Prasideda „Black Friday“ išpardavimas: TOP 20 geriausių pasiūlymų iš „Gearbest“ - rekordinės kainos su specialiais kuponais ir pasiūlymais iš Čekijos sandėlio - geriausi „Xiaomi“, „Alfawise“ šviestuvai, telefonai, laikrodžiai, robotai siurbliai ir kita įranga (Video, 2019 m. 48 savaitė)  ()

- 47 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 44 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD41YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 44 % nuolaida ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (iš Čekijos sandėlio)

- 16 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 70 € nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 42 € nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi 8“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida išmaniajam telefonui „OnePlus 7T“ (su nuolaidos kuponu)

- 18 % nuolaida 64 GB talpos atmintukui „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ (su nuolaidos kuponu)

- 44 % nuolaida temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ (su nuolaidos kuponu)

- 12 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio)

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR 47 mm“

- 30 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida įspūdingų parametrų robotui dulkių siurbliui „MOLISU V8S PRO“ (iš Čekijos sandėlio)

- 19 % nuolaida pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 27 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 35 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise S70“ (iš Čekijos sandėlio)

- 32 % nuolaida atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“

- 33 % nuolaida nešiojamam kompiuteriui „BMAX MacBook Y13“ (su nuolaidos kuponu)


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-28 Prasideda „Black Friday“ išpardavimas: TOP 20 geriausių pasiūlymų iš „Gearbest“ - rekordinės kainos su specialiais kuponais ir pasiūlymais iš Čekijos sandėlio - geriausi „Xiaomi“, „Alfawise“ šviestuvai, telefonai, laikrodžiai, robotai siurbliai ir kita įranga (Video, 2019 m. 48 savaitė)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“

77.35€ | 47 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.86 balai iš 5 (21 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest - 77.35€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Taikoma 47 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.62€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

Dabartinė 77.35€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD41YL“

59.15€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.82 balai iš 5 (22 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD41YL“ yra 32.00 x 32.00 x 7.30 cm dydžio ir 1,94 kg svorio pakabinamas LED šviestuvas.

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest - 59.15€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Taikoma 44 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.62€

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1800 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 28 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15 m2 plotui.

Šiestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „YEELIGHT YLXD41YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvos valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę).

Dabartinė 59.15€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“

75.53€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

„Tarsi akimirksniu perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva“. Greitai šluojamas pasiūlymas - įspūdingasis „Xiaomi“ šviestuvas su nuolaidos kuponu ir tiesiai iš Čekijos sandėlio („Xiaomi Yeelight Meteorite“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • „Gearbest“75.53€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.62€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą.

Šis modelis atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.93 balai iš 5 (61 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  1800 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 35 W.
  • LED: 280 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; reguliuojamas pakabinimo aukštis.
  • Matmenys ir svoris: 90 x 7 x 4 cm; 2 kg.

Dabartinė 75.53€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9T Pro“ - beveik 100€ pigiau nei Lietuvoje

318.50€ | 16 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBM9TPRO4

„Xiaomi Mi 9T Pro“ - tai populiariojo flagmano su ištraukiama priekine kamera „Redmi K20 Pro” versiją Europai.

„Telefonas, kuris tiesiog susprogdino rinką ir prikaustė tiek technologijų gerbėjų, tiek paprastų naudotojų dėmesį“. „Xiaomi Mi 9T“ apžvalga: privalumai ir trūkumai (Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

6GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 318.50€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO4
  • Su kuponu - tai mažiausia kaina
  • į Lietuvą siunčia už 4.96€
  • „Gearbest“ - 318.50€ (juodas) 
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO6
  • į Lietuvą siunčia už 4.96€
  • AliExpress - 372€
  • Lietuvoje nuo 406€

Pirkėjai gaus stilingo dizaino korpusą, pagamintą iš stiklo ir metalo, 6,39” AMOLED ekraną su „Full HD“ raiška ir integruotu pirštų atspaudų skaitytuvu, „Snapdragon 855“ mikroschemų rinkinį, 6 GB RAM, 64 GB ROM, trigubą pagrindinę kamerą su 48 megapikselių „Sony IMX586“ jutikliu ir plačiakampiu objektyvu, 4000 mAh talpos bateriją su 27 vatų sparčiu įkrovimu ir „Android 9 Pie“ su MIUI 10 sąsaja.

5. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“

180.18€ | nuolaidos kuponas GBNOTE8P6 | „Redmi Note 8 Pro“ specifikacijos

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 180.18€
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE8P6
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Siuntimas už 3.19€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis.

„Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 8“

100.10€ | nuolaidos kuponas GBREDMI802

„Xiaomi Redmi 8“ yra dar naujesnis išmanusis telefonas, kuris rinkoje pasirodė tik šį mėnesį. O kuo gi jis skiriasi nuo „Xiaomi Redmi 8A“? Tiesą pasakius skirtumų nėra tiek jau daug, bet į kai ką verta atkreipti dėmesį.

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

3GB RAM + 32GB ROM

  • Gearbest - 100.10€ (juodas)
  • su nuolaidos kuponu GBREDMI802
  • su kuponu - tai mažiausia kaina

4GB RAM + 64GB ROM

  • Gearbest - 116.48€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBREDMI803
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.

„Xiaomi“, kaip ir daugelis kitų išmaniųjų telefonų kompanijų, tiesiog kepa išmaniuosius telefonus. Ir čia nieko keisto - taip bandoma gudrauti su pirkėjais ir pasiūlyti kuo didesnę išmaniųjų telefonų pasiūlą.

Štai ir turime „Xiaomi Redmi 8A“ bei „Xiaomi Redmi 8“. Pats pirmasis skirtumas yra tas, kad „Xiaomi Redmi 8“ turi daugiau operatyviosios atminties - 3 GB RAM prieš 2 GB RAM.

Visais kitais techniniais aspektais, čia yra identiški telefonai: vienodas procesorius, vaizdo plokštė, vidinė atmintis, palaikoma atminties kortelė, baterijos talpa, ekranas, Face ID ir t.t.

Tai nejau nėra daugiau jokių skirtumų? Yra. „Xiaomi Redmi 8“ gale turi dvi kameras: 12 MP, f/1.8 ir dar 2MP gylio jutiklį. Priekyje yra lygiai tokia pati 8 MP, f/2.0 kamera.

Ir „Xiaomi Redmi 8“ nugarėlėje po kameromis turi įtaisytą pirštų atspaudų skaitytuvą. Tuo tarpu „Xiaomi Redmi 8A“ pirštų atspaudų skaitytuvo neturi. Na, o visais kitais aspektais, tai yra vienodi išmanieji telefonai.

7. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina išmaniajam telefonui „OnePlus 7T“

425.88€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBOP7T8128B | „OnePlus 7T“ specifikacijos

„OnePlus 7T“ – tai naujos kartos išmanusis telefonas, aprūpintas kokybišku 60 Hz AMOLED ekranu, „Android 10“ pagrindu sukurta „OxygenOS“ operacine sistema, galingu 8 branduolių „Snapdragon 855 Plus“ centriniu procesoriumi, „Adreno 640“ vaizdo plokšte bei 8 GB RAM ir 256 GB ROM.

OnePlus 7T yra pats įdomiausias telefonas šiais metais. Ir kodėl taip sakau? Nes šis telefonas yra simbiozė OnePlus 7 ir OnePlus 7 Pro. 7T surinko viską, kas yra geriausio. Ir tai labai džiugina, nes įrodo, jog OnePlus kompanija įsiklausė į pirkėjų pastebėjimus. 

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • „Gearbest“425.88€
  • su nuolaidos kuponu GBOP7T8128B
  • Siuntimas į Lietuvą prioritetine linija kainuoja 4.33€.
  • Lietuvoje nuo 600€.

Verta paminėti, jog „OnePlus 7T“ turi 6,55 colių (2400 x 1080) įstrižainės ekraną. Telefonas naudoja 90 Hz AMOLED technologijos ekraną.

Priekaištų „OnePlus 7T“ našumui taip pat neturės net ir patys išrankiausi pirkėjai, nes šis išmanusis telefonas yra aprūpintas galingu naujos kartos „Snapdragon 855 Plus“ centriniu procesoriumi su „Qualcomm AI“ dirbtinio intelekto sprendimu. Be to, „OnePlus 7T“  dar gali pasigirti integruota „Adreno 640“ vaizdo plokšte, 8 GB operatyviąją RAM atmintine bei net 256 GB talpos vidine ROM atmintimi.

Naudojant greitos įkrovos techninį sprendimą „OnePlus 7T“ 3800 mAh talpos bateriją iki 70% galima įkrauto vos per 30 minučių.

„OnePlus 7T“ stebina ir savo gale integruotos kameros galimybėmis. Telefonas turi 48 MP + 12 MP + 16 MP konfigūracijos galinę kamerą ir siūlo 2x optinį priartinimą.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, jog „OnePlus 7T“ naudoja paties gamintojo jau daugelį metų plėtojamą „OxygenOS“ operacinę sistemą. Gamintojas tvirtina, jog ši operacinė sistema taip pat buvo atnaujinta ir nuo šiol remiasi „Android 10“ platformos pagrindu.

Dabartinė 425.88€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

8. Nuolaidos kuponas 64 GB talpos atmintukui „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“

12.74€ | 18 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBXMUSB3 | 5 balai iš 5 (10 vertinimai)

Stilingai atrodantis, metalinio korpuso, kompaktiškas ir greitą duomenų perdavimą užtikrinantis „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ 64 GB talpos atmintukas yra puikus pasirinkimas.

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • „Gearbest“ – 12.74€
  • su nuolaidos kuponu GBXMUSB3
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.48€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkos spalvos metalas ir dirželis - atrodo paprastai, bet ir tuo pačiu solidžiai.

„Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių: stacionariems ir nešiojamiems kompiuteriams, televizoriams ir kitiems, palaikantiems USB jungtį.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukas. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo bei įrašymo sparta siekia iki 124 MB/s.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (2,3 x 1,2 x 0,45 cm) ir lengvas (40 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti.

9. Nuolaidos kuponas temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“

8.74€ | 44 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB080501 | 4.83 balai iš 5 (64 vertinimai)

„Tėtis manęs paprašė surasti kambario termometrą ir aš gana aktyviai ieškojau tinkamo modelio. Reikėjo, kad jis tiksliai rodytų temperatūrą, drėgnumą, būtų paprastai valdomas – be jokių išmaniųjų programėlių – gražaus dizaino, su E-ink ekranu ir su ilgai tarnaujančia baterija. Žinoma, ir už padorią kainą. Ir štai, pasirinkau Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201 modelį.“

Įspūdžiai po 6 mėn naudojimosi - „Tai vienas geriausių temperatūros ir drėgmės matuoklių už labai padorią kainą“ („Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest - 8.74€
  • su nuolaidos kuponu GB080501
  • 44 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.30€
  • Aliexpress - 11.97€
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Apžvalgininkas gana išsamiai aptaria šį „Xiaomi“ drėgmės bei temperatūros matuoklį, palygina jo ekrano rodmenų ryškumą su senesniu modeliu ir su išmania bei gerokai daugiau rodmenų rodančia orų stotele.

„O kodėl gi pasirinkau būtent šį drėgmės ir temperatūros matuoklį? Pagrindinė priežastis buvo jo turimas E-ink ekranas.

Toks ekranas naudoja labai mažai energijos, tačiau yra ryškus, skaitmenys dideli ir puikiai matome iš bet kokio kampo.“

Tačiau pradėkime nuo pakuotės ir apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce“ atkeliauja simpatiškoje, paprastoje ir tvarkingoje dėžutėje, ant kurios nurodyta produkto pagaminimo data, o nugarėlėje pagrindinės techninės charakteristikos.

Pakuotėje yra stovelis, į kurį galima pastatyti šį matuoklį; taip pat lipdukas, su kuriuo yra galimybė orų stotelę prilipdyti prie sienos; bei magnetukas, kurį pritvirtiname prie „Xiaomi Miaomiaoce“ nugarėlės (pažymėta vieta) ir tada šį prietaisą galime pritvirtinti prie šaldytuvo ar kt.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija kinų kalba ir pats oro temperatūros bei drėgmės matuoklis „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“.

Jo nugarėlė nusiima ir čia įdedama sagos formos 3V „CR2032“ baterija. Ji jau yra įdėta ir atskirai pirkti nereikės. Taip pat gamintojas nurodo, kad jos užteks metams laiko.

Be to, nugarėlėje yra mygtukas, kuriuo keičiami temperatūros parametrai: Celsijaus arba Farenheito laipsniai bus rodomi ekrane. Matavimo diapazonas Celsijaus laipsniais yra nuo 0 iki 60 laipsnių – su 0,3 laipsnio paklaida.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ korpusas yra balto plastiko, ekranas taip pat dengtas permatomo plastiko apsauga ir žiūrėjimo kampas į ekrane pateikiamą informacija yra maksimaliai platus.

Net ir žiūrint iš itin aštraus kampo, vaizdas yra ryškus, skaičiai neiškraipyti, puikiai matomi. Štai galite įsitikinti koks didelis skirtumas, palyginus informacijos pateikimą „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ ekrane, su paprasta orų stotele.

Apžvalgininkas „Xiaomi Miaomiaoce MMC – C201“ matuoklio rodmenis palygino su turima tikra orų stotele ir teigia, kad:

„Mane labai nustebino Xiaomi matuoklio tikslumas. Orų stotelė ir Xiaomi matuoklis parodė praktiškai tokius pačius kambario temperatūros ir drėgmės rodiklius.

Taip pat nusprendžiau pasižiūrėti, kaip gi Xiaomi matuoklis darbuojasi esant žemesnei temperatūrai ir įdėjau jį į šaldytuvą. Tad jo išmatuoti rezultatai, buvo labai arti tų, kuriuos parodė orų stotelė (žiūrėti OUT rezultatus aut. past.) - 12 laipsnių prieš 11,8 ir identiškas 51 proc. drėgnumas.“

Galutinis verdiktas

„Palyginęs su kitais dviem prietaisais galiu pasakyti, kad Xiaomi Miaomiaoce rodo teisingus drėgmės ir oro temperatūros rodiklius.

Labai gražus ir ryškus E-ink ekranas, į kurį galima žiūrėti iš bet kokio kampo ir vaizdas lieka neiškreiptas. Be to, toks ekranas sunaudoja mažai energijos.

Duomenys yra atnaujinami maždaug kas minutę ir kokioms 1-2 sekundėms ekrane dingsta vaizdas, kad būtų įkelti nauji rodmenys.

Prietaisas puikus – tinka prie bet kokio interjero. Mano tėvai jau šešis mėnesius naudojasi Xiaomi Miaomiaoce ir juo yra labai patenkinti.“

10. Iš Čekijos sandėlio siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

40.95€ | 12 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Dabartinė oro tašra miestuose tokia, kad gyventi be oro grynintuvo niekaip - šį oro grynintuvą intensyviai pirko žiemą, o dabar jo pirkimai vėl auga kaip ant mielių. Kai lietaus nėra, net ir pavasarį ar vasarą miestuose be oro grynintuvo - tikra kančia. 

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.95€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 12 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą už 5.62€.

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (145 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

11. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

127.40€ | 25 % nuolaida„Amazfit GTS“ specifikacijos

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis - AMOLED ekranas ryškus, labai sodrios spalvos, daug sporto režimų ir net yra „always on display“ funkcija“. Praktiškai išbandė naujausią „Xiaomi“ šedevrą („Amazfit GTS“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • „Gearbest“ - 127.40€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Aliexpress - 130.81€

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: 12 sporto režimų
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; kompasas; muzikos grotuvo valdymas; integruotas GPS.
  • Ekranas: 1,65 colių įstrižainės, AMOLED, 348 x 442 raiškos, 341 PPI.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 220 mAh.
  • Medžiagos: iš aliuminio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0.

Dabartinė 127.40€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

12. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTR“

131.04€ | 25 % nuolaida„Amazfit GTR“ specifikacijos

„Amazfit GTR“ - tai naujas aukštos klasės išmanusis sporto laikrodis iš „Xiaomi“, pasižymintis klasikine išvaizda, didele baterija, ryškiu ekranu, plačiomis programėlės galimybėmis ir sporto režimų gausa. Kokybiškos medžiagos ir aukšta surinkimo kokybė suteikia prabangaus gaminio įspūdį, tačiau „Amazfit GTR“ išlaikė palyginti žemą kainą.

TOP 16 svarbiausių dalykų, ką reikia žinoti apie „Xiaomi Amazfit GTR“: kokia kalba yra meniu, kuo skiriasi 47 ir 42 mm modeliai, kokia „Android“ versija reikalinga, kaip jis valdomas (Video)

Kaip „Xiaomi“ pavyko sukurti fantastiškos išvaizdos sporto laikrodį, kurio baterija atlaiko net 2.5 mėn? Kelios gudrybės, kurias reikia žinoti prieš perkant („Amazfit GTR“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest.com - 131.04€
  • 25 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ yra sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Taip pat, net 410 mAh talpos baterija. Normaliu režimu atlaikys 24 dienas. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Kadangi tai globali versija, tai laikrodis palaiko anglų, ispanų, rusų, prancūzų ir italų kalbas.

„Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm“ laikrodis su išmaniuoju telefonu suporuojamas Bluetooth 5.0 BLE ryšiu ir palaiko „Mi Fit“ programėlę.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika. „Bluetooth 5.0“ užtikrina puikų laikrodžio ir telefono ryšį.

Laikrodis atitinka 5ATM standartą ir su juo galima plaukioti baseine. 

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

Tiesiai apyrankės ekrane galėsite peržiūrėti ir artimiausių dienų orų prognozę. „Amazfit GTR“ pats nustatys jūsų buvimo vietą ir pagal tai pateiks duomenis apie artėjančias orų permainas. Galiausiai, šio laikrodžio korpusas turi ir vieną programuojamą mygtuką, kuris leis norimą funkciją pasiekti labai greitai, nenaršant po skirtingus įrenginio meniu.

Dabartinė 131.04€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

13. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina elektriniam dantų šepetėliui „Oclean Z1“

36.40€ | 30 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Oclean Z1“ specifikacijos

„Oclean Z1“ – tai naujos kartos elektrinis dantų šepetėlis, kuris turi 3 valymo režimus bei 32 intensyvumo lygius ir dar gali pasigirti pilnai magnetiniu šerelių nenaudojančiu varikliu, kuris geba užtikrinti 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tai vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių rinkoje su dirbtiniu intelektu bei išskirtine technologija, kuri analizuoja dantų valymo progresą ir jį atvaizduoja išmaniajame telefone.

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

Jeigu ieškote elektrinio dantų šepetėlio, kurį taip pat būtų galima susieti ir su išmaniajame telefone diegiama taikomąją programa, tuomet naujos kartos „Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis kaip tik jums. Šis elektrinis dantų šepetėlis net ir patį išrankiausią pirkėją gali nustebinti ne tik gera kaina, bet ir išskirtiniu funkcionalumu.

„Oclean“ garsėja savo šepetėliais kaip itin aukštos kokybės ir geros kainos produktais, o „Oclean Z1“ – naujasis produktas gausioje šeimoje. Kuo jis skiriasi nuo prieš tai buvusių šepetėlių, matyti šioje lentelėje:

„Oclean Z1“ elektrinis dantų šepetėlis tarpusavyje apjungia du svarbiausius akcentus – tai aparatinę bei programinę įrangą. Būtent šių dviejų akcentų sąveika šiuo metu yra vienas iš svarbiausių akcentų siekiant sukurti maksimaliai funkcionalų ir kiekvieno pirkėjo poreikius tenkinantį elektrinį dantų šepetėlį.

Aukštą net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį šiuo atveju padeda užtikrinti „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje integruotas galingas variklis. Gamintojas tvirtina, jog šis variklis yra pilnai magnetinis ir nenaudoja šerelių, todėl skleidžia ne didesnį nei 45 dB triukšmą, ko rezultatas – ne didesnis nei 60 dB bendras sukeliamas triukšmas „Oclean Z1“ naudojant net ir galingiausiu režimu.

Pristatant „Oclean Z1“ elektrinį dantų šepetėlį svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog tai yra vienas iš retų atveju, kai elektrinis dantų šepetėlis remiasi dirbtiniu intelektu paremtomis technologijomis. Šis techninis sprendimas itin pravers jautresnių dantų savininkams. Trumpai tariant, „Oclean Z1“ geba įvertinti dantų spaudimui naudojamą jėga ir pagal tai kiekvieną kartą gali automatiškai parinkti patį tinkamiausią šepetėlio galvutės vibracijos dažnį.

Maloniai stebina ir tas faktas, jog „Oclean Z1“ elektriniame dantų šepetėlyje dar yra integruotas ir šešių ašių giroskopas. Būtent jo pagalba „Oclean Z1“ analizuoja ir įvertina dantų valymo įpročius, kuriuos vėliau bet kada galite peržiūrėti taikomojoje programoje. Pavyzdžiui, šis elektrinis dantų šepetėlis gali įvertinti atitinkamų dantų grupių valymo trukmę, geba nustatyti bendrą dantų valymui skiriamą laiką bei taip pat aptinka valymo metu užfiksuotą vidutinę dantų spaudimo jėgą.

Įdomu, jog „Oclean Z1“ turi tik tris dantų valymo režimus (valymo, balinimo ir masažo), tačiau iš viso siūlo net 32 šių režimų intensyvumo lygius. Gamintojas tvirtina, jog „Oclean Z1“ taikomoji programa gali pasiūlyti daugybę įvairių dantų valymo programų, kurių kiekviena šiuo atveju nurodo kokį valymo režimą bei intensyvumo lygį reikėtų pasirinkti norint pasiekti geriausią dantų valymo komfortą.

Svarbu pabrėžti ir tai, jog „Oclean Z1“ elektrinio dantų šepetėlio galvutės naudoja „Dupont Tynex“ 0,152 milimetrų storio šerelius. Naudojant specialią technologiją šiose galvutėse pavyksta sutalpinti žymiai daugiau nei įprastai šerelių, o tai atitinkamai garantuoja ženkliai didesnį dantų valymo efektyvumą. Be to, šie šereliai yra papildomai suapvalinti, todėl lengviau leidžia pasiekti sunkiai prieinamas apnašas ir taip pat padeda išvengti dantenų pažeidimų.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, jog šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus vandeniui (IPX7) ir sveria mažiau nei 100 gramų, todėl turėtų itin patikti daug keliaujantiems. Šalia to dar norisi pridėti ir tai, jog „Oclean Z1“ integruota 800 mAh talpos baterija įsikrauna vos per dvi valandas, o vėliau be papildomos įkrovos šis elektrinis dantų šepetėlis gali būti naudojamas net iki 30 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę.
  • Baterija: 800 mAh.
  • Valymo režimai: 3 valymo režimai, kurie iš viso siūlo 32 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, jas gamina „Dupont“; galvutės yra papildomai apdorotos ir turi didesnį nei įprastai užapvalintų šerelių tankį.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Programėlė: „Oclean“.
  • Išskirtinės savybės:
    • keičiamos galvutės;
    • itin aukštas vibracijos dažnis;
    • mėnesį laikanti baterija;
    • darbo režimai su keičiamais intensyvumo lygiais;
    • dirbtiniu intelektu pagrįstas mechanizmas, kuris padeda išvengti per didelio dantų spaudimo. 
  • Dydis ir masė: 24,35 x 2,44 x 2,44 cm; 94 g.

Dabartinė 36.40€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

Geriausi robotų siurblių pasiūlymai

14. Iš Čekijos sandėlio siūlomas įspūdingų parametrų, giroskopinės navigacijos robotas dulkių siurblys „MOLISU V8S PRO“

173.93€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (64 vertinimai)

„Molisu V8S Pro“ – tai 2000 Pa siurbimo galią siūlantis išmanusis dulkių siurblys, kuris turi 600 ml dulkių surinkimo iš 350 ml vandens talpas. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija, gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes leidžia sudaryti išankstinius valymo tvarkaraščius

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest - 173.93€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 21 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Trumpai

  • Galia: 30 W, 2000 Pa siurbimo galia.
  • Triukšmas: nenurodoma.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus ar sienas, leidžia aptikti laiptus.
  • Dulkių dėžutės talpa: 600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml.
  • Baterija: 2600 mAh.
  • Išskirtinės savybės: didelė siurbimo galia; turi grindų plovimo funkciją; gali būti valdomas taikomąja programa; leidžia sudaryti išankstinį valymo tvarkaraštį; geba pranešti savo darbo statusą garso komandomis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32 x 32 x 7,8 cm; 2,8 kg.

Tai įspūdingų parametrų ir kainos santykį turintis robotas siurblys – šiuo metu geresnio varianto už mažesnę kainą tiesiog nerasite.

Šis išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ne tik savo kaina bei techninėmis charakteristikomis, bet ir funkcionalumu. Trumpai tariant, „Molisu V8S Pro“ turi praktiškai viską ko tik gali prireikti net ir labai išrankiam pirkėjui, o kas svarbiausia visai tai siūlo už visiems tikrai prieinamą kainą.

Pristatant „Molisu V8S Pro“ svarbu paminėti, jog šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija. Šio techninio sprendimo pagalba robotas-siurblys nuolatos skenuoja patalpas, o vėliau remdamasis šia surinkta informacija gali automatiškai sudaryti pačią geriausią ir efektyviausią namų valymo programą.

Gamintojas prideda dar ir tai, kad „Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik grindims valyti ar kilimams siurbti, bet taip pat puikiai pasitarnauja ir valant marmurinius paviršius, vilnonius kilimus ar netgi keramikines plyteles.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Molisu V8S Pro“ gali valyti ne tik skirtingus paviršius, bet dar siūlo ir 2000 Pa siurbimo galią – tai įspūdingas rodiklis kainų grupėje iki 200€. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka ne tik dulkėms, bet ir plaukams, sėkloms ir kitiems nešvarumams siurbti. Praktika rodo, kad didelė siurbimo galia tampa ypatingai reikšmingu privalumu tuomet, jeigu namuose yra auginami naminiai gyvūnai ir yra kilimų – mažiau nei 1800Pa siurbimo galios jau nepakanka efektyviam kilimų valymui.

„Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ir didelės 2600 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos talpos, pasak gamintojo, pakanka maždaug 150 minučių, o per šį laiko tarpą „Molisu V8S Pro“ yra pajėgus išvalyti net 180 m2 siekiantį namų plotą.

Įdomu ir tai, jog „Molisu V8S Pro“ robotas-siurblys vandens talpos valdymui naudoja procesorių. Priminsime, kad kiti išmanieji dulkių siurbliai nesugeba užtikrinti normalios vandens padavimo kontrolės, todėl vandens talpa būna ištuštinama itin greitai, o naudojama šluostė dažnu atveju tampa per daug šlapia. Kaip jau buvo galima suprasti, „Molisu V8S Pro“ tokios problemos negresia. Gamintojas tvirtina, kad darbo metu „Molisu V8S Pro“ per sekundę sunaudoja vos 0,05 ml vandens, o esant visoms kitoms situacijoms vandens talpą išlaiko maksimaliai sandarią.

Pagal savo funkcionalumą šis išmanusis dulkių siurblys dažniausiai yra lyginimas su „Alfawise V8S PRO E30B“ robotu-siurbliu. Šiuo metu „Molisu V8S Pro“ kainuoja apie 9 eurus daugiau, tačiau pirkėjas už tai gauna 200 Pa didesnę siurbimo galią (2000 Pa prieš 1800 Pa), galimybę iš anksto sudaryti valymo tvarkaraščius bei ilgesnę veikimo trukmę su vienu baterijos įkrovimu (150 min. prieš 120 min.).

15. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija – „Alfawise V10 Max“

200.20€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

„Alfawise V10 Max“ – tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • „Gearbest“200.20€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • Tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.51€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

Dabartinė 200.20€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

16. Iš Lenkijos sandėlio ir mažiausia kaina robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“

326.26€ | 27 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Aliexpress - 326.26€
  • 27 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia nemokamai per 2-5 dienas

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

17. Mažiausia kaina naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise S70“

109.20€ | 35 % nuolaida„Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

„Jei neturite, rekomenduoju - valo tikrai gerai“. Populiariausio langų valymo roboto „Alfawise S70“ praktinis testavimas - išbandė ant plytelių ir ant lango, palygino su senesnės kartos „S60“ („Alfawise S70“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“109.20€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 11.91€

Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (43 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg

Dabartinė 109.20€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

18. Nuolaidos kuponas atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.74€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$STICK21 | 4.84 balai iš 5 (121 vertinimai)

„Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest - 12.74€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GB$STICK21

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

19. Mažiausia kaina mini suktuvui „Bosch GO“

37.31€ | 36 % nuolaida | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai profesionalus ir universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams - su juo neišardysiste elektronikos, nes jis per stambus, bet įsuksite visus medvarščius ar ardysite stambią buitinę techniką. 

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Ar reikalingas toks daiktas namuose kaip mini suktuvas „Bosch Go“? Pliusai ir minusai po 4 mėnesių naudojimo ir ką reikia žinoti apie antgalius („Bosch Go“ apžvalga)

Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest - 37.31€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siuntimas registruotu paštu nemokamai
  • „Bosch GO“ suktuvų su antgaliais pasiūlymus rasite čia

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (48 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5
  • „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Laisvo sukimosi greitis – 360 apsisukimų per minutę.
  • 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams.
  • Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio.
  • Darbinė įtampa 3,6 V.
  • Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų.
  • Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso.
  • Įkrovimas – 90 min per USB laidą.

Dabartinė 37.31€ kaina yra mažiausia šio mini suktuvo kainų istorijoje:

20. Nuolaidos kuponas nešiojamam kompiuteriui „BMAX MacBook Y13“

313.95€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBMAXY134.53 balai iš 5 (17 vertinimai)

„BMAX MacBook Y13 turi 360 laipsnių kampu pasukamą ir lietimui jautrų 13,3 colių įstrižainės FHD ekraną, metalinį korpusą, 8 GB RAM bei 256 GB SSD diską ir t.t. Mano atliktuose testuose jis pasirodė labai gerai. Šis nešiojamas kompiuteris už tokią kainą tikrai vertas dėmesio.“

13,3 įstrižainės lietimui jautrus, 360 laipsnių kampu pasukamas ekranas, 8 GB RAM, 256 GB SSD ir vos 320€ kaina - įspūdingas kompiuteris, kuris „atliktuose testuose pasirodė stebėtinai gerai“ („BMAX MacBook Y13“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 28

  • Gearbest313.95€
  • su nuolaidos kuponu GBBMAXY13
  • 11.82€ už siuntimą į Lietuvą Priority Line būdu

Pakuotės viduje rasime: maitino adapterį su europietišku kištuku, naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis (anglų, rusų ir kt.) bei patį „BMAX Y13“ kompiuterį.

Jis sveria 1,269 kg ir tai yra visai geras rezultatas, atsižvelgiant į tai, kad čia turime 13,3 įstrižainės kompiuterį.

Apžvalgininkui ne itin patinka, kad ant „BMAX Y13“ korpuso viršaus yra tas ženkliukas, primenantis „Transformerius“, „tačiau pats korpusas yra kokybiškas, metalinis ir su papildoma plastiko apsauga nuo subraižymų.“

„Šio kompiuterio ekranas nulenkiamas 360 laipsnių kampu, priekyje (šalia ekrano lenkimo vyrių) turime 4 garsiakalbius, LED indikatorius, o kairėje kiek išsiskiriantį, su raudonu apvadu, kompiuterio įjungimo mygtuką.

Bendrai, iš pirmo žvilgsnio klaviatūra atrodo kokybiška. Jutiklinis kilimėlis yra didelis, o štai šalia jo esantis kompiuterio korpusas jau yra plastikinis.“

„BMAX Y13 apačioje turime 4 gumines kojeles ir čia galime atsukę vos 3 varžtukus, papildomai pridėti vidinės atminties. 1 TB SSD ar tiek, kiek tik norėsime. Tik nepirkite PCIe arba NVMe SSD diskų, nes jie čia netiks.“

„Kaip jau įprasta Gemini Lake procesoriams, čia turime didelę 38Wh bateriją, kurios iš mano asmeninės patirties su tokiais kompiuteriais turi užtekti 7-8 valandoms, o kadangi tokiuose kompiuteriuose nėra ventiliatoriaus, tai čia turime vario plokštelę ir metalinį kompiuterio korpusą, kas yra labai gerai dėl šilumos išsklaidymo.

Beje, BIOS – bazinė įvesties/išvesties sistema – yra atrakinta ir čia galite keisti nustatymus“.

Apžvalgininkas teigia, kad „BMAX Y13“ kompiuteris yra labai plonas, vos 14 milimetrų, tačiau nėra USB 3.0 jungčių.

Čia yra dvi C-tipo USB jungtys, SD kortelės lizdas, 3,5 mm audio jungtis ir palaikomas mikrofonas.

„Beje, šalia SD kortelės lizdo yra raudonas BMAX mygtukas, kuris pas mane realios naudos neduoda.

Jis tarsi turėtų veikti, kaip kompiuterio įjungimo mygtukas, tačiau realiai jis yra kompiuterio šone. Tad šis raudonas mygtukas neatlieka jokios funkcijos.“

Apžvalgininkas „BMAX Y13“ kompiuterio klaviatūrą palygina su „Chuwi“ kompiuterio klaviatūra.

Jos abi turi papildomus apšvietimus ir yra kokybiškos, tik apžvalgininkui atrodo geriau „BMAX Y13“ klaviatūra taip pat būtų juodos spalvos, o ne sidabrinės – tada visi skaičiai, raidės ir ženklai būtų matomi dar geriau.

O kalbant apie „BMAX Y13“ jutiklinį kilimėlį, „tai jis yra labai geras ir kokybiškas. Ir pati BMAX Y13 klaviatūra yra labai gera, jos mygtukų reagavimas į paspaudimus yra puikus.

Testų rezultatai parodė, kad duomenų parsiuntimas siekia 228 Mbps, o išsiuntimas 267 Mbps. „Tokio tipo kompiuteriui tai yra visai padorūs rezultatai.“

„Geekbench“ turime 386 (Single-Core) ir 1029 (Multi-Core). „Rezultatas yra žemas, bet atminkite, kad čia turime ir bazinio lygio Gemini Lake procesorių su maksimaliu 2.4 GHz taktiniu dažniu.“

„BMAX Y13“ darbuojasi su „Windows 10 Pro“ ir C diske turime 211 GB laisvos vietos ir apžvalgininkas pasidalina SSD disko duomenų įrašymo ir nuskaitymo testų rezultatais.

„Nieko labai jau įspūdingo, bet rezultatai yra visai geri. Na, o jei norite didesnių greičių, tai tada verta įsigyti greitesnį, iki 2 TB talpos SSD diską.“

„Aš taip pat kiek nustebau, kad BMAX Y13 atkeliavo su originalia Windows 10 Pro operacine sistema. Ji veikia puikiai.“




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(10)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: