Iš Jungtinės Karalystės sandėlio, už mažiausią kainą ir pristatys per kelias dienas - Banggood skelbia apie geriausius „Black Friday“ išpardavimo pasiūlymus: geriausia proga įsigyti „Xiaomi“ elektrinius paspirtukus, LED šviestuvus ir robotus dulkių siurblius (Video)  (1)

Naujausi Banggood.com pasiūlymai:

- „Black Friday“ išpardavimas, akcijos ir sąlygos;

- Elektriniai paspirtukai „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi Mijia Pro“ iš Jungtinės Karalystės;

- Viena geriausių LED panelių „Xiaomi Yeelight YLXD01YL“;

- Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S50“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-28 Iš Jungtinės Karalystės sandėlio, už mažiausią kainą ir pristatys per kelias dienas - Banggood skelbia apie geriausius „Black Friday“ išpardavimo pasiūlymus: geriausia proga įsigyti „Xiaomi“ elektrinius paspirtukus, LED šviestuvus ir robotus dulkių siurblius (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood.com informuoja apie prasidedantį „Black Friday“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Internetinė parduotuvė paruošė daugybę įvairių akcijų, nuolaidų bei žaidimų ir teigia, kad per šį išpardavimą pirkėjams išdalins įvairių dovanų, kurių bendra vertė sieks net 300 000 $.

Pavyzdžiui, perkant dronus, įvairius nuotoliniu būdu valdomus žaislus ir panašias prekes, jas įsigysime su iki 70 % dydžio siekiančiomis nuolaidomis ir negana to, jei suma viršys 200 $, Banggood pasižada suteikti 100 $ vertės dovanų.

Įvairios kompiuterinės technikos, išmaniųjų telefonų ir panašių prekių beieškantiems, Banggood taip pat paruošė puikių pasiūlymų - maksimali nuolaida prekei siekia net iki 200 $.

Šia proga Banggood.com paruošė daugybę įvairių įdomių pasiūlymų ir visą išsamią pasiūlą, akcijas, sąlygas ir kitą svarbią informaciją rasite oficialiame „Black Friday“ išpardavimui skirtame puslapyje.

O štai čia turime keletą ypatingai patrauklių pasiūlymų Lietuvos pirkėjams.

Elektriniai paspirtukai „Xiaomi M365“ bei „Xiaomi Mijia Pro“

  • „Xiaomi M365“ su nuolaidos kuponu BGMIM365EUB5 kainuoja 300,06 €;
  • „Xiaomi Mijia Pro“ su nuolaidos kuponu BGXIAOPROEUB5 kainuoja  404,63 €;
  • akcija galioja tik iki gruodžio 1 d;
  • abu paspirtukai iš Jungtinės Karalystės sandėlio, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-5 darbo dienas;
  • tai pačios geriausios kainos „Xiaomi“ paspirtukams iš Europos sandėlių.

„Xiaomi Mijia Pro“ arba „Xiaomi M365 Pro“ yra naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas. O dabar dar siūlomas iš Jungtinės Karalystės sandėlio už puikią kainą.

Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis „Pro“ modelis.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo patrauklesnio dizaino. Bet apie viską pakalbėkime kiek detaliau.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus.

Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer. Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra truputi sunkesnis (maždaug 1,5 kg) ir sveria 14,2 kg.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą bei turi valdymo ekraną. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos, tačiau už tai gauname papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir akivaizdu, jog jis bus nemažiau, o gal netgi savo populiarumu pralenks „M365“ elektrinį paspirtuką.

Šioje apžvalgoje detaliai ištestuojamas „Xiaomi Mijia Pro“ ir palyginamas su „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Apžvalgininkas jau daugiau, kaip metai laiko turi „M365“ elektrinį paspirtuką ir tokį patį yra nupirkęs žmonai. O dabar nusprendė išbandyti „Xiaomi Mijia Pro“ ir jį palyginti su „M365“:

Viena geriausių LED panelių „Xiaomi Yeelight YLXD01YL“

  • Su nuolaidos kuponu BGYL124 kainuoja tik 54,55 €;
  • akcija galioja tik iki lapkričio 30 d;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • į Lietuvą nemokamai pristatys per 2-5 darbo dienas;
  • tai pati geriausia kaina šiai itin populiariai LED panelei.

„Xiaomi Yeelight“ LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų.

Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 1800 lm ribose).

Be to, įprastai „Xiaomi Yeelight“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius.

Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

„Xiaomi Yeelight“ turi IP60 reitingą, kuris reiškia, kad ši LED panelė apsaugota nuo dulkių ir vabzdžių. O 95Ra rodiklis reiškia, kad užtikrinamas labai geras spalvų atkūrimas ir apšviesti objektai išlieka natūralių spalvų.

LED panelė pasižymi ir savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų) ir, kaip teigia apžvalgininkas, jei ši panelė švies 24 valandas per parą, maksimaliu ryškumu ir jos nei karto neišjungsime, tai ji švies beveik trejus metus – rezultatas pakankamai įspūdingas;

„Aš tikrai esu patenkintas Xiaomi Yeelight. Aš ją naudoju kiekvieną dieną jau ilgiau kaip mėnuo laiko ir galiu pasakyti, kad dar neradau nei vieno trūkumo, kuris mane erzintų.

Žinoma, yra dalykų, kurie vieniems tai gali pasirodyti, kaip trūkumai, o kitiems priešingai – kaip pliusas, bet tai subjektyvu, o objektyvių trūkumų neradau. 

Labai kokybiškai pagaminta, puikus funkcionalumas – aš ją galiu valdyti iš bet kurio pasaulio krašto ir susieti su išmaniaisiais namų įrenginiais, pasirinkti norimą ryškumą, spalvų temperatūrą ir bent jau kol kas ji man suteikia vien džiaugsmą.

Už tokią kainą, manau, kad tai yra puiki LED panelė. Jei ieškote kažko panašaus, tai aš tikrai rekomenduoju Xiaomi Yeelight.“

Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Roborock S50“

  • Su nuolaidos kuponu BGUS50K​ kainuoja tik 308,24 €;
  • akcija galioja tik iki gruodžio 2 d;
  • iš Europos sandėlių, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-7 darbo dienas;
  • tai pati geriausia kaina šiam populiariam robotui dulkių siurbliui.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šios apžvalgos autorius „Xiaomi Roborock S50“ robotu dulkių siurbliu naudojasi jau pusę metų ir teigia, kad juo yra labai patenkintas - „tai puikus robotas dulkių siurblys“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)