Skelbiami „Aliexpress Awards 2019“ apdovanojimai ir speciali išpardavimo akcija iki gruodžio 13 d.: TOP 10 pačių perkamiausių prekių iš Aliexpress 2019 metais - šias prekes tiesiog šluoja (Video)  (0)

TOP 10 perkamiausių prekių iš Aliexpress 2019 metais:

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“ (tarptautinė versija);

- Išmanusis telefonas „UMIDIGI F2“ - 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija;

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ - 6 GB RAM + 64 arba 128 GB ROM, globali versija;

- 10000 mAh talpos išorinė „KUULAA“ baterija;

- Belaidės TWS ausinės „QCY QS2“;

- „Eachine E58“ dronas;

- „Xiaomi Dreame V9P“ belaidis siurblys;

- „DEKO New Arrival Banger 12V 16V 20V Cordless Drill Electric Screwdriver Mini Wireless Power Driver DC Lithium-Ion Battery 3/8-In“ suktuvas;

- „CURREN Casual Sport Watches for Men Blue Top Brand Luxury Military Leather Wrist Watch Man Clock Fashion Chronograph Wristwatch“ laikrodis;

- „2M 1M 5.5mm 7mm Endoscope Camera Flexible IP67 Waterproof Inspection Borescope Camera for Android PC Notebook 6LEDs Adjustable“ endoskopas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-12-10 Skelbiami „Aliexpress Awards 2019“ apdovanojimai ir speciali išpardavimo akcija iki gruodžio 13 d.: TOP 10 pačių perkamiausių prekių iš Aliexpress 2019 metais - šias prekes tiesiog šluoja (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienais metais vieni bei kiti gamintojai ir jų prekės susilaukia ypatingai didelio pirkėjų dėmesio ir Aliexpress.com kiekvieną gruodį skelbia kasmetinį lyderių reitingą. Šie metai ne išimtis ir jau sudarytas „Aliexpress Awards 2019“ lyderių sąrašas, kokios prekės šiais 2019 metais buvo buvo pačios populiariausios ir kokie pardavėjai susilaukė didžiausios sėkmės.

Svarbiausias dalykas, jog skelbiamas ne tik sąrašas, bet ir speciali akcija nugalėtojams - į šį sąrašą patenkantys daiktai siūlomi su 30-40% nuolaidomis, o pasiūlymai galios iki gruodžio 13 d. 

„Aliexpress Awards 2019“ yra paskelbta 10 produktų, kuriuos šiais metais pirko pirkėjai iš viso pasaulio ir pirkimai dažnu atveju perkopė dešimtis tūkstančių, o „Xiaomi Mi Band 4“ atveju, net ir 214 000 ribą.

Tačiau jei „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės populiarumas ir nestebina, tai yra tikrai įdomių, mums kiek mažiau žinomų, bet tarp pirkėjų labai populiarių produktų.

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“ (tarptautinė versija)

Nuo 22,49 € | 30 % nuolaida + nemokamas siuntimas | 4,9 balai iš 5 (virš 214 000 užsakymų)

Galima drąsiai sakyti, kad šiais metais „Xiaomi Mi Band 4“ yra pati populiariausia išmanioji apyrankė pasaulyje.

Ją perka masiškai ir vien Aliexpress šią išmaniąją apyrankę jau įsigijo virš 214 000 pirkėjų. Dar labiau stebina tas faktas, kad turime virš 75 000 atsiliepimų ir net 4,9 reitingą iš 5 galimų. Fantastiški rezultatai.

Apie „Xiaomi Mi Band 4“ jau rašėme ne vieną apžvalgą, o ir šią apyrankę išbandėme mes patys

„Xiaomi Mi Band 4“ yra labai geras pasirinkimas visiems aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Spalvotas 0,95 colių AMOLED ekranas, 135 mAh baterija, nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir atsparumas vandeniui tikrai vilioja ne vieną.

Ji taip pat palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ ryšį, dėl ko duomenys yra perduodami greičiau, stabiliau ir mažiau naudojama baterijos energijos. Beje, „Mi Band 4“ suderinama su „Android 4.4“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

„Mi Fit“ programėlė yra anglų kalba, kaip ir visa informacija pateikiama angliškoje „Mi Band 4“ versijoje, tad viską suprasti yra labai lengva.

Pačioje programėlėje galima matyti daugybę įvairių apyrankės nustatymų, juos keisti, peržvelgti savo pasiekimus ir taip toliau.

Čia galima valdyti gaunamus skambučius, pranešimus (nustatyti iš kokių programėlių norite gauti pranešimus), įvairius įspėjimus (dėl per ilgo užsisėdėjimo ir pan.) ir kt.

Įdomesnis dalykas yra „Heart rate detection“. Čia galima nustatyti širdies ritmo ribas, kurias peržengus „Mi Band 4“ apie tai informuos. Tai ypač pravers sportuojant. Apyrankė stebės fizinės veiklos rodiklius ir įspės, jei šiek tiek persistengiame.

Dar vienas iškart į akis krentančių dalykų, kad „Mi Band 4“ turi daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Jų tiek daug, kad kiekvienas ras sau labiausiai patinkantį.

Vos tik programėlėje kuris nors iš jų pasirenkamas, jis iškart rodomas ir „Mi Band 4“ apyrankėje. Beje, šiuos ekrano atvaizdavimus galima rinktis ir pačioje apyrankėje. Tiesiog puiki išmanioji apyrankė.

Išmanusis telefonas „UMIDIGI F2“ - 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija

178,95 € | 22 % nuolaida + 2,90 € už siuntimą | 1,9 balai iš 5 (virš 22 500 užsakymų)

Šiuo atveju situacija yra labai įdomi. „UMIDIGI F2“ yra vienas perkamiausių šių metų išmaniųjų telefonų, tačiau jo įvertinimas yra itin žemas - vos 1,9 balai iš 5.

Atrodytų kaina visai gera, ypač, kai ir specifikacijos ganėtinai neblogos, tai kodėl toks žemas reitingas? Kas nepatinka pirkėjams?

Panašu, kad pardavėjas yra prastos reputacijos ir daugelis pirkėjų skundžiasi, kad tenka užsakyto telefono laukti 1,5-2 mėn., o ir gavus telefoną, jis būna ne toks kokį užsakė. Kitokių RAM ir ROM parametrų.

Taip pat dalis pirkėjų skundžiasi, kad pardavėjas apskritai neatsako į klausimus ir kai kurie pirkėjai teigia, kad ne tik, kad negavo telefono, bet ir sumokėti pinigai dingo. Tad pagrindinė problema yra pardavėjas.

Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ - 6 GB RAM + 64 arba 128 GB ROM, globali versija

Nuo 188,12 € | 20 % nuolaida + 24,78 € už siuntimą | 4,9 balai iš 5 (virš 8 500 užsakymų)

Šiuo atveju su „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ išmaniuoju telefonu situacija yra visiškai kitokia. Šį išmanųjį telefoną labai giria pirkėjai bei apžvalgininkai, o ir pardavėju pirkėjai yra patenkinti.

„Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ yra šiais metais pasirodęs ir labai didelio populiarumo sulaukęs išmanusis telefonas. Kaip už tokią kainą, jis siūlo išties labai daug.

Ir štai ką apie „Xiaomi Redmi Note 8 Pro“ sako puikiai išmaniųjų telefonų rinką išmanantis apžvalgininkas:

„Kas gi man patiko? Surinkimo kokybė, panaudotos medžiagos, ekranas, kameros, NFC (bus tik globalioje versijoje) ir žema kaina.

O kas nepatiko? Mediatek procesorius. Tai yra tamsusis arkliukas ir sunku pasakyti ko iš jo laukti, tad yra tam tikra rizika ir tik laikas parodys ar jis yra geras.

Bendrai, Redmi Note 8 Pro tikrai gali tapti labai populiariu išmaniuoju telefonu. O ką geriau pirkti: Redmi Note 7 už 170 eurų ar Redmi Note 8 Pro už 270 eurų?

Realiai, tai už tą papildomą šimtą eurų jūs gausite naujesnio dizaino telefoną, kuris turi NFC ir plačios aprėpties kamerą. O taip telefonai labai panašūs ir tiesą pasakius įprastas vartotojas tikrai taip nedaro, kaip apžvalginiai.

Juk padarėte nuotrauką, į ją pasižiūrėjote, įdėjote į socialinius tinklus ir judate toliau. Tikrai nekeliate šių nuotraukų į kompiuterį, nepriartinate ir nežiūrite kiek gi ten tos detalizacijos, pikselių ir viso kito reikalo.

Tad įprastas vartotojas tikrai nepastebės skirtumo tarp Redmi Note 7 ir Redmi Note 8 Pro kamerų ir nuotraukų kokybės. O kurį telefoną rinktis – lieka tik jums nuspręsti.“

10000 mAh talpos išorinė „KUULAA“ baterija

Nuo 9,23 € | 53 % nuolaida + 11,39 € už siuntimą | 4,8 balai iš 5 (virš 67 000 užsakymų)

Taip pat šiuo metu taikoma akcija ir 20000 mAh talpos išorinei „KUULAA“ baterijai ir ji kainuoja nuo 22,94 €.

10000 mAh talpos išorinė „KUULAA“ baterija šiais metais tapo pati perkamiausia ir virš 67 000 užsakymų yra neįtikėtinai puikus rezultatas išorinei baterijai.

Pirkėjai ja taip pat yra labai patenkinti, jau parašę beveik 20 000 atsiliepimų ir įvertinę itin aukštu balu - 4,8 iš 5.

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14 x 6,7 x 1,6 cm - ir gana lengva - 226 gr - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis, per kurias ir yra įkraunama bei dvi USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 5V/2,1A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - 5V/1A ir 5V/2,1A. 

Apžvalgininkas, išbandęs šią bateriją, teigia, kad realybėje netgi pasiekiama ir 3A srovė.

Taip pat pabrėžiama, kad gamintojas sako tiesą ir apžvalgininko testai parodė, kad tai nėra vien tik deklaruojami skaičiai - ši išorinė baterija iš tikrųjų yra 10000 mAh talpos.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Smagu ir tai, kad puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkas teigia, kad „KUULAA“ yra išvaizdi ir kokybiška 10000 mAh talpos išorinė baterija. Jie džiaugiasi, kad pardavėjas greitai pristatė šį produktą ir „KUULAA“ išorinė baterija atlieka savo funkcijas būtent taip, kaip ir nurodo gamintojas.

Šioje apžvalgoje galite detaliau susipažinti su „KUULAA“ 10000 mAh talpos išorine baterija ir testų rezultatais:

Belaidės TWS ausinės „QCY QS2“

Nuo 16,51 € | 80 % nuolaida + nemokamas siuntimas | 4,8 balai iš 5 (virš 64 000 užsakymų)

„QCY QS2“ belaidės ausinės yra ne ką mažiau populiarios nei puikiai žinomos ir labai panašiai kainuojančios „Redmi Airdots“. O kurios geresnės?

Diskusijos verda tiek tarp pirkėjų, tiek ir tarp apžvalgininkų ir vieni renkasi „QCY QS2“, o kiti „Redmi Airdots“.

Tačiau yra keletas aiškių „QCY QS2“ privalumų prieš „Redmi Airdots“.

Pirmiausiai, „QCY QS2“ turi IPX4 reitingą, tad jos yra atsparios vandeniui; taip pat turi net 800 mAh talpos bateriją-dėkliuką, kai „Redmi Airdots“ ausinių dėkliuke yra 300 mAh talpos baterija.

Štai pats dėkliukas „QCY QS2“ yra didesnis, bet apžvalgininkas teigia, jog abiejų ausinių dėkliukai lengvai telpa kelnių kišenėje.

Pačios „QCY QS2“ ausinės taip pat yra šiek tiek didesnės, bet jos apžvalgininkui ausyse laikosi lygiai taip pat tvirtai ir patogiai.

Ir nors garso kokybė abejose ausinėse yra gera, bet apžvalgininkui labiau patinka „QCY QS2“ - „jose yra daugiau žemų tonų, kurių man pritrūko Redmi Airdots ausinėse“:

„Eachine E58“ dronas

Nuo 26,48 € | 80 % nuolaida + 3,38 € už siuntimą | 4,6 balai iš 5 (virš 14 000 užsakymų)

Ypatingai populiarus ir pigus dronas, kurį šiais metais jau įsigijo virš 14 000 pirkėjų ir ne vienas bei ne du yra iš Lietuvos.

Čia verta pažymėti, kad galima rinktis iš pačių įvairiausių drono modifikacijų - nuo 0,3 MP kameros iki 1080P - ir nuo vienos iki keleto papildomų baterijų. Bendrai, dronas turi dvi kameras.

Pirkėjai pažymi, kad tai yra labai kompaktiškas - kone į kelnių kišenę telpantis dronas - valdomas patogiu nuotolinio valdymo pulteliu.

Vieno mygtuko paspaudimu dronas pakyla į orą, grįžta namo, taip pat palaikoma išmanioji programėlė ir galima droną valdyti išmaniuoju telefonu, nubrėžti skriejimo trajektoriją ir kt.

Šaunus ir kompaktiškas dronas, kurį apžvalgininkai netgi įvardija, kaip puikiai žinomos dronų kompanijos „DJI Mavic klonu“:

„Xiaomi Dreame V9P“ belaidis siurblys iš Lenkijos sandėlio

211,07 € | 20 % nuolaida + nemokamas siuntimas | 4,9 balai iš 5 (virš 9 500 užsakymų)

„Dreame V9P“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje, ir jau spėjęs sulaukti tokio pasisekimo ir puikaus pirkėjų įvertinimo.

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

„Dreame V9P“ ir „Roidmi F8“ palyginimas, apžvalga

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

„DEKO“ suktuvas iš Čekijos sandėlio

Nuo 26,15 € | 50 % nuolaida + nemokamas siuntimas | 4,7 balai iš 5 (virš 17 500 užsakymų)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus. 

„CURREN“ laikrodis

15,41 € | 93 % nuolaida + nemokamas siuntimas | 4,8 balai iš 5 (virš 34 800 užsakymų)

Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis. „CURREN“ yra pats populiariausias laikrodis Aliexpress ir galima pasirinkti iš skirtingų spalvų modelių.

Šis, pirkėjų giriamas už labai gerą pagaminimo kokybę (metalas ir odinis dirželis), išvaizdą ir savo paprastą funkcionalumą „CURREN“ laikrodis rodo laiką, datą ir yra chronometras (minutės bei sekundės).

Jis taip pat atitinka 3ATM standartą, tad „CURREN“ laikrodis nebijo vandens ir su juo galima eiti maudytis, plaukioti ir pan.

Pirkėjai labai džiaugiasi šiais laikrodžiais ir štai keletas nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Perkamiausias endoskopas

Nuo 3,53 € | 15 % nuolaida + nemokamas siuntimas | 4,7 balai iš 5 (virš 81 900 užsakymų)

Tiesiog neįtikėtinai populiarus endoskopas iš Aliexpress. Virš 81 900 užsakymų, 32 500 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokį kiekį atsiliepimų, labai aukštas 4,7 reitingas.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš kelių skirtingų endoskopo variantų: 1; 1,5 ir 2 metrų ilgio 5,5 bei 7 mm skersmens.

Šis šaunus daikčiukas prijungiamas prie išmaniųjų telefonų, kurie darbuojasi su Android 4.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Deja, bet su iOS endoskopas nedirba. Taip pat jis dirba ir su Windows operacinėmis sistemomis.

Pakuotėje be endoskopo dar papildomai bus pridėti ir įvairiose situacijose praversiantys antgaliai.

Atkreipkite dėmesį į tai, kad jūsų telefonai turi palaikyti OTG ir UVC funkcijas.

Jei jūsų išmanieji nėra senesni nei dviejų metų, galite būti praktiškai ramūs dėl to, nes jie šias funkcijas palaikys. Bet jei abejojate, dėl viso pikto pasitikrinkite.

Kaip naudotis šiuo prietaisu? Tereikės nuskenuoti ant pakuotės esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę, ją įsidiegti, prijungti andoskopą ir tiesiog telefono ekrane galėsite matyti visą vaizdą.

Tad šis endoskopas iš esmės yra ilgas lankstus vamzdelis su 1/9 CMOS kamera (640 x 480 raiška) ir 6 LED elementais gale (reguliuojamas švietimo ryškumas), skirtas pažvelgti į įvairių prietaisų ir konstrukcijų vidų.

Taip pat palaikomos fotografavimo ir filmavimo galimybės, o IP67 standartas irgi nepamaišys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai (0)