TOP 16 populiariausių prekių iš Kinijos turgelio su fantastiškais pasiūlymais: tiesiog šluojamas „Amazfit GTS“, perkamausia išmanioji lemputė „Alfawise LE12“, geriausi pasiūlymai patiems populiariausiems robotams siurbliams (Video, 2019 m. 49 savaitė)  ()

- 39 % nuolaida išmaniajai RGB LED lemputei „Alfawise LE12“

- 40 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“

- 62 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 44 % nuolaida ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (iš Čekijos sandėlio)

- 25 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

- 22 % nuolaida įspūdingų parametrų robotui dulkių siurbliui „MOLISU V8S PRO“ (iš Čekijos sandėlio)

- 19 % nuolaida pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida vienam žemiausių robotų rinkoje su rekordinė siurbimo galia ir plovimo funkcija „Xiaomi Mi Robot 1C“ (su nuolaidos kuponu)

- 32 % nuolaida atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“ (su nuolaidos kuponu)

- 55 % nuolaida 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

- 49 % nuolaida perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

- 72 % nuolaida populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

- 51 % nuolaida atminties kortelei „Samsung EVO+“

- 23 % nuolaida termosui „Xiaomi Kiss Kiss Fish KKF“

- 16 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T Pro“ (su nuolaidos kuponu)


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-12-03 TOP 16 populiariausių prekių iš Kinijos turgelio su fantastiškais pasiūlymais: tiesiog šluojamas „Amazfit GTS“, perkamausia išmanioji lemputė „Alfawise LE12“, geriausi pasiūlymai patiems populiariausiems robotams siurbliams (Video, 2019 m. 49 savaitė)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina išmaniajai RGB LED lemputei „Alfawise LE12“

10.02€ | 39 % nuolaida | „Alfawise LE12“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise LE12“ – tai E27 cokolį turinti RGB LED tipo išmaniuoju telefonu valdoma lemputė, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat palaiko ir balso komandas („Google Home“, „Amazon Alexa“). Be to, ši LED lemputė esant reikalui leidžia sudaryti išankstinius valdymo tvarkaraščius ir dar gali pasigirti neįtikėtinai mažomis energijos sąnaudomis (9 W).

Šią LED lemputę jau naudoju apie du mėnesius ir kol kas neturiu jai net menkiausių priekaištų. Man labai patinka, jog „Alfawise LE12“ yra suderinama su „Google Home“, kas leidžia man įjungti šviesą tiesiog pasakant balso komandą. „Alfawise LE12“ taip pat yra lengvai paruošiama darbui bei labai lengvai valdoma. (Waters)

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • „Gearbest“10.02€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 39 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

LED suteikia itin daug privalumų. Nuo šiol net ir pati paprasčiausia lemputė gali pasiūlyti tokį funkcionalumą apie kurį dar prieš gerą dešimtmetį negalėjome net pasvajoti. Jog paprasta E27 cokolį turinti LED lemputė gali nustebinti šiuo atveju puikiai įrodo „Alfawise LE12“ pavyzdys.

Pradėti reikėtų nuo to, jog „Alfawise LE12“ LED lemputės galingumas siekia vos 9 W, tačiau sukuriamas šviesos srautas atitinkamai yra lygus 900 liumenų. Pilną valdymą turinčiom lempoms tai labai geras rodiklis – dažniausiai švieso srautas siekia 600-800 liumenų.

Be to, kadangi „Alfawise LE12“ yra RGB tipo, tai reiškia, jog ši LED lemputė gali išgauti net 16 milijonų skirtingų patalpos apšvietimo atspalvių. Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise LE12“ pirkėjui siūlo 2700 – 6500 K ribose kintančią spalvinę temperatūrą.

Įdomu ir tai, kad esant poreikiui „Alfawise LE12“ LED lemputę galima valdyti balsu. Vis dėlto šia funkcija galėsite naudotis tik tuomet, jeigu namuose turėsite „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ išmanųjį asistentą.

Jeigu valdymas balsu dažnam gali pasirodyti visiškai nereikalingas, tai galimybė „Alfawise LE12“ valdyti per taikomąją programą tampa tikrai dideliu privalumu. Šis funkcionalumas itin pravers tiems, kurie ruošiasi naudoti išankstinius tvarkaraščius. Pavyzdžiui, naudodami taikomąją programą esant poreikiui galėsite sudaryti tvarkaraštį, kuris leis automatiškai įjungti ar išjungti „Alfawise LE12“ numatytu laiko momentu. Įdomu ir tai, kad sudarant tvarkaraščius taip pat galima individualiai parinkti ne tik laiką, bet ir apšvietimo spalvą bei ryškumą.

Naudojantis ta pačia taikomąją programa galima parinkti ir vieną iš aštuonių gamintojų paruoštų „Alfawise LE12“ darbo režimų. Trumpai tariant, šiuo atveju jums pakaks vos kelių paspaudimų taikomojoje programoje ir patalpos apšvietimas bus automatiškai pritaikomas skaitymui, poilsiui, darbui ar miegui.

Ši LED lemputė tikrai patiks ir mėgstantiems rengti vakarėlius, nes gamintojas „Alfawise LE12“ taip pat integravo specialų muzikos režimą. Pastarasis režimas ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia dinamiškai keisti patalpos apšvietimą atsižvelgiant į tuo metu grojamą muziką.

Galiausiai gamintojas pabrėžia dar ir tai, jog „Alfawise LE12“ yra itin paprasta paruošti darbui. Viskas ko reikia, tai tiesiog parsisiųsti „SMART LIFE“ taikomąją programą bei įjungti LED lemputę ją įsukus į jai tinkamą E27 cokolį. Tuomet taikomoje programoje tereikės įvesti WiFi slaptažodį ir nuo to momento „Alfawise LE12“ LED lemputės valdymas pilnai pereis į jūsų rankas.

Dabartinė 10.02€ kaina yra mažiausia šios lemputės kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina elektriniam dantų šepetėliui „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“

6.37€ | 40 % nuolaida | 4.79 balai iš 5 (38 vertinimai)

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“ ir dabar vienas perkamiausių. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • „Gearbest“ - 6.37€
  • Tai mažiausia kaina
  • 0.16€ už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ turi švelnius šerelius; palaiko du dantų valymo režimus; kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - silpną ar stiprų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA MES603 Sonic Electric Toothbrush T100“ yra tokių išmatavimų: 20.50 x 5.80 x 1.89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis.

Dabartinė 6.37€ kaina yra mažiausia šio elektrinio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

3. Nuolaidos kuponas išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 4“ (tarptautinė versija)

23.69€ | 62 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBBAND4MI | 4.89 balai iš 5 (1883 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 4“ tarptautinė versija gali būti ir puiki Kalėdinė dovana, ir tiesiog eilinis nešiojamos elektronikos atnaujinimas. Dabar „Xiaomi Mi Band 4“ siūloma už mažiausią kainą, kokios negausite niekur Lietuvoje, o ir Kinijoje ji yra turbūt pati mažiausia.

„Xiaomi Mi Band 4“ apžvalgos ir palyginimai

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Gearbest - 23.69€
  • Tai tarptautinė apyrankės versija
  • su nuolaidos kuponu GBBAND4MI
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje apie 30€

Pakuotė yra gražaus dizaino ir jos viduje randame pačią „Mi Band 4“ apyrankę, įkroviklį ir naudojimosi instrukciją.

Prieš pradedant naudotis „Mi Band 4“ apyranke, reikia į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti „Mi Fit“ programėlę, ją įsidiegti, įjungti „Bluetooth“ ir susieti su „Mi Band 4“ apyranke.

Pastaroji dabar palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje.

Kalbant apie pačią „Mi Band 4“ ir jos valdymą, tai viskas gana paprasta ir intuityvu. Naujoji „Mi Band 4“ aprūpinti 0,95 colių įstrižainės, spalvotu „AMOLED“ ekranu ir apžvalgininkas teigia, kad „nors studijoje dabar yra labai šviesu, šviečia ryškios lempos, bet visa informacija apyrankės ekrane yra puikiai matoma.“

4. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“

77.45€ | 47 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.86 balai iš 5 (22 vertinimai)

„YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Gearbest - 77.45€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Taikoma 47 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.63€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

Dabartinė 77.45€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

5. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“

75.63€ | 44 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

„Tarsi akimirksniu perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva“. Greitai šluojamas pasiūlymas - įspūdingasis „Xiaomi“ šviestuvas su nuolaidos kuponu ir tiesiai iš Čekijos sandėlio („Xiaomi Yeelight Meteorite“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • „Gearbest“ 75.63€
  • iš Čekijos sandėlio, tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.63€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą.

Šis modelis atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

Dabartinė 75.63€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

6. Mažiausia kaina tiesiog šluojamam išmaniajam laikrodžiui „Amazfit GTS“

127.57€ | 25 % nuolaida | Gearbest | „Amazfit GTS“ specifikacijos

128.94€ | 30 % nuolaida | AliExpress

„Amazfit GTS“ - tai turbūt įspūdingiausias 2019 metų „Xiaomi“ išmanusis laikrodis, kaip du vandens lašai panašus į „Apple Watch“. Ir šiuo metu tai pats perkamiausias išmanusis laikrodis iš Kinijos - jis dingsta greičiau nei papildoma pasiūla. Aprūpintas itin aukštos kokybės 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir net iki 14 dienų tarnaujančia 220 mAh talpos baterija. Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko 12 sporto režimu, yra atsparus vandeniui ir taip pat dar gali pasigirti iš aliuminio lydinio pagamintu korpusus.

Džiaugiuosi įsigijęs šį išmanųjį laikrodį, jis pilnai atitinka mano lūkesčius tiek funkcionalumo prasme, tiek kaina. Taip pat esu maloniai nustebintas baterijos galimybėmis. „Amazfit GTS“ naudojuosi jau savaitę, o baterijos energijos lygis vis dar siekia 65%. (Bonnie)

„Man labai patiko Amazfit GTS išmanusis laikrodis - AMOLED ekranas ryškus, labai sodrios spalvos, daug sporto režimų ir net yra „always on display“ funkcija“. Praktiškai išbandė naujausią „Xiaomi“ šedevrą („Amazfit GTS“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • „Gearbest“ - 127.57€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 25 % nuolaida
  • į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Aliexpress - 128.94€

Jeigu kada nors teko domėtis „Apple“, „Samsung“ ar „Huawei“ išmaniaisiais laikrodžiais, tuomet turėtumėte puikiai žinoti, jog jų kainos artėja prie 300 eurų, o kartais gali būti ir dar didesnės. Vis dėlto alternatyvų rinkoje tikrai yra.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis siūlo „Apple Watch“ artimas galimybes, atrodo labai panašiai, o kas svarbiausia, kainuoja tikrai ženkliai mažiau nei kiti panašių galimybių bei kokybės išmanieji laikrodžiai. Tai turbūt bus vienas geriausių ir populiariausių 2019 metų „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Vienas iš esminių išmaniojo laikrodžio akcentų - ekranas. Akivaizdu, jog pagal šį aspektą „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis nurungia daugelį konkurentų. „Amazfit GTS“ turi 1,65 colių įstrižainės AMOLED technologijos lietimui jautrų ekraną, kurio raiška siekia 348 x 442 taškų, o PPI rodiklis atitinkamai yra net 341. Taigi, trumpai tariant šio išmaniojo laikrodžio ekrano kokybė praktiškai niekuo nenusileidžia net ir 5 kartos „Apple Watch“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTS“ maloniai stebina ir savo baterijos tarnavimo galimybėmis. Šis išmanusis laikrodis turi 220 mAh talpos bateriją, kurios energijos, pasak gamintojo, paprastai turėtų užtekti maždaug 14 dienų. Tuo tarpu, jeigu nuspręstumėte naudoti tik laikrodžio funkcionalumą, tuomet „Amazfit GTS“ be papildomos įkrovos pavyktų naudoti maždaug pusantro mėnesio, t. y. apie 46 dienas.

Aktyviai sportuojantys šį išmanųjį laikrodį įvertins ne tik dėl integruoto realiu laiku veikiančio pulsometro, bet ir dėl itin plataus sporto režimų pasirinkimo. „Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis palaiko net 12 sporto režimų, todėl puikiai tinka sporto treniruotėms ne tik salėje, bet ir lauke.

Prie visa to svarbu pridėti ir tai, jog „Amazfit GTS“ yra pilnai atsparus vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas 5 ATM tipo sertifikatas. Tai reiškia, jog šį išmanųjį laikrodį esant poreikiui be jokių problemų galėsite naudoti ir baseine. Tuo tarpu, iš aliuminio lydinio pagamintas korpusas, silikoninė apyrankė ir mažas svoris garantuoja maksimaliai patogią šio išmaniojo laikrodžio dėvėjimo patirtį bet kuriuo paros metu.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Amazfit GTS“ taip pat gali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, todėl praverčia ir peržiūrint socialinių tinklų pranešimus ar žinutes, valdant išmaniojo telefono muzikos grotuvą ar tiesiog norint greitai ir patogiai kiekvieną kartą pamatyti įeinančio skambučio informaciją.

Dabartinė 127.57€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

Populiariausi robotai siurbliai iš Kinijos

7. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina įspūdingų parametrų robotui dulkių siurbliui „MOLISU V8S PRO“

171.69€ | 22 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (68 vertinimai)

„Molisu V8S Pro“ – tai 2000 Pa siurbimo galią siūlantis išmanusis dulkių siurblys, kuris turi 600 ml dulkių surinkimo iš 350 ml vandens talpas. Be to, šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija, gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes leidžia sudaryti išankstinius valymo tvarkaraščius.

Tai įspūdingų parametrų ir kainos santykį turintis robotas siurblys – šiuo metu geresnio varianto už mažesnę kainą tiesiog nerasite.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Aliexpress - 171.69€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • 22 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

 

Šis išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ne tik savo kaina bei techninėmis charakteristikomis, bet ir funkcionalumu. Trumpai tariant, „Molisu V8S Pro“ turi praktiškai viską ko tik gali prireikti net ir labai išrankiam pirkėjui, o kas svarbiausia visai tai siūlo už visiems tikrai prieinamą kainą.

Pristatant „Molisu V8S Pro“ svarbu paminėti, jog šis išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas giroskopine navigacija. Šio techninio sprendimo pagalba robotas-siurblys nuolatos skenuoja patalpas, o vėliau remdamasis šia surinkta informacija gali automatiškai sudaryti pačią geriausią ir efektyviausią namų valymo programą.

Gamintojas prideda dar ir tai, kad „Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik grindims valyti ar kilimams siurbti, bet taip pat puikiai pasitarnauja ir valant marmurinius paviršius, vilnonius kilimus ar netgi keramikines plyteles.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Molisu V8S Pro“ gali valyti ne tik skirtingus paviršius, bet dar siūlo ir 2000 Pa siurbimo galią – tai įspūdingas rodiklis kainų grupėje iki 200€. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka ne tik dulkėms, bet ir plaukams, sėkloms ir kitiems nešvarumams siurbti. Praktika rodo, kad didelė siurbimo galia tampa ypatingai reikšmingu privalumu tuomet, jeigu namuose yra auginami naminiai gyvūnai ir yra kilimų – mažiau nei 1800Pa siurbimo galios jau nepakanka efektyviam kilimų valymui.

„Molisu V8S Pro“ išmanusis dulkių siurblys maloniai stebina ir didelės 2600 mAh talpos baterija. Pastarosios baterijos talpos, pasak gamintojo, pakanka maždaug 150 minučių, o per šį laiko tarpą „Molisu V8S Pro“ yra pajėgus išvalyti net 180 m2 siekiantį namų plotą.

Įdomu ir tai, jog „Molisu V8S Pro“ robotas-siurblys vandens talpos valdymui naudoja procesorių. Priminsime, kad kiti išmanieji dulkių siurbliai nesugeba užtikrinti normalios vandens padavimo kontrolės, todėl vandens talpa būna ištuštinama itin greitai, o naudojama šluostė dažnu atveju tampa per daug šlapia. Kaip jau buvo galima suprasti, „Molisu V8S Pro“ tokios problemos negresia. Gamintojas tvirtina, kad darbo metu „Molisu V8S Pro“ per sekundę sunaudoja vos 0,05 ml vandens, o esant visoms kitoms situacijoms vandens talpą išlaiko maksimaliai sandarią.

Pagal savo funkcionalumą šis išmanusis dulkių siurblys dažniausiai yra lyginimas su „Alfawise V8S PRO E30B“ robotu-siurbliu. Šiuo metu „Molisu V8S Pro“ kainuoja apie 9 eurus daugiau, tačiau pirkėjas už tai gauna 200 Pa didesnę siurbimo galią (2000 Pa prieš 1800 Pa), galimybę iš anksto sudaryti valymo tvarkaraščius bei ilgesnę veikimo trukmę su vienu baterijos įkrovimu (150 min. prieš 120 min.).

8. Nuolaidos kuponas pigiausiam robotui rinkoje su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“

200.48€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

„Alfawise V10 Max“ – tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių. O pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Nors jis brangesnis, bet pagal savo parametrus lenkia „Molisu V8S Pro“. Šiuo metu jis yra vienas perkamiausių robotų siurblių. 

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • „Gearbest“200.48€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.53€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

9. Nuolaidos kuponas vienam žemiausių robotų rinkoje su rekordinė siurbimo galia ir plovimo funkcija „Xiaomi Mi Robot 1C“

191.36€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB-APMJ1C | „Xiaomi Mi Robot 1C“ specifikacijos

Karščiausia „Xiaomi“ naujiena ir galingiausias siurblys rinkoje. Tai būtų tiesiog įspūdingas robotas siurblys, tačiau jis neturi lazerinės navigacijos, tad dideliems, virš 140 m2 namams jį rinktis kiek rizikinga, bet kitais atvejais tai labai įdomus variantas ir dabar jis tiesiog šluojamas. Jo kainos/parametrų santykis toks, kad tai greitu metu taps perkamiausiu robotu iš Kinijos. 

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Gearbest - 191.36€
  • su nuolaidos kuponu GB-APMJ1C
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida;
  • 13.48€ pristatymas į Lietuvą

Ne tik „Xiaomi“ kompanijos fanai, bet ir robotų dulkių siurblių ekspertai pastebėjo, kad naujasis „Mi Robot 1C“ yra ženkliai plonesnis, palyginus su ankstesniais modeliais.

Dabar „Mi Robot 1C“ yra vos 8,1 cm storio, tad jam kur kas lengviau palįsti po įvairiais baldais ir išvalyti grindis.

Prie šio roboto lieknumo prisidėjo ir tai, kad jo viršuje nėra lazerinio atstumo matuoklio (LDS), kaip ankstesniuose modeliuose.

Be to, verta pažymėti, kad „Mi Robot 1C“ pasižymi net 2500 Pa siurbimo galia, tad to turėtų užtekti kokybiškai išvalyti kiliminę dangą.

Prieš rinkdamiesi naują robotą dulkių siurblį, tikriausiai pagalvojate, kad geriau robotas siurbtų grindis ir galėtų jas išplauti.

Tad „Mi Robot 1C“ turi įmontuotą elektrinį vandens rezervuarą ir su gerai žinoma „Xiaomi Home“ programėle galima kontroliuoti vandens padavimą ant roboto dugno pritvirtintos mikropluošto plaušinės.

Kaip jau ir užsiminėme, „Mi Robot 1C“ nepalaiko lazerinio atstumo matavimo (LDS), kas robotų dulkių siurblių pasaulyje laikoma pažangiausia technologija.

Tai, kaip „Mi Robot 1C“ juda po kambarį? Ir kaip jis sugeba palaikyti žemėlapio piešimą ir „no-go“ zonas?

„Mi Robot 1C“ orientuotis aplinkoje padeda dvigubas giroskopo jutiklis, kuris dirba drauge su VSLAM algoritmu (Visual Simultaneous Localization and Mapping), leidžiančiu sukurti virtualų patalpų žemėlapį.

Su tokia sistema dirba ir „Xiaowa“ robotai dulkių siurbliai, kuriuos išleido „Roborock“ kompanija. O kadangi jie gamina robotus su „Xiaomi“ prekės ženklu, tai ir naujajame „Mi Robot 1C“ turime jau išbandytą technologiją.

Dar viena įdomi „Mi Robot 1C“ savybė, kuria, beje, pasižymi ir „Mi Robot 1S“, kad viršuje turi juodą objektyvą – „TOF“ jutiklį.

Pasinaudoję šiuo jutikliu, robotai dulkių siurbliai tiksliau nustato kur yra durys, praėjimai ir taip gali geriau orientuotis kambaryje.

Žvelgiant techniniu požiūriu, robotas dulkių siurblys išmatuoja atstumus, pasitelkęs TOF ir tranzitinio laiko metodą (greitis + atstumas).

Optinis jutiklis yra prietaisas, kuris pasinaudoja šviesą, kad aptiktų objektus, ir jo nereikia painioti su kameromis.

Tad tie, kurie išsigandote išgirdę „objektyvas“ ar „optinis jutiklis“, galite būti ramūs – šie robotai tikrai nefotografuoja, nefilmuoja ir nedaro nieko panašaus.

Pasinaudojęs savo šonuose turimais jutikliais, „Mi Robot 1C“ nesitranko į kambaryje esančius baldus ir geba pats grįžti prie įkrovimo stotelės.

Taip pat „Mi Robot 1C“ robotas apačioje turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo kritimo iš aukštai, pavyzdžiui, nuo laiptų.

„Mi Robot 1C“ turi keturių branduolių „CortexTM-A7“ procesorių ir geba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis – solidūs parametrai.

 

10. Nuolaidos kuponas atsuktuvui-suktuvui „Xiaomi Wowstick 21 in 1“

12.75€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$STICK21 | 4.84 balai iš 5 (129 vertinimai)

„Jei tik man ką nors reikia suremontuoti – aš iškart naudojuosi Xiaomi WowStick 1F. Iš pliusų galiu iškart pasakyti, kad pakuotėje yra neįtikėtinai didelis kiekis antgalių, plius dar papildomai gaunate ir Xiaomi WowStick 1F laikymo stotelę. Atsuktuvą galima joje pastatyti, nors turiu pastebėti, kad atsuktuvas joje šiek tiek juda. Asmeniškai norėčiau, kad pastatytas atsuktuvas laikytųsi tvirčiau – tad šiuo klausimu yra tam tikras minusas.

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Gearbest - 12.75€ (21 in 1)
  • su nuolaidos kuponu GB$STICK21

Xiaomi WowStick 1F palaiko du režimus, tad su juo galima atsukti ir prisukti. Aš jau labai seniai neperku tokių įrenginių, kurie būtų maitinami baterijomis ir man tai atrodo pasenusi technologija, o čia – Xiaomi WowStick 1F turi microUSB jungtį, įkrovei jo bateriją ir keletui savaičių galima pamiršti šį reikalą.

Žinoma, reikia būti objektyviems ir suprasti, kad jei šiuo įrankiu naudositės kasdien ir daug – tai jo baterijos greičiausiai užteks savaitei. Bet jeigu taip, kaip aš – keletui kartų per savaitę po pusvalandį ar valandą, tada keletą savaičių jo baterija tikrai atlaikys.

Aišku daug priklauso ir nuo to, kokio sudėtingumo ir sunkumo užduotys teks Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui, tačiau man jo baterijos užtenka tikrai ilgam, o taip pat patogus dalykas, kad yra LED indikatorius, pagal kurį galima suprasti kiek dar liko baterijos energijos.

O kaip gi antgaliai? Tai turbūt svarbiausias dalykas ir aš juos išbandžiau įvairiose sąlygose. Galiu pasakyti, kad antgaliai yra neįtikėtinai tvirti ir kokybiškai. Man greičiau nudilo atsukamų ir užsukamų varžtų galvutės nei Xiaomi WowStick 1F pakuotėje esantys antgaliai.

Beje, Xiaomi WowStick 1F atsuktuvui-suktuvui tinka tiek Xiaomi, tiek ir kitų firmų antgaliai, kadangi jie padaryti pagal bendrus standartus ir dėl to nėra jokių pretenzijų.

Patys mygtukai Xiaomi WowStick 1F korpuse yra kokybiški ir iš pradžių atrodė, kad aš juos galiu paspausti ir tuo metu, kai to nenoriu daryti, bet tereikia prie šio įrankio, kaip ir prie daugelio kitų, priprasti ir viskas.

Aš galėjau įsigyti visai kitą atsuktuvą ir jūs galite įsigyti gerokai pigesnį ar brangesnį, su didesniu ar mažesniu priedų skaičiumi suktuvą-atsuktuvą, bet aš įsigijau Xiaomi WowStick 1F ir dėl to nė trupučio nesigailiu.

Ir jei aš tuo metu, kai pirkau Xiaomi WowStick 1F, būčiau apie jį tiek žinojęs kiek dabar, turėjęs tiek patirties – net nesusimąstydamas jį pirkčiau.

Tikrai galėčiau įsigyti pigesnę alternatyvą, tačiau aš to paprasčiausiai nenoriu. Man Xiaomi WowStick 1F labai patinka ir aš jau žinau, kad jei tai Xiaomi – tai reiškia, kad gausiu puikios kokybės daiktą.

O jei ne, tai tada padarysiu tokią apžvalgą, kad visi apie tai sužinos. Bet man dar taip nenutiko. Žinoma, kaip ir su kiekvienu daiktu, po kurio laiko kas nors gali pasirodyti, bet po beveik metų laiko su Xiaomi WowStick 1F dar nieko blogo nenutiko.

Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Jo pagaminimo kokybė puiki – niekas niekur nekliba, nejuda. Viskas pagaminta tvirtai ir labai kokybiškai.

Per visą šį 9-10 mėnesių laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu.

Aukščiausios kokybės gaminys; labai šaunus dalykas yra jo pašvietimas – ryškus ir gelbstintis darbuojantis tamsioje vietoje; puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

11. Mažiausia kaina 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

18.84€ | 55 % nuolaida | 5 balai iš 5 (11 vertinimai)

„KUULAA“ 20000 mAh yra naujos kartos išorinė baterija ir ją Aliexpress parduotuvėje pirkėjai labai teigiamai vertina.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Aliexpress - 18.84€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 1.74€

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

12. Mažiausia kaina perkamiausiam oro drėkintuvui „KBAYBO“

7.17€ | 49 % nuolaida4.6 balai iš 5 (7620 vertinimai)

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Aliexpress - 7.17€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis (foto).

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

13. Mažiausia kaina populiariausiam bekontakčiui termometrui „Xiaomi T09“

10.15€ | 72 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (87 vertinimai)

„Xiaomi T09“ yra atnaujinta, gerai žinomo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontakčio termometro versija ir tapo vienu perkamiausiu produktu iš Kinijos šią savaitę. Šaltasis metų sezonas, artėjantys gripai ir labai gera kaina - derinukas, prieš kurį atsispirti labai sunku.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Aliexpress - 10.15€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia į Lietuvą už 1.54€

Įdomu ir tai, kad naujoji versija dabar kainuoja dvigubai pigiau nei senoji - pirmosios versijos „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ parduodamas už 22.69€.

Peržvelgus specifikacijas, matyti, kad „Xiaomi T09“ termometras išsaugojo daugumą savo pirmtako privalumų, tačiau yra ir tam tikrų pasikeitimų.

Pats pirmasis, žinoma, yra išvaizda. „Xiaomi T09“ dabar jau yra juodos spalvos, o ne baltos - kaip jo pirmtakas.

Tačiau išliko LED ekranas, kuriame rodoma išmatuota temperatūra (Farenheito ir Celsijaus laipsniais). Taip pat dabar jau ekrane galima matyti ir kiek liko baterijų energijos, to ankstesnis termometras nerodė.

„Xiaomi T09“ yra matinamas 2 AAA tipo baterijomis ir jas teks įsigyti atskirai.

„Xiaomi T09“ naudoja vokišką infraraudonųjų spindulių „German Heimann“ daviklį ir termometras matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Ir štai čia turime keletą atnaujinimų. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi T09“ dabar temperatūrą matuoja dar tiksliau, nes jo IR daviklis apima 25 proc. didesnį matavimo plotą.

Taip pat „Xiaomi T09“ turi vidinę atmintį ir išsaugo iki 32 matavimų rezultatų. Be to, termometras automatiškai informuoja jei išmatuota temperatūra yra didesnė nei, prieš tai buvusi.

Tad niekur nereikės ant lapuko ar į telefoną užsirašinėti kokia buvo temperatūra - „Xiaomi T09“ atsimins paskutinius matavimus ir jei temperatūra kils, jis apie tai informuos.

„Xiaomi T09“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei 12 sekundžių su juo nebus atliekami kokie nors veiksmai - termometras automatiškai išsijungs. Šaunus termometras, kuris tikrai pravers šaltuoju metų laiku.

Pakuotėje rasite bekontaktį „Xiaomi T09“ temperatūros matuoklį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

14. Mažiausia kaina atminties kortelei „Samsung EVO+“

6.85€ | 51 % nuolaida„Samsung EVO+“ specifikacijos

Namuose turime daugybę įvairių įrenginių, kurie filmuoja, fotografuoja, skraido, leidžia muziką ir daro daugybę kitų funkcijų ir visiems jiems reikia gana nemažai vidinės atminties talpos. Tad kaip išsaugoti visą šią informaciją? Tereikia savo įrenginiui suteikti papildomos galios su microSD atminties kortele. Ir šiuo metu tam net nereikės labai stipriai išlaidauti.

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

  • Aliexpress - nuo 6.85€
  • Siunčia nemokamai

„Samsung EVO+“ yra microSD (TF) atminties kortelė. Taip pat reikia pabrėžti, kad ši atminties kortelė tinka įrenginiams, kurie palaiko SDXC atminties korteles.

UHS I – yra itin aukštos spartos atminties kortelės, galinčios veikti nuo 10 MB/s net iki 104 MB/s greičio. Tiesa, kiekvienu atveju realus greitis priklauso nuo konkrečios kortelės galimybių ir šiuo atveju „Samsung EVO+“ kortelės minimalus UHS I greitis yra 60 MB/s.

Specifikacijose rašoma, kad „Samsung EVO+“ kortelė gali pasiekti net ir 80 MB/s duomenų nuskaitymo greitį. Ką tai reiškia praktiškai? Tai, kad šią kortelę drąsiai galite naudoti kompiuteryje, telefone, drone ar bet kokiame kitame įrenginyje, galinčiame įrašinėti 4K raiškos medžiagą. Ir žinoma, ji tiks visiems mažesnės spartos įrenginiams.

Be to, ši kortelė yra pilnai atspari aukštai ir žemai temperatūrai – gali darbuotis ir esant -25℃ ir 85℃ laipsnių temperatūrai. Taip pat atminties kortelė yra atspari vandeniui, rentgeno spinduliams ir neigiamam magnetiniam poveikiui.

Ši „Samsung EVO+“ 128 GB talpos microSD atminties kortelė yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems jų turimuose įrenginiuose reikia papildomos vidinės atminties. Su ja galėsite išsaugoti visas svarbiausias gyvenimo akimirkas. Sutalpinsite tūkstančius muzikos failų, nuotraukų bei filmuotos medžiagos.

15. Mažiausia kaina termosui „Xiaomi Kiss Kiss Fish KKF“

13.18€ | 23 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (31 vertinimai)

„Vanduo termose, kuris buvo kambario temperatūroje, per 23 valandas nuo 98 laipsnių pagal Celsijų atvėso iki 48 laipsnių. Puikus rezultatas termosui.

Tik atkreipkite dėmesį į termoso tūrį. Jis praktiškai skirtas vienam žmogui.

Bendrai, termosas yra labai kompaktiškas ir tvirtas. Kokybė jo puiki, pagamintas iš kokybiško metalo, yra rankenėlė, patogus laikyti ir malonus liesti.

Yra ir išmanioji jo versija su OLED ekranėliu, tada galima matyti termose esančio vandens temperatūrą. Apskritai, mano įspūdžiai apie šį termosą vien teigiami. Rekomenduoju.“

16. Nuolaidos kuponas išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T Pro“

313.47€ | 16 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBM9TPRO4

„Xiaomi Mi 9T Pro“ - tai populiariojo flagmano su ištraukiama priekine kamera „Redmi K20 Pro” versiją Europai.

Palygino „Realme X2 Pro“ su „Xiaomi Mi 9T Pro“ bei „OnePlus 7 Pro“

Kaina

Tikrinta 2019 12 03

6GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 313.47€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO4
  • Su kuponu - tai mažiausia kaina
  • į Lietuvą siunčia už 3.34€
  • „Gearbest“ - 313.47€ (juodas) 
  • su nuolaidos kuponu GBM9TPRO6
  • į Lietuvą siunčia už 3.34€
  • AliExpress - 326.95€
  • Lietuvoje nuo 406€

Pirkėjai gaus stilingo dizaino korpusą, pagamintą iš stiklo ir metalo, 6,39” AMOLED ekraną su „Full HD“ raiška ir integruotu pirštų atspaudų skaitytuvu, „Snapdragon 855“ mikroschemų rinkinį, 6 GB RAM, 64 GB ROM, trigubą pagrindinę kamerą su 48 megapikselių „Sony IMX586“ jutikliu ir plačiakampiu objektyvu, 4000 mAh talpos bateriją su 27 vatų sparčiu įkrovimu ir „Android 9 Pie“ su MIUI 10 sąsaja.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: