.

„Šiek tiek primena Apple išmaniuosius laikrodžius, tik E1 kainuoja 10 kartų mažiau“. Įspūdžiai po kelių savaičių naudojimosi („Lenovo E1“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 08

  • „Gearbest“27.18€
  • Tai mažiausia kaina
  • Parduodamas su 40 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Lenovo E1“ atrodo tikrai įspūdingai – jis iš karto paperka vien savo išvaizda. Gamintojas nemažai paidrbėjo prie dizaino ir jis tikrai vykęs bei kabinantis akį. Tačiau be viso to, įvertinus kiek jis turi funkcijų, kainuoja tiesiog fantastiškai pigiai. Ko gero pigiausias tokio tipo sporto laikrodis, jei neskaitysime mažiau žinomų Kinijos gamintojų produkcijos.

Bene svarbiausias akcentas, kuris daro šį išmanųjį laikrodį išskirtiniu žemų kainų kontekste – tai integruotas GPS ryšio modulis - šioje kainų grupėje tai labai retas reiškinys. Būtent šio ryšio modulio pagalba sekti savo fizinį aktyvumą yra kur kas įdomiau, nes pavyksta užfiksuoti ne tik pavienę statistiką, bet taip pat dar galima ją susieti su konkrečia vieta. Važinėjantiems dviračiu ar bėgiojantiems integruotas GPS dar itin naudingas ir dėl tos priežasties, nes padeda įvertinti judėjimo greitį.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ sporto laikrodis palaiko populiariausius septynis sporto režimus – tai vaikščiojimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, šokinėjimą per šokdynę, badmintoną, krepšinį bei futbolą.

Gamintojas pristatydamas šį sporto laikrodį taip pat atkreipia dėmesį ir į atnaujintą pulsometro bei miego įvertinimo algoritmą. Trumpai tariant, „Lenovo E1“ įvertindamas širdies darbo ritmą remiasi matematine Furjė transformacija, o kadangi šiuos rezultatus fiksuoja kiaurą parą, tai reiškia, jog šis sporto laikrodis gali priminti kada atėjo laikas pailsėti arba tiesiog gali pranešti kada treniruotės tampa per daug intensyvios.

Taikant tuos pačius principus yra vykdomas ir miego fazių sekimas – tai atitinkamai padeda įvertinti bendrąją kiekvienos nakties miego kokybę.

„Lenovo E1“ sporto laikrodis dar gali pasigirti ir 180 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos intensyviai naudojantis išmaniuoju laikrodžiu geba atlaikyti net apie 10 dienų. Tuo tarpu, „Lenovo E1“ naudojant tik budėjimo režime, šį išmanųjį laikrodį tenka krauti dar rečiau, t. y. maždaug kas 25 dienas.

Šis sporto laikrodis gali tapti itin naudingas ir tada, jeigu, pavyzdžiui, bėgiodami ar važinėdami dviračiu mėgstate klausyti muzikos. Kitaip sakant, „Lenovo E1“ leidžia nuotoliniu būdu tiesiog nuo riešo valdyti ne tik išmaniojo telefono muzikos grotuvą, bet dar ir kamerą.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, jog „Lenovo E1“ geba informuoti ne tik apie skambučius ar žinutes, bet taip pat dar pateikia ir kitus svarbiausius išmaniojo telefono informacinius pranešimus. Šios funkcijos tampa itin naudingos dėl tos priežasties, nes, pasak gamintojo, „Lenovo E1“ su išmaniuoju telefonu gali komunikuoti net 10 metrų atstumu, o tai reiškia, jog sportuodami uždaroje patalpoje išmanųjį telefoną laisvai galėsite palikti nuošalyje, pavyzdžiui, ant pasirengimo suolelio.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: