Išparduodama itin geros kainos orų stotelė, kuri rodo vidaus ir lauko drėgmę bei temperatūrą, taip pat pateikia orų prognozę ir turi žadintuvo funkciją („FanJu FJ3364“ kaina, Specifikacijos, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

CiukCia 2020-02-15 23:09
Turiu as ji jau senokai. Per visa laika jokiu nusiskundimu.
qzavs 2020-02-16 10:58
Lidl mačiau, 7-8 eurai su tom pačiom funkcijom, plius laukinis siūstuvas dar turi savo ekranėlį rodantį temperatūrą ir drėgnumą.
AAA000 2020-02-16 20:05
gal vienkiemy kokiam gyveni? draugelis fanas yra tokiu visokiu "belaidziu-distanciniu" slamstu - tai yra tokia problema - kai duomenys perduodami belaidziu budu ir visi aplink prisiperka, ar tu pats daug naudoji - pjaunasi su kitais irenginiais. pradeda puliuot - nebeatsirenka savo davikliu signalo. arba atnaujinimas duomenu sutrinka - velina - panasu del erdves uzterstumo valdymo signalais. per siauri radiobangu diapazonai tiesiog. vnz slamstas cia. zaisliukine ir netiksli. "normalios" stoteles tik kur reikia vest maitinimo kabelius ir duomenu kabelius iki lauko davikliu. arba kur duomenu perdavimas standartizuotais individualiais protokolais eina - kaip pvz interneto. o cia - "vienkartines"
CiukCia 2020-02-17 22:16
Nieko panasaus. As gyvenu daugiabuti. Ir jusu isvardytos problema nesusijusi su pjovimusi su kitais irenginiais. Pries tai buvau isbandes tris stoteles ir visu ju problema tapati. Vasara beveik kas savaite ar keleta dienu pradedavo puliuot. Greitas pataisymas isardyti davikli ir tiesiog pirstu paliesti antena. Manau del kazkokio radio fono, saules aktyvumo ar t.t. speliojant... esme, kad nebuvo numatytas koks nors siustuvo antenos izeminimas per kondensatoriu ar varza. O ziema tai kartodavosi gal karta i menesi ar reciau. Metu laikas neturetu tureti itakos veikimui jei pjautusi su kitais irenginiais. Mano problemines stoteles buvo pirktos lietuvoje. Tuo tarpu sita kiniska yra pati pigiausia ir pati geriausia. Metai laiko be jokiu sutrikimu. Naudoju pakraunamas baterijas. Per metus 1 karta kroviau siustuvo baterijas ir 3 kartus imtuvo.
HardAxe 2020-02-17 22:20
siųstuvas piguva ir, priklausomai nuo temperatūros, įtampos ir t.t., plaukia dažnis į šoną. Čia kaip tragiškai blogoj radijoj palietus anteną pradeda groti blogiau/geriau ar "šalia" nustatyto dažnio.