„Sąžiningai, esu šokiruotas. Iš kur čia tiek visko?“ Išbandė masiškai perkamą „Dreame V9P“ belaidį dulkių siurblį - „atrodo, kad iki šiol niekada nebūčiau tvarkęs namų“ („Dreame V9P“ apžvalga, iš Lenkijos, rekordinis atpigimas, atnaujinti kuponai, Video, Papildymas 2021-05-07)  (7)

„Niekam ne paslaptis, kad Xiaomi gamina labai šaunius daiktus, bet dabar praktiškai išbandysime ir pasižiūrėsime ar tikrai jų belaidis dulkių siurblys Xiaomi Dreame V9P toks jau šaunus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dreame V9P“ yra „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje, spėjęs sulaukti didžiulio pasisekimo bei puikaus pirkėjų įvertinimo. 

Vien tik Aliexpress parduotuvėje šį siurblį jau nupirko dešimtys tūkstančių pirkėjų, o kai jis siūlomas iš ES sandėlių, pradingsta praktiškai akimirksniu. O kur dar kitos internetinės parduotuvės, kaip Gearbest.

Dabar pačią geriausią kainą šiam siurbliui taiko DHgate.

  • DHgate117,25 €;
    • nuolaidos kuponas - DREAME456​;
    • galioja iki 2021-05-18 d.;
    • ribotas kuponų kiekis;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 2-4 d.d.;
  • Lietuvoje - 199,99 €;

Už tokią kainą, tai čia bomba - realiai, tokioje kainoje tiesiog neturi konkurentų. Tiems, kam reikia pigaus, bet galingo varianto, tai čia idealus pasiūlymas.

Kuo gi taip visiems patinka šis belaidis siurblys? Pasižiūrėkime ką apie „Dreame V9P“ sako apžvalgininkas.

„Motoras be šepetėlių, 100 000 apsisukimų per minutę, 20 000 Pa siurbimo galia ir 120AW (oro įsiurbimo galia). Ir tai vos keletas šio puikaus siurblio savybių. Tačiau apie viską iš eilės.

Pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba ir iškart matau, jog rašoma, kad galima V9P siurblio filtravimo sistemą plauti po tekančiu vandeniu – akivaizdus privalumas.

Taip pat turime varžtus, skirtus prie sienos pritvirtinti siurblio ir jo priedų laikymo stotelei/laikikliui.

Pagrindinis siurblio vamzdis su kontaktais ir baltos spalvos fiksavimo mygtuku. Standartinis maitino adapteris. Plastikinė stotelė/laikiklis, kurioje yra visi reikalingi kontaktai, tad tuo pačiu galėsime įkrauti siurblio bateriją.“

„Toliau randame mažesnę siurbimo galvą, kuri skirta siurbti baldams bei patalynei ir gamintojas teigia, kad ji sugeba pašalinti 99,9 proc. patalynės erkučių. Kaip ji dirba išbandysime kiek vėliau.

Tada dar pakuotėje yra plokščias antgalis 2 in 1, kurį galima transformuoti ir naudoti tiek su šereliais, tiek ir be jų. Jis skirtas sunkiai pasiekiamoms vietoms. Taip pat yra ir dar vienas 2 in 1 antgalis, tik šis jau storesnis.“

„Ir galiausiai turime pagrindinę siurbimo galvą. Apačioje yra nedideli voleliai ir papildoma juostelė, o pats šepetys išimamas patogiai ir lengvai valomas.

Pačiame Dreame V9P siurblyje įdiegta išmani Smart Cooll Air 3 aušinimo oru sistema. Kitaip tariant, dalis įsiurbto ir išvalyto oro praeina pro bateriją ir ją aušina.“

„Siurblio atliekų dėžutės talpa yra 0,5 l, vieno mygtuko paspaudimu atsidaro jos apačia ir taip ją ištuštiname.

O patį filtrą galime išimti su bet kuriuo pakuotėje esančiu antgaliu – tad rankos visada išlieka švarios (3:35 min.). Ir svarbiausia, kad čia turime 5 sluoksnių HEPA filtravimo sistemą, kuri sugeba išvalyti iki 99,99 proc. Tokiais parametrais pasigirti gali tikrai ne kiekvienas siurblys.

Pats siurblys sveria apie 1,5 kilogramo, yra gana lengvas ir tylus. Jo gale turime siurbimo režimų perjungimo mygtuką ir įjungus maksimalų režimą – jis tampa tikru žvėrimi.

Šone yra ir baterijos energijos indikatoriai. Taip pat šį siurblį galima įkrauti dviem būdais: pritvirtinus prie stotelės/laikiklio arba atskirai prijungus prie elektros tinklo. Įkrovimas trunka apie 3-4 val.

Labai galingas siurblys ir, pavyzdžiui, 2 kartus brangesnis Dyson V8 netgi yra silpnesnis už Dreame V9P siurblį.

Vienu įkrovimu Dreame V9P darbuosis iki 60 minučių, bet viskas priklauso nuo pasirinkto siurbimo režimo.

Turiu pasakyti, kad kasdieniam kambarių valymui pilnai užteks pasirinkti vidutinį siurbimo režimą ir tokiu atveju baterijos pakaks 28 min.“

Praktinis testavimas ir įspūdžiai

Apžvalgininkas iš pradžių išbando „Dreame V9P“ siurblį ant savo baldų (5:37 min.). Jis įjungia maksimalų režimą ir vos po poros minučių darbo jau atliekų dėžutėje akivaizdžiai matome įvairių smulkių atliekų – „nerealu, tiek daug smulkios frakcijos atliekų.“

O kai pradeda siurbti pagalves, atliekų dėžutėje jau matyti ir dar daugiau įvairių stambesnių atliekų – „sąžiningai, esu šokiruotas. Iš kur čia tiek visko? Vienareikšmiškai – tai pats kiečiausias dulkių siurblys, kokį tik esu turėjęs.“

Toliau apžvalgininkas išbandė šį siurblį ant kiliminės dangos (6:58 min.). Buvo pasirinktas vidutinis siurbimo režimas ir „aš valiau iš pirmo žvilgsnio švarų kambarį. Bet tik pasižiūrėkite kiek iš neva švaraus kilimo su V9P siurbliu susiurbiau atliekų (7:43 min.). Dar nei vienas siurblys iki šiol nebuvo susiurbęs tiek daug atliekų iš atrodytų švaraus kilimo. Ir čia buvau pasirinkęs vidutinį siurbimo režimą.

Beje, dar yra vienas įdomus momentas. Tikriausiai dėl tokios savo pagrindinio šepečio konstrukcijos, bet siurblys į priekį kone pats juda ir reikia labai minimalių pastangų. Traukiant siurblį atgal jau reikia truputi daugiau pastangų. Taip pat labai šaunu, kad siurbimo šepetys neapsivelia plaukais – akivaizdus privalumas.“

Apžvalgininkas išvalė atliekų dėžutę, įjungė maksimalų siurbimo režimą ir dar kartą su siurbliu išvalė tą patį kilimą.

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti.

Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(16)
(5)

Komentarai (7)