TOP 20 geriausių „Black Friday“ išpardavimo pasiūlymų iš „Aliexpress“: mažiausios kainos iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių, geriausi robotai siurbliai, mėgėjų dronai, išorinės baterijos su greituoju įkrovimu, TV priedėliai ir masažo įranga (Video, 2019 m. 48 savaitė)  (1)

- 47 % nuolaida dronui „LAUMOX SG907“

- 20 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 21 % nuolaida įspūdingų parametrų robotui dulkių siurbliui „MOLISU V8S PRO“ (iš Čekijos sandėlio)

- 27 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 19 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Čekijos sandėlio)

- 45 % nuolaida 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

- 20 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

- 51 % nuolaida kaina elektriniam masažuokliui „JinKaiRui“

- 21 % nuolaida išorinei baterijai „Xiaomi Redmi Power Bank“

- 52 % nuolaida geriausioms savo klasėje ausinėms „Haylou GT1 TWS“

- 40 % nuolaida perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

- 70 % nuolaida populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

- 38 % nuolaida perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“

- 46 % nuolaida perkamiausiai IP kamerai „Inqmega“

- 32 % nuolaida vienam geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

- 51 % nuolaida populiariausiems virtuviniams peiliams „XITUO“

- 26 % nuolaida stilingam elektroniniam namų laikrodžiui „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

- 35 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

- 70 % nuolaida išmaniajai durų spynai

- 24 % nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-11-30 TOP 20 geriausių „Black Friday“ išpardavimo pasiūlymų iš „Aliexpress“: mažiausios kainos iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių, geriausi robotai siurbliai, mėgėjų dronai, išorinės baterijos su greituoju įkrovimu, TV priedėliai ir masažo įranga (Video, 2019 m. 48 savaitė)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina perkamiausiam dronui pradedantiesiems – „LAUMOX SG907“

55.32€ | 20 % nuolaida | 5 balai iš 5 (459 vertinimai)

„LAUMOX SG907“ dronas yra puikiai vertinamas pirkėjų ir turi aukščiausią balą 5 iš 5.4

Virš 1600 užsakymų ir daugiau kaip 400 atsiliepimų, kurie yra labai teigiami apie šį itin funkcionalų ir pigų droną.

Iškart verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, jog drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir galiausiai, pasirinkti pagrindinę kamerą: 1080P ar 4K. Tad kiekvienas galime pasirinkti pagal asmeninius poreikius ir finansines galimybes.

Kalbant apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 7.4V 1600mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„LAUMOX SG907“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920x1080P bei 2K(2048x1080P); bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1920x1080P. Nuotraukų raiška siekia 4K(4096*3072P) ir palaikomas 50x priartinimas.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasis dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadojauntis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, „LAUMOX SG907“ automatiškai grįš namo.

„LAUMOX SG907“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4/5 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 500 metrų (atviroje vietovėje aut. past.).

„LAUMOX SG907“ dronas yra geras pasirinkimas jau šiek šiek su dronais susipažinusiems ir tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono.

Ir kaip teigia pirkėjai, įsigijus „LAUMOX SG907“ droną, pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais tampa labai smagi ir pigi. Štai keletas pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

2. Iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“

169.66€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (150 vertinimai)

„Dreame V9P“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje.

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

„Dreame V9“

  • Aliexpress - 169.66€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina
  • 20 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Dreame V9P“

  • Aliexpress - 172.32€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • Tai mažiausia kaina
  • 18 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

3. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina įspūdingų parametrų robotui dulkių siurbliui „MOLISU V8S PRO“

171.89€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (64 vertinimai)

„Molisu V8S Pro“ – tai 2000 Pa siurbimo galią siūlantis išmanusis dulkių siurblys, kuris turi 600 ml dulkių surinkimo iš 350 ml vandens talpas. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija, gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes leidžia sudaryti išankstinius valymo tvarkaraščius

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 171.89€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • 21 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Trumpai:

  • Galia: 30 W, 2000 Pa siurbimo galia.
  • Triukšmas: nenurodoma.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus ar sienas, leidžia aptikti laiptus.
  • Dulkių dėžutės talpa: 600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml.
  • Baterija: 2600 mAh.
  • Išskirtinės savybės: didelė siurbimo galia; turi grindų plovimo funkciją; gali būti valdomas taikomąja programa; leidžia sudaryti išankstinį valymo tvarkaraštį; geba pranešti savo darbo statusą garso komandomis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32 x 32 x 7,8 cm; 2,8 kg.

 

Tai įspūdingų parametrų ir kainos santykį turintis robotas siurblys – šiuo metu geresnio varianto už mažesnę kainą tiesiog nerasite.

Šis išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ne tik savo kaina bei techninėmis charakteristikomis, bet ir funkcionalumu. Trumpai tariant, „Molisu V8S Pro“ turi praktiškai viską ko tik gali prireikti net ir labai išrankiam pirkėjui, o kas svarbiausia visai tai siūlo už visiems tikrai prieinamą kainą.

Pristatant „Molisu V8S Pro“ svarbu paminėti, jog šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija. Šio techninio sprendimo pagalba robotas-siurblys nuolatos skenuoja patalpas, o vėliau remdamasis šia surinkta informacija gali automatiškai sudaryti pačią geriausią ir efektyviausią namų valymo programą.

Gamintojas prideda dar ir tai, kad „Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik grindims valyti ar kilimams siurbti, bet taip pat puikiai pasitarnauja ir valant marmurinius paviršius, vilnonius kilimus ar netgi keramikines plyteles.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Molisu V8S Pro“ gali valyti ne tik skirtingus paviršius, bet dar siūlo ir 2000 Pa siurbimo galią – tai įspūdingas rodiklis kainų grupėje iki 200€. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka ne tik dulkėms, bet ir plaukams, sėkloms ir kitiems nešvarumams siurbti. Praktika rodo, kad didelė siurbimo galia tampa ypatingai reikšmingu privalumu tuomet, jeigu namuose yra auginami naminiai gyvūnai ir yra kilimų – mažiau nei 1800Pa siurbimo galios jau nepakanka efektyviam kilimų valymui.

„Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ir didelės 2600 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos talpos, pasak gamintojo, pakanka maždaug 150 minučių, o per šį laiko tarpą „Molisu V8S Pro“ yra pajėgus išvalyti net 180 m2 siekiantį namų plotą.

Įdomu ir tai, jog „Molisu V8S Pro“ robotas-siurblys vandens talpos valdymui naudoja procesorių. Priminsime, kad kiti išmanieji dulkių siurbliai nesugeba užtikrinti normalios vandens padavimo kontrolės, todėl vandens talpa būna ištuštinama itin greitai, o naudojama šluostė dažnu atveju tampa per daug šlapia. Kaip jau buvo galima suprasti, „Molisu V8S Pro“ tokios problemos negresia. Gamintojas tvirtina, kad darbo metu „Molisu V8S Pro“ per sekundę sunaudoja vos 0,05 ml vandens, o esant visoms kitoms situacijoms vandens talpą išlaiko maksimaliai sandarią.

Pagal savo funkcionalumą šis išmanusis dulkių siurblys dažniausiai yra lyginimas su „Alfawise V8S PRO E30B“ robotu-siurbliu. Šiuo metu „Molisu V8S Pro“ kainuoja apie 9 eurus daugiau, tačiau pirkėjas už tai gauna 200 Pa didesnę siurbimo galią (2000 Pa prieš 1800 Pa), galimybę iš anksto sudaryti valymo tvarkaraščius bei ilgesnę veikimo trukmę su vienu baterijos įkrovimu (150 min. prieš 120 min.).

4. Iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina robotui dulkių siurbliui „Roborock S50“

313.15€ | 27 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ - tai „Xiaomi“ dulkių  siurblys flagmanas. Jis pasižymi paprastu dizainu - beveik taip pat kaip ir pirmos kartos „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, bet gerokai patobulėjo technologiškai. Nors yra dar naujesnė versija „Roborock S6“, tačiau palyginamosios apžvalgos rodo, kad „Roborock S50“ mažai kuo atsilieka technologiškai, siurbia dar geriau, o kainuoja apie 150€ pigiau. Kitaip tariant, šiuo metu tai be konkurencijos geriausias dulkių siurblys už tokią kainą. 

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

„Tai du, visų laikų geriausi robotai dulkių siurbliai, o kainos skiriasi bent 150€ - po daugybės testų jau aišku, kurį iš jų tikrai verta pirkti“ („Roborock S50“ prieš „Roborock S6“ – palyginimas, testų rezultatai, apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 326.26€
  • iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai per 2-5 dienas

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

5. Naujausias 2019 metų modelis iš Čekijos sandėlio su mažiausia kaina ir nemokamu pristatymu – „Roborock S5 Max“

461.05€ | 19 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (89 vertinimai)

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir jis turi akivaizdžių privalumų prieš „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ siurblius. O dabar dar ir parduodamas už puikią kainą.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 461.05€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai per 5-7 dienas

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą.

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius. Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

6. Mažiausia kaina 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

19.61€ | 45 % nuolaida | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

„KUULAA“ 20000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai labai teigiamai vertina.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 19.61€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 12.42€

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

7. Mažiausia kaina vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

30.43€ | 20 % nuolaida„Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Palygino „Xiaomi 70mai“ su „Alfawise G70“ ir „Xiaomi 70mai Pro“.

Stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.

Pagal apžvalgas - tai puikus vaizdo registratorius: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 30.43€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

8. Mažiausia kaina elektriniam masažuokliui „JinKaiRui“

17.55€ | 51 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (2254 vertinimai)

„Tai vienas populiariausių, perkamiausių, labai kokybiškų ir nebrangių elektrinių masažuoklių iš Aliexpress. Pirkėjai jam negaili gerų atsiliepimų, tad nesusilaikiau ir aš neišbandęs JinKaiRui masažuoklio.“

Virš 5400 atsiliepimų, 4,9 balai iš 5 ir daugiau nei 10 000 užsakymų: kuo toks ypatingas „JinKaiRui“ elektrinis masažuoklis, sugebantis imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą („JinKaiRui U Shape“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 17.55€
  • Tai mažiausia kaina
  • 51 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 9.71€

Iš esmės tai yra U formos pagalvėlė su voleliais ir patogiomis rankovėmis, kurios leidžia labiau patį masažuoklį prispausti prie kūno ir jį valdyti.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad yra keletas skirtingų šio masažuoklio versijų. Jos skiriasi kaina, tačiau kiek brangesnės versijos pasižymi didesniu masažavimo režimų pasirinkimu ir aš rekomenduoju nepagailėti keleto papildomų eurų ir įsigyti masažuoklį su maksimaliu masažų režimų kiekiu.

Tai yra svarbu ir dėl to, kad tokiu atveju masažuoklyje esantys voleliai yra kokybiškesni ir geriau atlieka savo funkcijas. Taip pat papildomai palaikomas ir šildymo režimas bei šį masažuoklį galėsime naudoti tiesiog automobilyje, pasinaudoję automobiliniu adapteriu.“

„Tiesą pasakius, aš gana ilgai ieškojau panašaus masažuoklio ir perskaitęs pirkėjų atsiliepimus apie JinKaiRui masažuoklį – nusprendžiau, kad tiek pirkėjų tiesiog negali klysti. Virš 5400 atsiliepimų ir daugelis jų yra labai teigiami, o 4,9 balai iš 5 taip pat daug ką pasako.

Tačiau ką gi sugeba šis masažuoklis? Jis užtikrina pagrindinius bei geriausiai žinomus masažavimo režimus ir sugeba imituoti žmogaus rankomis atliekamą masažą. Su šiuo prietaisu galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.“

9. Mažiausia kaina išorinei baterijai „Xiaomi Redmi Power Bank“

13.49€ | 21 % nuolaida | „Xiaomi Redmi Power Bank“​ specifikacijos

20000 mAh talpos, palaikanti greitąjį įkrovimą, vienu metu galinti įkrauti du prietaisus ir aprūpinta daugybe įvairių apsaugų - „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija yra puikus pasirinkimas, kai reikia papildomos energijos.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 13.49€
  • Tai mažiausia kaina
  • 21 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 3.68€

Ji sveria 420 gramus ir yra tokių išmatavimų: 15,40 x 7,36 x 2,73 cm.

Anonsuota 2019 metų vasarą, priklauso itin populiariai Redmi šeimai ir kol kas parduodama tik Kinijoje. 

Išorinė baterija turi dvi USB jungtis, tad vienu metu galima įkrauti du skirtingus įrenginius. Taip pat išorinė baterija turi ir po vieną C-tipo USB ir microUSB jungtį.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ palaiko greitąjį (18W) įrenginių įkrovimą ir kalbant detaliau apie įkrovimo parametrus, tai jie yra tokie:

  • 5.1V 2.4A;
  • 9V 2A;
  • 12V 1.5A.

Kai išnaudojami abu USB lizdai, tada įrenginių įkrovimo parametrai yra 5.1V 3.6A.

Pačios „Xiaomi Redmi Power Bank“ įkrovimo parametrai siekia

  • 5V 2.1A;
  • 9V 2.1A;
  • 12V 1.5A.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinė baterija tinka praktiškai bet kokiems įrenginiams: išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, fotoaparatams, ausinėms, išmaniosioms apyrankėms ir kt.

Gamintojas „Xiaomi Redmi Power Bank“ baterijoje įdiegė labai pravartų techninį sprendimą - du kartus paspaudus išorinės baterijos įjungimo mygtuką, aktyvuojamas lėtesnis įrenginių įkrovimas.

Taip bus palaikomi tinkami įtampos ir srovės parametrai bei kokybiškai įkrautos šių įrenginių baterijos, išvengiant lėtai įkraunamų baterijų perkaitimo ir sugadinimo.

Dar svarbu paminėti, kad „Xiaomi Redmi Power Bank“ išorinėje baterijoje yra įdiegta daugybė įvairių apsaugų:

  • nuo netinkamo prijungimo,
  • nuo temperatūros pokyčių,
  • nuo trumpo jungimo,
  • perkrovimo,
  • įeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios įtampos apsauga,
  • išeinančios srovės apsauga
  • jei pasiekiamas limitas - aktyvuojamas automatinis išsijungimas ir taip apsaugoma prietaiso baterija.

„Xiaomi Redmi Power Bank“ yra išvaizdi, talpi ir labai kokybiška išorinė baterija, kuri leis pamiršti ką reiškia išsekusi telefono ar bet kokio kito įrenginio baterija.

10. Geriausios savo klasėje ausinės už mažiausią kainą – „Haylou GT1 TWS“

16.07€ | 52 % nuolaida4.8 balai iš 5 (28973 vertinimai)

„Haylou GT1 TWS“ - tai yra pačios perkamiausios belaidės ausinės iš Aliexpress virš 10€ ir turinčio 4.8 balo įvertinimą iš pirkėjų. Ir oficialioje Haylou parduotuvėje šioms ausinėms pirkėjai jau yra palikę virš 21 tūkst. atsiliepimų. Tad nekeista, kad užteko šias ausines pristatyti ir jos iš karto tapo perkamiausia savaitės preke.

Puikiai supakuotos ir atkeliavo ypatingai greitai. Haylou GT1 TWS ausines gavau per 12 dienų nuo užsakymo pateikimo. Pagaminimo kokybė labai gera. Kaip už tokią kainą - jokių priekaištų. Garso kokybė taip pat labai gera. Bluetooth ryšys stiprus ir veikia be problemų. Deja, bet aplinkos triukšmo ausinės neslopina, tačiau Haylou GT1 TWS atlieka savo darbą ir jomis esu patenkinta. (G***r)

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 16.07€
  • 52 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Daugelis jų yra labai teigiami ir ne vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad „Haylou GT1 TWS“ yra puikios belaidės ausinės.

„Haylou GT1 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu jei ketinate ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį.

Ausinės yra laikomos kokybiškame ir tvirtame dėkliuke, kuriame jos ir yra įkraunamos. O energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 300 mAh baterijos energijos užteks net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks 3,5 val.

„Haylou GT1 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Haylou GT1 TWS“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Haylou GT1 TWS“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (DSP), tad pokalbių metu pašnekovas jus puikiai girdės.

11. Mažiausia kaina perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

7.18€ | 40 % nuolaida4.6 balai iš 5 (7496 vertinimai)

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 7.18€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis (foto).

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

12. Mažiausia kaina populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

10.16€ | 70 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (69 vertinimai)

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija ir tapo vienu perkamiausiu produktu iš Kinijos šią savaitę. Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku. 

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 10.16€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą už 1.54€

Įdomu ir tai, kad naujoji versija dabar kainuoja dvigubai pigiau nei senoji - pirmosios versijos „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ parduodamas už 22.75€.

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

13. Mažiausia kaina perkamiausiam TV priedėliui „H96 MAX RK3318“

19.77€ | 38 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (10463 vertinimai)

Šiam pažangiam ir naujausiais techniniais sprendimais aprūpintam TV priedėliui gerų žodžių negaili ir juo labai patenkinti pirkėjai iš Lietuvos.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 19.77€
  • 38 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„H96 MAX“ TV priedėlis turi 4-urių branduolių 64 bitų Rockchip RK3318 procesorių, 5-nių branduolių Mali-450 vaizdo plokštę, iki 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties, palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.0, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko 4K (60fps, H.265) ir turi visas reikalingas jungtis.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto variantų: 2 GB + 16 GB, 4 GB + 32 GB arba 4 GB + 64 GB, su papildomais priedais, kaip su pažangesniu valdymo pulteliu, klaviatūra ir kt. Atitinkamai keičiasi ir kaina, tačiau turime galimybę kiekvienas pasirinkti tai, ko mums labiausiai reikia.

Už tokią kainą „H96 MAX“ TV priedėlis yra labai šaunus pasirinkimas ir tikrai ne veltui jis yra taip masiškai perkamas.

O ir patenkintų pirkėjų atsiliepimai leidžia suprasti, kad „H96 MAX“ yra kokybiškas TV priedėlis. Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

14. Mažiausia kaina perkamiausiai IP kamerai „Inqmega“

13.37€ | 46 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (5408 vertinimai)

Ši „Inqmega“ IP kamera yra viena perkamiausių visame Aliexpress.com portale - daugiau nei 18000 pirkimų, o iš 7200 vertinimų bendras balas siekia net 4.8 iš 5. Nekeista, jog ji tapo pati perkamiausia savaitės preke. Kas lėmė tokią sėkmę?

 

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 13.37€
  • 46 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

IP kameros yra labai funkcionalus ir modernus namų apsaugos sprendimas. Trumpai tariant, šis įrenginys leidžia iš bet kurio pasaulio krašto stebėti, kas dedasi jūsų namuose. Tereikia internetu prisijungti prie kameros (ar kamerų sistemos) ir galėsite apsižvalgyti. IP kamerą reikia prijungti prie namų „Wi-Fi“ tinklo, maitinimo ir sumontuoti ten, kur ji galės stebėti strategiškai svarbias namų vietas.

Pirmiausia - itin gera kaina. Normalios kokybės IP kameros paprastai kainuoja nuo 30€ ir daugiau, o čia vos 13€.

Nežiūrint itin geros kainos, šis „Inqmega“ prietaisas turi ne tik prisijungimą prie debesies, bet ir atminties kortelės lizdą, kuris leidžia čia pat vietoje saugoti įrašus. Kaip ir kiti panašūs prietaisai, ši IP kamera turi ir garsiakalbį su mikrofonu. Tai reiškia, kad galėsite pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis ar net augintiniais. Tačiau svarbiausios savybės slypi filmavime.

Ši „Inqmega“ IP kamera vaizdą fiksuoja 720p arba 1080p raiška (reikės pasirinkti perkant). Ji puikiai mato tamsoje ir turi judesio daviklį. Jis, beje, ir yra didžiausias išskirtinis šio prietaiso bruožas. DI sistema atpažįsta judesio šaltinį ir jį seka – kamera sukasi, nepaleisdama iš akių judančio žmogaus ar gyvūno. Žinoma, jei kamera ką nors pastebės, praneš apie tai tiesiai į jūsų telefoną.

Vertikalioje plokštumoje ši kamera juda 90 laipsnių kampu, o aplink savo ašį sukasi 355 laipsnius. Taigi, ji gali apžvelgti labai didelį plotą. Kelias tokias kameras galima sujungti į sistemą ir taip stebėti visus namus.

15. Mažiausia kaina vienam geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

23.53€ | 32 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (408 vertinimai)

„h2ofloss“ irigatorius arba tarpdančių valytuvas yra labai gerai vertinamas pirkėjų, tarp jų ir iš Lietuvos. Šį išvaizdų tarpdančių valytuvą įsigijo jau beveik 1300 pirkėjų ir jį įvertino itin aukštu balu - 4.9 iš 5.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 23.53€
  • 32 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas. Štai keletos patenkintų pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

16. Mažiausia kaina populiariausiems virtuviniams peiliams „XITUO“

5.97€ | 51 % nuolaida4.8 balai iš 5 (3491 vertinimai)

„XITUO“ yra puikios kokybės ir išvaizdūs virtuviniai peiliai, kuriems puikių atsiliepimų negaili ir pirkėjai.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 5.97€
  • Tai mažiausia kaina
  • siuntimas nemokamas

Galima įsigyti vieną virtuvinį peilį, kelis ar net visą rinkinį, tai yra - 7 skirtingus peilius. Šefo peilį, duonai skirtą pjauti peilį ir kt.

Pirkėjai džiaugiasi, kad „XITUO“ peiliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės 7Cr17 plieno, atsparūs korozijai, o rankenos yra medinės, gražiai dekoruotos ir neslystančios.

Už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas, praversiantis virtuvėje.

17. Mažiausia kaina stilingam elektroniniam namų laikrodžiui „Mijia“ su drėgmės ir temperatūros matavimu

11.80€ | 26 % nuolaida„Mijia“ specifikacijos

Tai - drėgmę bei temperatūrą fiksuojantis namų laikrodis „Mijia Temperature Humidity Monitoring Electronic Watch“. Jį galima naudoti namie, garaže, šiltnamyje ar kitose vidaus patalpose. Jis naudoja dvi CR2032 baterijas, kurių pakaks keliems mėnesiams. Šis įrenginys turi ir „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia palaikyti ryšį su programėle, kurioje fiksuojami pokyčiai per pusę metų. Pats prietaisas yra paprastas ir lengvai montuojamas - net turi magnetą, todėl jį galima prilipdyti prie šaldytuvo.

Rodo laiką, kambario temperatūrą, drėgnumą, programėlėje yra dienos, savaitės, mėnesio statistika ir net galima kurti įvairius scenarijus („Xiaomi Mijia“ mikroklimato stotelės apžvalga, tikslumo testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 11.80€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą

Matysite, kaip skirtingi metų laikai, šildymas ir vėdinimas veikia jūsų namų orą, kuomet jis sausiausias, o kada pakankamai drėgnas.

Šis įrenginys taip pat bendrauja su kitais išmaniaisiais namų prietaisais ir jiems praneša dabartinius oro parametrus. Tai gali padėti išmaniesiems orų kondicionieriams, šildytuvams, oro drėkintuvams ir drėgmės sugertuvams.

Žinoma, dabartinius duomenis visada galima pamatyti ekrane. Šis „Mijia“ laikrodis turi 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekraną, kuriame didžiąją dalį vietos užima laikas.

Po juo galima pamatyti santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Šalia taip pat yra nedidelis šypsenėlės simbolis, kuris nurodo, ar viskas atitinka optimalius parametrus. Jei temperatūrą laikosi ties 19-27 laipsniais Celsijaus, o drėgmė –20-85 % diapazone, šypsenėlė šypsosis, o jei ne – taps liūdna.

Šis įrenginys naudoja dvi mažas CR2032 standarto baterijas. Elektroninio rašalo technologija naudoja labai mažai elektros energijos, todėl baterijų energijos pakanka mėnesių mėnesiams. Vėliau jas galima lengvai pakeisti.

Šis „Mijia“ prietaisas yra labai plonas ir paprastas. ABS plastiko korpusas yra labai plonas ir lengvas, o gale yra stovelis ir magnetas. Taigi, šį įrenginį galima palikti stovėti ant stalo ar spintelės, bet jį galima ir prilipdyti prie šaldytuvo. Taip jis visada išliks akiratyje.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (504 vertinimai)
  • Tipas: kompaktiškas namų laikrodis su temperatūros ir santykinės oro drėgmės matavimu.
  • Ekranas: 88 x 33 mm elektroninio rašalo ekranas.
  • Korpusas: ABS plastikas su magnetine nugarėle.
  • Maitinimas: dvi CR2032 baterijos, veikia iki vienerių metų.
  • Tinka patalpoms: virtuvei, sandėliukui, darbo kambariui, šiltnamiui.
  • Išskirtinės savybės: „Bluetooth“ ryšiu galima prisijungti prie „Mijia APP“ programėlės, peržiūrėti, kaip kito temperatūra ir drėgmė; gali bendrauti su kitais išmaniųjų namų prietaisais ir jiems siųsti informaciją.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,00 x 5,50 x 10,00 cm, 60 gramų.

18. Mažiausia kaina išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

12.30€ | 35 % nuolaida | 5 balai iš 5 (4 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės.

Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją.

19. Mažiausia kaina išmaniajai durų spynai

12.13€ | 70 % nuolaida4.8 balai iš 5 (2043 vertinimai)

Viena pigiausių ir masiškai perkama išmanioji spyna, su labai teigiamais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų.

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 12.13€
  • Tai mažiausia kaina
  • 70 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šias spynas jau įsigijo virš 6900 pirkėjų ir paliko beveik 2000 atsiliepimų. Pastarieji yra labai teigiami ir ši spyna giriama už pagaminimo kokybę, naudojimosi paprastumą ir darbo efektyvumą.

Šią kompaktišką (7,6 x 4,6 x 1,3 cm) ir lengvą (90 gr.) spyną galima panaudoti pačiose įvairiausiose situacijose: užrakinti dviračiams, lagaminams, spintelėms, durims ir taip toliau.

Cinko lydinio korpusas ir specialus piršto jutiklis šiai spynai suteikia ne tik solidaus tvirtumo, bet ir išmanumo.

Kaip teigia pirkėjai, tereikia vadovautis pakuotėje esančiomis instrukcijomis ir sukurti administratoriaus piršto atspaudą, o tada galima pridėti daugybę pirštų atspaudų. T

ad galite padaryti taip, kad šią spyną galėtų atrakinti ir namiškiai bei draugai arba tik, kad ji paklustų jūsų piršto atspaudui.

Šaunu ir tai, kad spyna labai greitai reaguoja į pirštų atspaudus ir yra atrakinama vos per 1 s. Taip pat ji gali darbuotis nuo -10 iki +40°C temperatūroje ir yra maitinama 3.7V baterija, kurios energijos užtenka iki vienerių metų.

Pakuotėje jau yra ir spynos baterijos įkrovimui reikalingas laidas.

Beje, ant spynos yra ir LED indikatorius, kuris informuos apie senkančią energiją ir pravers tais atvejais, kai reikės į spynos atmintį įrašyti pirštų atspaudus. Besikeičiančios indikatoriaus spalvos leis lengviau susiorientuoti.

20. Mažiausia kaina išmaniajam telefonui „Redmi Note 8 Pro“

177.21€ | 24 % nuolaida | „Redmi Note 8 Pro“ specifikacijos

„Aukščiausia kokybė už tokius pinigus, būsimas bestseleris ir tiesiog rezonansą sukėlęs išmanusis telefonas. Žinoma, kad kalbu apie naująjį Redmi Note 8 Pro. Turėjau pereiti 7 pragaro ratus, kad man į Ukrainą atsiųstų šį telefoną, bet labai tikiuosi, kad Redmi Note 8 Pro yra to vertas.“

„Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“ („Redmi Note 8 Pro“ apžvalga, Video, Globali versija)

Kaina

Tikrinta 2019 11 29

  • Aliexpress - 177.21€
  • Tai mažiausia kaina
  • 24 % nuolaida;
  • pristatymas į Lietuvą už 1.95€

Apžvalgininkas savo apžvalgą pradeda nuo pakuotės turinio ir jam ypač patinka tai, kad nors „Redmi Note 8 Pro“ yra ganėtinai nebrangus išmanusis telefonas, bet drauge iškart atkeliauja ir greitąjį baterijos įkrovimą palaikantis 18W įkroviklis.

„Ir Xiaomi teigia, jog šis įkroviklis iškart palaiko dvi įkrovimo technologijas: MediaTek Pump Express ir Qualcomm Quick Charge.“

Toliau pakuotės turinys yra gana įprastas: adatėlė išimti SIM ir atminties kortelių dėklui, silikoninis apsauginis telefono dėkliukas, USB laidas ir pats „Redmi Note 8 Pro“ telefonas.

„Aš užsisakiau baltos spalvos Redmi Note 8 Pro, bet būtinai dar įsigysiu ir žalios spalvos modelį. Taip pat yra ir pilkos spalvos telefonas, bet jo dizainas manęs per daug nesudomino.

Redmi Note 8 Pro išvaizda yra nuostabi – labai patogu laikyti rankoje, puikiai pagamintas, kiekviena detalė apgalvota. Paimi telefoną į ranką ir iškart supranti, kad tai aukščiausios kokybės produktas.

Man Redmi Note 8 Pro dizainas netgi šiek tiek primena Samsung Galaxy S7. Ten irgi buvo tokios užapvalintos telefono korpuso kraštinės.

Beje, mūsų komandoje yra vienas žmogus, kuris nemėgsta Xiaomi kompanijos – tik pagalvokite, kaip jam sunku su mumis dirbti – bet net ir jam patiko naujojo Redmi Note 8 Pro išvaizda.“

Vienas iš itin įdomių „Redmi Note 8 Pro“ dalykų yra jo gale esantis kamerų modulis ir ypatingai 64MP kamera.

„Skamba išties įspūdingai – juolab, kad matricos dydis čia yra lygiai toks pats, kaip ir Huawei P30 Pro.“

Pastebima, kad pačių kamerų modulis yra išsikišęs į išorę ir uždėjus dėkliuką – jis pilnai to modulio nepaslepia.

„Dar vienas kiek nepatogus dalykas, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra įrengtas prie pat kamerų. Tad kai tik bandysite pasinaudoti pirštų atspaudų skaitytuvu ir taip telefoną atrakinti, pataikysite pirštu uždengti kamerą ir vėliau ją teks valyti.

O taip esu visiškai patenkintas Redmi Note 8 Pro korpusu ir jo jungtimis: IR prievadas, C-tipo USB jungtis, 3,5 mm audio jungtis ir kt.

Kalbant apie dydį, tai Redmi Note 8 Pro nei labai didelis, nei labai mažas išmanusis telefonas. Štai kaip jis atrodo šalia Redmi Note 7 ir Honor 9X.“

„Dar vienas svarbus dalykas, kad kaip ir Note 7 modelyje, taip ir Redmi Note 8 Pro nugarėlė yra dengta stiklu, o kraštinės iš plastiko.

Taip pat gamintojas nurodo, kad Note 8 Pro atitinka IP52 standartą, o tai reiškia, kad jis yra atsparus dulkėms ir vandens purslams.“

„Redmi Note 8 Pro turi 6,53 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir jis yra nuostabus. Xiaomi jau keletą metų kaip neturi jokių problemų su savo telefonų ekranais ir Note 8 Pro ne išimtis.“

Telefonas darbuojasi su „MIUI 10“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“ ir tik įjungus telefoną, iškart buvo gautas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Redmi Note 8 Pro“ aprūpintas 8-nių branduolių „MediaTek Helio G90T“ procesoriumi ir apžvalgininkas teigia, kad žaisti daug resursų reikalaujantį „PUBG“ žaidimą galima pasirinkus maksimalius grafikos nustatymus.

„Tačiau retkarčiais atsiranda vaizdo pastrigimų. Atrodo, kad viskas gerai, bet retkarčiais atsiranda tokių nesklandumų, tad aš siūlyčiau PUBG žaisti šiek tiek sumažinus grafikos reikalavimus.

Bendrai, telefonas veikia puikiai ir po ilgesnio intensyvaus darbo neįkaistas. O tai yra geras dalykas.“

„Redmi Note 8 Pro“ turi vieną garsiakalbį ir, apžvalgininko teigimu, jis yra kokybiškesnis, palyginus su „Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Mi 9T“.

„Negaliu sakyti, kad esu sukrėstas Note 8 Pro garso kokybe, bet kaip vidutinės klasės telefonui garso kokybė yra labai gera. Dėl mikrofono kokybės taip pat neturiu priekaištų.“

„Redmi Note 8 Pro“ kameros, nuotraukų pavyzdžiai ir palyginimas su kitais telefonais

„Tikriausiai jau žinote tą faktą, jog Redmi Note 8 Pro yra pirmasis pasaulyje telefonas su 64MP moduliu. Taip pat dar turime 8MP plačiakampį jutiklį, 2MP gylio jutiklį ir ketvirtoji kamera yra atsakinga tik už makro fotografijas.

Pastarieji du, mano nuomone, yra visai nereikalingi. Čia daugiau marketinginis žaidimas, siekiant pasakyti: štai, žiūrėkite, mūsų telefonas turi 5 kameras (įskaičiuojant ir priekyje esančią 20MP kamerą aut. past.). Bet pagrindinės Note 8 Pro kameros dirba tiesiog puikiai.

Štai Redmi Note 8 Pro nuotraukų kokybę palyginau su Xiaomi Mi 9T bei Galaxy Note 10+ ir žinote – rezultatas šokiruojantis.

Jei dar iš pradžių didesnio skirtumo tarp Note 8 Pro ir Galaxy Note 10+ nuotraukų nematyti, tai priartinus ir pasižiūrėjus jų detalumą tampa aišku, kad Redmi telefonas kur kas geresnis.

O juk jis kainuoja beveik 6 kartus pigiau, bet fotografuoja netgi geriau. Štai dėl ko visi taip myli Xiaomi. Jie iš tikrųjų daro magiškus dalykus.“

„O štai esant prastesniam apšvietimui, tokių didelių skirtumų tarp nuotraukų kokybės jau nėra – plius, minus dirba panašiai, kaip ir konkurentai.

Priekinė kamera man taip pat patiko – ji dirba ne ką prasčiau už Xiaomi Mi 9T.

O štai su vaizdo įrašais yra tam tikrų nesklandumų ir belieka tikėtis, kad ateityje vaizdo stabilizavimas veiks geriau. Lieka tik laukti programinių atnaujinimų“.

O kaip baterija?

Apžvalgininkas teigia, kad „ant popieriaus viskas atrodo puikiai: 4500 mAh baterija ir norisi laukti gero tarnavimo laiko, tačiau jau dabar matau, jog tie papildomi 500 mAh, lyginant su Note 8 telefonu, praktiškai neduoda apčiuopiamesnės naudos. Matyt procesorius visą tą energiją ir suvalgo.“

Galutinis verdiktas

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Be to, labai rekomenduoju palaukti globalios Redmi Note 8 Pro versijos – mano žiniomis Aliexpress jis atsiras rugsėjo pabaigoje, spalio pradžioje, nes įprastoje versijoje yra vienas trūkumas. Jis nepalaiko B7 ir B20, tad su mobiliaisiais ryšiais jūsų šalyje gali kilti tam tikrų problemų.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)